Pozdrav cure, evo mene opet nakon malo duze pauze. Upravo krećem s 8.postupkom, ovaj put u Repromedu. Nekako mi dr.R ulijeva povjerenje. Mužu se spermiogram jako pogoršao iako je uzimao suplemente, ali moramo biti optimisticni :) Prvi put idem u dugi protokol pa me zanima imate li iskustva s tim? Krecem s decapeptylom od 22.dana ciklusa i onda kada krene novi ciklus s Pergoverisom.
Ako netko ide privatno u postupak i treba kupiti Rekovelle, imam jednu kutiju od 36 jedinica i dvije kutije od 12 jedinica, prodajem po cijeni po kojoj sam platila u SLO (jeftinije nego kod nas u HR)Draga ja sam bila u dugom postupku s decapetylom sam krenila 21 dan ciklusa na mengi sam dodala jos rekowelle( s njim startas klasika 2 dan ciklusa al meni je bio vikend a morala sam prije izvadit hormone pa sam zato krenila 4 dan ciklusa) i davala ih sve do stoperice,iskreno bila sam skepticna jer mi je aspiracija bila tek 19 dan transfer 24 dan ciklusa, muzu je isto spermiogram bio losiji oligoasteno….. al evo rezultat vidis u potpisu… moj ti je savjet samo opusteno slusat doktore znaju oni sta rade sretno 🙏
Ivka33 vidim da ste u KBCSM, jeste li mozda kod doktora B.? Jel znate mozda zasto biraju dugi protokol? Ako sam ja dobro razumjela dr.R to je kako bi bolje kontrolirali rast folikula? Imala sam dva postupka s Rekovellom, cak mi je odaziv folikula bio dobar s njim. Ali u prvom ivfu je doktor predugo cekao sa stopericom i svi veliki folikuli su popucali, od njih 20ak ostalo je samo 11 manjih za aspiraciju od kojih su 3 bila zrela. U drugoj stimulaciji ih je bilo 7 zrelih od kojih se 5 oplodilo. Najbolje sam reagirala na Menopur. Dobila sam 22 folikula, od kojih je 18 bilo zrelih i 16 ih se oplodilo. Poslje sam molila dr.da idemo s menopurom ali svaki ima svoju filozofiju :) Sada je prvi put dugi protokol s pergoverisom pa cemo vidjeti. U koliko sati ste si morali davati decapeptyl? Želim vam urednu trudnoću kao i do sada ❤️🤗❤️
👸🏻 33 - PCOS, MTHFR heterozigot, PAI-1 homozifot, IR 3.2, adenomioza / 🤵🏻 39 - normozoospermia
5 IVF-a: 2 Petrova, 3 Škvorc
1.IVF-20fol❌, 2.IVF-16fol 2trodnevna, 3.IVFp-3fol❌ 4.IVF-3fol❌, 5.IVF-22fol 1 morula, 6 BC (2x3)
1.ET 2xtrodnevni-beta 0/ 2.ET 1xmorula-beta 0/ 3.FET 2xBC-beta 0/ 4.FET 2xBC-beta 0/ 5.FET 2xBC - beta 0
09.02.konzultacije dr.G, IVF klinika
Sortiraj odgovore
Najstariji