Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    💜Medenko
    19. Studeni 2024. 16:34

Verbena11

Anda, Nata91, evo i moj AMH jr tu negdje kao vaš.
    Ja sam prvi IVF postupak imala na Sv Duhu sad u 10.mjesecu - uspjeli su dobiti 5 jajnih stanica, od toga su se 4 oplodile, 3 preživjele. Aspiraciju sam odradila bez anestezije, uz jedan brufen od 600 mg i zaista nije bilo jako bolno. Pustili su me odmah nakon aspiracije kući, nisam morala ništa ležati, samo taj dan kod kuće mirovala, sutra već išla normalno raditi.
    Možete vidjeti u mom potpisu što sam dobivala od ljekova. Sretno dalje objema 💗💗
    Emma, ajmeee, koja beta 💗💗 čestitam ti!!! Apsolutno se slažem s Razumnom - tvoje dobro je sad, želim ti svu sreću dalje!! ☺️☺️
    Marisha, ja sam obradu radila kod njih u hematološkoj dnevnoj bolnici, ali ne znam za što imaš uputnicu? Aha, vidim sada da je Blondie već dala odgovor ☺️sretno cure objema s nalazima!
    Medenko, čestitam ti!! Ti si čudo 💗 Btw, mislim da je beta skroz ok i da je samo bitno da se pravilno dupla 🤞☺️
    Riamaro, pupo, čestitam i sretno!!! ☺️☺️🤞🤞 Moj savjet, zaokupi se što više ova dva tjedna da imaš što manje vremena za razmišljanje i analize.
    Ivka, bravooo i sretno dalje!! 💗💗☺️

Verbena hvala ti na lijepim riječima 🥹🫠..sad si me ti i muz bas digli..bila sam sva nikakva..🫣dok me on nije uzeo na red i isšpotao posteno..da kaj bi ja htjela u prvom postupku s 39 odmah trudna,u drugom s 41 Beta dobra a ja pokisla umjesto da zahvaljujem dragom Bogu i znam da je u pravu ali valjda taj strah u mojoj glavi.. a i osjećaj da mi se to ne događa po drugi put samo tako lako..kaže da sam mu uništila Dan muškaraca niti cestitala već samo njurgam cijeli dan🤭🫣🥺

🙋🏽‍♀️-42g. 🙋‍♂️-44g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
    9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟..sve u redu..❤️..cekamo prenatal💓🤰🏽

Verbena
    19. Studeni 2024. 16:46

Medenko, znam da nije lako, ali opusti se, ovo za sada se sve zaista čini dobro, a drugo je ionako izvan tvoje moći. Svi sreću želim ☺️🤞💗
    Marisha, a ne mogu reći da je bilo ugodno, ali sam zaista očekivala i puno gore. E sad, da li je do ruke dr koja je radila, koja je to stvarno sve brzo i spretno obavila.. a može biti i da imam malo viši prag boli 🤷🏼‍♀️
    Nisam ulovila da si bila na aspiraciji?? U kojoj si sad fazi?

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 2.2 pmol/L, mb.Hashimoto, PAI-1 4G/4G
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔶1. IVF, 10/24 => 5 j.s. -> 3 🐣=> 2 bc ❄️
    🔸10/24 ET 1 3dn ❌
    🔸11/24 FET 1 bc => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸5/25 FET 1 bc => missed ab. 9+5 tt (citogenetika ploda - sy Down) 💔
    🔶 2. IVF, 10/25 => 3 j.s. => 1 🐣

Marisha
    19. Studeni 2024. 16:55

Verbena11

Medenko, znam da nije lako, ali opusti se, ovo za sada se sve zaista čini dobro, a drugo je ionako izvan tvoje moći. Svi sreću želim ☺️🤞💗
    Marisha, a ne mogu reći da je bilo ugodno, ali sam zaista očekivala i puno gore. E sad, da li je do ruke dr koja je radila, koja je to stvarno sve brzo i spretno obavila.. a može biti i da imam malo viši prag boli 🤷🏼‍♀️
    Nisam ulovila da si bila na aspiraciji?? U kojoj si sad fazi?

Medenko slažem se sa Verbenom, pokušaj čim manje paničariti. Posveti se Sofiji, mužu i sebi a dalje je sve u Božjim rukama, bit će to ok. 
    Verbena prošli tjedan, u prirodnom ciklusu sam imala dva folikula ali nažalost oba prazna, abnormalno brzo su rasli. Mene endometrioza muči pa je to okidač. Srećom ispucala sam prirodnjake preko HZZO-a  ali da mi se sve ogadilo ove godine, tolika kopanja dolje da mi se smuči čim se sjetim da sve moram ispočetka 

Bless💫
    19. Studeni 2024. 17:02

riamaro PUPO ceestitam 🍀 sad samo uzivanje 🥰 
    MiliPe hoces ti raditi testove ili cekas betu 🤭🥹💓

Bless💫
    19. Studeni 2024. 17:03

Ivka ajmeeeeeee beta ti ubijaaaa 🩷🩷 zelim ti dosadnu trudnooocu ❤️ sad se opusti i uzivaj heheh

Xoxo23
    19. Studeni 2024. 17:25

Ivka odlicna, čestitam još jednom ! 🥰

Medenko ma vidiš da će to sve dobro bit 💪🏻💪🏻

30yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔

Nata91
    19. Studeni 2024. 17:50

Verbena hvala ti draga, dala si mi nadu da još uvijek mogu dobiti neku jajnu stanicu. S obzirom na 33 godine nadam se da još nije sve gotovo. Sutra ćemo vidjeti ima li nešto u mom folikuliću 🙏🤗🫶

Ja (34): Amh 1,08 pmol, hipo/hashi
    Muž (39): sve u redu
    1️⃣ 11./'25. Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    2️⃣ 02./'25. dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    3️⃣ 03./'25. prirodni IVF, 1 folikul - pukao, AIH ❌
    4️⃣ 04./'25. Ovaleap, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, AIH ❌
    5️⃣ 05./'25.: Femara, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 2 folikula - 0 j.s. ❌
    6️⃣ 09./'25. dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - pukao, AIH ❌

Srculence
    19. Studeni 2024. 17:54

Riamaro samo se okupiraj da ne izgoris ova dva tjedna cekajuci haha! 🍀🤞🏼❤️
    Emma,Ivka,Medenko čestitam curke i nek vas prati dosadna i uredna trudnoca! 🥰❤️ 
    Dakle, ja u ponedjeljak idem ultrazvuk i idem po pikalice,i sad su me stavile sestre kod doktora a ne kod Lane 😭 kao ne mozete vi birat bla,bla,bla…. Jos sam i jezikovu juhu dobila! I sad sam luda jer do nje ne mozes doc kad sve ide preko njih prvo i mail i poziv,pa onda oni njoj prosljeduju kao neki inspektori. 🙄 
    A meni se neda sad opet novi doktor (em sto sam sramezljiva i ne volim muske doktore 😂) em sve ponovno objasnjavat…vec mi nije dobro..🫠 ali sta je tu je…

🙋🏻‍♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
    🙋🏻‍♂️37god. (sve uredno)
    2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
    6❄️
    07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
    10/2023Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
    •01/2024 Trombofilija/Heparin💉
    •⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
    07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
    08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔19.05.FET 1bc ❄️ BETA 12dnt/759 14dnt/1519 19dnt/6758 UVZ 6+5 imamo❤️stiže nam dječak💙🥰

sanjushka
    19. Studeni 2024. 18:05

Emma super beta! Da ti se duplalo školski od petka bila bi negdje na 1500, a ti si na više od duplo od toga. Tako da uživaj.. 🥰🤞🏻
    Medenko čestitam na lijepoj beti. Ne brini se ništa, visina bete nije nikakvo pravilo. Lunolina i ja smo bile isti dan na aspiraciji i transferu, moja beta je bila 11dnt 1020, a njezina 220 pa vidi kako je moje završilo, a ona ima urednu trudnoću 🥰. Samo nek se lijepo podupla za dva dana pa onda pomalo dalje.. 🤞🏻❤️ 
    Riamaro čestitam pupo, neka se mrva čvrsto primi! Savjet za dalje: tople noge, lagane šetnjice i kretanje za cirkulaciju i uživaj.. 🥰 
    Ivka čestitam, neka sve bude i dalje uredno.. 🤞🏻❤️

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+ (1 stim)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed (6 stim)
    ▫️6/24 prekinut postupak
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
    ▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
    ▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔

📧 s88.forum@gmail.com

Verbena
    19. Studeni 2024. 18:37

Marisha, joj žao mi je... apsolutno razumijem da ti se sve smučilo.. svaki taj neuspjeli postupak je neka mini trauma, a osim toga, stvarno nije lako opet iznova prolaziti pikanje i aspiraciju i neizvjesnost ishoda... Sad svakako odmaraj i puno baterije koliko god možeš 💗
    Nata91, naravno da nije gotovo i da možeš!! Godine su na tvojoj strani. Samo hrabro dalje i ne gubi nadu ☺️💗

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 2.2 pmol/L, mb.Hashimoto, PAI-1 4G/4G
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔶1. IVF, 10/24 => 5 j.s. -> 3 🐣=> 2 bc ❄️
    🔸10/24 ET 1 3dn ❌
    🔸11/24 FET 1 bc => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸5/25 FET 1 bc => missed ab. 9+5 tt (citogenetika ploda - sy Down) 💔
    🔶 2. IVF, 10/25 => 3 j.s. => 1 🐣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI