Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    💜Medenko
    16. Studeni 2024. 10:12

Emma05

xxyy nemam iskustva s Rijekom ali sigurno će se netko pronaći tko ima iskustva s njima. Što se Zg tiče ja nisam nikad tamo provodila u komadu više od tjedan dana. potom bi se opet vratila samo na dan transfera i natrag kući.
    Ivka33 sretno na uzv, neka sve lijepo prođe. A i to će brzo proletiti. A što se probave tiče ja ne znam što bi da toliko ne idem za zahod. Svaki dan imam uredno. Pijem bar 1 čašu Donat Mg nakon većeg obroka. Popijem i whey protein za međuobrok svaki dan izmiksan sa nekom voćkom, zobenima, chiom i 10 g orašastih. A kavu jutarnju "začinim" sa 1 žlicom Divke. Ne može ne djelovati to sve. I spasim se jer imam Cyclogest oko 10 h pa u miru to odležim a ne pada mi na pamet nakon toga se natezati za probavu 😜😂
    Verbena11 hvala ti 💕
    Luna93 💕
    Riamaro 💕
    Nata91 dobrodošla!!😊
    Jane23 sretno!!!🙏
    Rainbow_Hope 💕
    Medenko zato ti ja ne volim testove😑… nadam se da će biti sve ok 🙏 možeš danas izvaditi krv pa prati dalje. problem nam je taj ponedjeljak jer neće ništa raditi ali ćeš bar imati neku početnu brojku…držim🙏da sve bude dobro💕

Hvala ti Emma🤗..očito ni ja nisam za te testove 🫣samo mi stvore nedoumice i kaos u glavi..idem se opustiti i odmoriti preko vikenda🤞🏽🙏🏽💜
    Sanjushka pisi me za betu u utorak 19 i biti će kako mora biti..😉

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

• Jana1993
    16. Studeni 2024. 10:46

Curke, trenutno sam na Ovaleapu i Orgalutranu. Primila sam dosada 1150 iu. Još 3 dana stimulacije, pa vj. ide štoperica. Danas sam primjetila veoma obilan proziran iscjedak, kao u vrijeme ovulacije. Treba li me to brinuti? Ima koja sličnih iskustava? U prošloj blažoj stimulaciji mi se to nije dogodilo. Sljedeći uzv je u utorak, a aspiracija planirana za četvrtak.

IVF trudnoća
    13.3 6+3 ❤️
    05.04 9+6❤️

Rolica
    16. Studeni 2024. 13:12

Emma, Ivka čestitam cure na betama, nek bude dalje sve školskiiii ❤️❤️❤️
    Medenko čestitke na plusiću, meni ovo super izgleda
    Sanjushka žao mi je jako, ali možda se pokrene još s razvojem, još postoji nada, ako sam dobro shvatila? Vezano za kariograme, mislim da bi svakako trebali napraviti. Mi smo radili nakon prvog abortusa. Vezano za to da samo krene, možda se sjećaš da sam ja to čekala i dočekala, nije mi žao jer boli i tako, ali ovo je ipak prirodan proces i tijelo se samo očisti. Vjerujem da je meni u poticanju prirodnog čišćenja pomoglo više pregleda pošto te postišću sa svih strana pa iniciraju sam proces - sad sam zadnje isto bila išla i kod Podobnika gdje su me dobro postiskali i izvana i iznutra sve preroštali, i u Vinogradsku 2x za svaki slučaj da još provjere ima li pomaka u situaciji i kod svoje ginićke (kao ludača), ali sve je vjerujem pridonijelo tome da samo krene (kao i kod prvog prirodnog neuspjeha). Pa evo čisto moji neki doživljaji, ako ti se ne uzimaju tablete za abb 
    Jane sretno vam bilo, držimo fige da uspije :))
    Belaa želim ti puno sreće, iz potpisa vidim što si sve prošla 
    .
    Ja obavila danas 1.uzv, imamo samo 2 jajne na desnom jajniku, lijevi čini se ništa ovaj puta. Dodali su mi od sutra Cetrotide i ponovo uzv u utorak. Koliko vidim terapija je dosta slabija nego u Beti gdje je bio Gonal i Ovaleap. Sanjushka molim te na listu 19.11. uzv, hvala ti :*

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    16. Studeni 2024. 14:12

MiliPe

BelaaHvala ti na divnim rjecima 🙏 Navijam i ja i nadam se cudu. 🥰

❤️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Lali28
    16. Studeni 2024. 15:07

Sanjuska zao mi je. Nemam ni rijeci za izrazit suosjećanje, ali prezivjet ces i to. 💪🏻😞❤️

Hvala svima na lijepim rijecima.
    Xxyy oprosti akk sam krivi nick napisala ne sjecam se vise, vezano za Rijeku. Evo ja sam u Ri. Dok smo to sve obavljali mi se nije svidjela prof. nikako, ali mladja dr. Natasa S. je bila mila, njezna i ugodna (za mene psihicki i fizicki). Obavila sam jedan transfer s lijekovima, nije uspio, i sljedeci mjesec jedan smrznuti transfer bez ikakvih lijekova koji je uspio. Plan je bio ako ne uspije da odmah idemo u Prag, nije da mi se nesto svidjelo ovdje u Ri. Ali svakako smo odlucili prvo krenuti doma kad nam je u gradu od kud jesmo, steta ti je mozda ne pokušati. 

👩🏻29 god
    AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
    🧔🏻‍♂️31 god asthenozoo->normo
    1/2024 - Gonal F
    31.1. aspiracija - 9 st
    3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
    11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
    curica🌸 7.12.👶🏻🩷J

Nata91
    16. Studeni 2024. 16:13

Cure, jel imao netko aspiraciju u Vinogradskoj bez anestezije? 

Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
    Muž (39 god.): sve u redu
    1️⃣ 11./2025.: Vinogradska - Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    2️⃣ 02./2025.: Vinogradska - dugi protokol - Decapeptyl od 20. d.c., Menopur 300 od 2. d.c. = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    3️⃣ 03./2025.: Vinogradska - prirodni IVF, 1 folikul - pukao, inseminacija = beta ❌
    4️⃣ 04./2025.: Vinogradska - Ovaleap 300, Menopur 75/150, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, inseminacija = beta ❌

Emma05
    16. Studeni 2024. 17:10

Žene, vi koje imate endometriozu a da vam je bila uspješna trudnoća jeste osjetile endometriozu na početku trudnoće? Mene povremeno zabolucka baš tamo gdje je imam🥹 i radi mi nervozu to sada..

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

riamaro
    16. Studeni 2024. 17:44

Jana1993 ne brini, imala sam ga i ja, normalna je pojava, cak mi je sestra u bolnici rekla “to vise nije vas ciklus, to je sada nas ciklus, nista se ne brinite” :) 
    Medenko 💞
    Rolica sretno 🤞🏽

29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
    30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia

mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️

KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
    - 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
    - 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️

ŠKVORC
    - 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 19.5. ⏳
    Terapija: Eurhyrox, Cyclogest, Decortin, Folbella, Aspirin, Omega 3

riamarro@hotmail.com

• BikMik
    16. Studeni 2024. 19:21

Emma05

Žene, vi koje imate endometriozu a da vam je bila uspješna trudnoća jeste osjetile endometriozu na početku trudnoće? Mene povremeno zabolucka baš tamo gdje je imam🥹 i radi mi nervozu to sada..

Mene ne boli vise, ali sam je operisala prije trudnoce par mjeseci. Sigurno ne to normalno....

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Emma05
    17. Studeni 2024. 07:50

https://ibb.co/rsW5CpH
    Jutro moje lavice 💕
    Danas ne mogu vaditi krv, ali sam pišnula test. I dalje sam nekako uvjerena da mi je vanmaternična. Jučer te bolove lijevo imala..pola dana. A ujutro sam nešto malo radila po kući. Ništa sad pretjerano sl opet satrala me ta tupa bol da sam odležala ostatak dana i gnjilila u strahu😔

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.