Bokic curke 😊
Evo mene nakon prvog IVF i odmah pozitivnog. 🥰 Prethodno sam imala dva spontana.
Trenutno smo 5tj +5 jos uvijek sam na terapiji Estroferm i Cyclogest vaginalete. Ono sto me muci da imam jakoo losu probavu. Stolica nikakva. Najvise me muci preko noci lagani bolovi, kruljenje.
Kada se krecem je ok. Iako i preko dana znam bila naduta, poslije unosa hrane isto bolovi, ne svaki put al osjecam bol. Nije to jaka bol, nijr propadajuca nego onako lagana kao da moras na wc a ne mozes.
Jel imala neka takve probleme kako si mogu pomoci?
Hvala Vam 🥰
Ja isto imam lošu probavu od estrofema i cyclogest, tj imam zatvor, ali pijem magnezij i onda mi je stolica uredna. Ja konkretno pijem 2 tablete dnevno magnezija iz dm. I stvarno mi djeluje. Probaj sa magnezijem. Sretno.
Krenula sam prije par dana uz premama duo piti jednu tabletu magnezij od 250mg. Mislis da bi trebala jacu dozu? Kako ti koristis?
🙍 33🧑🦰34
; 2021 - missed ab 10 tjedni
;2023 - spontani 6 tjedni
;2024 - AIH (Inseminacija sv. Duh) ➖
;2024 - IVF (sv. Duh) - missed ab. kiretaza 9 tjedni 💔
;2025 - FET (sv. Duh) - missed 8 tj.
Bokic curke 😊
Evo mene nakon prvog IVF i odmah pozitivnog. 🥰 Prethodno sam imala dva spontana.
Trenutno smo 5tj +5 jos uvijek sam na terapiji Estroferm i Cyclogest vaginalete. Ono sto me muci da imam jakoo losu probavu. Stolica nikakva. Najvise me muci preko noci lagani bolovi, kruljenje.
Kada se krecem je ok. Iako i preko dana znam bila naduta, poslije unosa hrane isto bolovi, ne svaki put al osjecam bol. Nije to jaka bol, nijr propadajuca nego onako lagana kao da moras na wc a ne mozes.
Hvala Vam 🥰
Ja isto imam lošu probavu od estrofema i cyclogest, tj imam zatvor, ali pijem magnezij i onda mi je stolica uredna. Ja konkretno pijem 2 tablete dnevno magnezija iz dm. I stvarno mi djeluje. Probaj sa magnezijem. Sretno.
Krenula sam prije par dana uz premama duo piti jednu tabletu magnezij od 250mg. Mislis da bi trebala jacu dozu? Kako ti koristis?
Ja pijem dvije a svaka ima 188mg. To su one Mivolis iz dm. Bude 300 tableta u piksi
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Dragi svi,
evo mene nakon zaista dugo vremena. Puno nam se toga izdogadjalo: prvo sa mojim poslom, pa onda uredjenje stana (prozori novi su nam ugradjeni umjesto druga polovica 9 mjeseca sada prosli tjedan) tako da sada namjestamo dobu za princezu tek.
Dobila sam termin carskog reza 02.12. 🥰 princeza ima 2920g i sve je uredu. Do tada imamo jos jedan pregled i UZV 26.11. Ja se isto dobro osjecam osim uobicajenog u ovom tromjesjecju a to je zgaravica i pritisak na zdjelicu..
Ne mogu vjerovati da me svega 2 tjedna dijeli od upoznavanja sa princezicom i pitam se kada je proslo to vrijeme?!
Nadam se da ste svi dobro, procitat cu zaostatke, a do tada velike puse dvima.
Tincica prekrasno💞😍💜..zelim ti prekrasno upoznavanje sa svojom princezom..vidjet ćeš divan je osjećaj..ljubav koju osjecas se pocne širiti i imas osjećaj da će ti srce puknuti koliko je naraslo i puno..javljaj novosti…nadam se da ste izabrali već ime?
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
Missed abortion..
Malo sam umorna… 😔
Jao mi je žao 😭 potpuno te razumijem. Ponadaš se da će ovaj put biti sve dobro, imaš valove i sreće i straha, vrtlog emocija a na kraju ti život opet servira 💩. I naravno da si poslije 4g ivf umorna.
Ja bi ove naše osjećaje opisala kao da plivam sama u moru, a na obali su ljudi sa djecom, a ja sam svakim postupkom sve dalje od obale, i svi ti ljudi na obali postaju sve manji i dalji kako i moj san o roditeljstvu.
Razumna rijeci su premalo💔💔
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
Bokic curke 😊
Hvala Vam 🥰
Ja pijem dvije a svaka ima 188mg. To su one Mivolis iz dm. Bude 300 tableta u piksi
Supac. Hvala ti puno na pomoci i javljanju 😊🥰
🙍 33🧑🦰34
; 2021 - missed ab 10 tjedni
;2023 - spontani 6 tjedni
;2024 - AIH (Inseminacija sv. Duh) ➖
;2024 - IVF (sv. Duh) - missed ab. kiretaza 9 tjedni 💔
;2025 - FET (sv. Duh) - missed 8 tj.
Dragi svi,
evo mene nakon zaista dugo vremena. Puno nam se toga izdogadjalo: prvo sa mojim poslom, pa onda uredjenje stana (prozori novi su nam ugradjeni umjesto druga polovica 9 mjeseca sada prosli tjedan) tako da sada namjestamo dobu za princezu tek.
Dobila sam termin carskog reza 02.12. 🥰 princeza ima 2920g i sve je uredu. Do tada imamo jos jedan pregled i UZV 26.11. Ja se isto dobro osjecam osim uobicajenog u ovom tromjesjecju a to je zgaravica i pritisak na zdjelicu..
Ne mogu vjerovati da me svega 2 tjedna dijeli od upoznavanja sa princezicom i pitam se kada je proslo to vrijeme?!
Nadam se da ste svi dobro, procitat cu zaostatke, a do tada velike puse dvima.
Tincica prekrasno💞😍💜..zelim ti prekrasno upoznavanje sa svojom princezom..vidjet ćeš divan je osjećaj..ljubav koju osjecas se pocne širiti i imas osjećaj da će ti srce puknuti koliko je naraslo i puno..javljaj novosti…nadam se da ste izabrali već ime?
Hvala 🥰 da jedva cekamo, vec nam sada puca srce tako da mogu misliti sto nas ceka. Zaista sve mi lavice koje smo prosle IVF mislim da drugacije emocije imamo.
Imamo dva imena jos od 2 tromjesjecja i nikako se odluciti 🙈 Emma i Chiara. 🤷🏻♀️
👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
12.04. beta 2 = 2282
21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️
Sanjushka sad sam procitala 😔 jako mi je zao. Mogu si samo zamisliti kako ti je, no znam da si jaka i da ces iz svega ovoga izaci jos snaznija tako da ces na kraju doci do svog cilja ❤️❤️🍀 vidjet ces. Saljem ti veliki zagrljaj 🎀
👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
12.04. beta 2 = 2282
21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️
Prije 2 godine sam operirala miom i od tad pocinje moja borba sa neplodnoscu. Probala sam svasta ali ne ide.
Za sad je stanje ovakvo: prva trudnoca i spontani u 8om tj. Zatim dijagnosticirana trombofilija. Nakon toga trudnoca gdje sam ostala iz prve trudna. U trudnoci sam cijelo vrijeme koristila heparin. Rodila sam na carski.
Sad nakon carskog i laparaskopske operacije mioma ja ne mogu ostat trudna te smo se odlucili na IVF u Splitu u poliklinici Cito. Odradili smo prvi uzv gdje je dr vidjela da maternica ok i da ima folikula. To nam je bio veliki plus a sad cekamo preostale nalaze i idemo u proces IVFa. Sva iskustva su dobro dosla. Hvala zene!
1. Jedan spontani u 8om tj
2. MTHFR heterozigot
3.PAI 1 heterozigot
4. 3.7.2018 - prirodnim putem moj čovik, zvrk, sve na ovom svitu
5. 2022 - operacija mioma
6. od 2022 bezuspješno
7. 11/2024 krenili u postupak IVFa
8. TSH 2.38; FSH 5.2; LH 9.2; PRL 213; AMH 7.0: FOLNA 5.9; D vitamin 62
9. Sve vrijednosti smo podignuli boostanjem
10. Krećem sa Pergoveris 200
11. Muž - sve super
Prije 2 godine sam operirala miom i od tad pocinje moja borba sa neplodnoscu. Probala sam svasta ali ne ide.
Za sad je stanje ovakvo: prva trudnoca i spontani u 8om tj. Zatim dijagnosticirana trombofilija. Nakon toga trudnoca gdje sam ostala iz prve trudna. U trudnoci sam cijelo vrijeme koristila heparin. Rodila sam na carski.
Sad nakon carskog i laparaskopske operacije mioma ja ne mogu ostat trudna te smo se odlucili na IVF u Splitu u poliklinici Cito. Odradili smo prvi uzv gdje je dr vidjela da maternica ok i da ima folikula. To nam je bio veliki plus a sad cekamo preostale nalaze i idemo u proces IVFa. Sva iskustva su dobro dosla. Hvala zene!
Da napomenem djecak ima 6ipo godina. Iz ove druge trudnoce.
1. Jedan spontani u 8om tj
2. MTHFR heterozigot
3.PAI 1 heterozigot
4. 3.7.2018 - prirodnim putem moj čovik, zvrk, sve na ovom svitu
5. 2022 - operacija mioma
6. od 2022 bezuspješno
7. 11/2024 krenili u postupak IVFa
8. TSH 2.38; FSH 5.2; LH 9.2; PRL 213; AMH 7.0: FOLNA 5.9; D vitamin 62
9. Sve vrijednosti smo podignuli boostanjem
10. Krećem sa Pergoveris 200
11. Muž - sve super
Tratinčice, sretno 🤗
Ti i ja smo imale transfere u razmaku 1 dan, ja svoj termin nisam dočekala, isto se približava sljedeći mjesec, ali drago mi je da je tebi (i drugima uspjelo)🪄🍀
Uživaj sa svojom strijelčicom ❤️
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. FET 2023. ⛔️
3. FET 2023. ⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. ET 2024. ⛔️
6. ET 2024. ⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025 ❄️❄️, blighted ovum
dodo87.forum@gmail.com
Sortiraj odgovore