Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pixi
    20. Studeni 2024. 07:24

RužaFT

Ivka, Emma, Medenko čestitam na betama 🥰 kroz cijelu trudnoću želim vam da sve bude u najboljem redu 🤞
    Sanjuska bome si hrabra i jaka zena 💪 samo tako nastavi, ne daj se 👏
    Pixi cestitam na srceku ❤️ miruj sto vise mozes…bit ce to sve ok 😊 ja sam u prvoj imala hematom i smeđarenje, a sad puno ranije sve počelo ali ovaj put i krvarenje i smeđarenje (koje jos uvijek traje cca 3 tjedna svaki dan), uz bolove… 😓 jesi li bila kod dr.Škvorca na uzv?
    Srculence ne znam jesi li popratila kad sam pisala, ali prije 7-8 godina sam bila u uspjesnom postupku kod dr.Š, i sad sam opet htjela njega, uz to što mi je super, što je bilo uspješno, ja sam za promjene užaaas 😬 sada u ova dva postupka, nazalost nisam mogla birati, bili su mi malo dr.,malo dr.Lana,kako kad…iako je glavninu stvari odradila dr.Lana. I ona je super da se razumijemo, kao i svi u poliklinici. Bit ce to sve super, ne brini… sretno 🍀😘
    Leona vilijepo napredujete 🥰 brzo ce proci preostalo vrijeme pa ces se druskat s bebicom svojom 😊

Pošto nisam iz Zagreba, rekli su mi i da mogu kod svoje soc.ginek. na pregled pa sam tako i napravila.
    Jesi ti išla kod njih kako na pregled? 
    A joj, mogu misliti koliko ti je teško zbog krvarenja. Neka beba bude dobro❤️. Miruješ strogo?

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

Pixi
    20. Studeni 2024. 07:26

Kawa i Ruža sretno cure danas🥰

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

Emma05
    20. Studeni 2024. 08:03

Riamaro pupice uživaj i mazi pupu 💕
    blonide_145, Medenko, TraTinčica, Molly8, Verbena11, Marisha, Srculence, Sanjushka, Leona89, Pixi, Ruža FT 💕
    Xoxo23 sretno s bockalicama, nadam se da si se uspješno snašla 🙏💕
    MiliPe a jesi me nasmijala, crnjak smo u glavi obje onda 
    Ivka33 bete savršeno poduplane 😍💕..imaš i ti sutra pregled? Mene čudi ovaj moj skok bete, nisam baš mislila da će ovoliko, nadam se da je i to ok..
    annboleyn tvoj dr mi zvuči baš neozbiljno, od srca ti želim sve pozitivno i nadam se da ćeš dobiti željene odgovore od drugih liječnika. I neka si se naručila na druga mišljenja, radiš po svom osjećaju...držim 🙏 da sve prođe ok do kraja 💕
    Kawa i Ruža sretno danas 💕

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

Srculence
    20. Studeni 2024. 09:17

Pixi

Ivka, Emma, Medenkočestitam vam. Neka vas prate dosadne trudnoće ❤️
    Riomaročestitam pupo. Ja sam dosta šetala u fazi čekanja
    Marishavidim da si hrabro krenula, taman imas vremena sve obaviti na miru a nadam se da će novi postupak biti uspješan 🥰🥰
    Sanjushabas sam često mislila na tebe. Hrabra ženo, drago mi je što imaš plan za dalje ❤️
    Srculence i doktor je isto dobar. Kuzim te da si navikla na Lanu, sjecam se one fore sa suknjicom i doktorom, pa pokušaj sad to iskoristiti 😉😁 sretno

Ja sam danas imala prvi ultrazvuk, imamo jednu bebu, 6+2 je, vidjela sam i ❤️. Jedino imam i hematom pa moram dosta mirovati, od njega je bilo i ono smedjarenje prošli tjedan. Dr. Kaze da je na poziciji ispod ploda pa se nada da neće utjecati.

Pixi haha da bit ce stvarno suknja preko glave 😂
    Bas mi je drago zbog tebe i sto si vidjela ❤️ nadam se da si sad ipak malo mirnija…odmaraj i mazi busu vjerujem da ce se hematom smanjiti i super da je ispod ploda! ❤️😌

🙋🏻‍♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
    🙋🏻‍♂️37god. (sve uredno)
    2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
    6❄️
    07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
    9/2023 konzultacije
    04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
    •01/2024 Trombofilija/Heparin💉
    •⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
    07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
    08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔19.05.FET 1bc ❄️ BETA 12dnt/759 14dnt/1519 19dnt/6758 UVZ 6+5 imamo ❤️

Srculence
    20. Studeni 2024. 09:22

riamaro

Verbena,Marisha, Bless, Srculence, Sanjushka, Blondie, Xoxo, Leona, Pixi, Annboleynhvala vam na podrsci ❤️

Srculence,suosjecam… koliko mi zene moramo proci tih “sramota”. Bas me jucer suprug tjesio “da to nije toliko tesko” (staviti vaginaletu), bude on ako je meni problem 😂😂 barem imam blesavu podrsku, ako nista drugo.
    I znas sto cu ti reci, ne ide svaki put kako smo zamislile i htjele, i nista nije kako bi “trebalo” bit, ali nekako si mislim da smo mi mpo lavice jace od svih drugih pa prodemo svasta sto nismo mogle ni zamisliti da hocemo. Sretno 🤞🏽

jane23ne znam odgovor na tvoja pitanja, mozda ce cure koje su prosle inseminacije znati vise. Sretno i da bude uspjesna :)

Annboleynzao mi je zbog toga sto prolazite… ne bih nikoga reklamirala, ali ajde razmisli da zoves Vukovic ginekologiju, taj doktor je spasio toliko beba i njihovih mama. Sretno i cuvajte se 🙏🏼

Riamaro hahaha jooj i ja imam takvu podrsku 😂 al sta ce s kad je moja glava luda 😂 ma vec sam prohvatila jednostavno tako mora bit,suknjica preko glave i ja nisam tu 😂
    Ruza da mozda tako treba bit,a i svjesna sam da necu moc uvijek imat nju,al zanimljivo kad si privatno sve mozes birat i jako su ljubazne sestre,a sad preko HZZO-a nema biranja i otresu te ko blato sa opanaka sto bi se reklo…. 😬😅

🙋🏻‍♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
    🙋🏻‍♂️37god. (sve uredno)
    2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
    6❄️
    07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
    9/2023 konzultacije
    04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
    •01/2024 Trombofilija/Heparin💉
    •⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
    07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
    08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔19.05.FET 1bc ❄️ BETA 12dnt/759 14dnt/1519 19dnt/6758 UVZ 6+5 imamo ❤️

Marisha
    20. Studeni 2024. 09:27

annboleyn

Ja sam u zadnjih par sedmica u velikoj brizi, dosta i placem, puno se molim da sve bude ok… moja bebica je zadnjih nekoliko sedmica usporila sa razvojem, utvrdjen je intrauterini zastoj u razvoju, vrlo malo dobiva na tezini a uopste nisam zadovoljna pristupom doktora kod koga sam se prebacila od moje privatne ginekologice (jer sam vec na 36+1). Naime, svaki put kad dodjem na kontrolu iznova sve moram objasnjavati jer se on ne sjeca nicega u vezi moje trudnoce, ni ne pogleda pretjodni nalaz iako mu uredno dam, da moze uporediti, najprije je na danasnjem, zadnjem pregledu izmjerio da je beba manja nego prije 7 dana pa kad sam pitala kako to, onda je ipak ponovo mjerio i utvrdio da je za sedmicu dobila manje od 100 grama… nakon svega, narucio me na ultrazvucnu kontrolu za 10 dana (doduse, preporucio mi je ctg na 3 dana ali pritom nije rekao gdje da radim taj ctg, kod njih u klinickom centru ili kod socijalnog ginekologa).
    Na kraju sam zakazala preglede ponovo kod svoje privatne ginekologice i kod jos jednog doktora u privatnoj klinici, da cujem i drugo i trece misljenje i koje su njihove preporuke jer mi ovo trenutno djeluje krajnje neozbiljno…

Žao mi je što to proživljavaš, i složila bih se da je pristup doktora vrlo neozbiljan. Možda da se uputiš i na hitnu pa da provjere? Gdje si ti ono? Ja sam uz preeklampsiju u bolnici bila na čuvanju trudnoće i radi tog zastoja u rastu radi posteljice itd...i mogu ti reći da su ta njihova mjerenja iz dana u dan bila drugačija i na kraju se moja malena rodila zdrava u 37tj sa 2500g. Nadam se da će i kod tebe biti sve u najboljem redu ❤️ 
    Srculence da na žalost se nekada stvari ne poklope ali vjeruj da je i doktor stvarno na nivou, uostalom on zamrači svjetlo kada sjedneš na stol i u principu ti ni ne gleda u čučili tako da se probaj opustiti  možda te Lana zapadne na aspiraciji i transferu  sretno u novom postupku.
    Pixi drago mi je da imate srčeko i vjerujem da će sve biti ok, samo odmaraj 
    Kawa i Ruža sretno danas
    kao što Sanjushka kaže nemamo izbora, sve smo mi borilice i mora doći svjetlo na kraju tunela 

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    9.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    3.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    9.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
    9.2025. ⏳️

FridaFredova
    20. Studeni 2024. 09:27

Cure, opet ponavljam info za Pergoveris, 2 pena neotvorena od 450 i treci pen sa 300 jedinica. 
    Ako je nekom potrebno, neka se javi na mail: fridafredova@gmail.com 

Tu sam, jer svim srcem vjerujem da nasa jako zeljena beba samo ceka da mi veliki napokon otkrijemo nacin i pomognemo joj da dođe u naše naručje

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    20. Studeni 2024. 09:29

Drage žene evo ja pìšnula 13 dan test bijel da nemoze bit bijeliji 😢sta je tu je isplakah se posvađa se i sa onim gore ,često ja tako 🤷ali iz kože nemogu koliko tèško bilo betu ću ujutro ipak izvadit iako znam da neće biti nista ali eto cisto 🤷sta da vam kažem hvala svakoj na potpori na svemu❤️lavice smo mi sve ali za mene je sta se tiće "Mpo the end" valjda čovjek dodje do te neke granice kad vise se umori i zasiti ja stvarno vise nemogu s obzirom da nikad nisam u Mpo ostala trudna uvjek izmedju prirodno ali s ishodom 😞ali ja ne posustajem  i dalje su vjerovati,moliti se 🙏🏻❤️  dokle god imam menstruaciju dok ne udjem u menopauzu💪 jer svak nosi svoj križ moj je takav prihvatila ga i sta Bog hoće,kako Bog hoće ,kad Bog hoće🙏🏻 i to je to ako ne kad jednom odem gore i sretnome se upitat cu ga stari 😁❤️zašto mi nisi dao🤔.Budite hrabre vi koje dok god imate forec i snage dok bas bas ne osjetite u srcu kao i ja da je to zadnje i uvjek bas uvjek opušteno radte i van mpo ,prirodnjake❤️
    Ako ikad uspijem obećajem da cu ovdje javiti svima tu radost i sreću.A sada dobro sam ,bit ću dobro ja 😭😭 trebat će par dana da se sve prihvati i slegne, grlim vas  ljubim vas sve Budite hrabre u Gospodinu i kad je teško posvađajte se s njim ali opet mu vjerujte on zna bolje za nas ima svoje planove❤️🙏🏻💪sve ima svoje  javim sutra betu😞

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Emma05
    20. Studeni 2024. 09:56

Ivka33

Emma05

Riamaro pupice uživaj i mazi pupu 💕
    blonide_145, Medenko, TraTinčica, Molly8, Verbena11, Marisha, Srculence, Sanjushka, Leona89, Pixi, Ruža FT💕
    Xoxo23 sretno s bockalicama, nadam se da si se uspješno snašla🙏💕
    MiliPe a jesi me nasmijala, crnjak smo u glavi obje ondaIvka33 bete savršeno poduplane 😍💕..imaš i ti sutra pregled? Mene čudi ovaj moj skok bete, nisam baš mislila da će ovoliko, nadam se da je i to ok..
    annboleyn tvoj dr mi zvuči baš neozbiljno, od srca ti želim sve pozitivno i nadam se da ćeš dobiti željene odgovore od drugih liječnika. I neka si se naručila na druga mišljenja, radiš po svom osjećaju…držim 🙏 da sve prođe ok do kraja 💕
    Kawa i Ruža sretno danas 💕

Sutra ce me moj ginekolog pogledat da vidimo samo da je sve na svom mistu to sam iskemijala vanredno 😍 pa iduci petak imam pregled u Vinogradskoj nemoj se brinit i stresirat sve su ti zene ode rekle da je top beta i ja tako mislim (mozda se podilila pa su blizanci) ❤️❤️❤️
    Sretno svima danas 🍀🙏😍

Eto sretno sutra neka ti prođe sve u najboljem redu 🙏🥰❤️💕.
    Iskreno palo mi je na pamet da se možda podijelila zbog tolike bete ali kod mene se blizanačka trudnoća pokušava izbjeći zbog već rupturirane maternice... zato mi i vraćaju samo po jedan svaki put 🙈...ugl do sutra do pregleda se ne mogu nikako opustiti. Iskreno baš umirem od straha.
    Također imam i neki blago roze iscjedak svako jutro (uz hrpu Cyclogesta), al to vidim samo na baš bijelim gaćicama. Kao da su rubovi tog "mokrog" onako rozasti. Na drugim gaćicama mi se to ne vidi. Zato i ne volim nositi čisto bijele da to ne vidim😬🙈. I tako mi je od "implantacije"...i to samo ujutro nakon prvog dizanja. Ostatak dana ne. 🫣🥹

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

• MiliPe
    20. Studeni 2024. 10:00

Belaa Jako mi je zao, nadam se da ce se tvoja zelja ostvariti kao i svima nama koji jos uvijek nismo uspjeli na ovom putu. Saljem ti zagrljaj 🙏😔
    Annboleyn Nadam se da ce bit sve uredu. Ne mogu vjerovat da postoje doktori koji posle tolike nase borbe i dalje ne rade svoj posao kako treba. 😔🤞

🙎🏻‍♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
    🙍🏻‍♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
    1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
    8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
    1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
    13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
    3.2025 Pfc Prag 4❄️ blastociste
    4.2025 Fet 1 blastociste ➡️ Beta 14dpt 1229
    2.6 Imamo ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.