Tratincica imena su top...odlučit ćeš kad dođe vrijeme za to..mi smo bili između Sofia i Isabela..čim se rodila muža je tako zamišljeno gledala da je on odmah rekao to je Sofia(mudra)i to je bilo to
Emma vauuuu ti si baš vrijedna što se tiče probave..ja popijem kavu i toplu vodu sa limunom i kad se ništa ne desi čudim se
uživajte u maglovitom danu cure očekuje nas napet i dobar tjedan
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽
Medenko, Sanjuska, Ivka33, Razumna, Belaa💕
Mimii to nas malo progesteron izneredi po pitanju probave. Ja svaki dan kad kuham kavu stavim u taj mix i jednu žlicu divke, cikorija mi je top za probavu. Osim toga za međuobrok pojedem/popijem shake napravljen od whey proteina, 1 voćke (banana, kruška i sl…), 20g zobenih, malu žličicu chia sjemenki i 10 g orašastih i voda naravno. A uz glavni obrok obavezno popijem čašu Donat Mg-a. Uredno svaki dan ujutro imam skoro u istu uru "potpisivanje ugovora" na zahodu. Sretno!
TraTinčica brzo ćeš i ti upoznati svoju princezui Emma i Chiara su prekrasna imena
Emma molim te samo provjeri smijes li koristiti cikoriju u trudnoci. Ja sam htjela s njom zamjenit kavu, ali pise da ne smiju trudnice pa sam ipak odustala. Sad ne pijem ni kavu jer mi se sve gadi 🤣
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Dragi svi,
evo mene nakon zaista dugo vremena. Puno nam se toga izdogadjalo: prvo sa mojim poslom, pa onda uredjenje stana (prozori novi su nam ugradjeni umjesto druga polovica 9 mjeseca sada prosli tjedan) tako da sada namjestamo dobu za princezu tek.
Dobila sam termin carskog reza 02.12. 🥰 princeza ima 2920g i sve je uredu. Do tada imamo jos jedan pregled i UZV 26.11. Ja se isto dobro osjecam osim uobicajenog u ovom tromjesjecju a to je zgaravica i pritisak na zdjelicu..
Ne mogu vjerovati da me svega 2 tjedna dijeli od upoznavanja sa princezicom i pitam se kada je proslo to vrijeme?!
Nadam se da ste svi dobro, procitat cu zaostatke, a do tada velike puse dvima.
TraTinčica sretno, da sve prode super. Dobit ces najljepši božićni poklon 🩷
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Jutro curke, ja prijavljujem 5dnt nikakve simptome. Grudi nisu bolne, po malo menstrualne grcice i to je sve.. Mislim da je i ovaj put faul.. Sretno vam bilo u novom tjednu ☺️
Moje siske još uvijek nisu bolne. Inače ih nemam pa ni nema što boliti🤪🤣. A menstrualni "bolovi" su tu cijelo vrijeme. Danas sam 14 dnt. Sretno!🥰
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Medenko, Sanjuska, Ivka33, Razumna, Belaa💕
Mimii to nas malo progesteron izneredi po pitanju probave. Ja svaki dan kad kuham kavu stavim u taj mix i jednu žlicu divke, cikorija mi je top za probavu. Osim toga za međuobrok pojedem/popijem shake napravljen od whey proteina, 1 voćke (banana, kruška i sl…), 20g zobenih, malu žličicu chia sjemenki i 10 g orašastih i voda naravno. A uz glavni obrok obavezno popijem čašu Donat Mg-a. Uredno svaki dan ujutro imam skoro u istu uru "potpisivanje ugovora" na zahodu. Sretno!
TraTinčica brzo ćeš i ti upoznati svoju princezui Emma i Chiara su prekrasna imena
Emma molim te samo provjeri smijes li koristiti cikoriju u trudnoci. Ja sam htjela s njom zamjenit kavu, ali pise da ne smiju trudnice pa sam ipak odustala. Sad ne pijem ni kavu jer mi se sve gadi 🤣
What? Evo nisam znala..idem guglati🫢🫣😵💫
Stiže nam baby E🩷👶
Zene moje kako ste vi prizivile ovo cekanje do prvog ultrazvuka, ovo ce mi bit najduzi period…. 🙏🙏🙏
Mene su naručili već u četvrtak 21.11. Vjerojatno zato što sam to ja i zato što sam paničar a i zato što imaju loša iskustva sa mnom i s mojim operacijama. Planiram isto sutra betu izvaditi, zanima me kolika je. E sad me brine da ne idem prerano na taj uzv. To ce mi 4+5 biti🤔...
Koji datum je tebi zaboravila sam?!
Stiže nam baby E🩷👶
Sanjushka držim fige da samo krene, prošeći na još par pregleda ako imaš volje. Konkretno su me u Podobniku baš dobro postiskali izvana, mislim da je to još najviše iniciralo. Drži se
Emma wauuu koja crtaaa, ma držimo fige da je sve top, ajde misli pozitivno
Mimi čestitke da je uspjelo i sretno do kraja
TraTinčice bome je proletilo vrijeme, ma super, jedva čekam prve princezine slikice
Medenko tako i ja ujutro topla limunada i kava hehehe, pa kad se ništa ne desi onda se čudim
.
Jučer sam dodala pikalicu Cetrotide i izbila mi je reakcija, crvenilo tako veličine dlana, svrbuckalo je i malo nateklo... čitam da je to kao normalna reakcija u 1 na 10 žena. Naravno danas mi se ne javljaju u Vinogradskoj, čisto da potvrdimo da uzimam opet danas... inače imam alergije na lijekove (skupina aspirina itd). Što vi kažete curke?
.
Pusa i sretno svimaaa!
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Zene moje kako ste vi prizivile ovo cekanje do prvog ultrazvuka, ovo ce mi bit najduzi period…. 🙏🙏🙏
Mene su naručili već u četvrtak 21.11. Vjerojatno zato što sam to ja i zato što sam paničar a i zato što imaju loša iskustva sa mnom i s mojim operacijama. Planiram isto sutra betu izvaditi, zanima me kolika je. E sad me brine da ne idem prerano na taj uzv. To ce mi 4+5 biti🤔…
Koji datum je tebi zaboravila sam?!
Ja sam posve nova u ovim stvarima al znam da sam u prvoj trudnoci koja je bila prirodnim putem isla na uzv 4+5. I u svemu me vjera spasila. Da nisam vjerovala da ce biti dobro mislim da nebi mogla izgurat.
Bit ce ok🤞🏻
1. Jedan spontani u 8om tj
2. MTHFR heterozigot
3.PAI 1 heterozigot
4. 3.7.2018 - prirodnim putem moj čovik, zvrk, sve na ovom svitu
5. 2022 - operacija mioma
6. od 2022 bezuspješno
7. 11/2024 krenili u postupak IVFa
8. TSH 2.38; FSH 5.2; LH 9.2; PRL 213; AMH 7.0: FOLNA 5.9; D vitamin 62
9. Sve vrijednosti smo podignuli boostanjem
10. Krećem sa Pergoveris 200
11. Muž - sve super
Meni sastrane tvoj prvi uzv bas brzo došao 🤭🤗😉..čekaj kad si ti imala transfer..zaboravila sorry🫣
Ja betu nikaaaaaako docekati🙏🏽
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
5/25⏳🙏🏽
Jutro curke, ja prijavljujem 5dnt nikakve simptome. Grudi nisu bolne, po malo menstrualne grcice i to je sve.. Mislim da je i ovaj put faul.. Sretno vam bilo u novom tjednu ☺️
Moje siske još uvijek nisu bolne. Inače ih nemam pa ni nema što boliti🤪🤣. A menstrualni "bolovi" su tu cijelo vrijeme. Danas sam 14 dnt. Sretno!🥰
Nemoj me nasmijavati Emma🤪🤪..kod mene ima šta boliti🤪🤫pa ne boli bas🙄
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
5/25⏳🙏🏽
Sortiraj odgovore
Najstariji