Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MiliPe
    18. Studeni 2024. 11:35

💜Medenko

Emma05

MiliPe

Jutro curke, ja prijavljujem 5dnt nikakve simptome. Grudi nisu bolne, po malo menstrualne grcice i to je sve.. Mislim da je i ovaj put faul.. Sretno vam bilo u novom tjednu ☺️

Moje siske još uvijek nisu bolne. Inače ih nemam pa ni nema što boliti🤪🤣. A menstrualni "bolovi" su tu cijelo vrijeme. Danas sam 14 dnt. Sretno!🥰

Nemoj me nasmijavati Emma🤪🤪..kod mene ima šta boliti🤪🤫pa ne boli bas🙄

Hmm sad ste me malo smirilie. Ja ocekujem da me sve boli kad bi uspjelo 🤣 Sta znam ovo cekanje je uzasno al tako mora..

🙎🏻‍♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
    🙍🏻‍♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
    1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
    8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
    1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
    13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
    3.2025 Pfc Prag 25 folikula > 9js(8 oplodjenih)

💜Medenko
    18. Studeni 2024. 11:43

Ivka33

💜Medenko

Ivka33

Zene moje kako ste vi prizivile ovo cekanje do prvog ultrazvuka, ovo ce mi bit najduzi period…. 🙏🙏🙏

Meni sastrane tvoj prvi uzv bas brzo došao 🤭🤗😉..čekaj kad si ti imala transfer..zaboravila sorry🫣
    Ja betu nikaaaaaako docekati🙏🏽

Transfer mi je bia 3.11 blastocista

Znala sam da smo blizu,pa mi se zato ovo tvoje sve čini nekako brzo..s obzirom da sam dan iza tebe samo a još nisam dosla ni do prve bete🤪🫣..
    Vidjet ćemo sutra..Božja volja🙏🏽💜

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

Emma05
    18. Studeni 2024. 12:15

Ivka33

Emma05

Ivka33

Zene moje kako ste vi prizivile ovo cekanje do prvog ultrazvuka, ovo ce mi bit najduzi period…. 🙏🙏🙏

Mene su naručili već u četvrtak 21.11. Vjerojatno zato što sam to ja i zato što sam paničar a i zato što imaju loša iskustva sa mnom i s mojim operacijama. Planiram isto sutra betu izvaditi, zanima me kolika je. E sad me brine da ne idem prerano na taj uzv. To ce mi 4+5 biti🤔…
    Koji datum je tebi zaboravila sam?!

Meni je tek 29.11 zvala cito tila privatno da odradim samo da vidim da je sve na svom mistu oni rekli isto za dva tjedna kao nema smisla prije mogla bi ujutro zovnit jos nekog privatnika ja sam danas po racunici 5+3

Sad sam zbunjena na ovo tvoje danas 5+3? Kad si zadnju mengu imala? Mozda sam i ja malo pošempjala🙈

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

• mortadela
    18. Studeni 2024. 12:19

Došla sam samo da vas pozdrav 😘
    MiliPe nema tu pravila, tako da ne otpisuj sve , sretno ti 😊
     Medenko, Ivka i Emma svu sreću vam želim ❤️ biti će to sve školski, virujem ful 😊😊😊

👩🏼33✅👨35 -oligospermia
    1. ❌
    2.❌
    3. 2021✅🤰
    2024. Idemo na drugo,
    FET ❌

Emma05
    18. Studeni 2024. 12:21

Xoxo23

ivanova mamada slažem se sa ovim šta ti jeemma napisala

ja prijavljujem 1dc 😁 ja sam preuzbudena ne znan jeli vama tako bilo ali jedva sam čekala M nakon dugo vremena. 😂🤣 rečeno mi je da zovem na 1dc kada dobijem, al s obzirom na praznik sutra zovem jeli tako ? 🥳🥳🥳

Ja bi zvala odma danas..ako ti se ima tko javiti. I razumijem uzbuđenost..tako bi i ja kad bi kretala u postupak..sretno😄😉🥰

Stiže nam baby E🩷👶

Emma05
    18. Studeni 2024. 12:26

Rolica

Sanjushka držim fige da samo krene, prošeći na još par pregleda ako imaš volje. Konkretno su me u Podobniku baš dobro postiskali izvana, mislim da je to još najviše iniciralo. Drži seEmma wauuu koja crtaaa, ma držimo fige da je sve top, ajde misli pozitivnoMimi čestitke da je uspjelo i sretno do krajaTraTinčice bome je proletilo vrijeme, ma super, jedva čekam prve princezine slikiceMedenko tako i ja ujutro topla limunada i kava hehehe, pa kad se ništa ne desi onda se čudim
    .
    Jučer sam dodala pikalicu Cetrotide i izbila mi je reakcija, crvenilo tako veličine dlana, svrbuckalo je i malo nateklo… čitam da je to kao normalna reakcija u 1 na 10 žena. Naravno danas mi se ne javljaju u Vinogradskoj, čisto da potvrdimo da uzimam opet danas… inače imam alergije na lijekove (skupina aspirina itd). Što vi kažete curke?
    .
    Pusa i sretno svimaaa!

Hvala ti..malo sam se umirila kad me prestalo boliti lijevo..sad me boli sve😆..malo miruje pa malo zateže. I tako...🫠🥰
    Što se tiče Cetrotida, ja bi svakim apliciranjem imala crvenu fleku promjera nekih 10 cm. Češalo neugodno. Ali trajalo bi nekih sat vremena i umirilo bi se. To je normalno. Puno žena to muči. A problem je i te igle koja malo veća nego ona za subkutano davanje. 

Stiže nam baby E🩷👶

Emma05
    18. Studeni 2024. 12:30

Ivka33

ivanova_mama

Emma05

Ivka33

Mene su naručili već u četvrtak 21.11. Vjerojatno zato što sam to ja i zato što sam paničar a i zato što imaju loša iskustva sa mnom i s mojim operacijama. Planiram isto sutra betu izvaditi, zanima me kolika je. E sad me brine da ne idem prerano na taj uzv. To ce mi 4+5 biti🤔…
    Koji datum je tebi zaboravila sam?!

Ja sam posve nova u ovim stvarima al znam da sam u prvoj trudnoci koja je bila prirodnim putem isla na uzv 4+5. I u svemu me vjera spasila. Da nisam vjerovala da ce biti dobro mislim da nebi mogla izgurat.
    Bit ce ok🤞🏻

Virujem i ja zeno i nadam se al luda glava se zamisli pa kuje crne misli ovo mi je prva lipa beta prvi put uspijeh imala sam biokemijsku u prvom postupku pa pusem i na ladno🤣 . Imam previse slobodnog vrimena jer se bas cuvam i nista ne radim po kuci pa mi je dan ko godina kauc i mozganje 🤔🤔🤔

Ja odradim ono što mogu..s nogu. Peglam robu, operem suđe. Sve što mi je na dohvat. Poludila bi da ne radim ništa. I ovako sam si previše "u glavi". 4dnt sam čak misleći da nema ništa od toga...usisala cijelu kuću🤦‍♀️😆💁‍♀️

Stiže nam baby E🩷👶

Kloksi1987
    18. Studeni 2024. 12:49

Pozdrav drage žene. Zanima me ima li koja cura da je na “čekanju” u KBC RI, imate li kakve informacije o početku rada? Na čekanju smo za FET ali nikako dočekati, znam da traje od 4 mj jer sam onda imala još u staroj bolnici zadnji dan FET koji je nažalost završio sa spontanim u 6 mjesecu 😏. Svaki mjesec njihov odgovor je “nadamo se da počinjemo ubrzo”. 

🙎🏼‍♀️ 1987 🙍🏻‍♂️1987
    Hipo/hashi, smanjen amh (0,87), terapija: eutyhrox 75/100, decortin 5mg, andol 100
    Asthenozoospermia
    2/21 prirodni IVF, ET trodnevnog ➕
    10/21 it’s a girl 💖
    3/24 stimulirani IVF, 4 stanice, sve 4 oplodene, ET trodnevnog -➖
    2 blastice ❄️
    4/24 FET ➕
    5/24 missed ab. 💔-11 tjedana 😢
    Čekamo KBC RI za FET ❤️🤞🏻🍀
    FET blastice 04/25 ➖

Nata91
    18. Studeni 2024. 13:10

Rolica

Sanjushka držim fige da samo krene, prošeći na još par pregleda ako imaš volje. Konkretno su me u Podobniku baš dobro postiskali izvana, mislim da je to još najviše iniciralo. Drži seEmma wauuu koja crtaaa, ma držimo fige da je sve top, ajde misli pozitivnoMimi čestitke da je uspjelo i sretno do krajaTraTinčice bome je proletilo vrijeme, ma super, jedva čekam prve princezine slikiceMedenko tako i ja ujutro topla limunada i kava hehehe, pa kad se ništa ne desi onda se čudim
    .
    Jučer sam dodala pikalicu Cetrotide i izbila mi je reakcija, crvenilo tako veličine dlana, svrbuckalo je i malo nateklo… čitam da je to kao normalna reakcija u 1 na 10 žena. Naravno danas mi se ne javljaju u Vinogradskoj, čisto da potvrdimo da uzimam opet danas… inače imam alergije na lijekove (skupina aspirina itd). Što vi kažete curke?
    .
    Pusa i sretno svimaaa!
    I ja svaki put kad si piknem Cetrotide imam crvenilo i svrbež, to traje 15-20 minuta i povuče se 🙂

Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
    Muž (39 god.): sve u redu
    1️⃣ 11./2025.: Vinogradska - Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    2️⃣ 02./2025.: Vinogradska - dugi protokol - Decapeptyl od 20. d.c., Menopur 300 od 2. d.c. = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    3️⃣ 03./2025.: Vinogradska - prirodni IVF, 1 folikul - pukao, inseminacija = beta ❌
    4️⃣ 04./2025.: Vinogradska - Ovaleap 300, Menopur 75/150, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, inseminacija = beta ❌

Nata91
    18. Studeni 2024. 13:13

Rolica također svaki put kad si piknem Cetrotide imam crvenilo i svrbež koji traje 15-20 minuta i onda se sve povuče 🙂

Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
    Muž (39 god.): sve u redu
    1️⃣ 11./2025.: Vinogradska - Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    2️⃣ 02./2025.: Vinogradska - dugi protokol - Decapeptyl od 20. d.c., Menopur 300 od 2. d.c. = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    3️⃣ 03./2025.: Vinogradska - prirodni IVF, 1 folikul - pukao, inseminacija = beta ❌
    4️⃣ 04./2025.: Vinogradska - Ovaleap 300, Menopur 75/150, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, inseminacija = beta ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.