Riamaro sretno sad u iščekivanju da prođu ova dva tjedna 🙊 🥰❤️
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
Rolice draga hvala na pitanju, dobro sam napokon☺️. Da, leti vrijeme 🫂🥰❤️😘
Mortadela žao mi je zbog neuspjeha😔 sretno u idućem 🍀🤞🏻❤️
Emma čestitam na pozitivnoj beti, sretno i mirno dalje🍀🤞🏻❤️🎉znam da je teško opustiti se, pogotovo nakon tolike borbe koju si prošla, ali ženice draga TRUDNA SI☺️☺️☺️☺️❤️❤️❤️
Rainbowhope žao mi je zbog neuspjeha 😔 🫂 ♥️
Johica bebolino je presladak😍🩵💙😘
Lali još par dana i upoznavanje, neka ti porod prođe brzo i lako🥰😍🍀😘
Ivka čestitam na lijepoj beti, sretno i mirno dalje 🎉❤️😘🍀
Razumna jako mi je žao🫂😔❤️ nadam se da ćeš uspjeti ovdje, ako ne, neka ti Prag donese sreću kao meni❤️❤️❤️❤️❤️🍀🤞🏻
MiliPe Pupo, nek se mrve čvrsto prime i ne puštaju, sretnoooo🍀🤞🏻❤️
Ružo drago mi je da je kod tebe sve ok, neka bebica raste❤️😘
Jurky ljubi dječaka, pusa i tebi🫂🩵💙😘
HP drago mi je da je curica super🩷☺️🥰😘
Sanjushka jakoo mi je žao, puno zagrljaja ti šaljem😭🫂😔hrabra ženo, sretno dalje❤️😘
Amy drago mi je da si krenula u nove pobjede, sretno🍀🤞🏻❤️😘
Bela sretno od srca, nek se čvrsto prime ❤️🍀🤞🏻
Tratinčice sretno, nek porod bude brz i lak🩷😍🎉🤞🏻🍀😘
Medenko čestitam na pozitivnoj beti, nek se lijepo dupla☺️🤞🏻🍀❤️😘🫂
Riamaro sretno Pupo, nek se mrva čvrsto primi i ne pušta 🍀 🤞🏻 ♥️ 😘
Jane sretno, neka bude uspješno🍀🤞🏻♥️😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Sretno i svima ostalima koje nisam spomenula 🎉 🍀🤞🏻
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Ivka, Emma, Medenko čestitam vam. Neka vas prate dosadne trudnoće ❤️
Riomaro čestitam pupo. Ja sam dosta šetala u fazi čekanja
Marisha vidim da si hrabro krenula, taman imas vremena sve obaviti na miru a nadam se da će novi postupak biti uspješan 🥰🥰
Sanjusha bas sam često mislila na tebe. Hrabra ženo, drago mi je što imaš plan za dalje ❤️
Srculence i doktor je isto dobar. Kuzim te da si navikla na Lanu, sjecam se one fore sa suknjicom i doktorom, pa pokušaj sad to iskoristiti 😉😁 sretno
Ja sam danas imala prvi ultrazvuk, imamo jednu bebu, 6+2 je, vidjela sam i ❤️. Jedino imam i hematom pa moram dosta mirovati, od njega je bilo i ono smedjarenje prošli tjedan. Dr. Kaze da je na poziciji ispod ploda pa se nada da neće utjecati.
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Koliko god da stavim razmak, uvijek mi ispadne spojeno🫣
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Ivka, Emma, Medenko čestitam na betama 🥰 kroz cijelu trudnoću želim vam da sve bude u najboljem redu 🤞
Sanjuska bome si hrabra i jaka zena 💪 samo tako nastavi, ne daj se 👏
Pixi cestitam na srceku ❤️ miruj sto vise mozes...bit ce to sve ok 😊 ja sam u prvoj imala hematom i smeđarenje, a sad puno ranije sve počelo ali ovaj put i krvarenje i smeđarenje (koje jos uvijek traje cca 3 tjedna svaki dan), uz bolove... 😓 jesi li bila kod dr.Škvorca na uzv?
Srculence ne znam jesi li popratila kad sam pisala, ali prije 7-8 godina sam bila u uspjesnom postupku kod dr.Š, i sad sam opet htjela njega, uz to što mi je super, što je bilo uspješno, ja sam za promjene užaaas 😬 sada u ova dva postupka, nazalost nisam mogla birati, bili su mi malo dr.,malo dr.Lana,kako kad...iako je glavninu stvari odradila dr.Lana. I ona je super da se razumijemo, kao i svi u poliklinici. Bit ce to sve super, ne brini... sretno 🍀😘
Leona vi lijepo napredujete 🥰 brzo ce proci preostalo vrijeme pa ces se druskat s bebicom svojom 😊
🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402
🤰 stiže nam curica 💜
Emma, Medenko, Ivka cestitke na pozitivnim betama, urednu trudnocu zelim
Riamaro PUPO sretno 🤞
Belaa, MiliPe i sve ostale cekalice bete, strpljenja i srece vam zelim
Sanjushka jako mi je zao sto ponovo kroz tu agoniju prolazis, nadam se da ce sve proci na najbezbolniji nacin, grlim 🤗
Svim novopecenim trudnicama, od srca cestitam ❤️
Sretno svim curama koje prikupljaju nalaze, snagu, inspiraciju… za nove postupke i pobjede 🥰
Ja sam u zadnjih par sedmica u velikoj brizi, dosta i placem, puno se molim da sve bude ok… moja bebica je zadnjih nekoliko sedmica usporila sa razvojem, utvrdjen je intrauterini zastoj u razvoju, vrlo malo dobiva na tezini a uopste nisam zadovoljna pristupom doktora kod koga sam se prebacila od moje privatne ginekologice (jer sam vec na 36+1). Naime, svaki put kad dodjem na kontrolu iznova sve moram objasnjavati jer se on ne sjeca nicega u vezi moje trudnoce, ni ne pogleda pretjodni nalaz iako mu uredno dam, da moze uporediti, najprije je na danasnjem, zadnjem pregledu izmjerio da je beba manja nego prije 7 dana pa kad sam pitala kako to, onda je ipak ponovo mjerio i utvrdio da je za sedmicu dobila manje od 100 grama… nakon svega, narucio me na ultrazvucnu kontrolu za 10 dana (doduse, preporucio mi je ctg na 3 dana ali pritom nije rekao gdje da radim taj ctg, kod njih u klinickom centru ili kod socijalnog ginekologa).
Na kraju sam zakazala preglede ponovo kod svoje privatne ginekologice i kod jos jednog doktora u privatnoj klinici, da cujem i drugo i trece misljenje i koje su njihove preporuke jer mi ovo trenutno djeluje krajnje neozbiljno…
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Verbena, Marisha, Bless, Srculence, Sanjushka, Blondie, Xoxo, Leona, Pixi, Annboleyn hvala vam na podrsci ❤️
Srculence, suosjecam… koliko mi zene moramo proci tih “sramota”. Bas me jucer suprug tjesio “da to nije toliko tesko” (staviti vaginaletu), bude on ako je meni problem 😂😂 barem imam blesavu podrsku, ako nista drugo.
I znas sto cu ti reci, ne ide svaki put kako smo zamislile i htjele, i nista nije kako bi “trebalo” bit, ali nekako si mislim da smo mi mpo lavice jace od svih drugih pa prodemo svasta sto nismo mogle ni zamisliti da hocemo. Sretno 🤞🏽
jane23 ne znam odgovor na tvoja pitanja, mozda ce cure koje su prosle inseminacije znati vise. Sretno i da bude uspjesna :)
Annboleyn zao mi je zbog toga sto prolazite… ne bih nikoga reklamirala, ali ajde razmisli da zoves Vukovic ginekologiju, taj doktor je spasio toliko beba i njihovih mama. Sretno i cuvajte se 🙏🏼
29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
30 👱🏼♂️ asthenozoospermia
mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 19.5. ⏳
Terapija: Eurhyrox, Cyclogest, Decortin, Folbella, Aspirin, Omega 3
riamarro@hotmail.com
Annboleyn oprosti, direktno sam pretpostavila da si u ZG, ne razmisljajuci… pa pisala preporuku
29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
30 👱🏼♂️ asthenozoospermia
mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 19.5. ⏳
Terapija: Eurhyrox, Cyclogest, Decortin, Folbella, Aspirin, Omega 3
riamarro@hotmail.com
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
STUDENI 2024.
20.11. sri
KAWA - ultrazvuk
RUŽAFT - ultrazvuk
21.11. čet
MEGYCA - ultrazvuk
BELAAA - beta
EMMA05 - 1.ultrazvuk
MEDENKO - beta2
22.11. pet
LEONA89 - ultrazvuk
25.11. pon
TERA_ - ultrazvuk
MILIPE - beta
26.11. uto
LIBO1415 - ultrazvuk
29.11. pet
IVKA33 - 1.ultrazvuk
TEICH56 - beta
PROSINAC 2024.
2.12. pon
TRATINČICA - 🩷 stiže curica 🩷
3.12. uto
BUTTERFLY - ultrazvuk
10.12. uto
LUNOLINA - ultrazvuk
11.12. sri
HYPNOTICPOISON - ultrazvuk
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
Annboleyn žao mi je da to sad pred kraj prolaziš, nadam se da ce sve biti u redu, da je samo problem u doktoru koji ne zna svoj posao.. 🙄🤞🏻❤️
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+
1 stimulacija (bez ❄️)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔