Moje vijesti iz Praga su da danas imamo 8 embrija koji su uspješno došli u stadij blastice ❤️ Do jučer je bilo 13.
Prava nogometna ekipa ❤️Ajme wow, bravo, divne vijesti!..
Malo nam je zatisje na forumu, kuju se opaki planovi izgleda 💪🏼 sretno svima!
Taman će ih zamrzavati valjda.Rekla sam nek idu po 2,da ne bude svatko sam ❤️🤗 Sad čekamo mengu i onda na fet ❤️❤️
👩🏼💼-29| ✅
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
Moje vijesti iz Praga su da danas imamo 8 embrija koji su uspješno došli u stadij blastice ❤️ Do jučer je bilo 13.
Malo nam je zatisje na forumu, kuju se opaki planovi izgleda 💪🏼 sretno svima! 🩷
Slažem se..neka veljača rasturi sa rezultatima 🤩❤️🤞🏽
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽
Malo nam je zatisje na forumu, kuju se opaki planovi izgleda 💪🏼 sretno svima!
Taman će ih zamrzavati valjda.Rekla sam nek idu po 2,da ne bude svatko sam ❤️🤗 Sad čekamo mengu i onda na fet ❤️❤️
Super vijesti cestitam nek odma prvi Fet bude dobitan 🙏❤️
👩 Amh 15 🙍♂️ oligospermia
Kbc Split 5 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️❌️
Kbc Sestre Milosrdnice IVF/ICSI ➕️ imamo jos 3 smrzlica
Verbena hvala ti na pitanju 🤗, ja sam generalno stvarno okej, život ide bez obzira na sve ovo sa svim svojim izazovima, lijepim i onim manje lijepim. Zadnje postupke se nekako skoro pa uopće ne opterećujem unaprijed, iz razloga što znam da sam dosad dala sve od sebe, napravila sve što se moglo napraviti, tako da sad imam puuuno više vremena posvetiti se drugim aspektima života i stvarno uživam :).
Dakle ja sad samo čekam svoj termin za postupak i odrađujem bez spešl pripreme i uzbuđenja 😁.
IvonaSi fantastičan rezultat 🥳🥳, jeste išli sa doniranim sjemenom il ste opet odradili mtesu? Sretno u FETu 🤞
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
Ovaj put donacija.Pokušali smo mtese,nije išlo,idemo dalje.
Muž je što se tiče donacije jako čvrst i pozitivan,iščekuje sa mnom sve ❤️
Hvala vam curke,nadamo se još jačim rezultatima i divnim vijestima ove godine. ❤️
👩🏼💼-29| ✅
👨🏻💼-30| XXY 🧬
Ovaj put donacija.Pokušali smo mtese,nije išlo,idemo dalje.
Muž je što se tiče donacije jako čvrst i pozitivan,iščekuje sa mnom sve ❤️
Hvala vam curke,nadamo se još jačim rezultatima i divnim vijestima ove godine. ❤️
Sretno Ivona✨🙏🏽❤️..bravo za muza..to se trazi oslonac,potpora i čvrstoća kad treba👩🏽❤️💋👨🏼
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽
Drage moje žene, majke... Nešto sam prethodno pročitala o postu, nešto nisam, nemojte zamjeriti, molila bih Vas savjet, utjehu...
Već neko vrijeme pokušavamo dobiti dijete. Svi nalazi uredni, sve medicinski "savršeno" ali ne ide. Ja imam 29 a suprug 33 godine.
U 11. mjesecu 2024 smo bili na umjetnoj oplodnji, nije uspjelo. U tom postupku smo dobili 12 jajnih stanica, nažalost samo jedna je bila za oplodnju a jedna za pohranu. Sada bi trebala ići ponovno u 2. mjesecu na IVF sa tom zamrznutom oplođenom stanicom. Koliko sam čitala, šanse su male da uspije. Svašta sam pročitala. Ne znam je li to pametno ili ne. Mene zanima ima li tko iskustva sa navedenim postupkom? Ako je bitno, na sv. Duhu se liječimo. Shvaćam da sam još možda mlada ali neovisno o godinama, baš sam tužna i polako me hvata depresija i strah...
Pitanje za sve koje su išle privatno,jel smijem svoju doktoricu tražit estrofem na hzzo?Duphaston sam dobila pa pitam.
Koliko košta on ako ide privatno(bijeli recept) ?
👩🏼💼-29| ✅
👨🏻💼-30| XXY 🧬
Sortiraj odgovore
Najstariji