Drage žene,sve koje planiraju Češku,ja sam u EUROPE IVF,jako su divni,uvijek dostupni svima,imamo predivnu koordinatoricu koja je baš pažljiva.Ja sam bila 15.1 na punkciji,u veljači smo na fetu.Ako koga zanima mišljenje ili više info za europe nek se slobodno javi. 🤗
Ps,imaju programe zahvalnosti i popusta nekih,također rade preko HZZOa,mi smo privatno i dobili smo 15% popusta na protokol. ☺️
👩🏼💼-29| ✅
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY 12💦
28.02.24| IVF TURKEY 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE 13🥚 |
Drage žene,sve koje planiraju Češku,ja sam u EUROPE IVF,jako su divni,uvijek dostupni svima,imamo predivnu koordinatoricu koja je baš pažljiva.Ja sam bila 15.1 na punkciji,u veljači smo na fetu.Ako koga zanima mišljenje ili više info za europe nek se slobodno javi. 🤗
Ps,imaju programe zahvalnosti i popusta nekih,također rade preko HZZOa,mi smo privatno i dobili smo 15% popusta na protokol. ☺️
Tako mi je drago da nas ima jos koji se spremamo u Prag.❤️ Mi takoder planiramo u Europe IVF ali tamo kad se oporavim preko ljeta. Zapelo mi je za oko ovo da rade preko HZZO-a. Mi smo do sada sve isli privatno i placali hrpu toga, takoder smo i Prag planirali sami financirati. Ali sad mi je ovi bubica u uhu. Da li mozda znas kako ide preko HZZO-a? Kome se obratiti? Treba li neka indikacija za lijecenje u Pragu?
Hvala ti puno.
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
Ps,imaju programe zahvalnosti i popusta nekih,također rade preko HZZOa,mi smo privatno i dobili smo 15% popusta na protokol. ☺️Drage žene,sve koje planiraju Češku,ja sam u EUROPE IVF,jako su divni,uvijek dostupni svima,imamo predivnu koordinatoricu koja je baš pažljiva.Ja sam bila 15.1 na punkciji,u veljači smo na fetu.Ako koga zanima mišljenje ili više info za europe nek se slobodno javi. 🤗
Ps,imaju programe zahvalnosti i popusta nekih,također rade preko HZZOa,mi smo privatno i dobili smo 15% popusta na protokol. ☺️Tako mi je drago da nas ima jos koji se spremamo u Prag.❤️ Mi takoder planiramo u Europe IVF ali tamo kad se oporavim preko ljeta. Zapelo mi je za oko ovo da rade preko HZZO-a. Mi smo do sada sve isli privatno i placali hrpu toga, takoder smo i Prag planirali sami financirati. Ali sad mi je ovi bubica u uhu. Da li mozda znas kako ide preko HZZO-a? Kome se obratiti? Treba li neka indikacija za lijecenje u Pragu?
Hvala ti puno.
Mi ti idemo privatno,ne znam kako je preko HZZOa,raspitaj se pa vidi,cuj,najbolje ti je kontaktirati njih,trazi koordinatoricu Sladjanu,jedna jako divna osoba,al prvo popuni formular pa onda dalje pitaj sto te sve zanima. ☺️
I obavezno za sve dobivas racune,potvrde,sto god treba.Dobili smo doktoricu Janu koja sada nas vodi,a Sladjana je uvijek dostupna na viber,za sva pitanja i ostalo.
👩🏼💼-29| ✅
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY 12💦
28.02.24| IVF TURKEY 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE 13🥚 |
Sortiraj odgovore
Najstariji