Na ovaj svijet 1.3. mami i tati došao je najslađi čupavac krupnih okica i dugih prstića, nagrada za sve godine borbe kakva se ne može dočarati 💙
Porod izrazito težak, hitan carski nakon sati i sati mučenja, infekcija koja nas je sad malo prikovala za inkubator jedino su što nas sprječava da naša sreća bude potpuna, ali vjerujem da ćemo se uskoro oporaviti i biti tamo gdje zaslužujemo..
Želim vam svima sreću lavice, sve do jedne zaslužujemo osjetiti ovo što se riječima ne može opisati.. 💞
Dobrodošao i čestitam ❤️🍀
29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
30 👱🏼♂️ asthenozoospermia
mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 19.5. ⏳
Terapija: Eurhyrox, Cyclogest, Decortin, Folbella, Aspirin, Omega 3
riamarro@hotmail.com
Darliv čestitke od srca i želim brz oporavak i da napokon u svome domu uživate, mazite se, pazite i beskrajno volite ❤️
Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
Muž (39 god.): sve u redu
1️⃣ 11./2025.: Vinogradska - Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
2️⃣ 02./2025.: Vinogradska - dugi protokol - Decapeptyl od 20. d.c., Menopur 300 od 2. d.c. = 1 folikul - 1 j.s. ❌
3️⃣ 03./2025.: Vinogradska - prirodni IVF, 1 folikul - pukao, inseminacija = beta ❌
4️⃣ 04./2025.: Vinogradska - Ovaleap 300, Menopur 75/150, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, inseminacija = beta ❌
Sageza državne bolnice je valjda normalno. Meni nisu biokemijsku ni doživjeli, a poslije ni negativnu betu, nego onako u stilu “ma ništa to, idemo na listu za lijekove dalje”. Primili su me tek kada sam dogovorila konzultacije i inzistirala na odgovorima.
Riječ je o privatnoj poliklinici i iskreno ne znam jel ja očekujem previše, ali evo meni danas nitko nije rekao da mogu prestat uzimat lijekove, a kamoli išta više
darliv čestitam od srca i želim vam da se čim prije doma mazite i pazite 💕
👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (4/25 normo)
2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
dr. V + Repromed
9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)
01/25 FET 1bc❌; 02/25 FET 1bc❌
Poliklinika IVF
04/25 stim IVF (Elonva+Menopur+Orgalutran); 15🥚, 12 oplodenih; 5❄️;
ET 1bc - beta 9dnt 33, 11dnt 16, biokemijska❌️
Na ovaj svijet 1.3. mami i tati došao je najslađi čupavac krupnih okica i dugih prstića, nagrada za sve godine borbe kakva se ne može dočarati 💙
Porod izrazito težak, hitan carski nakon sati i sati mučenja, infekcija koja nas je sad malo prikovala za inkubator jedino su što nas sprječava da naša sreća bude potpuna, ali vjerujem da ćemo se uskoro oporaviti i biti tamo gdje zaslužujemo..
Želim vam svima sreću lavice, sve do jedne zaslužujemo osjetiti ovo što se riječima ne može opisati.. 💞
Draga moja, zelim tvome deckicu sretan i veseli zivot! Brzi oporavak vam zelim i da ste ubrzo doma. Cestitam mami i tati čestita ti i stella koja je zaboravila pass foruma ❤️
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Nata i Lori bas mi je jako zao! Drzite se!
Tincica jako lijepo tamni. Ja bi isto isla vaditi ranije, ja uvijek vadim 9dnt i ako je pozitivna onda 11dnt, ali napravi kako je tebi najdraze.
—
I ja sam razmisljala sto sa zamecima koje iz nekog razloga ne zelimo/ne mozemo vise vratiti. Tesko je to pitanje i nije fer da se uz sve s cime se susretnemo na ovom putu moramo jos i moralno propitkivati. Bas je bilo nedavno u grupi Roda pitanje jedne zene koja je napisala da se rastala i u jako losim je odnosima s njim, a imaju jos zametaka. Moze se dogoditi kao mojoj frendici da joj doktor zbog zdravstvenih razloga kaze da ne smije vise ostati trudna, svasta moze biti, moze i vrlo jednostavan razlog - da jednostavno ne zele vise djece i koliko god to nekome bilo tesko za prihvatiti i pojmiti u trenucima kad se borite i za samo jedan dobar zametak, mislim da je tesko i onima koji se moraju nositi s tim sto ce sa zamecima. Ja sad idem u novi postupak i znam da zelim jos jedno dijete, idealno bi bilo da dobijemo jedan savrseni zametak koji ce uspjeti, ali znam da postoji mogucnost da dobijem i vise. U proslom postupku sam ih dobila tri, mucilo me ful sto ako dva uspiju, sto cu s trecim. Uspio je “samo” jedan pa sam se cupala za kosu sto sam uopce razmisljala o tome sto cu ako mi neki ostane. Da ne moramo prolaziti ivf sigurno ne bi razmisljala o ovakvim stvarima, nakon ostvarenih trudnoca bi se nastavila stiti i nikom nista, a ovako smo primorane voditi moralne bitke same sa sobom i oko ovoga i zato mislim da je nefer osudjivati, dovoljno nam je tesko. Sigurni ne bi osudjivale neku zenu koja nakon dvoje djece stavi spiralu jer vise ne zeli djecu. A jos manje bi osudjivale nekog muskarca koji kupi kondome. Znam da nije isto, ali u tome i je stvar - nije isto i to nije fer.
—
Sretno svima danas!
Pre hvala Vam na ovakvom komentaru i razumijevanju.Sve ste rekli
Marisha super za betu i pad, nadam se da ja svakako planiraju ispratit do nule. 🤞🏼❤️🫶🏻
Vezano za ove teme koje su možda i nepotrebne s obzirom na stanje zakona i to , ja se slažem sa IKAR ja ne vidim razliku između vraćanja na dan kada sigurno neće preživit i uništavanja. Malo je bas to sve osjetljivo i svak ima pravo na svoje mišljenje i sto će učiniti sa svojim embrijima.. i šta se mene tiče ja nebi vise ovo komentirala
Sage s obzirom da se radi o privatnoj poliklinici meni je to užas.. mogli su bar malo popričat naručit i rec da stanete sa lijekovima .. meni je nakon biokemijske rečeno da stanem, i ako želim u prirodni da se javim kada prokrvarim i naručilo me 10 dc.. to je državna bolnica i neki minimum a kamoli privatno
Lori i Nata zao mi je 😔
AnaZk super za crticu 🫶🏻 meni je taj test isto prvi pokaza od svih
Rolice pupo ❤️ da se mrvica sto čvršće primi 😘😘
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
Jutro cure,
Darliv čestitke..
Ja sam jučer navečer na 7 DNT dobila smeđi iscjedak i količinski ga je bilo puno, kao da je prvi dan menstruacije ali bez svježe krvi. Za test neznam što bih rekla. Vjerovatno sam se sad uplašila i cijelo tijelo mi alarmira da nešto nije u redu i da nije neka razlika u testu od jučer, možda mi se čini i da je slabija. Doktor je javio vaditi betu 08.03. pa opet 10.03. i neću ništa promjeniti i da odem prije, tako da ću bit strpljiva do kad je dr rekao… Ful optimizam mi je pao. Od simptoma ništa osim tih grčeva kao pred mengu jučer i onda na ulošku smeđarenje… Grudi ništa.
https://ibb.co/8g3Wmf1D
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Darliv svaka minuta teškog poroda će se zaboraviti, a sreća ostaje ❤️❤️❤️ Čestitam ❤️
Tincica izgleda dobro testic ovaj zadnji, probaj sad mirovati do bete, bit će to sve dobro ❤️
Ja čekam 12.3. za kontrolu, nadam se da će se hematom bar malo povući ili daj bože nestati skroz 🤞🏻
Sageza državne bolnice je valjda normalno. Meni nisu biokemijsku ni doživjeli, a poslije ni negativnu betu, nego onako u stilu “ma ništa to, idemo na listu za lijekove dalje”. Primili su me tek kada sam dogovorila konzultacije i inzistirala na odgovorima.
Riječ je o privatnoj poliklinici i iskreno ne znam jel ja očekujem previše, ali evo meni danas nitko nije rekao da mogu prestat uzimat lijekove, a kamoli išta više
darliv čestitam od srca i želim vam da se čim prije doma mazite i pazite 💕
Žao mi je zbog negativne bete.
Ako je riječ o klinici iz potpisa, nažalost mislim da im je ovaj "hajp" oko njih na ovom i ostalim forumima i grupama malo naštetio jer imaju u zadnje vrijeme milijun pacijenata, a samo je jedan doktor i užasna im je gužva. Da se razumijemo, ne opravdavam ih, ako ne mogu to popratiti morali bi zaposliti još nekog doktora ili odbiti pacijente.
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
darliv čestitam, da maleni čim prije bude u maminom zagrljaju.
Tinčica žao mi je za smeđarenje, znam kako ti je ali sve je to normalno, bitno da nema puno sviježe krvi i nekih jakih bolova.
Sage dr. R I Repromed su trenutno vodeći na MPO sceni i koliko čujem užasno im je gužva I sve se to lomi preko leđa pacijentica. Nadam se da će se javiti
Vinogradska 🏥 since 05/2013
▪️jajovod✂️
1. IVF 11/13❌️
2. IVF 11/14❌️
3. IVF 05/15 - ET 2 x 3dnevna, 10dpt + , 6tt ❤️
11/17 prirodna trudnoća, vanmaternicna
▪︎jajovod✂️
4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
1. fet beta ❌️
2.fet beta ❌️
3.fet beta ❌️
5. IVF - 4/23 ❌️