Pozdrav svima. 😊
S obzirom na suprugovu dijagnozu oligoasthenoteratozoospermia i savjete ginekologa i embriologa počinjemo razmišljati o MPO. Kod nas dolazi u obzir odmah IVF/ICSI, pa me zanima dali ima netko tko je išao u OB Pula, da mi objasni kako sve funkcionira, kakvi su… Pula nam je najbliže, pa bi zato išli tamo. 😊
U OB Puli se rade samo inseminacije.
44🙍♀️ Amh 2021 5,9 2022 10.1 2023 3.9 TSH 0,05 👨 normo 07/20. Hssg neproh.jajovodi 04/21 nakon lpsc prohodni
KBC RI 12/20. 1.ivf gonal 150, D, 7 js ET 1 8st. 0🐧 ❌
02/21 1. Pr.ivf-odustanak (ovulirala)
07/21 2.ivf menopur 150, org. 5 js ET 1 7st. 0🐧 ❌
IVF POL. 01/22 histero
01/22 3. ivf gonal 150+menopur 150, ctr, 4 js, 2 zrele opl. ET 2 trodn, beta 5😞
06/22. 4. Ivf gonal 225, ctr, 13 js ET 2 trodn. 0 🐧❌
MB 09/23 5. Ivf gonal 225, ctr, 6 js ET 1 8 st. 0 🐧 ❌
leonna1981@gmail.com
leona81 hvala Vam na odgovoru. Mi za inseminaciju nismo jer je spermiogram izrazito los, uspjeli su u Puli na spermiogramu odraditi samo ukupni broj 0.8 i koncentraciju 0.3, sve ostalo nisu radili jer je premala koncentracija. U ponedjeljak imamo androloga ali mi se čini da ni tu neće biti neke pozitive. Mislim da nam je najbolje odustati od toga jer putovanja za Zagreb ne dolaze u obzir. U Rijeci sam imala prilike vidjeti 2018.godine kako to izgleda i ono što sam vidjela nije mi se nimalo svidjelo (puna čekaona, nezna se tko pije a tko plaća, ulaze svakako unutra...)
Ali ako ima netko tko je sada trenutno u Rijeci molim Vas da mi objasnite kakva je sada situacija
🙋♀️ 34 god. Sve ok
🙋♂️ 28.god. teška oligoasthenoteratozoospermia
4/2025 1. ICSI (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 5JS, 1 oplođeni
leona81 hvala Vam na odgovoru. Mi za inseminaciju nismo jer je spermiogram izrazito los, uspjeli su u Puli na spermiogramu odraditi samo ukupni broj 0.8 i koncentraciju 0.3, sve ostalo nisu radili jer je premala koncentracija. U ponedjeljak imamo androloga ali mi se čini da ni tu neće biti neke pozitive. Mislim da nam je najbolje odustati od toga jer putovanja za Zagreb ne dolaze u obzir. U Rijeci sam imala prilike vidjeti 2018.godine kako to izgleda i ono što sam vidjela nije mi se nimalo svidjelo (puna čekaona, nezna se tko pije a tko plaća, ulaze svakako unutra…)
Ali ako ima netko tko je sada trenutno u Rijeci molim Vas da mi objasnite kakva je sada situacija
U Rijeci ti ne rade. Od kad su se preselili u novu bolnicu nisu dobili dozvolu za rad tako da se čeka početak rada već jako dugo. I pitanje je koliko će se još čekati.
Čitam da su cure krenule s prebacivanjem zametaka u druge poliklinike jer se jednostavno ne zna kad bi to moglo krenuti..
U Ri je prije nekih 6 mjeseci otvorena poliklinika Mia i tamo rade samo privatno za sad, još nisu potpisali ugovor s hzzo-om ali je u planu.
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+ (1 stim)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed (6 stim)
▫️6/24 prekinut postupak
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔
📧 s88.forum@gmail.com
Žene imam pitanje,jel pametno imati odnose prije et?
Prvo je odgadano zbog punkcije,pa sad je novi ciklus...pita muz 🤣🤣🤣
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
08.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
leona81 hvala Vam na odgovoru. Mi za inseminaciju nismo jer je spermiogram izrazito los, uspjeli su u Puli na spermiogramu odraditi samo ukupni broj 0.8 i koncentraciju 0.3, sve ostalo nisu radili jer je premala koncentracija. U ponedjeljak imamo androloga ali mi se čini da ni tu neće biti neke pozitive. Mislim da nam je najbolje odustati od toga jer putovanja za Zagreb ne dolaze u obzir. U Rijeci sam imala prilike vidjeti 2018.godine kako to izgleda i ono što sam vidjela nije mi se nimalo svidjelo (puna čekaona, nezna se tko pije a tko plaća, ulaze svakako unutra…)
Nije Zagreb tako daleko. Neke folikulometrije mozes odraditi kod dr. Markanović u bolnici na D1 uputnicu. Jedino sto aspiracija i transfer budu u zg. Neke sam odradila i kod dr. Vlasica u Opatiji. I 90% toga sam isla busom sama. Samo hrabro☺️
44🙍♀️ Amh 2021 5,9 2022 10.1 2023 3.9 TSH 0,05 👨 normo 07/20. Hssg neproh.jajovodi 04/21 nakon lpsc prohodni
KBC RI 12/20. 1.ivf gonal 150, D, 7 js ET 1 8st. 0🐧 ❌
02/21 1. Pr.ivf-odustanak (ovulirala)
07/21 2.ivf menopur 150, org. 5 js ET 1 7st. 0🐧 ❌
IVF POL. 01/22 histero
01/22 3. ivf gonal 150+menopur 150, ctr, 4 js, 2 zrele opl. ET 2 trodn, beta 5😞
06/22. 4. Ivf gonal 225, ctr, 13 js ET 2 trodn. 0 🐧❌
MB 09/23 5. Ivf gonal 225, ctr, 6 js ET 1 8 st. 0 🐧 ❌
leonna1981@gmail.com
Pozdrav ženice. Kod mene je punkcija bila 18.1 9js, od toga 6 oplođenog, na dan transfera 23.1 vraćene 2 blastoce, jedna odlična, druga vrlo dobra po riječima embriologa, ostale 2 su ostavili do idućeg dana, ali nisu uspjela.
Ovo mi je 7 transfer i sad je rađena icsi metoda, suprug je 2x davao uzorak spermija jer je apstinencija bila 7 dana, a to je puno, pa su tražili da ponovi i korišten je Embryoglue. Nadam se da je ovaj put uspješan, jer ću više izluditi.
Ima li netko iskustva s icsi metodom naspram ivf i s Embryoglue jer u ovom postupku sve je drugačije, pa eto to mi malo daje nadu da će nešto biti bolje.
None
Pozdrav ženice. Kod mene je punkcija bila 18.1 9js, od toga 6 oplođenog, na dan transfera 23.1 vraćene 2 blastoce, jedna odlična, druga vrlo dobra po riječima embriologa, ostale 2 su ostavili do idućeg dana, ali nisu uspjela.
Ovo mi je 7 transfer i sad je rađena icsi metoda, suprug je 2x davao uzorak spermija jer je apstinencija bila 7 dana, a to je puno, pa su tražili da ponovi i korišten je Embryoglue. Nadam se da je ovaj put uspješan, jer ću više izluditi.
Ima li netko iskustva s icsi metodom naspram ivf i s Embryoglue jer u ovom postupku sve je drugačije, pa eto to mi malo daje nadu da će nešto biti bolje.
Sretno draga...naravno da vrijeme radi svoje i svi mi nikako dočekati ono što želimo...nemam iskustva s icsi metodom ali moja frendica je koristila embryoglue u dobitnom postupku pa ti želim isto
🙋🏽♀️-42g. 🙋♂️-44g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟..sve u redu..❤️..cekamo prenatal💓🤰🏽
Sretno! Držim fige da se primi🤗 planiraš raditi testic?
👸33g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
4.8.2025. stigla baby E💜
Pozdrav, evo ja sam u Rijeci, kod nas je islo dosta brzo, bez nekog pretjeranog cekanja, sad cekamo za FET jer imamo jednog smrzlica, nama se toliko ne zuri ali istina je da od 4/24 nikako da pokrenu laboratorij, kazu da jos cekaju tu famoznu inspekciju, kad ce to biti nitko nez 😕. Za folikulometrije smo u pravilu cekali nekih cca 30 min, sve ovisi, svatko je isao kod svog doktora dok je u 2021 bilo kod koga stignes… Ja sam kod prof. Smiljan, ok je, meni odgovara jer odmah kaze kako stvari stoje i stvarno se veseli kad postupak uspije, cak je dosla do mene gore na odjel kad sam imala spontani. Eto, to je moje iskustvo sa njima, a citala sam svasta 😏
🙎🏼♀️ 1987 🙍🏻♂️1987
Hipo/hashi, smanjen amh (0,87), terapija: eutyhrox 75/100, decortin 5mg, andol 100
Asthenozoospermia
2/21 prirodni IVF, ET trodnevnog ➕
10/21 it’s a girl 💖
3/24 stimulirani IVF, 4 stanice, sve 4 oplodene, ET trodnevnog -➖
2 blastice ❄️
4/24 FET ➕
5/24 missed ab. 💔-11 tjedana 😢
Čekamo KBC RI za FET ❤️🤞🏻🍀
FET blastice 04/25 ➖
Sretno! Držim fige da se primi🤗 planiraš raditi testic?
Neću raditi test, budem se strpila do bete 4.1 🙂↕️
None
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji