Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

💜Medenko

Broj poruka: 369

Prijavi adminu

Emma05

Beta 290.9 -FET 11dnt 1 BC.

Cestitam prekrasna Beta 🥳🎉💜..neka se nastavi pravilno duplati🙏🏽

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨

💜Medenko

Broj poruka: 369

Prijavi adminu

Ivka33

Emma05 beta odlicna nek se ljepo dupla
    Ja prijavljujem 12 dnt beta 608,1

Ivka sjajno🎉🥳💜..neka sve bude bas kako treba🙏🏽

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨

Simbalija

Broj poruka: 1258

Prijavi adminu

Emma05

Super je beta! Samo nezgodno vrijeme sa ovim praznicima i vikendom za ponovno vađenje. Hoćeš li uspjeti što u nedjelju, radi li što u Zagrebu? Držim fige da se lijepo dupla! 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading.......

Sage

Broj poruka: 62

Prijavi adminu

Sanjushka bas mi je žao što je ovako ispalo, želim ti snagu za dalje i da što prije dođeš do svog klupka sreće ❤️
    Emma i Ivka odlične bete, 🤞 za lijepo duplanje i dosadne i školske trudnoće ❤️❤️

👩 28 (AMH 22,5 pmol/L); 👨28 (10/24 normo)
    2023 - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
    dr. V + Repromed
    9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
    10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)

Marisha

Broj poruka: 643

Prijavi adminu

sanjushka

Nemam ja bez razloga tetoviranog fenixa na leđima 🙈
    Hvala ti ❤️

Carice💕 jos jednom saljem veliki hug za tebe, drste se ti i muz💪🏻 koje ces kontracepcijske koristit? Ja bih to shvatila kao zapoceti sa prvom mengom, to i mene sad ceka. Nisam javila jer se sve odvilo tako brzo i nenadano, odradila sam aspiraciju 2 folikula u prirodnom postupku. U utorak su bili na 16,5mm a jutros jedan 29mm drugi 26mm, endometrij cudan...odmah sam znala nista od toga. Oba su prazna. Cak sam ok, nisam se nadala bas nicemu. Punkcija je bolila ko sam vrag, sad doma odmaram. Doktorica me odmah upisala za postupak u veljaci pa cu do tada obnoviti neke pretrage i ohladiti glavu. Znam da se puno pisalo o tome ali kako je sad i mene dopalo molim da mi se jave cure koje su obavile obradu na trombofiliju i APS u Vinogradskoj da me savjetuju. Da li prvo trazim uputnicu od svoje ginekologice? Imate mail na koji saljem molbu za termin? Zapamtila sam jedino da se ceka 2mj na nalaze. Hvala🩷 Emma cestitam na lijepom plusicu i na lijepoj beti🫶🏻 Ivka cestitam i tebi🫶🏻 neka se pozitivan niz nastavi🍀✨

🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️,AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)✖,listopad FET(1)✖,studeni FET(1)✖
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖

Čokoladica 🍀

Broj poruka: 541

Prijavi adminu

Marisha

sanjushka

Nemam ja bez razloga tetoviranog fenixa na leđima 🙈
    Hvala ti ❤️

Carice💕 jos jednom saljem veliki hug za tebe, drste se ti i muz💪🏻 koje ces kontracepcijske koristit? Ja bih to shvatila kao zapoceti sa prvom mengom, to i mene sad ceka. Nisam javila jer se sve odvilo tako brzo i nenadano, odradila sam aspiraciju 2 folikula u prirodnom postupku. U utorak su bili na 16,5mm a jutros jedan 29mm drugi 26mm, endometrij cudan…odmah sam znala nista od toga. Oba su prazna. Cak sam ok, nisam se nadala bas nicemu. Punkcija je bolila ko sam vrag, sad doma odmaram. Doktorica me odmah upisala za postupak u veljaci pa cu do tada obnoviti neke pretrage i ohladiti glavu. Znam da se puno pisalo o tome ali kako je sad i mene dopalo molim da mi se jave cure koje su obavile obradu na trombofiliju i APS u Vinogradskoj da me savjetuju. Da li prvo trazim uputnicu od svoje ginekologice? Imate mail na koji saljem molbu za termin? Zapamtila sam jedino da se ceka 2mj na nalaze. Hvala🩷 Emma cestitam na lijepom plusicu i na lijepoj beti🫶🏻 Ivka cestitam i tebi🫶🏻 neka se pozitivan niz nastavi🍀✨

Marisha ja sam trazila svog gin uputnice i narucila se preko maila narucivanje vinogradska. Ne znam sad na pamet, mozes guglat. Iako su rekli da se ceka 6 tjedana, mislim da sam dobila nalaze vec nakon 3 tjedna.
    Emma & Ivka cestitam ❤️

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️

Marisha

Broj poruka: 643

Prijavi adminu

Čokoladica 🍀

Marisha ja sam trazila svog gin uputnice i narucila se preko maila narucivanje vinogradska. Ne znam sad na pamet, mozes guglat. Iako su rekli da se ceka 6 tjedana, mislim da sam dobila nalaze vec nakon 3 tjedna.
    Emma & Ivka cestitam ❤️

Ok, thx budem pogledala, uputnice sam zatražila. Koliko se dugo čeka na termin? To je samo vađenje krvi ili?

🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️,AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)✖,listopad FET(1)✖,studeni FET(1)✖
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖

Čokoladica 🍀

Broj poruka: 541

Prijavi adminu

Marisha

Čokoladica 🍀

Emma & Ivka cestitam ❤️
    Ok, thx budem pogledala, uputnice sam zatražila. Koliko se dugo čeka na termin? To je samo vađenje krvi ili?

Marisha kod mene je bilo samo vadenje krvi, dosta amupla vade. Ne znam za sta sve tocno ti trebas. A termin nisam dugo cekala.

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️

Teich56

Broj poruka: 344

Prijavi adminu

Marisha

Čokoladica 🍀

Emma & Ivka cestitam ❤️

Ni ja nisam dugo cekala termin. Nalazi mi došli tocno za 5 tjedana. Da, samo vađenje krvi, za čas gotovo.

👸32.g. AMH - 25, jajovod✂️
    🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle

Belaaa

Broj poruka: 1261

Prijavi adminu

Emma05

🎊👌čestitke bravoo i nek se tako nastavi❤️

Ja38g moj43g
    Sa 35g prva pri. trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa 37g krecemo u ivf 2019do 2020/5 neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni utvrdjen sterlititet amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se spontana trudnoca nakon svega❤️🙏Mola kirtaža💔

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.