Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

dreamer ❤

Broj poruka: 646

Prijavi adminu

Moje nedavno iskustvo s clexane i doktorima, pisala sam nedugo o tome ovdje: po preporuci dr. Škvorca za clexane (koji sam si btw.davala i prošli ET bez kontrole krvi), otišla hematologu, dobila zeleno svjetlo za clexane i kad dođe vrijeme da si kod nas u ginekološkoj poliklinici uzmem. Ali sam morala ići još i do transfuziologa koji je napisao mišljenje da ću nmh uzimati iza 12.tt da nema potrebe već u samom postupku. Da bi moja primarna gin. rekla nek idem u gin.polikliniku i nek velim da imam od hematologa i dr.škvorca preporuku za nmh. Ali nisu mi htjeli dati čisto iz razloga jer transfuziolog smatra da ne treba. I ja to sve obavještavam dr. Škvorca koji i dalje smatra da ja to trebam i da želi da budem pokrivena sa svim terapijama i tako ja opet kupila sama, dajem si opet bez kontrole krvi 🫣😐 Nadam se da mi neće biti ništa naopako i da će to sve dobro ispasti, ja ostati trudna i nakon 12.tt dobivati preko uputnice

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
    1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
    4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
    05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
    1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
    2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
    3. FET➡️01/25 ⏳️

Simbalija

Broj poruka: 1306

Prijavi adminu

Lunolina moja situacija je malo drugačija, ali moja ginekologinja je pustila uputnicu za odjel fetalne medicine i opstetricije, njima sam odnijela povijest bolesti i onda su na kolegiju odlučili za clexan od pozitivne srčane akcije do kraja trudnoće bez babinja. Ne moram kod hematologa niti vaditi nalaze. Rijeka je uvijek spešl.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading.......

Rainbow_Hope 🌈

Broj poruka: 1477

Prijavi adminu

Medenko ja sam s dobitnog transfera također izravno išla na posao, stajala tamo još par sati j komadu, a drugo jutro otišla na put i tamo bila aktivna dva dana, tako da pusti te komentare. Meni je potpuno neočekivano i neplanirano transfer isto u ponedjeljak pa se pratimo u stopu ♥️

👩 1988 AMH 9,5, PAI 5G/4G
    🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 IVF/ICSI Menopur, Cetrotide, ET 1 trodnevni 💔
    12/2021 FET, 2/2022 FET 🐧💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 1 dvodnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, Decapeptyl, Menopur, ET 2 dvodnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, beta 13 dpt: 686 🤗, 6+0 ❤️, Qualified uredan, curka 🌸
    2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET

• ružica

Broj poruka: 1634

Prijavi adminu

Medenko i Rainbow Hope, vi imate smrzliće? Izvinite ako pise negdje pa nisam vidjela.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• Ana_

Broj poruka: 421

Prijavi adminu

Slee želim ti reći da te potpuno razumijem. U istoj sam situaciji, želja za drugim djetetom je tu, a strahova 100.
    Kao naručila sam se na konzultacije krajem mjeseca jer sam tada u zg, do tada ću razmisliti hoću li uopće pokušavati opet.
    100 stvari mi se vrti po glavi, ne znam "gdje bijem" I što da radim. Želja za još jednim djetetom je jaka, a i strah od još jedne simulacije i neuspjeha je jak. Financijski si možemo priuštiti, ali opet bi mi bilo teško da ne uspijemo.Verbena11 nadala sam se da će Beta biti kako treba. Idemo u nove pobjede. Malo sam uzela odmaka pa nisam popratila ostatak ali svima želim dobre ishode ❤️

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙
    04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌01/2025 novi postupak

Dodo87

Broj poruka: 350

Prijavi adminu

Ana, baš sam te htjela neki dan pitati, tebi se u tako kratkom roku smanjio AMH?
    Pitam te jer je meni pao u 4 god. s 8.4 na 2.7 i baš me frapiraju ti padovi.
    Gdje ćeš u postupak?
    Verbena, kako si?
    Pixi, držim fige sutra 🤗

👩1987, AMH 2.7 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    1. IVF 2020. ET PETROVA - trudnoća od prve, curica💜
    2. FET 2023., beta ⛔️
    3. FET 2023., prokrvarila prije bete⛔️
    4. ET 2024. IVF klinika, missed ab u 8tt. 💔
    5. ET 2024. IVF klinika, beta⛔️
    6. ET 2024. Alea fertility ⛔️
    dodo87.forum@gmail.com

• dada271

Broj poruka: 10

Prijavi adminu

Pozdrav drage borlice! 
    Prije tocno godinu dana smo izgubili nase prvo cudo pomocu Icsi oplodnje. 
    Imamo jos dvije blastice (nadam se dobitne🙏) 
    U ponedjeljak idem na prvi uzv,pracenje endometrija... mene zanima (vinogradska) da li se ikakva terapija kao potpora endometriju daje ili idu kao i za inseminaciju prirodno principom? 😇 
    Hvala na odgovorima.🤍

💜Medenko

Broj poruka: 498

Prijavi adminu

Rainbow_Hope 🌈

Medenko ja sam s dobitnog transfera također izravno išla na posao, stajala tamo još par sati j komadu, a drugo jutro otišla na put i tamo bila aktivna dva dana, tako da pusti te komentare. Meni je potpuno neočekivano i neplanirano transfer isto u ponedjeljak pa se pratimo u stopu ♥️

Rainbow bas si me ohrabrila i razveselila🤗..drago mi je da se pratimo u stopu..ako Bog da da idući ponedjeljak bude pozitivniji i bolji od ovog prošlog..i da pokrenemo opet val dobrih događanja za sve🍀✨🙏🏽❣️

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔

💜Medenko

Broj poruka: 498

Prijavi adminu

ružica

Medenko i Rainbow Hope, vi imate smrzliće? Izvinite ako pise negdje pa nisam vidjela.

ružica kod mene je smrzlic iz 2022🐧❣️..jedan ali vrijedan..

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔

RužaFT

Broj poruka: 120

Prijavi adminu

Verbena i Nina zao mi je zbog vas, drzite se...glavu gore i samo naprijed...jake smo mi zene lavice 💪
    Pixi sretno 🤞
    Plesasestay cestitam na beti, neka se sutra lijepo podupla 🙂
    Lunolina kako si? Jel ti sto bolje? Jesi li isla na infuzije? Nisam vidjela, mozda si pisala, ali sam "masila", sorry..
    Libo kako si ti? Kako se osjecas? Jel prestalo krvarenje?
    Leona kako je bilo na pregledu?    Kod mene je sve isto, bolovi prisutni i roskasto...u dogovoru s dr.Lanom izbacujem aspirin, i smanjujem decortin...
    Do kada vi ostale zenice koriste svu terapiju koje ste trudne?

35 👩
    41👦
    • Endometrioza, adenomioza
    ● Poliklinika Škvorc ●
    4/17 - ICSI, 4 🥚, ET - 2 osmostanične vracene, 💙💙
    6/24 - IVF, 8 🥚, nema oplođenih, nema transfera
    9/24 - ICSI, 5 🥚, 1 ET blastice, 1 ❄️,
    🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402 🤰 stiže nam curica 💜

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.