Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emma05
    19. Studeni 2024. 12:15

Marisha 💕
    Simablija 🙏💕
    Xoxo23 smirila se samo uz Normabel od 5mg. Nakupilo mi se svega. Nisam pobornik toga ali bolje i to nego ovoliki stres na organizam. Predugo sam doma, moram malo izaći vani. Očito sam odlijepila malo 😵
    Ivka33 ja vadim inače privatno pa mi ekspresno dođe nalaz. Do 2h bi me našli umrlu...od stresa...Klinici sam javila, odnosno svom dr sam poslala poruku sad čekam da mi se javi jer je too busy inače. Tebi držim 🙏 da ti bude i više nego odlična 💕🙏
    Anda hvala ti. Ja ti za takav PAI uzimam samo Aspirin 100.
    Medenko izvadi za dva dana pa da vidiš duplanje. Sve znaš 💕🙏
    Razumna hvala ti od srca. Nije lako nikako...15 god da, a i više sada kad računam. Nadam se da je to sad napokon to. 
    Lunolina 💕
    Dunya uzv mi je zakazan već u ovaj četvrtak navečer
    Bless, Riamaro, Čokoladica, Mlortadela, Teich56 💕

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

Marisha
    19. Studeni 2024. 12:24

Teich56

Čokoladica 🍀

Marisha ja sam jutros bila, dosla sam pola sata ranije, nitko nije nista rekao. Sad vise nije tolika guzva jer primaju samo narucene. Prijecsu trazili da pokazes narudzbu, ono sta dobijes na mail kao potvrdu kad te naruce, ali danas nije bilo toga. Odmah sam isla na salter sa zdravstvenom. Tamo se sve vadi u zgradi 27, ja sam tamo vadila i za trombofiliju i evo sad za stitnjacu.

Da li je to trudnička ambulanta u toj zgradi 27?
    Trebam ići u petak vadit krv pa su me s hematologije poslali u trudnicku na kontrolu. Clexane uzimam od transfera koji je bio 15.11.
    Sanjushka može na listu za betu 29.11.?
    Medenko, Emma čestitke 🌺💪🎉

Aaaaa sada znam kad si rekla za štitnjaču di je 27-ica  sretno sa nalazom čokoladice 
    Teich ako se ne varam ti bi trebala ići u br.5 zgradu na trudničku kontrolu. Ideš na ona vrata koja su klizna (zgrada ima dva ulaza pa zato kažem) i skreneš desno pored urologije i ravno budeš vidjela vrata za ginekologiju. Ma budeš i srela nekog van bolnice od sestara ili tehničara pa zamoli za pomoć.

Medenko super za betu, neka se lijepo podupla 

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    19. Studeni 2024. 12:31

Medenko,Emmaaa super betee cestitam curee🎊🥰🙏🏻❤️
    Ivka cekamo tebee🙏🏻❤️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Simbalija
    19. Studeni 2024. 12:32

Anda

Sretno svima danas i od mene 🙂
    Emma05 čestitam na super beti 🙌
    Simbalija slučajno opazila u tvom potpisu PAI 4G/5G heterozigot, jel to loš nalaz za mpo? Uzimaš neku terapiju? (ja isti nalaz dobila prije par dana, pretragu radila nevezano za mpo)

PAI po mom hematologu nije vrijedno spominjanja  njegove riječi.. međutim u kbcu nakon više spontanih daju heparin, ali tek nakon potvrđene srčane radnje (ja sam u Rijeci). Do tada je njihov savjet piti andol (aspirin) 100. Tako da nije prepreka niti ništa za MPO, vidim jedino da su neke cure nakon puno neuspješnih postupaka isto znale dobiti heparin. Vjerujem da će ti tvoje MPO doktor ponuditi odgovor trebaš li uzimati aspirin kada vidi nalaze. 
    Medenko dobra je beta, nije bitno je li velika, bitno je da lijepo napreduje dalje

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Čokoladica 🍀
    19. Studeni 2024. 12:39

Teich56

Čokoladica 🍀

Marisha ja sam jutros bila, dosla sam pola sata ranije, nitko nije nista rekao. Sad vise nije tolika guzva jer primaju samo narucene. Prijecsu trazili da pokazes narudzbu, ono sta dobijes na mail kao potvrdu kad te naruce, ali danas nije bilo toga. Odmah sam isla na salter sa zdravstvenom. Tamo se sve vadi u zgradi 27, ja sam tamo vadila i za trombofiliju i evo sad za stitnjacu.

Trebam ići u petak vadit krv pa su me s hematologije poslali u trudnicku na kontrolu. Clexane uzimam od transfera koji je bio 15.11.

Trudnicka ambulanta je na ginekologiji, to je posebna zgrada. Vidim da ti je Marisha napisala.

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

💜Medenko
    19. Studeni 2024. 12:41

Simbalija

Anda

Sretno svima danas i od mene 🙂
    Emma05 čestitam na super beti 🙌
    Simbalija slučajno opazila u tvom potpisu PAI 4G/5G heterozigot, jel to loš nalaz za mpo? Uzimaš neku terapiju? (ja isti nalaz dobila prije par dana, pretragu radila nevezano za mpo)

PAI po mom hematologu nije vrijedno spominjanjanjegove riječi.. međutim u kbcu nakon više spontanih daju heparin, ali tek nakon potvrđene srčane radnje (ja sam u Rijeci). Do tada je njihov savjet piti andol (aspirin) 100. Tako da nije prepreka niti ništa za MPO, vidim jedino da su neke cure nakon puno neuspješnih postupaka isto znale dobiti heparin. Vjerujem da će ti tvoje MPO doktor ponuditi odgovor trebaš li uzimati aspirin kada vidi nalaze.
    Medenko dobra je beta, nije bitno je li velika, bitno je da lijepo napreduje dalje

Valjda se osjećam kao Bogec,cura koja je bila na transferu samnom Beta preko 2000 a moja tako mala🥹💜..ali da znam bitno je pravilno duplanje..sad čekanje do cetvrtka🙏🏽
    Emma vauuuuuu cestitam❣️❣️❣️

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

• blondie_145
    19. Studeni 2024. 12:46

Ajme sad sam tek upratila, fakat sam sva smotana 😂 Medenko i Emma - odlicne bete, cestitaaaam!! 🥳❤️🥰

👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
    👱🏻‍♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
    06/2023 - missed ab 8tt
    12/2023 - HYS septum maternice
    09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
    12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️ Panorama - low risk - it’s a boy 💙

Teich56
    19. Studeni 2024. 12:53

Marisha

Teich56

Čokoladica 🍀

Aaaaa sada znam kad si rekla za štitnjaču di je 27-icasretno sa nalazom čokoladiceTeich ako se ne varam ti bi trebala ići u br.5 zgradu na trudničku kontrolu. Ideš na ona vrata koja su klizna (zgrada ima dva ulaza pa zato kažem) i skreneš desno pored urologije i ravno budeš vidjela vrata za ginekologiju. Ma budeš i srela nekog van bolnice od sestara ili tehničara pa zamoli za pomoć.Medenko super za betu, neka se lijepo podupla

Hvala ti na objašnjenju...budem pronašla nekako🤗
    Simbalija, evo ja npr nemam trombofiliju. Mthfr heterozigot sam i anti B2 glikoprotein mi je malo povišen pa sam dobila heparin na temelju spontanih i neuspješnih transfera. I to su mi 3 različita doktora preporučila i složila se mpo doktorica s njima. U Vinogradskoj su mi rekli da su imali dosta slučajeva kod žena koje nisu imale trombofiliju ali su svejedno uzimale heparin da su uspjele iznijeti trudnoću do kraja, e sad da li je do toga who knows, može i ne mora bit...

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

FridaFredova
    19. Studeni 2024. 12:53

Drage moje, pratim vas svakodnevno i od srca se veselim vasim uspjesima, neuspjesi me rastuze, al sve je to sto ocito svaka mora proci. 
    Javljam vam se danas da ponudim Pergoveris. Frida ga je kupila kod Darliv, al na kraju joj nije bio potreban, super je reagirala na Elonvu :) 
    Ako nekom treba, neka se javi na mail: fridafredova@gmail.com. Frida je trenutno u Zagrebu, pa je par dana preuzimanje u Zagrebu. 
    Pozdrav drage i hrabre borkinje, neka vam put do bebe bude uspjesan. 

Tu sam, jer svim srcem vjerujem da nasa jako zeljena beba samo ceka da mi veliki napokon otkrijemo nacin i pomognemo joj da dođe u naše naručje

Xoxo23
    19. Studeni 2024. 13:23

Cure koje ste uzimale Gonal ili neki pen, malo sam zbunjena dala sam si sad prvu inekciju doza mi je 200 dnevno a pen ima 900 i odvrtilo mi je od 200 do nule normalno ali vidim na onom da je sad pritisak na 750 a kad sam je izvadila bilo je malo tekućine, jesam si sad na kraju manje dala ili šta 😩😅 

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.