Pixi drago mi je da je sve ok i čestitam na ♥️nadam se da će hematom brzo nestati, samo odmaraj♥️🫂🥰😘
Ružo 🫂 još malo brojimo, jedva čekamo upoznati dugo čekanog bebolinca🩵💙🩵💙🩵tebi držim 🤞🏻 da ti napokon prestane to krvarenje i bolovi🫂♥️🍀🤞🏻 sretnooo na pregledu ❤️
Annboleyn teško je ovo čitati😔grozno je što tako olako pristupaju ovome, baš neozbiljno 🤦🏻♀️nadam se da će biti sve ok na kraju i da će ti drugi doktor posvetiti više pažnje. Drži se, vjerujem da ti nije lako🫂♥️♥️♥️♥️
Riamaro🫂♥️
Sanjushka 🫂♥️
Emma🫂♥️ ❤️ drži se, nadam se da ćeš uspjeti danas na UZV zbog svog mira, sretno, vjerujem da je sve u redu🍀🤞🏻❤️
Kawa sretno na pregledu ❤️ 🎉 🍀🤞🏻
Ivka sretno sutra 🍀 ❤️ 🤞🏻😘
Bela jako mi je žao😔🫂♥️ vjerujem da je teško donijeti odluku da je kraj😔mi smo uvijek tu za tebe i nadam se da ćeš ipak biti nagrađena prirodnom trudnoćom ♥️♥️♥️♥️😘
Rolice 🫂❤️❤️❤️❤️😘neka jajca i dalje lijepo napreduju🍀🍀🍀🍀🤞🏻❤️jako navijam za tebe💪🏻♥️
Nata sretnoooo🍀🤞🏻❤️
Ninasky žao mi je😔sretno u Pragu, odmori🫂♥️
Razumna i tebi od ❤️hrabra ženo želim da ti Prag donese dugo čekanu bebu i da napokon budeš sretna ♥️♥️♥️♥️♥️🫂🫂🫂🫂
Pixi ja do 12tt...ja sam vadila progesteron na dan transfera, pa nakon tjedan dana i tada je bio nizak pa su mi ga uveli. Kasnije sam nastavila sa najvećom dozom Utrogestana i njih sam koristila do 24tt jer sam imala hematom...
Ania drago mi je da je sve u redu, neka se tako i nastavi ❤️ 😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Bok cure,pratim vas sve,navijam,veselim se i tugujem s vama. Trenutno refresham čekajući Emu i držim fige na najjače.
Ka sam u postupku prikupljanja nalaza za 1.postupak. Danas sam dobila nalaze za trombofiliju i pise mi sljedece:
MTHFR A1298C
PAI 4G5G
Faktor V normalan
Faktor II normalan
Oprečne informacije nalazim pa ako koja ima baš takav nalaz,šta mi je očekivati?

dunya vidim da i ti imaš hdyrosalpnix na jednom jajovodu, da li ti ista spominju vađenje tog jajovoda ? Meni je rečeno da probamo ovako pa onda vađenje ako vidimo da ne ide..
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
Razumna hvala ti na lijepim riječima, totalno si u pravu, ovo je život koji nije život jer je već evo 8 godina u nekom iščekivanju, strahu, i želji, i onda kad se dogodila trudnoća spontano, opet nije dobro završilo, definitivno Prag je opcija, zadnja ali mozda dobitna, i javim obavezno, moja prijateljica je u 44 otisla tamo s doniranim jajnim stanicama i od prve ostala trudna, tako da evo sve ćemo vidjeti.
Ema05 javi kako je prosao uzv?
👸42 godina, hipotireoza, inz.rez. Pcos, AMH 34🧔MM 32 godina,normospermija/asthenoozospermia
2016 vanmaterična
2017 ivf 1 j.s.beta ❌
2019 6j.s - icsi 1 blastica beta ❌
2021 spontana trudnoća, inducirani pobačaj u 19 tjednu malformacija ploda
4/2023 13 j.s - 3 oplođene Et 2 trodnevne, 1 blastica ❄ (Škvorc), beta 04.05. - ❌
Fet 6mj 2023,beta 07.07. ❌
04/2024 18 oocita, 11 oplođenih, 6 blastica
17.04. ET 2 blastice
30.04.2024 beta ❌
(4 smrznute 2 +2) ❄️❄️❄️❄️
Fet 10/2024 ❌
Fet 11/2024❌
Obavila uzv, kaže ovako: U materištu ispred lijevog roga se vidi jedan pravilan gestacijski mjehur promjera 5,6mm što odgovara za 4tj+3dn. Lateralno uz GM se vidi jedan anehogeni odjek - mogući hematom 0,23ccm s promjerima 19x5x5mm.
Nije vnm kako sam mislila ali bolovi lijevo su zato što se plod ukopao skroz lijevo on kaže da je to ok da bi volio da je više u sredini ali ok je. Brine me sad taj hematom. Kako ishendlati sad to?!... Evo mirujem. New fear unlocked naravno🥹💕..BOŽE HVALA TI!!!🙏❤️

💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️
dunya vidim da i ti imaš hdyrosalpnix na jednom jajovodu, da li ti ista spominju vađenje tog jajovoda ? Meni je rečeno da probamo ovako pa onda vađenje ako vidimo da ne ide..
Kod mene ti je to jedna malo duza prica..
Ja imam manji hidrosalpinks.. pola doktora je odmah reklo vadjenje (tacnije samo da se zasije kod materice) medjutim I dosta misljenja imam gdje kazu nikako vaditi..
Nakon operacije bi se moglo desiti da se smanji broj jajnih celija a kod mene svakako nije stanje za pohvaliti po tom pitanju... a druga stvar ja sam bas kroz taj hidrosalpinks ostala trudna 😐 (naknadno je utvrdjeno da je polupropustan ako se tako moze reci)
Dakle, glavni problem hidrosalpinksa je sto onemogucava implantaciju jer tekucina moze biti embriotoksicna.. ja sam imala dvije implantacije (prvi put IVF I drugi put ta sokantna prirodna trudnoca) obje su zavrsile spontanim pobacajem ali iz drugih razloga..
Sve sto ti mogu reci je da trazis vise misljenja.. I da ponovis HSG (mene je boljelo stravicno) ali kod nekog kod zna dobro da to uradi, da ti vise puta dodaje tekucinu.
Ja nisam protiv operacije ukoliko je zaista neophodno jer ponekad taj hidrosalpinks izgleda kao "kobasica" I tu pomoci nema, mora se vaditi... Ali ako je manji bolje da ostane..
U svakom slucaju preporucila bih ti da prvo radis stimulacije dok ne dobijes odredjeni broj dobrih embrija I tek nakon toga da vidis sta ciniti sa jajovodom..
👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
🧑💼36-spremiogram uredan
🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
🔸02/24. FET-2 blastociste
🔸03/24 spontani 💔
🔸️7/24prirodna trudnoca
🔸️8/24 spontani 💔
🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
🔸️12/24 prirodna trudnoca🩵
Obavila uzv, kaže ovako: U materištu ispred lijevog roga se vidi jedan pravilan gestacijski mjehur promjera 5,6mm što odgovara za 4tj+3dn. Lateralno uz GM se vidi jedan anehogeni odjek - mogući hematom 0,23ccm s promjerima 19x5x5mm.
Nije vnm kako sam mislila ali bolovi lijevo su zato što se plod ukopao skroz lijevo on kaže da je to ok da bi volio da je više u sredini ali ok je. Brine me sad taj hematom. Kako ishendlati sad to?!… Evo mirujem. New fear unlocked naravno🥹💕..BOŽE HVALA TI!!!🙏❤️
Citaj malo o angularnoj trudnoci.. to je bio moj slucaj.. puno beba se rodi iz angularne trudnoce, vazno je da se plod krene razvijati prema uterusu, a ne prema rogu..
Kod mene se kasnije I pomjerilo prema uterusu ali je problem bio genetske prirode..tako da mislim da ce u tvom slucaju sve to biti ok..
S hematomima nemam iskustva, makar nesto me i zaobislo 😄 ali mislim da je to relativno cesta pojava..
Vjerujem da neko od cura ima iskustva s tim
👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
🧑💼36-spremiogram uredan
🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
🔸02/24. FET-2 blastociste
🔸03/24 spontani 💔
🔸️7/24prirodna trudnoca
🔸️8/24 spontani 💔
🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
🔸️12/24 prirodna trudnoca🩵
Emma hvala Bogu❣️❣️❣️❣️Cekala sam te ko ozebli sunce..jesi dobila sto za hematom ili🫣biti će sve ok🙏🏽Ides na pregled sutra svejedno ili?
Ja ću spomenuti ovo svoje smedarenje sutra nakon bete pa ću vidjeti šta kažu 🤷🏽♀️🥺🙏🏽
🙋🏽♀️-42g. 🙋♂️-44g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟..sve u redu..❤️..cekamo prenatal💓🤰🏽
Dunya ajme bolje da ne čitam ništa ovakva kakva sam paničarka samo ću se dodatno iznerediti🙈🫣 zabrania mi je dr dalje ikakav stres jer kaže jako utječe to na spazam tih sitnih žilica pa tako i na taj hematom. Po njemu je to ok (bar se nadam). Nije u rogu nego ispred negdje. Kao je pozicioniran više lijevo. Al dobro što je tu je. Žao mi je što si imala loše iskustvo🥹..svi smo mi ovdje valjda hodajuće enciklopedije sa svojim iskustvima..💕
Medenko ne moram ići sutra jer me danas ipak moj gin uspio ubaciti pa mi je lakse i to, dobro ispalo. Nisam ništa dobila za hematom, pretpostavljam da je tu jedini "lijek" mirovanje i malo pozitivnih misli (malo više) pa se moram malo smiriti..ovi dani su mi bili baš turbulentni i prestresni. Iduci pregled tek za 3 tj po potrebi i ranije jer se kod mene nikad nezna. Nadam se da neće biti baš krvarenja. Tebi sretno sutra neka ti pregled bude školski i bez stresa 😊💕🫂

💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️
Emma05 znalaaa sammm ❤️☺️☺️☺️ cestitam ti od ❤️ imas zadatak opusteno i bez stresa uz odmaranjee 🥰🥹
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji