Dodo kao sto su meni cure rekle, nije bitna inicijalna beta nego da se pravilno dupla. Ja sam koristila ovaj test isto, meni su crtice bile za z tamnije al mislim da to ništa ne mora znacit. Ja sam isto na 9dpt išla vadit betu dva dana prije dogovorene bete. Napravi bit će ti lakše znat ćeš odma gdje si. Želim ti svu sreću da beta bude dobra i da se pravilno dupla 🍀🙏🏻❤️
Šta se tiče psihološke borbe, ja imam dane di sam užasno “down” i di se gušim od pomisli da se nikad neću ostvarit ko majka, i imam čak i veći strah da mi se muž neće ostvarit kao otac.. ali najviše mi smeta moja ljubomora prema ljudima koji ovo ne prolaze, drago mi je zbog njih ali pitam se koji k 🥲🤣 zašto su oni zaslužili bezbrižno sve, dok mi budemo umorne od cilog procesa pa na kraju i strahu kada vidimo pozitivan test i vjerovatno kroz cilu trudnoću.. imam i dane gdje sam izvan svega, optimistična borbena i pozitivna..🤣🤣 mislim da samo mi istinski razumimo ovo sve, i da drugi ljudi jednostavno ne mogu razumit naše misli.. i s tim sam se pomirila iako bi bilo lakše da mogu..
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26 💔
FET 04/25 ⏳
Xoxo23
Znači kao da sam ja pisala 🤣 ja oduvijek želim biti majka, ali vise mi je zao muza jer eto ne znam😌 a imam osjećaj da od kad sam u procesu, nikad vise trudnica oko mene, nikad me do sad ljudi nisi pitali da budem krsna kuma🤣 i sve mi to ide na živce. Već mu je dosta čitanja knjiga, slaganja puzzli, Netflix ne mogu vidjet vise, na sve sam počela samo dizat obrvu i okret ocima, dop…ilo 😀😀😀
Joka svaka čast za posvojenje, mislim da sam zaboravila komentirati iako sam baš mislila o toj vašoj priči zadnjih dana. Ja sam isto pobornik toga, ali nismo se još usuglasili. Plus odbija me sva papirologija i detalji, ali vjerujem da se na kraju svakako isplati. Možeš li birati dob djeteta, kako uopće ide s time... ili vam iz Domova jave recimo koje dijete bi vama odgovaralo? Ne znam zašto to traje uopće toliko, a domovi su prepuni djece....
Sirena drži se draga
Riamaro, Dodo
.
sretno svim curkama!
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Pozz cure:
moj Update: na uzv vidljiva gestacijska i žumančana ali i veliki hematom, 8 cm 😱, uveden mi Prolutex svaku drugi dan, heparin smanjen na svaki drugi dan. Svaka 2 tj infuzija lipida. Idući uzv 21.03. da vidimo imamo li ❤️
#strah nikada ne prestaje
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Sirena žao mi je. Znam.da nije neka utjeha, ali samo implantacija je odličan poticaj za dalje. Imaš neki plan kad češ ponovno?
Isla bi čim bi dobila zeleno svjetlo, razmišljala sam o promjeni klinike ali bi mi bilo teško otići iz Vinogradske jer se docent B stvarno trudi da mi olakša izrazito teške transfere i sad da to sve prolazim kod novog doktora ne bi iako mi plava doktorica i ona nova frckava jako antipaticne i vidi se da su nesigurne.
Bila sam na konzultacijama u drugoj klinici i nisu mi ostavili dobar dojam tako da sam pri ostanku u Vinogradskoj za sad.
👩🏻 33g AMH 9,5 pmol/L, PAI-1 4G/4G Homozigot, imunološki nalazi ✔️ kariogram ✔️hosteroskopija
🧑🏻 36 god normo, pokusavamo od 12.2020
5/2021 missed abortus 7tt, 8/21 , 4/22 biokemijske
2/23 AIH previse folikula odustali, 3/23, 5 folikula idemo u IVF popucali prije aspiracije
IVF 6/23 Bemfola 225, 21 🥚, 10 🐧 u kiropohrani 4 po 🐧 i 6 po 🐧🐧
8/23 FET 🐧❌, 9/23FET🐧❌, 10/23🐧❌, 1/24
FET🐧❌, 3/24 FET🐧🐧❌, 10/24 FET 🐧🐧❌
2/25 FET 🐧🐧 ,12 dpt beta 139 IU/L, 14 dpt 250, 16 dpt 596, 7 tt Blighted Ovum
Pozz cure:
moj Update: na uzv vidljiva gestacijska i žumančana ali i veliki hematom, 8 cm 😱, uveden mi Prolutex svaku drugi dan, heparin smanjen na svaki drugi dan. Svaka 2 tj infuzija lipida. Idući uzv 21.03. da vidimo imamo li ❤️
#strah nikada ne prestaje
Sad strogo mirovanje, doslovno krevet wc, ja sam u prvoj trudnoci imala veliki hematom ali to sam otkila kada sam pocela krvarit i nazalost kod mene nije bilo spasa. Moj savjet je strogo, strogo mirovanje.
👩🏻 33g AMH 9,5 pmol/L, PAI-1 4G/4G Homozigot, imunološki nalazi ✔️ kariogram ✔️hosteroskopija
🧑🏻 36 god normo, pokusavamo od 12.2020
5/2021 missed abortus 7tt, 8/21 , 4/22 biokemijske
2/23 AIH previse folikula odustali, 3/23, 5 folikula idemo u IVF popucali prije aspiracije
IVF 6/23 Bemfola 225, 21 🥚, 10 🐧 u kiropohrani 4 po 🐧 i 6 po 🐧🐧
8/23 FET 🐧❌, 9/23FET🐧❌, 10/23🐧❌, 1/24
FET🐧❌, 3/24 FET🐧🐧❌, 10/24 FET 🐧🐧❌
2/25 FET 🐧🐧 ,12 dpt beta 139 IU/L, 14 dpt 250, 16 dpt 596, 7 tt Blighted Ovum
Tinčica potpuno se slažem sa Sirenom, mirovanje wc - krevet, izbjegavaj što više možeš sjedenje jer je tako veći pritisak na maternicu, meni su tek sad kad je beba višestruko veća od hematoma rekli da mogu malo više sjediti i malo prošetati, ali i dalje većinski mirovati, dosad sam bila na wc - krevet maksimalno...
Sirena čitam tvoju priču i podsjetilo me na nešto što mi je jednom rekao dr. Alebić - ako je loš ciklus i dobiješ hrpu blastica, potrošit ćeš godinu dana na fetove, a jednostavno je bio loš ciklus. Nadam se da je tako bilo i kod tebe, samo loš ciklus i navijam da sljedeći bude uspješan 💪
Curama s dobrim betama i pozitivnim testićima čestitam! 9 dpt blastice nije rano za vađenje bete, taman je.
👩 1988 AMH 9,5, PAI 5G/4G
🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 IVF/ICSI Menopur, Cetrotide, ET 1 trodnevni 💔
12/2021 FET, 2/2022 FET 🐧💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 1 dvodnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, Decapeptyl, Menopur, ET 2 dvodnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, beta 13 dpt: 686 🤗, 6+0 ❤️, Qualified uredan, curka 🌸
2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Cure evo javljam i svoju betu, iako trebam treću u ponedjeljak jer sam s ovom uranila, ali izgleda mi kao dobar znak, ne znam mogu li odahnuti i opustiti se do prvog UZV ili da ipak stisnem zube do ponedjeljka.
9dnt Beta 63
11dnt 165
Drage moje žene moja mrvica vračena❤️🙏🏻 embriologv pre zadovoljan 8cstaniča savršena za 3 dan bez ikakvi fragmetacija sta je kod mene znalo biti.
Doktor zadovoljan sluznica savršena smistili je cak je stavio sretnu svoju kapu za transvere😄🫠🙏🏻❤️ ja san pupoo😍🙏🏻❤️ vjerovat,nadat se i u Božje ruke da ugledam svoje klupko sreče🙏🏻😍.
Hvala vam, što stev tu za menec i jedna za drugu sve i uz vas je sve lakse bilo dobro bilo lose nitko nas ne razumi kao mi sta to prolazimo.
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Drage moje žene moja mrvica vračena❤️🙏🏻 embriologv pre zadovoljan 8cstaniča savršena za 3 dan bez ikakvi fragmetacija sta je kod mene znalo biti.
Doktor zadovoljan sluznica savršena smistili je cak je stavio sretnu svoju kapu za transvere😄🫠🙏🏻❤️ ja san pupoo😍🙏🏻❤️ vjerovat,nadat se i u Božje ruke da ugledam svoje klupko sreče🙏🏻😍.
Hvala vam, što stev tu za menec i jedna za drugu sve i uz vas je sve lakse bilo dobro bilo lose nitko nas ne razumi kao mi sta to prolazimo.
Bella draga, cestitam pupo, nek se samo ugnijezdi lijepo kod mamite i cekamo lijepu betu.. 🍀🤞
Ja sam isto vracala 3dnevni 8stanicni i pokazao se ko pun pogodak 🫶🍀
🤰🏼2012.prirodna, curka 3800g 51cm
🤰🏼2020. prirodna vanmaternična, jajovodi ✂️
👱🏻♂️ 28.g. normozoo
👱♀️37.g. Bez jajovoda, amh 7,4, hipo/haši
1️⃣ 09/24 Škvorc 🤞(gonal+menopur+cetrotide)
5🥚 (3 oplođene, jedna izgurala 3dan) 1 🐣, 0❄️
cyclogest, folbella, decortin, aspirin, prolutex
Beta 2,30 ❌
2️⃣ 02/25 (ovaleap, menopur, orgalutran, ovitrelle) 6🥚 (5 oplođenih, jedna izgurala do 3 dana) 1🐣 0❄️ ET
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3💓
Sortiraj odgovore
Najstariji