Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunolina
    24. Veljača 2025. 11:04

Plavusa, ti bi sad bila 9.dnt blastice. Po meni je to okej crta za taj dan + mozda da ipak kupis neke konkretnije testove, barem one iz dm-a/mullera, a ne ove kineske koji su tko zna kakvi.
    No razumijem igru zivaca. Zelim ti od srca da nastave testovi ovako lijepo tamniti 🥰
    Sirena sretno sa drugom betuskom, imam osjecaj da ce biti dobra 🥰
    Bebolina bas si mi cesto u mislima ❤️ drago mi je da si se javila. 
    Ti ides u nove pobjede?❤️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

plavuša
    24. Veljača 2025. 11:06

Hvala vam cure svakoj od vas.. 
    Tinchy ja sam svoj zadnji posala prije 13 godina, ne racunajuci sad u prvom postupku gdi su bili svi negativni, i sjecam se da je isto bila jedva vidljiva crta i ja otosla gonekologu rekla da imam pozitivan test i da idem na bolovanje da ja ne mislim ic na posao 🙈 i ispalo je sve super.. Tako da, tjesim se da je 3dnevni i da mora bit sve dobro na kraju 🤞

🤰🏼2012.prirodna, curka 3800g 51cm
    🤰🏼2020. prirodna vanmaternična, jajovodi ✂️
    👱🏻‍♂️ normozoo
    👱‍♀️37.g. Bez jajovoda, amh 7,4, hipo/haši
    1️⃣ 09/24 Škvorc 🤞(gonal+menopur+cetrotide)
    5🥚 (3 oplođene, jedna izgurala 3dan) 1 🐣, 0❄️
    cyclogest, folbella, decortin, aspirin, prolutex
    Beta 2,30 ❌
    2️⃣ 02/25 (ovaleap, menopur, orgalutran, ovitrelle) 6🥚 (5 oplođenih, jedna izgurala do 3 dana) 1🐣 0❄️ ET

plavuša
    24. Veljača 2025. 11:08

Lunolina

Plavusa, ti bi sad bila 9.dnt blastice. Po meni je to okej crta za taj dan + mozda da ipak kupis neke konkretnije testove, barem one iz dm-a/mullera, a ne ove kineske koji su tko zna kakvi.
    No razumijem igru zivaca. Zelim ti od srca da nastave testovi ovako lijepo tamniti 🥰
    Sirena sretno sa drugom betuskom, imam osjecaj da ce biti dobra 🥰
    Bebolina bas si mi cesto u mislima ❤️ drago mi je da si se javila.
    Ti ides u nove pobjede?❤️

Za sutra imam jedan jos od prvog postupka gravignost mini mi je ostao pa cu ga iskoristiti.. 

🤰🏼2012.prirodna, curka 3800g 51cm
    🤰🏼2020. prirodna vanmaternična, jajovodi ✂️
    👱🏻‍♂️ normozoo
    👱‍♀️37.g. Bez jajovoda, amh 7,4, hipo/haši
    1️⃣ 09/24 Škvorc 🤞(gonal+menopur+cetrotide)
    5🥚 (3 oplođene, jedna izgurala 3dan) 1 🐣, 0❄️
    cyclogest, folbella, decortin, aspirin, prolutex
    Beta 2,30 ❌
    2️⃣ 02/25 (ovaleap, menopur, orgalutran, ovitrelle) 6🥚 (5 oplođenih, jedna izgurala do 3 dana) 1🐣 0❄️ ET

dreamer ❤
    24. Veljača 2025. 11:08

Ikar hvala ti. I ja se nadam da će uskoro i meni sunce zasjati 🙏

Kao što je i bilo očekivano, beta je 0. Odmah idemo u sljedeći fet pa šta bude bude. Spominjali su mi da bi radili prp metodu da se pokuša poboljšati receptivnost embrija 🤷‍♀️ Ima koja iskustva sa time?

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
    1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
    4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
    05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
    1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
    2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
    3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0

coco1205
    24. Veljača 2025. 11:38

Pozdrav svima,
    imam jedan neuspješan IVF, bila sam na V. Vrhovcu, prirodni ciklus. Nismo ni došli do et, jer nije došlo do oplodnje, jedna jajna stanica je bila naravno jer je prirodni. Ne žele ni dalje ići sa stimuliranim, imam endometriozu i nizak AMH (3,4), 31 godinu... potražila sam drugo mišljenje gdje mi je dr. među ostalim savjetovao i neke dodatke kao DHEAS, jer je na nalaz vidio da je vrijednost malo niža. Pila sam 75g dnevno, 3x1 kako mi je propisao, međutim prvi put u životu sam izgubila menstruaciju, kasnila mi je 12 dana, svi testovi i beta negativni, danas utvrđeno 2 ciste i miom kao uzrok. Jel moguće da je od DHEAS tableta? Ima li netko slično iskustvo....

riamaro
    24. Veljača 2025. 11:57

coco1205

Pozdrav svima,
    imam jedan neuspješan IVF, bila sam na V. Vrhovcu, prirodni ciklus. Nismo ni došli do et, jer nije došlo do oplodnje, jedna jajna stanica je bila naravno jer je prirodni. Ne žele ni dalje ići sa stimuliranim, imam endometriozu i nizak AMH (3,4), 31 godinu… potražila sam drugo mišljenje gdje mi je dr. među ostalim savjetovao i neke dodatke kao DHEAS, jer je na nalaz vidio da je vrijednost malo niža. Pila sam 75g dnevno, 3x1 kako mi je propisao, međutim prvi put u životu sam izgubila menstruaciju, kasnila mi je 12 dana, svi testovi i beta negativni, danas utvrđeno 2 ciste i miom kao uzrok. Jel moguće da je od DHEAS tableta? Ima li netko slično iskustvo….

Baš mi je propisana DHEA i citam na redditu nuspojave ciste na jajnicima… Ne znam uopce dal da je pijem. 

29 👩🏻 AMH 23,6 - hashimoto/hipo - Euthyrox 75, Novalac, Omega 3, D Vital
    30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia - Almagea Man, Zinc, Vit D, Q10, Omega 3, Clomid
    - pokušavamo od 3/23
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 blastocista ❄️ freeze all - hiper
    - 11/2024 FET blastociste -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
    - 12/2024 prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
    - 3/2025 stimulirani postupak ⏳

riamarro@hotmail.com

• Tinchy300
    24. Veljača 2025. 11:58

Plavusa razumijem sve. Tesko je i kada radis na trudnoci prirodno, a kamoli kad prolazis kroz sve i svasta. Al vjerujem da ce sve biti ok. 
    Molly8 ja ti uzimam melatonin rapid u spreju nutripharm i zadovoljna sam. 

Rolica
    24. Veljača 2025. 12:11

Riamaro razumijem te, vidjeti ćemo kako će ti proći konze, baš javi dojmove :)
    Bebolina drago mi je da si se javila :) Jel razmišljaš o novom postupku, stignete li uopće još? :*
    Plavuša meni super izgledaju crtice :=))))
    .
    sretno svimaaaa! :**

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Marisha
    24. Veljača 2025. 12:20

Bebolina drago mi je da si se javila, stvarno te dugo nije bilo. Ima li planova za dalje?
    Plavuša i ja bih se složila se Lunolinom, nestrpljivo čekamo bete koje će razvaliti
    Dreamer baš mi je žao draga

Cure ja sam tako razočarana Vinogradskom, sjedila sam danas 2,5h da bi mi izvadili krv i betu. 
    Dr.Kuna se nije udostojio doći objasniti mi zašto mi nakon metotrexata beta sa 22 pala samo na 18 koja je bila identična prije 2tj, niti da bi UZV napravio. Ostala sam tako posrana i pokisla da sam ponovno kucala sestri na vrata da kažem da je krajnje neprofesionalno ovo što se desilo. Uostalom menstruacija mi stiže za 7 dana kada je ta velebna kontrola, samo je slegnula ramenima da je tako dr.Kuna rekao. SRAMOTA jedna velika SRAMOTA, gdje da pišem, žalim se, jedan dan mi radiš histeroskopiju, drugi dan se ne usudiš, treći dan mi radiš laparotomiju,četvrti dan se ni ne pojaviš da vidiš situaciju dolje. Baš sam evo jadna

🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    ...⏳...

coco1205
    24. Veljača 2025. 12:23

riamaro

coco1205

Pozdrav svima,
    imam jedan neuspješan IVF, bila sam na V. Vrhovcu, prirodni ciklus. Nismo ni došli do et, jer nije došlo do oplodnje, jedna jajna stanica je bila naravno jer je prirodni. Ne žele ni dalje ići sa stimuliranim, imam endometriozu i nizak AMH (3,4), 31 godinu… potražila sam drugo mišljenje gdje mi je dr. među ostalim savjetovao i neke dodatke kao DHEAS, jer je na nalaz vidio da je vrijednost malo niža. Pila sam 75g dnevno, 3x1 kako mi je propisao, međutim prvi put u životu sam izgubila menstruaciju, kasnila mi je 12 dana, svi testovi i beta negativni, danas utvrđeno 2 ciste i miom kao uzrok. Jel moguće da je od DHEAS tableta? Ima li netko slično iskustvo….

Baš mi je propisana DHEA i citam na redditu nuspojave ciste na jajnicima… Ne znam uopce dal da je pijem.

Pa evo ne znam, ja defitivno više neću. :/ Mislim da je napravljeno više štete nego koristi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.