Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mukii
    23. Veljača 2025. 20:19

jane23

Cure s hashimotom i problemima sa stitnjacom, zanima mekoliko je vas TSH? Dr. iz Beta+ mi je propisala euthyrox od 50 ug i TSH mi je 1. Da li je doza malo prevelika ili mislite da je taman? Inace, nikad nisam imala jako visoke vrijednosti TSH, onako oko 2.6-2.9.
    Pitala sam ju da li da smanjim dozu, no rekla mi je da ne treba jer cu onda opet morat ic vadit krv.
    Takoder, stavila me na pilule do termina za ivf. Je li i vasa praksa takva? Je li to bas nuzno?

Mislim da oni koriste kontracepciju za tempiranje datuma IVFa s obzirom da tada tocno znaju kada ces dobiti. Mogu li te pitati zasto si dobila termin u 4.mjesecu? Da li je cilj da do tada reguliras stitnjacu? 

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    12/24 inseminacija - ❌
    2/25 inseminacija - ❌

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    23. Veljača 2025. 20:55

Barbi moje iskreno saučešće 😭😭🙏🏻 nista nista da ti recem bol umanjiti nece neka vam Bog da snage za dalje cijeloj obitelji🙏🏻 

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

23. Veljača 2025. 21:03

Sve sam pročitala i svsa pozitivnim betama i testovima 🙏🏻🎉 i samo asrpljivo.
    Sve sa negativnim ishodom jako mi je zao ali hrabro naprijed.
    Netko je pitao kako endiometrij jačati znaci cure su pisale ,cikla ananas.
    Ja cu nadodati pivo bar jednu od 0,33 dnevno uz jelo .
    I jos cu preporučiti trave od dok Sadikovič Ljubuški za plodnost  i endiometrij. Ja sam pila te trave u vinu kuhane i endiometrij odličan a 42g  imaju i tablete za plodnost itd ostavit cu kontak da tko želi nek zove i ode na konzultacije
    +38739831256

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

23. Veljača 2025. 21:14

Ja dobila u Četvrtak u Petak cu ici na uzv to ce biti 9 dan ciklusa pa da vidimo kako je i sta je 🤷 hoce li ti prirodnjaci uroditi plodom za vikend nisam bila tu malo smo isli na put dva dana i mozak resetirali😁 
    Koristim Novalac,vitamin d,selen,cink ,ubiquinol od 200x 3 dnevno plus Femina kapi i imunostrong sa stranice: 
    https://www.instagram.com/herbamedicanatural_?igsh=MXBpbTVhc2h1Yjlm
    Tko želi neka čirne.😁 eto svim sve sta mogu ikako pomoc savjetovat uz sve sta sam prosla evo naprimjer ovaj q10 ubikol moram piti 600 dnevno rekao on da kad žena uđe u 40 mira zu vecu kolicinu radi kvalitete stanica i jos cu jendu stranicu preporučit i njihove sam stvari korisila isto mi pomogle:
    https://www.facebook.com/groups/106270563220230/?ref=share
    Znači vaginalete su im cudo😁
    Eto cure moje drage i hrabre meni sve postalo vise ravno do jeseni cu se borit koliko mognem i to je to onda cemo i od doktora skroz odustat tada vise necu niti da me u prirodnom prati jer neki si ciljoram postaviti istrosila se snaga volje jos malo ima😁

Ivis
    23. Veljača 2025. 21:58

Drage cure, sretno svima u novom tjednu s novim borbama i uspjesima. 💪🙏🤗
    Ja još čekam tu svoju famoznu pgt analizu i nadam se da ću dočekati svoj prvi embriotransfer u ožujku 🙏

Šaljem vam svima zagrljaje 🤗🤗🤗

👩🏻35👦🏻34
    👩🏻 Sve ok
    👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
    Pokušavamo od 2021.
    Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
    PFC Prag
    ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, Štoperica
    Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️, čekamo PGT analizu🧬
    iva432@hotmail.com

• Crni_labud
    23. Veljača 2025. 22:36

Nata91

Evo ja sam obavila drugu folikulometriju 8. d.c. Folikul je 17 mm, a endo 2 mm. U utorak idem opet… Kako se vama ovo čini? Nisam neki poseban komentar dobila od liječnika, kao nije siguran da li je folikul ili cista, jer je endo tanak. Ali vidim da je neposredno iza menstruacije 1-2 mm normalno, a realno menstruacija je prestala prekjučer.

Nije mi jasno kako tek u utorak folikulometrija, a prirodni ciklus, folikul već 17 mm.. 
    Imaš li redovne cikluse i ovulacije? Je li ti prethodni postupak nešto poremetio?

👱‍♀️38 Amh 1,7 Pmol, hipotireoza 🧑45 oligoastenozoospermija

Nata91
    23. Veljača 2025. 22:59

Crni labud nije prirodni postupak, dugi protokol je od 20. dana prošlog ciklusa - Decapeptyl i od 2. dana menstruacije sam na Menopuru 300. Imala sam folikulometriju 7. i 8. dan, u utorak idem opet. Prošli postupak je bio u 11. mjesecu i nakon toga normalni ciklusi. Sad je jedino kasnilo 4 dana što pripisujem Decapeptylu. Inače svaki ciklus 14. dan osjetim ovulacijske grčeve i potvrđeno je žuto tijelo i na uzv. Ni meni u ovom postupku ništa nije jasno... 

Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
    Muž (38 god.): sve u redu
    Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    Drugi postupak - veljača 2025.: Vinogradska bolnica, dugi protokol - Decapeptyl od 20. d.c., Menopur 300 od 2. d.c.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.