Emma draga čestitam ti 😍🥰🥰 Nemam iskustva s time što pišeš, ali sigurno ce te doktori dalje najbolje savjetovati. Odmaraj i uzivaaaj 😍♥️
Pozdrav.
Vidim u opisu da ste u postupku u Vinogradskoj kod dr.Bolanče..trebala bi pomoc i par pitanja..❤️
Teich moze pitajte slobodno 🤗
.
Sretno svimaaaa! 🥰♥️🥰
👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, fsh i
kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
2. 11/24 Vinogradska bolnica ⏳ dr Bolanča -> Menopur + Cetrotide
daxx.86@gmail.com
Pozdrav cure...da se i ja javim..jucer sam bila na redovnom pregledu, sve je ok, cak smo vidjeli kako se beba mice 😊 kaze doktorica da je aktivna..odgovara tt..novi pregled je 11.12. (Sanjuska mozes me upisati na listu kad stignes). Danas sam vadila krv..smeđarenje je tu, oskudno..klasika.. ali...imam jedan drugi problem 🙄 u prvoj trudnoci prije cca 7 godina sam dobila kamence u zuci, operirala sam tek prije godinu dana, i tu sam dobila manju upalu gusterace (poceli su mi bolovi u leđima, trajali su mi i nakon operacije jos do prije 6-7 mjeseci, sve se smirilo i bilo je ok) da bi me od vikenda opet poceli bolovi na istom mjestu, vjerojatno gusteraca 🙄 pa dokle, kako i zasto...vadila sam i za to krv, moram svoju primarnu dr.pitati da mi da uputnicu za uzv...jel imala mozda koja curka da je u trudnoci imala bolove i problem sa gusteracom...
Jucer sam sva nekakva nikakva bila i umorna pa nisam imala snage pisati.
Pixi meni su u poliklinici rekli do prvih otkucaja koriatiti Prolutex, tako sam i napravila....
Emma drago mi je da je sve ok, nadam se da ce tako biti i dalje...🫂
Medenko sretno sa betom danas 🤞
35 👩
41👦
Endometrioza,adenomioza
Škvorc
4/17 - ICSI, 4 🥚, ET - 2 osmostanične vracene, 💙💙
6/24 - IVF, 8 JS, nema oplođenih, nema transfera
9/24 - ICSI, 5 🥚, 1 ET blastice, 1 ❄️,
🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402
Žene moje lavice moje moja beta 1,2 u/l😞
Ja38g moj43g
Sa 35g prva pri. trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa 37g krecemo u ivf 2019do 2020/5 neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni utvrdjen sterlititet amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se spontana trudnoca nakon svega❤️🙏Mola kirtaža💔
Pozdrav cure…da se i ja javim..jucer sam bila na redovnom pregledu, sve je ok, cak smo vidjeli kako se beba mice 😊 kaze doktorica da je aktivna..odgovara tt..novi pregled je 11.12. (Sanjuska mozes me upisati na listu kad stignes). Danas sam vadila krv..smeđarenje je tu, oskudno..klasika.. ali…imam jedan drugi problem 🙄 u prvoj trudnoci prije cca 7 godina sam dobila kamence u zuci, operirala sam tek prije godinu dana, i tu sam dobila manju upalu gusterace (poceli su mi bolovi u leđima, trajali su mi i nakon operacije jos do prije 6-7 mjeseci, sve se smirilo i bilo je ok) da bi me od vikenda opet poceli bolovi na istom mjestu, vjerojatno gusteraca 🙄 pa dokle, kako i zasto…vadila sam i za to krv, moram svoju primarnu dr.pitati da mi da uputnicu za uzv…jel imala mozda koja curka da je u trudnoci imala bolove i problem sa gusteracom…
Jucer sam sva nekakva nikakva bila i umorna pa nisam imala snage pisati.
Pixi meni su u poliklinici rekli do prvih otkucaja koriatiti Prolutex, tako sam i napravila….
Emma drago mi je da je sve ok, nadam se da ce tako biti i dalje…🫂
Medenko sretno sa betom danas 🤞
Ruža super da je bebica kako treba 🙏🏽…sretno sa gušteračom..zao mi je da te boli..
Mene su zvali crknuo aparat dole u labosu,rezultati tek sutra😱😱😱ne mogu vjerovati poludit ću do tad 😖😖
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
Nata91, da, kažu da nazoveš sljedeći dan jer do tada vide da li je došlo do oplodnje ili ne. Ako je došlo do oplodnje, vjerojatno će ti odmah dati termin za transfer, tako je barem meni bilo na Duhu. Držim fige i javi svakako 🤞🤞🤞🤞
🤷🏼♀️ 1985. perimenopauza - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, Hashimoto tireoiditis bez terapije - TSH 2.14;
🧔 1986., uredan spermiogram, ED
🔸10/24 Sv Duh - 1. IVF, stimulirani (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 trodnevnog (8-staničnog) zametka => beta negativna ✖️
2 ❄️ (blastociste)
Cure koje ste u Vinogradskoj,jučer su mi rekli nakon aspiracije da nazovem sutra i provjerim kakva je situacija sa stanicom. Negdje vidim da znaju odmah sutradan javiti. Kako je vama bilo?
Na Sv.Duhu se isto mora zvati dan nakon punkcije i pitat kako teče oplodnja.
Emma drago mi je što je sve ok. Pokušaj se opustiti i uživati u trudnoći.🌺
Medenko sretno danas💪
Ruža divno što je sve u redu i što je bebica aktivna. Prelijepo 💜
Svim curkama sretno sa svime!☺️
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️