Mene ne vodi drR i stvarno mi nije u interesu nikoga ocrniti, ali i nakon prošle bete i sada nisam baš zadovoljna komunikacijom pa sam htjela provjeriti kakva je situacija u drugim poliklinikama i tražim li ja previše ako mislim da bih u ovakvim situacijama trebala moći porazgovarati sa svojim liječnikom 😕
👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (10/24 normo)
2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
dr. V + Repromed
9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)
01/25 FET 1bc❌; 02/25 FET 1bc❌
04/25 IVF ⏳
darlivčestitam, da maleni čim prije bude u maminom zagrljaju.
Tinčica žao mi je za smeđarenje, znam kako ti je ali sve je to normalno, bitno da nema puno sviježe krvi i nekih jakih bolova.
Sagedr. R I Repromed su trenutno vodeći na MPO sceni i koliko čujem užasno im je gužva I sve se to lomi preko leđa pacijentica. Nadam se da će se javiti
Uveo mi je doktor Duphastone 3x1 uz svu terapiju, nadam se najboljem, ali već se spremam i na najgore 🥺 Ništa, nek nam je Bog na pomoći svima 🤞
39 ja👩❤️👨30 muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ FET 🤞
vesnaa1985@gmail.com
Lori žao mi je 😔
Nata jako mi je žao 😔, nadam se da ćeš na konzultacijama dobiti nekakve konkretne odgovore. Moj topli savjet je da potražiš još jedno mišljenje . Drži se ❤️
Marisha ajde barem su nešto konkretno našli, a histero ti samo može pomoći.
Reinbow čestitke 😍🤗❤️, ajme S će dobiti bracu 😘
Rolica pupice sretno 🤞
Darliv 😍 iskrene čestitke mami i tati 💙, žao mi je zbog komplikacija i nadam se da će što prije proći i da ste brzo doma na sigurnom 🤗, šaljem ogromni hug🤗
Sage meni se uvijek povratno jave, kako kažeš barem sa uputom za prestanak terapije. Probaj svog dr i danas telefonski kontaktirat. Iz pouzdanih izvora znam da drV zna na mail odgovorit i nakon 3 dana jer je zauzet, bolnica, fax, privatna klinika, al po meni to nije opravdanje..
Xoxo i ostale curke koje su spomenule opciju uništavanja preostalih embrija, ali ta opcija ne postoji, zakonom je zabranjeno uništavanje. Jedine opcije su doživotno plaćanje čuvanja (hzzo pokriva samo 5 g) ili ih se odreći i pustiti na milost i nemilost ustanovi da radi s njima što hoće (cak mislim da ni ta opcija nije zakonom definirana), ali uništiti se ne smiju, po zakonu. A postoje osobe kome su te dvije opcije neorihvatljive, pogotovo druga, razlog je tu skroz nebitan.
Zakon o mpo je jako konfuzan i nedorečen opcenito, i nadam se da će iz udruge Roda nešto uspjet riješiti. Po meni je ovo jako ozbiljna tema i svaka savjesna osobakoja se upusti u mpo bi trebala imati u vidu ovakav scenarij..
Tincica znaš da su smeđarenja skoro sastavni dio ivf trudnoca, sve dok nema obilnog krvarenja I bolnih grceva je uredu. Kod tebe je još jako rano i može biti krvarenje od implantacije . 🤞🤞
Sretno svima 🤞🤞
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
Zao mi je sage da je tako, a vjerojatno ce nazvati..
Ja kad sam prvi puta zvala u skvorca kad je bila negativna beta, sestra mi je rekla da prekinem s terapijom i da ce mi se javiti doktor. Proslo je par dana nitko niie zvao, pa sam poslala mail da molim da mi se povratno javi doktor i nakon 2,3 dana poslije poslanog maila me zvao skvorc i dogovorili smo da sam na listi za lijekove za sijecanj, rekao sto da ponovim od nalaza i to je bilo to.
Tincica, vjerujem da je to sad veliki stres, znaci kad vidimo krv u ikakvom obliku, ali kako kazu cure to je normalno.. Ja bih mozda da sam na tvojem mjestu vadila betu u cetvrtak i subotu, cisto da vidim da se dupla, lako se u ponedjeljak ponovi opet ako bi trebalo.. Bez obzira sta je embriolog rekao da vadis u subotu prvu..
🤰🏼2012.prirodna, curka 3800g 51cm
🤰🏼2020. prirodna vanmaternična, jajovodi ✂️
👱🏻♂️ 28.g. normozoo
👱♀️37.g. Bez jajovoda, amh 7,4, hipo/haši
1️⃣ 09/24 Škvorc 🤞(gonal+menopur+cetrotide)
5🥚 (3 oplođene, jedna izgurala 3dan) 1 🐣, 0❄️
cyclogest, folbella, decortin, aspirin, prolutex
Beta 2,30 ❌
2️⃣ 02/25 (ovaleap, menopur, orgalutran, ovitrelle) 6🥚 (5 oplođenih, jedna izgurala do 3 dana) 1🐣 0❄️ ET
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
Darliv cestitam ti od srca! Nadam se da cete se oboje brzo oporaviti, zaboraviti na tezak porod i nastaviti se maziti u toplom domu s tatom ❤️
Sage ni meni nije uredu da se nisu javili. Ja Repromed uvijek nazovem i sestra mi da daljnje upute, a dr. R se javi ako ne taj dan, onda iduci. Mozda je sada drugacije ako su im velike guzve, malo me to pocelo i brinuti iako i dalje nekako njima najvise vjerujem. Aha, sad vidim da si ti kod dr. V, mozda da posaljes danas opet mail, mozda je jucer bio u nekakvoj guzvi pa cisto da ga podsjetis.
Tincice ja sam u svakoj trudnoci krvarila, i u ovoj uspjesnoj od 6dnt smedjarenje, kasnije cak svjeza krv i sve je bilo ok. A test znacajnije potamni svaka dva dana tako da je tesko usporedjivati nijanse dan za danom. Imam negdje sliku svojih testova i jedan dan je cak bilo vidno slabija pa svejedno bilo dobro. Imam cak spremljeno negdje kako sam isti test umocila isti da u istu mokracu i oba pokazala razlicite nijanse. Nije test mjerilo. Koji ti je danas dnt? Ja sam takva da poludim i odem vadit betu jer me ti testovi samo uznemiruju.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Ikar hvala ti Slažem se s tobom vezano za doniranje embrija u svrhe istraživanja jer bi mi to bilo draže nego da se samo unište, ako bi već odlučila da ih neću vraćati. Ovako bi se ipak iskoristili za neku svrhu, a u konačnici im je i tako isti ishod (uništenje).
Verbena hvala ti ♥️
Darliv čestitke od srca!!! Želim vam što brži oporavak i povratak kući
Riamaro hvala ti draga Kako si ti?
Sage da užas od njih, koliko ih se plaća stvarno bi trebali imati extra tretman prema svakom pacijentu... mislim da je problem što nas je previše i ovo je realno grana koja samo raste pa se i oni svi u nekom trenu valjda malo razbahate i okrenu ploču...
XoXo hvalaaa
Ana držimo fige da skroz nestane
Tinčice probaj manje brinuti, i tako ne možeš ništa promijeniti... znam da je lako reći, ali možda da malo staneš s testićima prije nego izludiš samu sebe... beta će najtočnije pokazati, ovako se samo dodatno stresiraš što znaš i sama da nije dobro
Sanii
.
A sada moje iskustvo s Vinogradskom koje je na kraju extra pozitivno ispalo. Moram ispuniti i anketu, jel vjerujete da još nisam, osim testnog brzinskog da vidim jel radi Dakle, svi jako ljubazni, baš onako neočekivano. Sestre jako drage. Transfer je radio dr.Bolanca, isto iznimno drag, kao da sam došla u privatnu kliniku. Ispituje - kako ste, jeste nervozni, idemo polako ćemo... Pa čeka dok sam spremna, polako stavlja dolje one instrumente... embriologica dolazi sa širokim osmijehom, sve detaljno objašnjava... plus, dodatno, EMBRIO GLUE stavljaju svakoj pacijentici i pokriva ga naravno hzzo. Govori da prate svaki embrij u TIME-LAPSE inkubatoru kako bi dobili najtočniju sliku razvoja u realnom vremenu. Dakle, za taj time-lapse inkubator se Beta+ reklamirala a kad smo pitali za to, rekli su da "trenutno ne radi". Ja sam stvarno ostala u čudu, evo sve je pokriveno, oprema im je očito vrhunska... brinu o svakom detalju...
.
Sretno svima curke!
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> ⏳
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Evo, nasla. Vidis kako se donji cinio blazi nego gornji. A sve bilo super https://ibb.co/fdbKVsPG
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Cure zna li tko za koliko budu gotovi ovi nalazi?
KBC ZAGREB SESTRE MILOSRDNICE PAI-1
KBC ZAGREB FV Leiden,MTHFR,FII20210,PROTEIN C i S ,Antitrombin ,Homocistein,APC rezistencija
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
02.25| FET | 2 ❄️❄️ ➡️ ❌
03.25 | FET | 2 ❄️❄️ SOON ⏳
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
OŽUJAK 2025.
5.3. sri
DODO87 - transfer
MARKOLINA - aspiracija
6.3. čet
SIRENAA - 1.ultrazvuk
7.3. pet
IVONASI2509 - ultrazvuk fet
8.3. sub
TINČICA1703 - beta
13.3. uto
PLAVUŠA - 1.ultrazvuk
17.3. pon
SLEE - konzultacije
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
- anketu možete ispunjavati više puta, za svaku kliniku zasebno
LINK NA REZULTATE ANKETE
https://bitly.cx/04jCn
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim IVF ✖️
7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. ⏳
s88.forum@gmail.com
Rolica pupo čestitam, neka se mrvica čvrsto primi! 🤞🏻❤️
Tinčica pa odi izvaditi za sebe betu koji dan ranije privatno, lako ćeš izvaditi ponovo kad ti je doktor rekao. Taj prvi nalaz mu ne moraš ni slat, to nek bude tebi za mir. Ovako ćeš si samo razbijat glavu.. Ja ti stvarno držim fige da nije nista strašno, ako nije bilo svježe krvi onda je to vjv nešto zaostalo od prije. 🤞🏻❤️
Darliv čestitam na bebaču i želim brz oporavak! 🩵🥰😘
👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim IVF ✖️
7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. ⏳
s88.forum@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji