Pozzdrav ekipa ,
Malo sam se izolirala i odmarala nakon saznanja da sam trudna , ali evo izgleda nije dugo trajalo …
Danas sam imala krvarenje i to ne malo onako bome dosta , cisto crvena krv i bome se uplasila ,
Isla sam odmah na hitnu , dr nije siguran dali je hematom zbog nakupljene krvi ali mislim da je , srce kuca i sve je oke s bebom , sada sam 8+2 , umjesto utrogestana dao mi je 3x1 duphastone …
Da li ima netko iskustva i jel na kraju bude sve oke ?
Bas sam uplasena
Hvala vam puno
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
Godinu i pol pokušavanje bez trudnoce ,
Femara , folacin , duphastone, ovitrelle
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
Ovaleap 200 , Orgalutran,Ovitrelle
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
Tincica sretno sutra🤞🏻navijam za suze radosnice🌹Sanjuska nadam se da se beba lijelo ugnijezdila💥 Rolice sretno sa pikanjem 💞 Meni je danas drugi dan pikanja i osjecam pritisak kod uboda, malo nelagodan filing. Sa prijasnjim pikalicama nisam imala nikakve nuspojave do samog kraja kada sam osjecala tezinu od jajnika. Nadam se da ce sve biti ok. Da li smijemo piti tablete protiv bolova za vrijeme pikanja?😕
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
9.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
3.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
9.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
9.2025. ⏳️
Pozzdrav ekipa ,
Malo sam se izolirala i odmarala nakon saznanja da sam trudna , ali evo izgleda nije dugo trajalo …
Danas sam imala krvarenje i to ne malo onako bome dosta , cisto crvena krv i bome se uplasila ,
Isla sam odmah na hitnu , dr nije siguran dali je hematom zbog nakupljene krvi ali mislim da je , srce kuca i sve je oke s bebom , sada sam 8+2 , umjesto utrogestana dao mi je 3x1 duphastone …
Bas sam uplasena
Hvala vam puno
Nadam se ce sve biti ok☘💞
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
9.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
3.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
9.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
9.2025. ⏳️
Pozzdrav ekipa ,
Bas sam uplasena
Hvala vam puno
Draga Aneri, ja sam imala problema sa krvarenjem od početka trudnoće pa skoro do 12.tt. Nitko nije znao zašto, nisam imala hematom, tek nedavno na anomaly scanu mi je jedna profesorica rekla da je moguće zbog zavaljene maternice koja mi je skroz uz kičmu. Znam kakav je to strah i panika, ali sad jedino mirovanje i progesteron mogu pomoći. Želim ti sreću i da sve bude u redu 🤞❤️
12/23 UZV ♥️✔️
Aneri nadam se da će sve biti u redu 🤗🤗🙏🙏
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Pozdrav! Da li koja zna jel bi mogla piti antibiotik sada dok sam u fazi suprecur spreja...još nisam prokrvarila još ne uzimam Pike ..imam užasnu upalu grla i ne prolazi ...želim se toga riješiti pa da li sad dok sam još u fazi suprecur spreja je to okej? Pitat ću još sutra ginekologa koji radi popodne ali me zanima sad jeli se koja susrela s time? Nebi htjela nešto pogoršati antibiotikom tih para dana...hvala na odgovorima ..svima sretno ove dane ♥️☀️
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Marica36 imas li kakve simptome? Mene malo glava boli danas, sad jeli mi od spreja ili inace ne znam. I kad spricnem nekad u grlu osjetim bljutavo pa moram nesto pojest.
CATAFERTILY pijem ja, a sad je poceo i moj partner posto nam proxeed nije nimalo pomoga. Pije ga bilo kad u danu, iza jela obicno.
Marica36 imas li kakve simptome? Mene malo glava boli danas, sad jeli mi od spreja ili inace ne znam. I kad spricnem nekad u grlu osjetim bljutavo pa moram nesto pojest.
CATAFERTILY pijem ja, a sad je poceo i moj partner posto nam proxeed nije nimalo pomoga. Pije ga bilo kad u danu, iza jela obicno.
Ej imam osim grlobolje koja je uzas. Imam glavobolju i mučnine malo. U petak i jučer baš baš. Drugo je okej hajd. Kao balon sam al ove dane ću dobiti i okej. Onda kreću Pike.. što ti kažeš na antibiotik baš me uhvatilo. 🤕
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Tinčica, sretno 🤞🥰
Rolica, ne znam jel se smije, al ja nisam uzimala ništa osim Proxeed praha kad sam krenula sad u zadnji postupak..
TraTinčica, držim 🤞 da u idućem ciklusu endo bude surađivao 🤞🥰
Teich, bravo za super duplanje 🥳🥰
Sanjushka, jakoo navijam za utorak 🤞🥰
Korni, sretno na druškanju sutra ❤️
Sretno svima 😘😘
Hvala ti Jurky ❤️
👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
12.04. beta 2 = 2282
21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️
Marisha evo uspjela sam tj nisam nego me dragi ispikao ahahah, uglavnom prošlo je 😂 Za sada je sve okej, vidjet cemo dalje. Ostavi si 30 min lijek na sobnoj temperaturi pa navodno puno manje osjetiš. Mene je malo zapeckalo samo. Sretno svim curkama 🥰♥️
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji