Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    coco1205
    24. Veljača 2025. 12:28

Marisha

Bebolina drago mi je da si se javila, stvarno te dugo nije bilo. Ima li planova za dalje?Plavuša i ja bih se složila se Lunolinom, nestrpljivo čekamo bete koje će razvalitiDreamer baš mi je žao draga

Cure ja sam tako razočarana Vinogradskom, sjedila sam danas 2,5h da bi mi izvadili krv i betu.
    Dr.Kuna se nije udostojio doći objasniti mi zašto mi nakonmetotrexata beta sa 22 pala samo na 18 koja je bila identična prije 2tj, niti da bi UZV napravio. Ostala sam tako posrana i pokisla da sam ponovno kucala sestri na vrata da kažem da je krajnje neprofesionalno ovo što se desilo. Uostalom menstruacija mi stiže za 7 dana kada je ta velebna kontrola, samo je slegnula ramenima da je tako dr.Kuna rekao. SRAMOTA jedna velika SRAMOTA, gdje da pišem, žalim se, jedan dan mi radiš histeroskopiju, drugi dan se ne usudiš, treći dan mi radiš laparotomiju,četvrti dan se ni ne pojaviš da vidiš situaciju dolje. Baš sam evo jadna

Ja sa danas bila u Vinogradskoj isto i baš je bio u ordinaciji s dr. Bursaćem... tako se doimao nepristunim, baš je čudan danas bio. Mislim da nas sve više ima s malo povjerenja u bolnice :(

• Tinchy300
    24. Veljača 2025. 12:35

Marisha bas mi je zao zbog Vinogradske. 
    Kao da sav taj postupak nije dovoljno tezak onda su jos i doktori tako odsutni, nedodirljivi, bez bilo kakvog objasnjenja.
    Ja idem 12.3 na sv duh kod dr Luetic. To mi je prvi pregled pa cemo vidjeti kaj ce reci. Nadam se da ce biti sve ok.

Dodo87
    24. Veljača 2025. 12:37

Evo i mene s novostima s folikulometrije.. izvadili mi krv da vide hormone još za svaki slučaj, sutra ponovno uzv i aspiracija u četvrtak ili petak 
    5 komada na lijevom jajniku vel. 15-17 mm i 3 komada na desnom 15 cm, endometrij je već na 13 mm, baš si držim fige 
    Dreamer, jako mi je žao, jel ti tko komentirao zašto ne dolazi do implantacije?
    Marisha, mila, kako mi je žao što te ovako vozaju, šaljem ti veliki zagrljaj..
    Riamaro i Rolice, 
    Plavuša, super testići 
    Molly i Djetelina, kako ste?

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. FET 2023. ⛔️
    3. FET 2023. ⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. ET 2024. ⛔️
    6. ET 2024. ⛔️
    7. 2/2025 🫶⏳️
    dodo87.forum@gmail.com

plavuša
    24. Veljača 2025. 12:41

Marisha bas mi je zao da kroz to tako prolazis, nekad znaju ti doktori bit bas tvrdog srca i skroz neprofesionalni, a samo malo ljudskosti treba pokazati, bas kako kazes, sramota..
    Dodo super, bit ce to dobra berba 🎉🍀

🤰🏼2012.prirodna, curka 3800g 51cm
    🤰🏼2020. prirodna vanmaternična, jajovodi ✂️
    👱🏻‍♂️ normozoo
    👱‍♀️37.g. Bez jajovoda, amh 7,4, hipo/haši
    1️⃣ 09/24 Škvorc 🤞(gonal+menopur+cetrotide)
    5🥚 (3 oplođene, jedna izgurala 3dan) 1 🐣, 0❄️
    cyclogest, folbella, decortin, aspirin, prolutex
    Beta 2,30 ❌
    2️⃣ 02/25 (ovaleap, menopur, orgalutran, ovitrelle) 6🥚 (5 oplođenih, jedna izgurala do 3 dana) 1🐣 0❄️ ET

Xoxo23
    24. Veljača 2025. 12:49

Marisha koliko dana ti je prošlo od methotrexata do bete ? 

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    1.FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26 💔

Rolica
    24. Veljača 2025. 12:52

Marisha baš mi je žao što su takvi prema tebi, užasno i neprofesionalno i upravo to, kome da se žališ... Razmišljaš možda otići negdje privatno na drugo mišljenje? Jel postoji mogućnost da će menga to počistiti? Ajme stvarno... sve skupa... kao da cijeli put nije dovoljno težak pa se još i ovako zakomplicira dodatno, evo baš mi je žao :((( Drži se 
    Coco, Riamaro, pa ne samo dhea već sve ove pikalice i lijekovi mogu uzrokovati svašta... ne možda sutra, ali za 10 godina, kome dokazati jel ovo potaknulo ili nije... mene je Škvorc odmah pitao idem li na uzv dojke jer često ispadaju ciste... kao odite obavezno...

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Marisha
    24. Veljača 2025. 13:09

Xoxo23

Marisha koliko dana ti je prošlo od methotrexata do bete ?

Tjedan dana točno. Ići ću privatno, čekam da mi se doktorica javi. Toliko me saseru da sam specifičan slučaj, samo me vozaju od jednog do drugog, spominje neki balon, pa ipak histero, pa ipak ne, pa čekaj malo kako da ja sada mirno živim tjedan dana znajući da ta beta kao da stagnira, a pojma nemam da li su te krvne žile i dalje jako prokrvljene ili se nešto promijenilo. 

🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    ...⏳...

Marisha
    24. Veljača 2025. 13:11

Rolica

Marisha baš mi je žao što su takvi prema tebi, užasno i neprofesionalno i upravo to, kome da se žališ… Razmišljaš možda otići negdje privatno na drugo mišljenje? Jel postoji mogućnost da će menga to počistiti? Ajme stvarno… sve skupa… kao da cijeli put nije dovoljno težak pa se još i ovako zakomplicira dodatno, evo baš mi je žao :((( Drži seCoco, Riamaro, pa ne samo dhea već sve ove pikalice i lijekovi mogu uzrokovati svašta… ne možda sutra, ali za 10 godina, kome dokazati jel ovo potaknulo ili nije… mene je Škvorc odmah pitao idem li na uzv dojke jer često ispadaju ciste… kao odite obavezno…

Hvala cure na podršci, sve ste toliko divne.
    Meni se nakon prvog IVF-a (5mj nakon laparoskopije) vratila endometrioza + poklon miom. UZV dojke radim redovno i Bogu hvala za sada je sve bilo uredno, nadam se da će tako i ostati.

09.2023. Vinogradska IVF
    03.2024.Škvorc IVF
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    ...⏳...

Marisha
    24. Veljača 2025. 13:14

Dodo87

Evo i mene s novostima s folikulometrije.. izvadili mi krv da vide hormone još za svaki slučaj, sutra ponovno uzv i aspiracija u četvrtak ili petak
    5 komada na lijevom jajniku vel. 15-17 mm i 3 komada na desnom 15 cm, endometrij je već na 13 mm, baš si držim fige

Sretno Dodo 

09.2023. Vinogradska IVF
    03.2024.Škvorc IVF
    09.2024.Škvorc ICSI
    ...⏳...

djetelina13
    24. Veljača 2025. 13:32

Dodo evo da se javim malo. Pitala si kako sam. Pa ja sam skroz dobro, ustvari super, iako ne znam koliko je to dobro😅 ja sam očekivala neke mučnine i opcenito jače simptome, kad ono kod mene praktički ništa. Mentrualni bolovi su nestali. Jedini simptom su mi vece i dalje bolne grudi. Bila sam u petak na UZV-u pa je doktor iz Rijeke vidio samo gestacijsku i zumancanu vrecicu, plod jos nije uspio vidjeti. Sutra idem u polikliniku IVF pa se nadam da ce se plod vidjeti. Ali dosta sam anksiozna jer stalno strepim da ce nešto poc po zlu 😵‍💫 ne znam zasto mi je tako u glavi. Ali bas strahujem i ne mogu se opustiti. Ali valjda ce se to smirit nekad 🤣 zato sam i rjeđe na forumu da ne pročitam neke loše vijesti ili iskustva pa da me ne baci u depru 🤣 

💁(31) - spolni hormoni 👌
    AMH 3,53 (0,71-7,59)
    19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.