Teich,
❤️
Sunce12,
Draga, ja sam to radila privatno u Sarajevu.
Cijena je oko 260 eura za oboje.
Nadam se da si dobro. Ako planirate Prag, mozes popuniti upitnik i razgovarati sa koordinatoricom. Mozda ti predloze neke dodatne pretrage kako bi otkrili sta je uzrok.
Tanjaanja,
Bas ti hvala, stavila sam mail u potpis. 🥰
👩🏻31👦🏻45
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
👦🏻 asthenoteratozoospermia
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ ❌
FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
ICSI 04.25.- Ferticare Prag
Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣 6 blastocista ❄️
ET 1morula- rana blastocista ❌
lunalunci1214@gmail.com
Medenko, sve mi je jasno, nema goreg nego imati taj glupi pješčsni sat koji ti curi nad glavom… Ali 9 mjeseci je dovoljno dug period i svašta lijepoga se može dogoditi ☺️ Držim fige da tako i bude 💗
Upravo to🙏🏽..neka nam 2025 svima donese ostvarenje najvećeg sna🤱🏽👩🍼🧑🏻🍼❤️💙..siječanj je..tek smo počeli❣️❣️❣️
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
Drage žene,sve koje planiraju Češku,ja sam u EUROPE IVF,jako su divni,uvijek dostupni svima,imamo predivnu koordinatoricu koja je baš pažljiva.Ja sam bila 15.1 na punkciji,u veljači smo na fetu.Ako koga zanima mišljenje ili više info za europe nek se slobodno javi. 🤗
Ps,imaju programe zahvalnosti i popusta nekih,također rade preko HZZOa,mi smo privatno i dobili smo 15% popusta na protokol. ☺️
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Drage žene,sve koje planiraju Češku,ja sam u EUROPE IVF,jako su divni,uvijek dostupni svima,imamo predivnu koordinatoricu koja je baš pažljiva.Ja sam bila 15.1 na punkciji,u veljači smo na fetu.Ako koga zanima mišljenje ili više info za europe nek se slobodno javi. 🤗
Ps,imaju programe zahvalnosti i popusta nekih,također rade preko HZZOa,mi smo privatno i dobili smo 15% popusta na protokol. ☺️
Tako mi je drago da nas ima jos koji se spremamo u Prag.❤️ Mi takoder planiramo u Europe IVF ali tamo kad se oporavim preko ljeta. Zapelo mi je za oko ovo da rade preko HZZO-a. Mi smo do sada sve isli privatno i placali hrpu toga, takoder smo i Prag planirali sami financirati. Ali sad mi je ovi bubica u uhu. Da li mozda znas kako ide preko HZZO-a? Kome se obratiti? Treba li neka indikacija za lijecenje u Pragu?
Hvala ti puno.
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
Ps,imaju programe zahvalnosti i popusta nekih,također rade preko HZZOa,mi smo privatno i dobili smo 15% popusta na protokol. ☺️Drage žene,sve koje planiraju Češku,ja sam u EUROPE IVF,jako su divni,uvijek dostupni svima,imamo predivnu koordinatoricu koja je baš pažljiva.Ja sam bila 15.1 na punkciji,u veljači smo na fetu.Ako koga zanima mišljenje ili više info za europe nek se slobodno javi. 🤗
Tako mi je drago da nas ima jos koji se spremamo u Prag.❤️ Mi takoder planiramo u Europe IVF ali tamo kad se oporavim preko ljeta. Zapelo mi je za oko ovo da rade preko HZZO-a. Mi smo do sada sve isli privatno i placali hrpu toga, takoder smo i Prag planirali sami financirati. Ali sad mi je ovi bubica u uhu. Da li mozda znas kako ide preko HZZO-a? Kome se obratiti? Treba li neka indikacija za lijecenje u Pragu?
Hvala ti puno.
Mi ti idemo privatno,ne znam kako je preko HZZOa,raspitaj se pa vidi,cuj,najbolje ti je kontaktirati njih,trazi koordinatoricu Sladjanu,jedna jako divna osoba,al prvo popuni formular pa onda dalje pitaj sto te sve zanima. ☺️
I obavezno za sve dobivas racune,potvrde,sto god treba.Dobili smo doktoricu Janu koja sada nas vodi,a Sladjana je uvijek dostupna na viber,za sva pitanja i ostalo.
👨🏻💼-30| XXY 🧬
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Blondie, Medenko, hvala vam cure 💙
Blondie, kako si ti??Kad ti je idući pregled?Nadam se da je sve dobro i da nemaš previše tegoba ☺️☺️🌸
Medenko, držim fige da se tijelo fino oporavi do sljedećeg ciklusa i odradi sve kako treba 🤞🤞☺️
P.S. po pitanju godina, i ja sam ti tu negdje, punim 40 krajem 4. mjeseca. Ali nećemo dati da nas to ometa u našim planovima, jel tako?? 😁🤭💗
Draga hvala na pitanju, dobro sam. Umor mi je najveci simptom pored bolnih/natecenih cica, od jucer mi se kao povremeno malo “bucka” neka lagana mucninica i borim se sa zatvorom. Kuc-kuc, cisto solidno. U petak idem ponovno kod dr. L na pregled (tad cu biti 8tt) i valjda me onda prebacuje kod mojeg ginekologa koji ce mi voditi trudnocu, nemam pojma. U glavi mi je kosmar koji pokusavam utisati pa se veselim psihoterapiji u utorak da to malo izbacim iz sebe 😅
👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
👱🏻♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
06/2023 - missed ab 8tt
12/2023 - HYS septum maternice
09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️ Panorama - low risk - it’s a boy 💙
Ketyx samo bih nadodala da je Pergoveris po sastavu jako sličan Menopuru, oboje sadrže fsh/lh, samo je Menopur prirodniji oblik jer se dobiva iz urina žena u menopauzi,dok je Pergoveris sintetski oblik a samim tim I "čišći" zato je i skuplji, ali po djelovanju bi dakle trebali biti isti. Sretno 🙏, kad startas?
Sunce šaljem ti utješni hug 🤗😘
Kloksi bitnija je kontinuiranost nego doza, može i 300-400mg barem 3mj za nekakvo djelovanje, može se piti cijelo vrijeme sve do aspiracije. Vidim ti potpisu da čekate za FET ? U tom slučaju coq10 ti nema nikakav učinak jer on se pije za kvalitetu js, a tvoj embrij je već u freezu, jedino ako se unaprijed pripremaš za novi postupak :)
IvonaSi krvarenje je normalno jer moguće da su zagrebali malo endometrij prilikom punkcije, bolovi su isto pod normalno jer su jajnici uvecani, traje par dana i prođe sve :)
Verbena i tebi šaljem utješni hug 🤗😘
Becks1908 dobrodošla 🤗. U kojoj si bolnici, naravno da imas sva prava liječiti se u bolnici kao i svi drugi u bilo kojem postupku, to sto špotaju nek bude njihov problem 🤷♀️. Inace se folikulometrije za TO odrađuju kod primarnog gina, dok privatno ćeš si uštedjeti vrijeme 😏, tako da ipak je odluka na tebi. Sretno 🤞
IvonaSi, Sunce hzzo financira inozemno liječenje samo one postupke koji kod nas nisu dostupni a to je donacija i pgd zbog loseg kariograma, za oboje treba preporuka specijalista i odobrenje komisije da takvi postupci nisu kod nas dostupni, inače bi svi išli vani na Ivf na račun države da ne postoje uslovi 😏.
Sretno svima 🤞
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Blondie 🥰☺️🤗
Držim fige da sve bude dobro u petak!! Javi se svakako 💗
Sani, hvala ti.. 🙂 kako si ti, onako generalno?
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
2 ❄️
🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
verbena.forum@gmail.com
Ketyx samo bih nadodala da je Pergoveris po sastavu jako sličan Menopuru, oboje sadrže fsh/lh, samo je Menopur prirodniji oblik jer se dobiva iz urina žena u menopauzi,dok je Pergoveris sintetski oblik a samim tim I "čišći" zato je i skuplji, ali po djelovanju bi dakle trebali biti isti. Sretno 🙏, kad startas?
Sunce šaljem ti utješni hug 🤗😘
Kloksi bitnija je kontinuiranost nego doza, može i 300-400mg barem 3mj za nekakvo djelovanje, može se piti cijelo vrijeme sve do aspiracije. Vidim ti potpisu da čekate za FET ? U tom slučaju coq10 ti nema nikakav učinak jer on se pije za kvalitetu js, a tvoj embrij je već u freezu, jedino ako se unaprijed pripremaš za novi postupak :)
IvonaSi krvarenje je normalno jer moguće da su zagrebali malo endometrij prilikom punkcije, bolovi su isto pod normalno jer su jajnici uvecani, traje par dana i prođe sve :)
Verbena i tebi šaljem utješni hug 🤗😘
Becks1908 dobrodošla 🤗. U kojoj si bolnici, naravno da imas sva prava liječiti se u bolnici kao i svi drugi u bilo kojem postupku, to sto špotaju nek bude njihov problem 🤷♀️. Inace se folikulometrije za TO odrađuju kod primarnog gina, dok privatno ćeš si uštedjeti vrijeme 😏, tako da ipak je odluka na tebi. Sretno 🤞
IvonaSi, Sunce hzzo financira inozemno liječenje samo one postupke koji kod nas nisu dostupni a to je donacija i pgd zbog loseg kariograma, za oboje treba preporuka specijalista i odobrenje komisije da takvi postupci nisu kod nas dostupni, inače bi svi išli vani na Ivf na račun države da ne postoje uslovi 😏.
Sretno svima 🤞
Tako je Sani,to je jedino sto znam.Mi bi mogli preko hzzoa ali nemamo zivaca cekati,ovako smo skupili novce i idemo.Tokom kojim ide smo jako zadovoljni ☺️
Danas bi embriji trebali u stadij blastice,pa iscekujemo veselo ❤️
Krvarenje kod mene je prestalo,jedino sam jos napuhnuta,ali vjerno pratim upute s pocetnih stranica ove teme ❤️
👨🏻💼-30| XXY 🧬
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
SIJEČANJ 2025.
20.1. pon
MOLLY8 - ultrazvuk ivf
21.1. uto
TEICH56 - ultrazvuk
22.1. sri
MALA 33 - ultrazvuk
DEEDEE_543 - f.transfer
23.1. čet
PLAVUŠA - konzultacije
24.1. pet
BLONDIE_145 - ultrazvuk
VELJAČA 2025.
10.2. pon
IVKA33 - ultrazvuk
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+
1 stimulacija (bez ❄️)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed
4 stimulacije (bez ❄️)