Joka95 cestitke od srca! ❤️
Marija1990 Zao mi je, javi se nakon konzultacija. Ja sam isto vadila vitamin D i imam manjak pa sam pocela koristiti Solgar tablete, sto si ti uzela?
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️)
Joka ajme predivno. Baš mi je drago za vas.
Mi smo u onoj drugoj kombinaciji, za udomljavanje. Pao mi mrak na oči od one silne papirologije. Još mi fali jedan papir koji nikako da stigne da mogu sve predati.
Što se tiče poziva mislim da se radi o nekoliko poziva godišnje i oni ne gube roditeljska prava. To je strašno jer toliko ima djece, a opet bolje im je u obiteljima gdje su željena nego po domovima.
Nadam se da beba uskoro stiže. ❤️
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Baccarat ajme super, lijepo se poduplala!
Joka čestitam od srca, baš divne vijesti🥹🥹🥹
Marija žao mi je za betu, samo hrabro naprijed!
Nata sretno!
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.2
Muž normosp.
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
2. IVF: 5/2025.
Jokahtjela bih se nadovezati na ovu temu. Znam da bi dosta ljudi htjelo posvojiti malu bebu (iako meni bi bilo drago posvojiti i starije dijete, ali muž ne bi htio u taj proces, no nebitno). Koliko uopće naš sustav omogućuje takvo nešto?
Rijetko. Ovo je ravno eurojackpotu. Ali doslovno. Ja sam bila pobornik samo bebe do godine dana,muz je htio i starije dijete al nekako nisam mogla. 2022 smo usli u registar od tada nas nisu nikako zvali. Sad smo promjenili u sustavu da zelimo dijete od 0-7 godina i tada su krenili pozivi među njima i ovaj zadnji beba od 2 mjeseca. Danas su nam obznanili da su nas izabrali za posvojitelje. 🥹🥹🥹🥹🩷🩷🩷🩷
Kako mi je ovo divno pročitat za kraj dana, zasuzila sam malo 🥹
Čestitam i zelim vam svu srecu ovog svijeta ❤️❤️❤️
🙋🏻♀️33-AMH 9.5
.
🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
Kariogram 👫✅
9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih
2/2025 -ICSI - 2js -0 oplodenih
Joka čestitam 🥰
Baš me je dirnula tvoj priča. Bit ćeš divna majka. Uzivaj i za nas 💞 živi san 🤍
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Pozdrav drage žene, priključujem se friško forumu u nadi da će mi tako biti lakše podnijeti i čekanje bete. Iza mene su 4 postupka, svaki stimulirani i nakon zadnjeg neuspješnog nam je ostala jedna blastica te je jučer bio FET. Svaki put sam nakon postupka radila i nekako su mi prolazili dani i nisam imala puno vremena osluškivati simptome a bilo ih je od pustih hormona i stimulacije. Sad sam u prirodnom ciklusu imala FET i evo nekako se nadam nešto osjetiti, barem bockanje koje bi moglo biti implantacija blastice ali ništa još. Mislim da mi je na ovaj način lakše podijeliti s vama jer vjerujem da ima i dosta čekalica sada :)
Na kojoj terpaiji si sad nakon Fet?
👱♀️1986 pco
👱♂️1975 sve ok
2013 pco Syndrom
2014 op propuhivanje jajnika
2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
2015 odmor
2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
7 blastocise ❄️
Jaki hiper tjedan dana bolnice
2 mjeseca pauze
2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
2025 3mj 3 kryo
Sirena žao mi je.. Želim ti što lakši i brži oporavak od svega..
Nikita, nismo si poznate, ali nakon svega što sam pročitala,želim ti "povratničku" sreću i što prije uspješnu pričuLea čestitam na beti i neka se pravilno dupla
Rainbow_Hope potpisujem za film, odličan je
Natalie sretno
Verbena hvala ti, jedva čekam knjigu, puno će pomoći svima nama
Plavuša sretno, neka sve bude dobro
Dodo čestitam na testu i želim ti dobru betu
Malena čestitam pupo
Lea, Razumna ja sam krenula s psihoterapijom kod nekogatko je prošao ovu borbu i jako mi pomaže. Vjerujem daje najvrijednije u cijelom procesu imati nekoga tko
zna i razumije kroz što prolazimo. Ne može se okolinastaviti u našu kožu. Njima je to samo "problem neplodnosti"koji će se riješiti, a zapravo je puno dublje. Žalosno je koliko smo često "sami" u ovome.
Rolicečekam kariogram i već su prekoračili rok u kojemu je nalaz trebao biti gotov. Ispalit ću na živce
Ako sam koga zaboravila, oprostite. Želim svima puuuno sreće, strpljenja, pozitivnih beta i lijepih trudnoća.
Hvala Rimaro, sretno i tebi i svima drugima,jer sreca nam treba a pogotovo strpljenje. Super dmo.mi sta se sve prode.
👱♀️1986 pco
👱♂️1975 sve ok
2013 pco Syndrom
2014 op propuhivanje jajnika
2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
2015 odmor
2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
7 blastocise ❄️
Jaki hiper tjedan dana bolnice
2 mjeseca pauze
2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
2025 3mj 3 kryo
Jokahtjela bih se nadovezati na ovu temu. Znam da bi dosta ljudi htjelo posvojiti malu bebu (iako meni bi bilo drago posvojiti i starije dijete, ali muž ne bi htio u taj proces, no nebitno). Koliko uopće naš sustav omogućuje takvo nešto?
Rijetko. Ovo je ravno eurojackpotu. Ali doslovno. Ja sam bila pobornik samo bebe do godine dana,muz je htio i starije dijete al nekako nisam mogla. 2022 smo usli u registar od tada nas nisu nikako zvali. Sad smo promjenili u sustavu da zelimo dijete od 0-7 godina i tada su krenili pozivi među njima i ovaj zadnji beba od 2 mjeseca. Danas su nam obznanili da su nas izabrali za posvojitelje. 🥹🥹🥹🥹🩷🩷🩷🩷
Joj 😍 Joka95 divno koje ljepe vijesti tako mi je srce zaigralo od srece na ovo ❤️😍
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Drage moje ja sam jutros na nagovor moje divne duše išla vaditi Progesreron
Trombocite
Homocistein
D-dimeri
Cekam nalaz pa idem do njih jer necu se ja igrati sa pustim spontanima ja nemam slezenu jucer kad sam pitala ocu fragmine uvest ne bio je drugi doktor ne moj isto je bio divan ali prije par miseci u stimulranom kad smo bili je bio uveo.
Ne zelim rizikirat mozda apspirinpro100 nije dovoljan i zato sam ja lipo jutros isla vadit i nalaze poslat svojoj hematologici.
I progesteron ako je ispod 50 treba pojacat Utrogestan itd da se uspjesno primi i održi trudnoca .
Hvala mojoj dušici koja me upozorila🙏🏻❤️
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Pozdrav ženice!
Dali možda koja ide na VV pa da mi pomogne..
Rekli su mi tamo ,ali sam zaboravila...😂😂🙉
Mjesecnicu san dobila ujutto danas, dali na prvi pregled dolazi u ponedjeljak u 8 ili 11??
👱♀️33👨🦱36
Pokusavamo od 2020
4/21missed ab
VV
4/22odustali(pukli prije vremena)
8/22 gonal/cetrotide
5js 5 oplodeno( vračena1) 4🥶
Beta 23.9 beta negativna
11/22 FET beta negativna
1/23 FET
31.1.23 vraćena 2 🐧 beta 1- 1265.38
Beta 2-3049.43