Becks ne znam jesam li te dobro razumila ali ti još nisi krenila u postupke nego na tempirane odnose i folikulometrije ? Ja sam taj dio odradila kod svoje državne ginekologice. Nakon šta smo pokušale 3/4 ciklusa me uputila tek onda na humanu na konzultacije sto dalje, i krenila sam u postupak kada sam obavila sve potrebne pretrage.
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
01/25 ? FET ⏳ 🫣
Dobrodošla Becks! Folikulometrija u privatnim klinikama je oko 30 eura ali ti to moze provjeriti i ginekolog, ne moras ici na humanu da bi ti pratili ciklus. Meni je moja ginekologica par ciklusa pratila i rekla kada ce mi biti ovulacija, također sam koristila LH trakice pa bi znala. Je li suprug radio spermiogram? Ako nije trebao bi sto prije. Tipa moj suprug sada ima toliko los spermiogram da trudnoca putem tempiranih odnosa nema nikakve sanse 😏 Ja imam isto PCOS ali mi je amh dosta manji od tvog. Kako stojis s kilazom i inzulinskom rezistencijom?
👸🏻 33 - PCOS, MTHFR heterozigot, PAI-1 homozifot, IR 3.2, adenomioza / 🤵🏻 39 - normozoospermia
5 IVF-a: 2 Petrova, 3 Škvorc
1.IVF-20fol❌, 2.IVF-16fol 2trodnevna, 3.IVFp-3fol❌ 4.IVF-3fol❌, 5.IVF-22fol 1 morula, 6 BC (2x3)
1.ET 2xtrodnevni-beta 0/ 2.ET 1xmorula-beta 0/ 3.FET 2xBC-beta 0/ 4.FET 2xBC-beta 0/ 5.FET 2xBC - beta 0
09.02.konzultacije dr.G, IVF klinika
Dobrodošla Becks! Folikulometrija u privatnim klinikama je oko 30 eura ali ti to moze provjeriti i ginekolog, ne moras ici na humanu da bi ti pratili ciklus. Meni je moja ginekologica par ciklusa pratila i rekla kada ce mi biti ovulacija, također sam koristila LH trakice pa bi znala. Je li suprug radio spermiogram? Ako nije trebao bi sto prije. Tipa moj suprug sada ima toliko los spermiogram da trudnoca putem tempiranih odnosa nema nikakve sanse 😏 Ja imam isto PCOS ali mi je amh dosta manji od tvog. Kako stojis s kilazom i inzulinskom rezistencijom?
Kilaza mi je normalna 67kg na 168cm. Inzulinsku nemam. Dr mi je rekao da su to školski PCO, jedino su kod mene oba, pa šansa da bude ovulacije je skoro nikakva. Spermiogram su mi rekli napraviti nakon 3mj neuspješnog tempiranja. Problem s mojim državnik ginicem je taj da je on meni izdao D1 uputnicu i rekao sve vezano za vašu oplodnju radite u bolnici. Malo mi je cak i neugodno jer očito nisam dobila potpune informacije i sad mi je malo bed da sam uopće išla tamo. Ali državni ginic me se doslovno riješio i rekao odmah u bolnicu da on neće raditi ništa vezano za praćenje ciklusa.
Becks bas mi je zao sto imas takvog ginica, tuzno je kada si ne žele dati truda. Moj savjet ti je da izbjegnes nepotrebna čekanja i odite privatno napraviti spermiogram ili neka suprug trazi uputnicu od svog doktora. Ima je pravo traziti u bilo kojem trenutku. Ako je spermiogram los onda gubite tri mjeseca bezveze čekajući i nadajući se uspijehu umjesto da odmah krenete na konzultacije za ivf. Ako je dobar barem cete znati na cemu ste. U bolnicama inace sve odugovlače tako da sam ja iz petrove presla u privatnu kliniku preko hzzoa.
👸🏻 33 - PCOS, MTHFR heterozigot, PAI-1 homozifot, IR 3.2, adenomioza / 🤵🏻 39 - normozoospermia
5 IVF-a: 2 Petrova, 3 Škvorc
1.IVF-20fol❌, 2.IVF-16fol 2trodnevna, 3.IVFp-3fol❌ 4.IVF-3fol❌, 5.IVF-22fol 1 morula, 6 BC (2x3)
1.ET 2xtrodnevni-beta 0/ 2.ET 1xmorula-beta 0/ 3.FET 2xBC-beta 0/ 4.FET 2xBC-beta 0/ 5.FET 2xBC - beta 0
09.02.konzultacije dr.G, IVF klinika
Ivkaupravo sam prije pola sata isla u ljekarnu po catafertyl 😂 Jesi ti na cuvanju trudnoce? Imas li mucnine? 🤗
Emma hvala za info o lijekovima, ako se Amy odluci za ampule, rado joj poklonim
Kloksija narucujem sa amazona de, imaju od Gozitepe ubiquinol od 300mg, pakiranje je 60 tableta a kosta oko 22 eura, tako da mi traje oko 2 mjeseca, citala sam da ga je najbolje uzimati ujutro uz doručak. Bas sam jucer narucila dvije kutije da ne moram postarinu platiti.
Sad su mi pregledi maknuti na 4 tjedna sve je kako treba bit uredna trudnoca al ja se i dalje pazim po kuci sve minimalno suprug uskace u svemu osim u kuvanju 🤣🤣🤣 sta se mucnina nemogu se zalit nista strasno zadnja 2 3 dana mi je malo jace dizanje zeluca kao pred povracanje al nepovratim nista izvinite na opsirnom opisivanju neznam kako bi drukcije nazvala to
👩 Amh 15 🙍♂️ oligospermia
Kbc Split 5 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️❌️
Kbc Sestre Milosrdnice IVF/ICSI ➕️ imamo jos 3 smrzlica
Sage taman san se žalila i evo krece mi M, nadam se da neće bit nuspojava 😭 jeli ti ovo prvi FET ? jesu ti možda spominjali smanjenje doze ako misliš da je puno zadebljano ? i dalje mi to pari okej po ovome šta čitam. Iako ne znam koja je praksa točno koji dan ide transfer sa estrofemom pa ako neka od cura je prošla ovo da nam javi 😄
Ja sam shvatila da što manje razmišljam o nuspojavama, manje ih imam 😂 Ovo mi je prvi FET i za sada mi nije spominjao smanjivanje doze, on je jako “kul” i dan po dan pa se trudim i ja imati takav pristup. U ciklusu sa estrofemom nema prirodne ovulacije, već se u trenutku kada je endometrij 10-14mm uvodi progesteron i to se računa kao ovulacije (nulti dan), pet dana iza toga ide transfer blastice :) Nadam se da sam sve dobro polovila…
👩 28 (AMH 22,5 pmol/L); 👨28 (10/24 normo)
2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
dr. V + Repromed
9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)
Teich,
Javljaj rezultate Panorame. ❤️
Tanjaanja,
Procitala sam sta si pisala. Cula sam se sa Jelenom, preljubazna je. Doktorica je na godisnjem, vraca se naredni mjesec. Ja svakako trebam jos internisticki pregled da uradim i cekamo nalaze kariotipa i kariograma. Onda ostaje da u planiranom ciklusu uradim osnovne hormonske pretrage i UZ. Rekla mi je da planiram nekih 8-9 dana u Pragu, zato cu uzeti bolovanje.
Rekla si da imaju saradnju sa hotelima, tako da ne moram brinuti za organizovanje smjestaja. 😊
Pomenula je mogucnost radjenja PGD, zbog loseg spermiograma. Da li ste je vi radili?
Mi smo odmah rekli da smo za Optimal + paket, sto je i ona sama potvrdila da je najbolja opcija za nas.
—————————
Sad jedno pitanje za vas cure. 😊
06.01. smo dali krv za pretrage kariograma, rekli su da su nalazi gotovi za 7 dana. Kako je proslo vec 10, pozvala sam laboratoriju. Rekli su mi da nalaz kariotipa mog muza jos nije gotov, da je period inkubacije duzi i da zato jos nisu rezultati gotovi. Moji su gotovi, ali cekaju da sve objedine i da nam posalju. Sta bi to trebalo znaciti, zasto je produzen period inkubacije?
👩🏻31👦🏻45
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
👦🏻 asthenoteratozoospermia
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
Sage tako ću i ja onda 🤣 aha malo me zbunilo po int sam čitala i primjere od 14/15 dan ciklusa i da se ne čeka tih pet dana jer ustvari nema ovulacije i tako 😂 dosta si mi sad razjasnila hvala 😄❤️
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
01/25 ? FET ⏳ 🫣
Sortiraj odgovore
Najstariji