🌈moja predivno..čestitke❣️❣️bas sam se pitala gdje si😍…moja Sofi samo za seku navija..🫢kaže da se zove Emily🤷🏽♀️🥹..možda joj ovaj gore ispuni želju 🙏🏽💜
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔
Darliv čestitke!!! 🩵
Sani Hvala, da, S dobiva bracu 🩵
Tinčicasamo da te utješim, ja sam u dobitnom postupku prokrvarila - svježa krv - 11 dnt dvodnevnog zametka, nakon što je test već treći dan bio pozitivan. To krvarenje - smeđarenje se nastavilo sve do 8 tt. U ovoj trudnoći sam s 10 tt prokrvarila u izljevima, znala sam da imam mali hematom i na kraju je ispalo da je od njega i da se u međuvremenu povećao, ali u trenu kad se to dogodilo, spasilo me mentalno da sam s ove teme znala priče cura koje su s hematomima prokrvarile s ugrušcima i da je sve s bebom bilo ok, tako da pišem ovo kao utjehu da svako krvarenje nije odmah kraj, a pogotovo su krvarenja česta u IVF trudnoćama. Samo hrabro, izvadi betu, miruj. 💪
Hvala ti na ovim riječima.. Čestitke tebi ❤️
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Rolica, mislim da Vg trenutno ima najbolji labos u državnim bolnicama, obnavljali ga kompletno 12mj23/1mj25. Potpisujem i za ljubaznost svih na odjelu.
Saniznam da se zameci ne smiju uništavati i niti da bilo tko može npr. nazvati i reći: "Ja neću koristiti svoje zmrzliće pa Vas molim da ih uništite" Išla sam sada čitati svoj post i skužila da nespretno zvuči 🫣. Uglavnom poanta je da sam htjela reći da jednom kada iz ovog ili onog razloga ne želiš ili ne možeš više plaćati čuvanje jednostavno ih "nema" tj. nebi ih trebalo biti i isto je onda da li si im odredila sudbinu ti vraćajući ih na krivi dan u svoje tijelo ili klinika koja ih ipak čuva jer ih ne smije uništiti. Ðizzz ovo sada još nespretnije zvuči ali mislim da si shvatila što želim reći. Ja stvarno ne osuđujem Piu, doslovno kad malo bolje razmislim, ono i nema drugi izbor nego vratiti ih u nepovoljene uvjete ako želi pod svaku cijenu izbjeći moguće istraživanje na svojim smrzlićima. To je osobna odluka svakog pojedinca i poštujem maximum. 😘
Aliiii sada me baš zanima kako privatne klinike rješavaju taj problem, pogotovo po pitanju mjesta i skladištenja, jer znamo da su ipak ograničene prostorom. Jasno je da jedan dr.L, dr. R. i ostali, neće izgraditi/iznajmiti novi prostor za zametka za koje nitko ne plaća čuvanje. A sigurno ima takvih zametka.
Upravo to me zanima jer zelim izbjec neko istrazivanje na njima...oni ih ne mogu unistit po Zakonu,po privatnim klinikama ih cuvaju po par godina i postavlja se pitanje sto onda?Ako je to moja odluka ne vidim problem klinike koja bi mi sporila pravo na to.Samo kazem ne znam je li netko imao slicna ili cuo slicna iskustva je li to privatne/drzavne klinike prakticiraju u Hrvatskoj,jucer je jedna cura/zena napisala da neke privatne klinike u Hrvatskoj imaju klauzulu o tome,mislim da im je to jednostavnije nego kad netko digne ruke od njih nakon par godina i obustavi placanje daljnjeg cuvanja.Zao mi je sto su se neke osjetile uvrijedene ali mi to zaista nije bila namjera...postavljam pitanje i za druge zene kojima je mozda kstalo 2/3/5...blastocista.
Rolica, mislim da Vg trenutno ima najbolji labos u državnim bolnicama, obnavljali ga kompletno 12mj23/1mj25. Potpisujem i za ljubaznost svih na odjelu.
Saniznam da se zameci ne smiju uništavati i niti da bilo tko može npr. nazvati i reći: "Ja neću koristiti svoje zmrzliće pa Vas molim da ih uništite" Išla sam sada čitati svoj post i skužila da nespretno zvuči 🫣. Uglavnom poanta je da sam htjela reći da jednom kada iz ovog ili onog razloga ne želiš ili ne možeš više plaćati čuvanje jednostavno ih "nema" tj. nebi ih trebalo biti i isto je onda da li si im odredila sudbinu ti vraćajući ih na krivi dan u svoje tijelo ili klinika koja ih ipak čuva jer ih ne smije uništiti. Ðizzz ovo sada još nespretnije zvuči ali mislim da si shvatila što želim reći. Ja stvarno ne osuđujem Piu, doslovno kad malo bolje razmislim, ono i nema drugi izbor nego vratiti ih u nepovoljene uvjete ako želi pod svaku cijenu izbjeći moguće istraživanje na svojim smrzlićima. To je osobna odluka svakog pojedinca i poštujem maximum. 😘
Aliiii sada me baš zanima kako privatne klinike rješavaju taj problem, pogotovo po pitanju mjesta i skladištenja, jer znamo da su ipak ograničene prostorom. Jasno je da jedan dr.L, dr. R. i ostali, neće izgraditi/iznajmiti novi prostor za zametka za koje nitko ne plaća čuvanje. A sigurno ima takvih zametka.
Upravo to me zanima jer zelim izbjec neko istrazivanje na njima…oni ih ne mogu unistit po Zakonu,po privatnim klinikama ih cuvaju po par godina i postavlja se pitanje sto onda?Ako je to moja odluka ne vidim problem klinike koja bi mi sporila pravo na to.Samo kazem ne znam je li netko imao slicna ili cuo slicna iskustva je li to privatne/drzavne klinike prakticiraju u Hrvatskoj,jucer je jedna cura/zena napisala da neke privatne klinike u Hrvatskoj imaju klauzulu o tome,mislim da im je to jednostavnije nego kad netko digne ruke od njih nakon par godina i obustavi placanje daljnjeg cuvanja.Zao mi je sto su se neke osjetile uvrijedene ali mi to zaista nije bila namjera…postavljam pitanje i za druge zene kojima je mozda kstalo 2/3/5…blastocista.
Nazovite par klinika i pitajte ih🤷🏽♀️
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔
Darliv čestitam na bebaču i želim ti brz oporavak i da ste što prije doma ❤️
Rolica PUPO i da se malac čvrsto primi 🤞
Rainbow odlična vijest. Čestitam ❤️
Svima ostalima sretno u svim fazama postupaka. 🍀
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
2UZV-12.6. 8+5=❤️
Upravo to me zanima jer zelim izbjec neko istrazivanje na njima…oni ih ne mogu unistit po Zakonu,po privatnim klinikama ih cuvaju po par godina i postavlja se pitanje sto onda?Ako je to moja odluka ne vidim problem klinike koja bi mi sporila pravo na to.Samo kazem ne znam je li netko imao slicna ili cuo slicna iskustva je li to privatne/drzavne klinike prakticiraju u Hrvatskoj,jucer je jedna cura/zena napisala da neke privatne klinike u Hrvatskoj imaju klauzulu o tome,mislim da im je to jednostavnije nego kad netko digne ruke od njih nakon par godina i obustavi placanje daljnjeg cuvanja.Zao mi je sto su se neke osjetile uvrijedene ali mi to zaista nije bila namjera…postavljam pitanje i za druge zene kojima je mozda kstalo 2/3/5…blastocista.
Nazovite par klinika i pitajte ih🤷🏽♀️
Je li se mogu prenosit embriji iz jedne u drugu kliniku uopce?
Obzirom da sam ujutro izdramila,🫣 danas sam imala samo blago smeđi iscjedak koji je prestao, doktor mi je u terapiju uveo 3x1 duphastone. Napravila sam i Clearblue digitalni i pokazao mi je + 1-2 tjedna. Od popodne grudi su mi blago osjetljive i stvarno učestalo idem mokrit… 🤞Sutra je novi dan i vidjet ćemo što novo sutra nosi 🤷🏼♀️ Sretno svima ❤️
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Pia, gle, iskreno, ja sam širu sliku tvoga pitanja sagledala tek nakon Saninog odgovora danas. I kao što sam napisala , vidim da moj 1. post na ovu temu zvuči malo nespretno. Kužim sada da ti je zapravo neprihvatljivo bila kakva manipulacija/istarživanje/korištenje tvojih zmrzlića i da će ih rađe svjesno vratiti na krvi dan nego da se s njima dogodi bilo što gore napisano. Ja osobno, poštujem tvoju odluku da ne želiš da se bilo kako manipulira/istražuje/koristi tvoj genetski materijal. I oprosti ako je moj prvi post zvučio grubio. Vjerujem da ni ostale cure nisu mislile ništa loše, tvoj post je na prvu možda malo krivo zvučao. Ova tema je oduvijek bila tema međusobne tolerancije, razumjevanja i podrške. Ponekad nemamo isto mišljenje o nečem, ali se uvijek poštujemo. Za klauzulu pojedinih klinika ne znam. A jesi probala pitati kliniku u kojoj si? Sretno u svakom slučaju
Vinogradska 🏥 since 05/2013
▪️jajovod✂️
1. IVF 11/13❌️
2. IVF 11/14❌️
3. IVF 05/15 - ET 2 x 3dnevna, 10dpt + , 6tt ❤️
11/17 prirodna trudnoća, vanmaternicna
▪︎jajovod✂️
4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
1. fet beta ❌️
2.fet beta ❌️
3.fet beta ❌️
5. IVF - 4/23 ❌️
🐧🐧
4. fet beta ❌️
5.fet ❌️
6.IVF -2/24 ❌️
🐧🐧
6. fet beta ❌️
7.fet❌️
8.fet 8DPT + , 6tt ❤️
Rolice onak sam bla.. još nakon tvog sada pozitivnog iskustva iz Vinogradske, nemam pojma što ću. Grizem se ako odlučim da im neću dati još jednu priliku, a opet objektivno mi je kod Škvorca sve jednostavnije, al nije mi ni gore loše bilo…osim neuspjeha i dvije pogreške 😅 Pliz potvrdi mi je da je dr T definitivno la pa pa od gore (on me uglavnom vodio) 😅🙈 za sad sam odlučila čekati kariograme još 5 radnih dana pa ću valjda do tad donijeti odluku 🤞🏽
Što se tiče čuvanja zametaka i odluke što kasnije s njima, mislim da je to malo preosobno da bi bilo uopće predmet rasprave i žao mi je da se bilo koja od nas mora suočiti s donošenjem takve odluke. I u ovakvim situacijama, za mene nema pogrešne odluke. Kamo sreće da svaka od nas doživi uspjeh 🙏🏼
Kad smo kod toga, ako partner da spermu na zamrzavanje, i odlučimo je ne koristiti, može slobodno ići na uništavanje ili ima neka procedura oko toga? Ne planiram bacati ako bude dobrog materijala, uvijek možemo učiniti inseminaciju, ali ovo on pita - što će biti s njegovim “blagom” 😃🤣
👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
🧔🏽♂️ 30 asthenozoospermia
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️
9+2 ♥️
riamarro@hotmail.com
Cure, koliko ste čekale rezultate kariograma? Konkretno, idemo u Klaićevu.
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji