Emma i Ivka, čestiram vam objema!!! Emma, držim fige da sve bude dobro u utorak, a i dalje ❤️
Belaaa i MiliPe, sretno pupice ☺️🤞
Sunce, želim ti uspješan FET pa da ti Prag ni ne treba ❤️
Sanjushka, drago mi je da si dobro, jaka i da ne odustaješ. Sad pokušaj odmoriti i tijelo i glavu koliko je moguće od svega, a onda u nove pobjede. Svu sreću ti želim i znam da će na kraju sve biti dobro ❤️
🤷🏼♀️ 1985. perimenopauza - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, Hashimoto tireoiditis bez terapije - TSH 2.14;
🧔 1986., uredan spermiogram, ED
🔸10/24 Sv Duh - 1. IVF, stimulirani (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 trodnevnog (8-staničnog) zametka => beta negativna ✖️
2 ❄️ (blastociste)
Belaaa Jel imas neke simptome, jel planiras raditi test? Ja meni je danas 2dnt znam da je jos rano al osecam kao da se nista ne desava totalno sam potunula. 😔
Draga MiliPe meni je danas 8dtr ,nista ti se ja me zamaram vise ko prije stvarno prvi dan dva sam ko neko stezanje dole kao da me neko štipka🤣😍 i sinoc malo me bolilo pritisak kao pred meng.
Ali stvarno nepratim to je jedino sta sam eto nekako ostjetila ovi dana nista sve normalno.
Necu raditi test niti mi pada na pamet tek na dan bete 14 dan test i onda betu a tada bas bi i ciklus trebala dobit .Stvarno se nezamaram bit će sta bude Bogu sam predala neka bude volja njegova.🙏🏻❤️ Jer iskreno kad se sitim prijasni ludovanja nerviranja testova ma cemu bit ce sta mora biti.
Vjeruj mi nekako se zaokupim uvik sam u nećem i dani prolete. Nadamo se i vjetujemo u ćudo🙏🏻 ali isto tako smo prizemni i spremni za i ono mozda negativno🤷
Savjet budi pozitivna i opustena i pozitiva je jako bitna vjeruj staroj koki🤣❤️nedozvoli nerozi i stresu jer su grozni cimbemici sve zo znam i znam da je lako reci ali nskon dugo godina sam uspila to postici ,provaj❤️
Navijam za sve nas 🙏🏻❤️ i hvala svima❤️ na lipoj i pozitivnoj enrgiji.
Rečenica koju korstim u sebi ako trunka neroze i sumlje krene ili nerozee jeee Isuse trebam te ,misli ti za nas 🙏🏻❤️
Ja38g moj43g
Sa 35g prva pri. trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa 37g krecemo u ivf 2019do 2020/5 neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni utvrdjen sterlititet amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se spontana trudnoca nakon svega❤️🙏Mola kirtaža💔
Ema,
Sretno i cestitam. ❤️🍀
Sanjushka,
Stvarno mi je zao zbog svega sto prolazis. Vjerovala sam da je sve ok. Nadam se da su dobro. Saljem ti jedan virtuelni zagrljaj.
👩🏻31👦🏻45
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
👦🏻 asthenoteratozoospermia
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
Sortiraj odgovore
Najstariji