Mene je isto dr. Dmitrovic paihicki dotukla. 3 transfera sam tamo odradila, u svakom je bila neka situacija, al najgora u zadnjem kada mi je 9dnt beta bila 17, ona rekla da ne miram ponavljati betu i da je biokemijska, ja prokrvarila, mislila to je to, da bi nakon mjesec i pol zavrsila na hitnoj sa strasnim bolovima i blighted ovumom. Njezin komentar je bio da sam trebala sama znati da sam ipak trudna jer mi je ipak to vec bila cetvrta trudnoca. Par dana nakon narucim se kod nje na pregled nakon gubitka i zena mrtva-hladna kaze: ajmo vidjeti kako napreduje trudnoca. Ok, ne mora znati napamet sve o meni, al moze bar procitati karton prije nego sto udjem. O kradji i naplacivanju ni necu.
😳😳😵
Znači ovo zvuči strašno i to kod privatnika di plaćaš.
Kažem puno bolje iskustvo sam imala u državnoj bolnici. Još se i sada sjetim kad sam došla na prvi uzv nakon bete, bila je jedna strija sestra koja je došla do mene i primila me za ruku dok smo čekali šta će se pokazati.
🧚 35 - endometrioza, AMH 4
🦸41 - Astenozoospermija
Petrova
2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
Beta+
4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan ❌
9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - biokemijska + 1❄️
Poremetili se ciklusi
2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288 ... 13dt - beta 2743
29.4. 11+5tt - Nifty - uredan 🩵♂️
Ja sad čitam ova iskustva iz Beta+ i imam osjećaj kao da nisam u istoj klinici. Ok, moram priznati da mi je drugi postupak tamo bio kao na traci, sve nekako užurbano i brzinski, ali sad ovaj treći (kao i prvi) nemam zamjerki. Žao mi je, cure, da ste imale tako loša iskustva, stvarno mi je žao i ne razumijem doktoricu da može tako komentirati. Mislim da o dr. D nešto govori i to da nakon dosta godina više nije na najdoktor listi najboljih ginekologa.

Bas je tesko ovo sve citati i uzasno mi je zao sta ste to prosle...i to jos u privatnim klinikama. Meni je npr.jako bitan pristup liječnika i taj ljudski kontakt,ohrabrenje,podrška i to je cak i prvi kriterij kojeg sam gledala. I onda cujem komentare "pa nije ti doktor mama" ili "ne ides u bolnicu da te netko njonja". To su doslovni citati i to od zena. Ne idem radi toga ali da ti puno znaci-znaci. I koliko god je uzasno to sta ste prosle,hvala vam sta pisete o tome jer se inace nikad nista nece promijenit.

Hej curke, radila sam one hcg trakice iz DM-a, budem sutra ponovila, iako i ja mislim da je 9 dan nekako optimalan. Da bio je 4-dnevni
.
sretno svimaaaa
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> stimulirali -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 03/25 KBCSM - prirodan - 1🐣 -> X
6. 11/25 Škvorc - prirodan - 1🐣 - X
rolica.forum@gmail.com
Bas je tesko ovo sve citati i uzasno mi je zao sta ste to prosle…i to jos u privatnim klinikama. Meni je npr.jako bitan pristup liječnika i taj ljudski kontakt,ohrabrenje,podrška i to je cak i prvi kriterij kojeg sam gledala. I onda cujem komentare "pa nije ti doktor mama" ili "ne ides u bolnicu da te netko njonja". To su doslovni citati i to od zena. Ne idem radi toga ali da ti puno znaci-znaci. I koliko god je uzasno to sta ste prosle,hvala vam sta pisete o tome jer se inace nikad nista nece promijenit.
Tko nije prošao ivf nema što da mi priča. Pa nekim od nas sa pozitivnom betom počinje horor film. Tko to nije prošao, nema mi šta govoriti. Kad mi kažu da tek porod boli, a sve rodile zdravu djecu... A ja od medikamentnog pobačaja ne znam kako se zovem i naravno smišljam plan kako ću to sve iz početka.... Ja više ni svojim najbližima ne govorom o postupcima. Zna muz i 2 žene koje znam iz ivf. I to mi je potpuno dovoljno
muž i ja po 39g, 10g braka, 12/20-Luči1️⃣ivf➡️ET 2trod❌, 7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭❌, 2/22 FET 2xmorula❌. 3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2xtro❌,5/22 - FET 2xtro❌,6/22 - FET 2xtro💥biokemijska❌, 10/22 - FET 2x tro- Blighted Ovum 😭❌,5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni ❌, 10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭❌
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC❌,7/24-fet1BC❌,11/24-fet2BC❌. 2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶, 4/25fet1BC❌, 7/25-fet1BC❌, 9/25-fet1BC❌, 12/25-fet1BC-Misse
Bas je tesko ovo sve citati i uzasno mi je zao sta ste to prosle…i to jos u privatnim klinikama. Meni je npr.jako bitan pristup liječnika i taj ljudski kontakt,ohrabrenje,podrška i to je cak i prvi kriterij kojeg sam gledala. I onda cujem komentare "pa nije ti doktor mama" ili "ne ides u bolnicu da te netko njonja". To su doslovni citati i to od zena. Ne idem radi toga ali da ti puno znaci-znaci. I koliko god je uzasno to sta ste prosle,hvala vam sta pisete o tome jer se inace nikad nista nece promijenit.
Tko nije prošao ivf nema što da mi priča. Pa nekim od nas sa pozitivnom betom počinje horor film. Tko to nije prošao, nema mi šta govoriti. Kad mi kažu da tek porod boli, a sve rodile zdravu djecu… A ja od medikamentnog pobačaja ne znam kako se zovem i naravno smišljam plan kako ću to sve iz početka…. Ja više ni svojim najbližima ne govorom o postupcima. Zna muz i 2 žene koje znam iz ivf. I to mi je potpuno dovoljno
Potpisujem ❤️
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. AF - ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176 💔10 tt srce stalo kucat
9. 02/2026- ET
Cure ove divne vijesti je tako lijepo procitati! 🎉❤️
Budi nadu svima nama koji cekamo postupke/rezultate.
Mislim da je bitno pisati iskustva u klinikama iz prve ruke, mislim da nam svima moze pomoci u odabiru, kao i sama anketa koja je super!

👱♀️31g
🧔🏻♂️34 g UZV 21.10.❤️ Panorama low risk 💙
Hope ja sam pila pivo 0.33 uz obrok rucak ili ve eru jednu dnevno😃ali pijem i ove trave od dr Sadiković nikad bolji endometrij😊
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Cure sa lipim betama i pozitivnim testovima juuupii cestitke🥰🎉🎉🙏🏻💪
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
A sta se tiće postupaka doktora i svega šta sam prošla bolje da ne pišem jer mi se zgadi život.
Eto a sada nakon 10g mogu reči da sam upozala doktora koji jedini ne želi odustat od nas i nama neda odustat😳 sutra je punkcija u 9h i nadam se da mi ovaj moja stanica tu i da ce biti sve ok🙏🏻❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji