Kratko moj status - danas smo napravili prvu folikulometriju (7. dan cikluasa). Idemo opet na inseminaciju, ali ovaj put od stimulacije uzimala sam samo Femaru (danas zadnje tablete). Kaže doktor da su dvije perspektivne jajne stanice već sada. Izvadili su mi krv - LH hormon pa sad čekamo nalaze. U četvrtak je druga folikulometrija.
Curke, koje su išle na inseminaciju, ali kao u prirodnom ciklusu - da li se uzima štoperica, ili se ide bez, kakva su vaša iskustva?
I sretno svima, držim fige za visoke bete! 🤞🙏
👩🏻 1990. Euthyrox 75 za uredan TSH, ostalo uredu
👨 1995. sve uredu
- pokušavamo od 2022. prirodno
Poliklinika IVF
- 01/2025 stimulirani AIH (Femara, Menopur, Ovitrelle) - beta ❌
- 02/2025 AIH u prirodnom ciklusu (Femara, Ovitrelle) - beta ❌
- 03/2025 stimulirani IVF (Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), aspirirano 7 oocita, 1 oplođena 💕 - prestala se razvijat 💔, ET ❌
Bok cure
Ja sam tek 4dnt i to trodnevnog već ludim od osluškivanja svakog simptoma
Plavuša sretno s betom danas!
Sirena kakav ti je plan sad - čekaš do pregleda ili ćeš piškiti još testova, raditi 3. betu? Meni tvoje vrijednosti izgledaju skroz dobro
Tinčica sretno, neka ovaj put bude uspješno
Vragolica sretno na transferu!
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Bok cure
Ja sam tek 4dnt i to trodnevnog već ludim od osluškivanja svakog simptomaPlavušasretno s betom danas!
Sirena kakav ti je plan sad - čekaš do pregleda ili ćeš piškiti još testova, raditi 3. betu? Meni tvoje vrijednosti izgledaju skroz dobroTinčicasretno, neka ovaj put bude uspješno
Vragolicasretno na transferu!
Izvadit cu sutra jos jednu iako u Vinogradakoj su rekli da netrebai narucili me za pregled 6.3 u cetvrtak.
Nisu nista komentirali betu.
A testove necu vise radit izludila sam s njima.
👩🏻 33g AMH 9,3 pmol/L, PAI-1 4G/4G Homozigot, imunološki nalazi ✔️ kariogram ✔️histero
🧑🏻 36 g ✔️pokusavamo od 12/20
5/2021 missed 7tt, 8/21 , 4/22 biokemijske
2/23 AIH previse folikula, 3/23, 5 folikula popucali prije aspiracije
IVF 6/23 Bemfola 225, 21 🥚, 10 🐧
8/23 FET 🐧❌, 9/23FET🐧❌, 10/23🐧❌, 1/24
FET🐧❌, 3/24 FET🐧🐧❌, 10/24 FET 🐧🐧❌
2/25 FET 🐧🐧 ,12 dpt beta 139 IU/L, 14 dpt 250, 16 dpt 596, 7 tt Blighted Ovum
Evo i mene... 12. dan ciklusa, endometrij 8,4 mm. Za folikul mi nisu rekli koliki je, uglavnom u subotu je bio 17 mm. Izvadili su mi krv i večeras ili sutra navečer štoperica ☺️
Ja (33 god.): Amh 1,08 pmol, hipotireoza, Hashimoto
Muž (39 god.): sve u redu
1️⃣ 11./'25.: KBCSM - Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
2️⃣ 02./'25.: KBCSM - dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - 1 j.s. ❌
3️⃣ 03./'25.: KBCSM - prirodni IVF, 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
4️⃣ 04./'25.: KBCSM - Ovaleap, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
5️⃣ 05./'25.: KBCSM - Femara, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 2 folikula - 0 j.s. ❌
Tinčice i Dodo sretno žene nek je 2925.vaša godina🤞💗
Da, svima nam se potkrade greška, ali od ❤️ ti hvala što si me ovako nasmijala 😂😂… Vjeruj mi da nakon 9 pokušaja se ponekad tako i osjećam 🤷🏼♀️😂 Kad sam jučer pričala sa biologom rekao je da mu blastocista izgleda odlično, da će se uhvatit na ovaj endo ako je genetički ispravna, ako je genetički neispravna prirodnom selekcijom se neće uhvatiti što koliko god zvučalo okrutno. E sad kad me netko pita šta ja mislim… Ja mislim da nakon 8 neuspješnih sad ovaj bude uspješan je kao da dobijem na lotu, ali tješim se da nikad nisam bila na ovakvoj terapiji i da će pikalice fragmina bit dobitna kombinacija ❤️ Sve u svemu, peku ko sam vrag, ali tako je kako je. Moram ih kupovat jer mi ne daju na recept, mislim ne priznaju nalaz MPO stručnjaka nit mi primarni gin može dat kaže, oko 45 e je kutija i imam 10 dana… Nek nam je svima sretno 🍀
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Cure svima sretno s folikulometrijama, nek budu dobri partyi poslije aspiracije.. Tincica pupo 😊 sad iscekivanje bete..
Ja svoju vadila oko 8,30, cekam nalaz na egradane da mi puste. Sva sam na iglama.. Moja procjena je da je oko 30, vise nisam sigurna da je..
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
Za sve curke koje su pitale gdje sam,pa da se javim ❤️
Beta negativna,a mi vec idemo u novi postupak s novom mengom(jos da dode kak treba).Ja ostajem na bolovanju,histeroskopija za sada nije potrebna,septum koji imam je jako malen,nasljeden od majke(dvoroga maternica otkrivena tek 3cu trudnocu) pa nema potrebe,ali sam za iduci utorak narucena za vadenje nalaza nasljedne trombofilije,mutacije i to(tu da curama koje imaju mthfr,pai...saljemo nalaz na kbc zg i vinogradska,kad ti nalazi inace budu gotovi).
Da napomenem,majka je u 6om mj trudnoce koristila heparin nekih 20 dana zbog nalaza,pa ne znam jel mogu ja bit kandidat,aptv nalaze i to imam,al cim nitko nista ne govori valjda su ok.
Nas jos 6 divnih embrija ceka u Pragu,idemo jako(samo da ne idem na posao 🤣 ) 💕
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Beta negativna,a mi vec idemo u novi postupak s novom mengom(jos da dode kak treba).Ja ostajem na bolovanju,histeroskopija za sada nije potrebna,septum koji imam je jako malen,nasljeden od majke(dvoroga maternica otkrivena tek 3cu trudnocu) pa nema potrebe,ali sam za iduci utorak narucena za vadenje nalaza nasljedne trombofilije,mutacije i to(tu da curama koje imaju mthfr,pai…saljemo nalaz na kbc zg i vinogradska,kad ti nalazi inace budu gotovi).
Da napomenem,majka je u 6om mj trudnoce koristila heparin nekih 20 dana zbog nalaza,pa ne znam jel mogu ja bit kandidat,aptv nalaze i to imam,al cim nitko nista ne govori valjda su ok.
Natipkala sam prebrzo,dakle da cure pitam vise o tome koje imaju mutacije i to.Zaista ne znam sto to znaci.Ja sam nakon transfera pila aspirin.
👨🏻💼-30| XXY 🧬
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Beta negativna,a mi vec idemo u novi postupak s novom mengom(jos da dode kak treba).Ja ostajem na bolovanju,histeroskopija za sada nije potrebna,septum koji imam je jako malen,nasljeden od majke(dvoroga maternica otkrivena tek 3cu trudnocu) pa nema potrebe,ali sam za iduci utorak narucena za vadenje nalaza nasljedne trombofilije,mutacije i to(tu da curama koje imaju mthfr,pai…saljemo nalaz na kbc zg i vinogradska,kad ti nalazi inace budu gotovi).
Drago mi je da si se javila.
Super sto ides odmah u novi pokusaj, i nemoj da te ovo obeshrabi nego to gledaj s pozitkvne strane da mozes ostati trudna.
Ja sam nalaze za trombofiliju cekala tj dana radene na Svetom Duhu ali tu negdje se ceka u u Vinogradskoj.
Drzim fige 🤞🤞
👩🏻 33g AMH 9,3 pmol/L, PAI-1 4G/4G Homozigot, imunološki nalazi ✔️ kariogram ✔️histero
🧑🏻 36 g ✔️pokusavamo od 12/20
5/2021 missed 7tt, 8/21 , 4/22 biokemijske
2/23 AIH previse folikula, 3/23, 5 folikula popucali prije aspiracije
IVF 6/23 Bemfola 225, 21 🥚, 10 🐧
8/23 FET 🐧❌, 9/23FET🐧❌, 10/23🐧❌, 1/24
FET🐧❌, 3/24 FET🐧🐧❌, 10/24 FET 🐧🐧❌
2/25 FET 🐧🐧 ,12 dpt beta 139 IU/L, 14 dpt 250, 16 dpt 596, 7 tt Blighted Ovum
Drago mi je da si se javila.
Super sto ides odmah u novi pokusaj, i nemoj da te ovo obeshrabi nego to gledaj s pozitkvne strane da mozes ostati trudna.
Ja sam nalaze za trombofiliju cekala tj dana radene na Svetom Duhu ali tu negdje se ceka u u Vinogradskoj.
Drzim fige 🤞🤞
Ma cekanje ce me samo jos vise deprimirat.Samo da menga ne kasni previse zbog duphastona+utrici+estrofem 🤔🤔
👨🏻💼-30| XXY 🧬
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Sortiraj odgovore
Najstariji