Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    riamaro
    03. Ožujak 2025. 21:34

darliv

Na ovaj svijet 1.3. mami i tati došao je najslađi čupavac krupnih okica i dugih prstića, nagrada za sve godine borbe kakva se ne može dočarati 💙
    Porod izrazito težak, hitan carski nakon sati i sati mučenja, infekcija koja nas je sad malo prikovala za inkubator jedino su što nas sprječava da naša sreća bude potpuna, ali vjerujem da ćemo se uskoro oporaviti i biti tamo gdje zaslužujemo..
    Želim vam svima sreću lavice, sve do jedne zaslužujemo osjetiti ovo što se riječima ne može opisati.. 💞

Dobrodošao i čestitam ❤️🍀

29 👩🏻 AMH 23,6 - hashimoto/hipo - Euthyrox 75, Novalac, Omega 3, D Vital
    30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia - Almagea Man, Zinc, Vit D, Q10, Omega 3, Clomid
    - pokušavamo od 3/23
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 blastocista ❄️ freeze all - hiper
    - 11/2024 FET blastociste -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
    - 12/2024 prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
    - 3/2025 stimulirani postupak ⏳

riamarro@hotmail.com

Nata91
    03. Ožujak 2025. 21:34

Darliv čestitke od srca i želim brz oporavak i da napokon u svome domu uživate, mazite se, pazite i beskrajno volite ❤️

Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
    Muž (38 god.): sve u redu
    Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    Drugi postupak - veljača 2025.: Vinogradska bolnica, dugi protokol - Decapeptyl od 20. d.c., Menopur 300 od 2. d.c. = 1 folikul - 1 j.s. ❌

Sage
    03. Ožujak 2025. 21:38

riamaro

Sageza državne bolnice je valjda normalno. Meni nisu biokemijsku ni doživjeli, a poslije ni negativnu betu, nego onako u stilu “ma ništa to, idemo na listu za lijekove dalje”. Primili su me tek kada sam dogovorila konzultacije i inzistirala na odgovorima.

Riječ je o privatnoj poliklinici i iskreno ne znam jel ja očekujem previše, ali evo meni danas nitko nije rekao da mogu prestat uzimat lijekove, a kamoli išta više

darliv čestitam od srca i želim vam da se čim prije doma mazite i pazite 💕

👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (10/24 normo)
    2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
    dr. V + Repromed
    9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
    10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)
    01/25 FET 1bc❌; 02/25 FET 1bc❌
    04/25 IVF ⏳

⭐ Miss_Ivy ⭐
    03. Ožujak 2025. 21:59

darliv

Na ovaj svijet 1.3. mami i tati došao je najslađi čupavac krupnih okica i dugih prstića, nagrada za sve godine borbe kakva se ne može dočarati 💙
    Porod izrazito težak, hitan carski nakon sati i sati mučenja, infekcija koja nas je sad malo prikovala za inkubator jedino su što nas sprječava da naša sreća bude potpuna, ali vjerujem da ćemo se uskoro oporaviti i biti tamo gdje zaslužujemo..
    Želim vam svima sreću lavice, sve do jedne zaslužujemo osjetiti ovo što se riječima ne može opisati.. 💞

Draga moja, zelim tvome deckicu sretan i veseli zivot! Brzi oporavak vam zelim i da ste ubrzo doma. Cestitam mami i tati  čestita ti i stella koja je zaboravila pass foruma ❤️

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

piahvar
    03. Ožujak 2025. 22:38

Slee

Nata i Lori bas mi je jako zao! Drzite se!
    Tincica jako lijepo tamni. Ja bi isto isla vaditi ranije, ja uvijek vadim 9dnt i ako je pozitivna onda 11dnt, ali napravi kako je tebi najdraze.

I ja sam razmisljala sto sa zamecima koje iz nekog razloga ne zelimo/ne mozemo vise vratiti. Tesko je to pitanje i nije fer da se uz sve s cime se susretnemo na ovom putu moramo jos i moralno propitkivati. Bas je bilo nedavno u grupi Roda pitanje jedne zene koja je napisala da se rastala i u jako losim je odnosima s njim, a imaju jos zametaka. Moze se dogoditi kao mojoj frendici da joj doktor zbog zdravstvenih razloga kaze da ne smije vise ostati trudna, svasta moze biti, moze i vrlo jednostavan razlog - da jednostavno ne zele vise djece i koliko god to nekome bilo tesko za prihvatiti i pojmiti u trenucima kad se borite i za samo jedan dobar zametak, mislim da je tesko i onima koji se moraju nositi s tim sto ce sa zamecima. Ja sad idem u novi postupak i znam da zelim jos jedno dijete, idealno bi bilo da dobijemo jedan savrseni zametak koji ce uspjeti, ali znam da postoji mogucnost da dobijem i vise. U proslom postupku sam ih dobila tri, mucilo me ful sto ako dva uspiju, sto cu s trecim. Uspio je “samo” jedan pa sam se cupala za kosu sto sam uopce razmisljala o tome sto cu ako mi neki ostane. Da ne moramo prolaziti ivf sigurno ne bi razmisljala o ovakvim stvarima, nakon ostvarenih trudnoca bi se nastavila stiti i nikom nista, a ovako smo primorane voditi moralne bitke same sa sobom i oko ovoga i zato mislim da je nefer osudjivati, dovoljno nam je tesko. Sigurni ne bi osudjivale neku zenu koja nakon dvoje djece stavi spiralu jer vise ne zeli djecu. A jos manje bi osudjivale nekog muskarca koji kupi kondome. Znam da nije isto, ali u tome i je stvar - nije isto i to nije fer.

Sretno svima danas!

Pre hvala Vam na ovakvom komentaru i razumijevanju.Sve ste rekli

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.