Vauu Emma, ovo je prekrasna crta! Vjerujem da je sve u redu 🙏🏼
👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
🧔🏽♂️ 30 asthenozoospermia
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️
9+2 ♥️
riamarro@hotmail.com
https://ibb.co/rsW5CpH
Jutro moje lavice 💕
Danas ne mogu vaditi krv, ali sam pišnula test. I dalje sam nekako uvjerena da mi je vanmaternična. Jučer te bolove lijevo imala..pola dana. A ujutro sam nešto malo radila po kući. Ništa sad pretjerano sl opet satrala me ta tupa bol da sam odležala ostatak dana i gnjilila u strahu😔
divna je crta..vjerujem da će sve biti super i da će te iduća beta umiriti i ohrabriti..vjerujem da su lagani bolovi normalni
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
Dunya hvala, mislim da ću tako i ja. Prošli put nakon spontanog mi se endometrioza malo aktivirala pa bolje da to što prije zaustavim..
Jana iscjedak je normalan. Mene je dr. prošli put prije folikulometrije pitao 3 stvari: imam li iscjedak, imam li kakva probadanja u jajnicima i želim li zaskočiti muža 😂. Kaže da su to tri pokazatelja da folikuli dobro rastu. 😁
Rolica ne, ja sam prestala s terapijom, nema nade. Postoji samo nada da krene samo van. 😊 U četvrtak idem kod svoje gin da ona malo pročačka, a u međuvremenu sam dosta aktivna, radim sve što nisam smjela do sad, ponašam se ful normalno i ništa ne pazim više 🙈 tako da se nadam da će nešto samo krenut..
Lali ❤️
Emma crtice su super i divno tamne. Ja vjerujem da je sve u redu.. 🤞🏻❤️
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+
1 stimulacija (bez ❄️)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed
4 stimulacije (bez ❄️)
▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
⏳
........
📧 s88.forum@gmail.com
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
STUDENI 2024.
19.11. uto
PIXI - 1.ultrazvuk
ANIA - ultrazvuk
EMMA05 - beta
RIAMARO - f.transfer
MEDENKO - beta
ROLICA - ultrazvuk ivf
20.11. sri
KAWA - ultrazvuk
RUŽAFT - ultrazvuk
21.11. čet
MEGYCA - ultrazvuk
BELAAA - beta
22.11. pet
LEONA89 - ultrazvuk
25.11. pon
TERA_ - ultrazvuk
MILIPE - beta
26.11. uto
LIBO1415 - ultrazvuk
29.11. pet
IVKA33 - 1.ultrazvuk
PROSINAC 2024.
3.12. uto
BUTTERFLY - ultrazvuk
10.12. uto
LUNOLINA - ultrazvuk
11.12. sri
HYPNOTICPOISON - ultrazvuk
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+
1 stimulacija (bez ❄️)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed
4 stimulacije (bez ❄️)
▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
⏳
........
📧 s88.forum@gmail.com
Bokic curke 😊
Evo mene nakon prvog IVF i odmah pozitivnog. 🥰 Prethodno sam imala dva spontana.
Trenutno smo 5tj +5 jos uvijek sam na terapiji Estroferm i Cyclogest vaginalete. Ono sto me muci da imam jakoo losu probavu. Stolica nikakva. Najvise me muci preko noci lagani bolovi, kruljenje.
Kada se krecem je ok. Iako i preko dana znam bila naduta, poslije unosa hrane isto bolovi, ne svaki put al osjecam bol. Nije to jaka bol, nijr propadajuca nego onako lagana kao da moras na wc a ne mozes.
Jel imala neka takve probleme kako si mogu pomoci?
Hvala Vam 🥰
🙍 33🧑🦰34
; 2021 - missed ab 10 tjedni
;2023 - spontani 6 tjedni
;2024 - AIH (Inseminacija sv. Duh) ➖
;2024 - IVF (sv. Duh) - missed ab. kiretaza 9 tjedni 💔
;2025 - FET (sv. Duh) - missed 8 tj.
Bokic curke 😊
Evo mene nakon prvog IVF i odmah pozitivnog. 🥰 Prethodno sam imala dva spontana.
Trenutno smo 5tj +5 jos uvijek sam na terapiji Estroferm i Cyclogest vaginalete. Ono sto me muci da imam jakoo losu probavu. Stolica nikakva. Najvise me muci preko noci lagani bolovi, kruljenje.
Kada se krecem je ok. Iako i preko dana znam bila naduta, poslije unosa hrane isto bolovi, ne svaki put al osjecam bol. Nije to jaka bol, nijr propadajuca nego onako lagana kao da moras na wc a ne mozes.
Hvala Vam 🥰
Ja sam isto imala faze nikakve stolice. Kad mi je počela bol radi zatvora, pomogli su mi Eva-q čepići, djeluju dosta brzo protiv zatvora. Otad povremeno uzmem Laksol prašak, a svakodnevno nastojim jest zobene, chiu, psilijum ljuskice, puno voća i kuhanog povrća i evo sve okej zasad. Nadam se da će tako i ostat😁
💃ok 🤵oligoastheno/azoo
05/24 - IVF/ICSI - Stigao dečko☺️
Missed abortion..
Malo sam umorna… 😔
Jao mi je žao 😭 potpuno te razumijem. Ponadaš se da će ovaj put biti sve dobro, imaš valove i sreće i straha, vrtlog emocija a na kraju ti život opet servira 💩. I naravno da si poslije 4g ivf umorna.
Ja bi ove naše osjećaje opisala kao da plivam sama u moru, a na obali su ljudi sa djecom, a ja sam svakim postupkom sve dalje od obale, i svi ti ljudi na obali postaju sve manji i dalji kako i moj san o roditeljstvu.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
https://ibb.co/rsW5CpH
Jutro moje lavice 💕
Danas ne mogu vaditi krv, ali sam pišnula test. I dalje sam nekako uvjerena da mi je vanmaternična. Jučer te bolove lijevo imala..pola dana. A ujutro sam nešto malo radila po kući. Ništa sad pretjerano sl opet satrala me ta tupa bol da sam odležala ostatak dana i gnjilila u strahu😔
Emma05 ma koja vanmaternićna test ti lipoo tamniii 😍🙏🏻❤️ sve ce biti super nedaj strahu da te prevlada to je normalno da te bolucka jer i dole se mijenja stanje u novo trudničko😍 sve ce biti uredu odmaraj i optimizam samo optimizam❤️
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Bokic curke 😊
Hvala Vam 🥰
Ja isto imam lošu probavu od estrofema i cyclogest, tj imam zatvor, ali pijem magnezij i onda mi je stolica uredna. Ja konkretno pijem 2 tablete dnevno magnezija iz dm. I stvarno mi djeluje. Probaj sa magnezijem. Sretno.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Dragi svi,
evo mene nakon zaista dugo vremena. Puno nam se toga izdogadjalo: prvo sa mojim poslom, pa onda uredjenje stana (prozori novi su nam ugradjeni umjesto druga polovica 9 mjeseca sada prosli tjedan) tako da sada namjestamo dobu za princezu tek.
Dobila sam termin carskog reza 02.12. 🥰 princeza ima 2920g i sve je uredu. Do tada imamo jos jedan pregled i UZV 26.11. Ja se isto dobro osjecam osim uobicajenog u ovom tromjesjecju a to je zgaravica i pritisak na zdjelicu..
Ne mogu vjerovati da me svega 2 tjedna dijeli od upoznavanja sa princezicom i pitam se kada je proslo to vrijeme?!
Nadam se da ste svi dobro, procitat cu zaostatke, a do tada velike puse dvima.
👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
12.04. beta 2 = 2282
21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji