Rismaro za što više oplođenih 🤞
RužaFTodlično duplanje 👍, sretno dalje 🤞🙏
Sunce obzirom da ste dosad išli sa estrofemom pametno je sad isprobati i čisto prirodni ciklus. Kod mene O šetaju od ciklusa do ciklusa i uglavnom sam znala oko O svaki dan ići na UZV, plus sam paralelno pratila lh trakicama, ako ti je O školska odna su to 2-3 UZVa. Puno jr poštednije za tijelo a statistički uspješnost je skoro pa ista.
Amyžao mi je 😔
Slee Podobnik već neko vrijeme ne radi mpo, vjerojatno si mislila na dr Alebića koji je otvorio svoju privatnu polikliniku , isto preporuke 👍
Sanjuskato je odlično školsko duplanje 🤞, odahni sad🤗. Repromedu piši mail, odgovaraju i nakon radnog vremena :)Hvala Sanii, nemam skolske O, barem ne vise od kad smo u ovim vodama. Dr.A kaze da vrijedi pokusati, a ja sad nakon preboljele upale pluca imam osjecaj da gubim vrijeme. Mislim, kaze on kako mi zelimo, mozemo i sa esteofemom, sad ga ti znaj🫣. Al nekako si mislim ako ga mogu izbjeci pokusat cu. A to za cesce dolaske u Zg se moram psihicki pripremit🙄
Dreamerneka nam je onda sa srecom🙏
Ja uzela danas recept za Prolutex pa cu naruciti u Mađarskoj.
I ja dns podigla i u ponedjeljak ću zvati pa neka bude spremno.
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️01/25 ⏳️
Marisha ma crtica je top, barem po meni za taj dan. Uopće nisam morala oči naprezati 🤞🥰Cure koje ste dobivale preko hzzo clexane kako to ide s naručivanjem uoči feta? Dobila sam upitnicu za transfuziju (vjerojatno da se provjeri neznam što🫣) i uputnicu za ginekološku polikliniku (jer će mi oni naručivati, valjda). Nitko mi nezna reči, ni moja primarna gin kamo moram prvo i kad moram vaditi krv. Heeelp
3. FET➡️01/25 ⏳️
Cure pozdrav, moze li se Prolutex naruciti u Madarskoj putem neta? meni nije bas usput skoknut do tamo tek tako i od kud tocno narucujete? hvala i sretno svima, vidim jako lijepih vijesti tu
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
...it's a🩵
Marisha ma crtica je top, barem po meni za taj dan. Uopće nisam morala oči naprezati 🤞🥰Cure koje ste dobivale preko hzzo clexanekako to ide s naručivanjem uoči feta? Dobila sam upitnicu za transfuziju (vjerojatno da se provjeri neznam što🫣) i uputnicu za ginekološku polikliniku (jer će mi oni naručivati, valjda). Nitko mi nezna reči, ni moja primarna gin kamo moram prvo i kad moram vaditi krv. Heeelp
Moja gin mi je pustila uputnicu i ja sam poslala na mail od Vinogradske upit sa uputnicom i naznacila da je hitno i opisala situaciju u mailu, neke bitne stvari, da sam u postupku itd.
I sljedeci dan su mi odgovorili sa terminom za 3 dana. Otisla sam tamo, vadila krv ujutro od 7-9 i imala sam pregled kod dr oko 11,12 svakog puta.
Nakon pregleda kod dr, na šalteru sestre daju clexane za mj dana, znaci 3 kutije. I tako svaki puta. S time da prvih mj dana kontrole krvi se obavljaju svakih 7 dana kako bi se popratili enzimi jetre jer oni u prvih mj dana znaju malo podivljati ali sve je to normalno.
Nadam se da sam pomogla. 😃
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Sanjuska cestitam ti na lijepoj beti 💪 bome lijepa brojka 🙂 sretno i dalje 🍀
Dobila sam i ja termin, mozes li me staviti na listu 5.11. za UZV 🥰
36 👩
41👦
• Endometrioza, adenomioza
● Poliklinika Škvorc ●
4/17 - ICSI, 4 🥚, ET - 2 osmostanične vracene, 💙💙
6/24 - IVF, 8 🥚, nema oplođenih, nema transfera
9/24 - ICSI, 5 🥚, 1 ET blastice, 1 ❄️,
🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402 🤰 stiže nam curica 💜
Sanjushka oooodlicna beta i duplanje! Skicam cijeli dan da vidim!
—
Da, mislila sam na Alebica, ne Podobnika, tipkam napamet u pauzi od posla pa ne mislim sto pisem 😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🪄🌈
Sanjushka odlicno duplanje, ajme cure kako mi je drago, bas kako kazete da se ne pamti ovakav boom na forumu, to je bas lijepo za cuti.. 🫶🫶
Any zao mi je 😔
Meni maloproje neki smeckasti iscjedak, tako da ce vjerojatno ovih dana onda menga doc.. Iz skvorca nisu zvali, tako da cu natipkati mail, pa ce vjerojatno odgovoriti kroz narednih tjedan dana..
🤰🏼2012.prirodna, curka 3800g 51cm
🤰🏼2020. prirodna vanmaternična, jajovodi ✂️
❤️Novi muž❤️
👱🏻♂️28.g. normozoo
👱♀️37.g. Bez jajovoda, amh 7,4, hipo/haši
1️⃣ 09/24 Škvorc 🤞(gonal+menopur+cetrotide)
5🥚, 1 🐣, 0❄️
cyclogest, folbella, decortin, aspirin, prolutex
Beta 2,30 ❌
2️⃣ 01/25⏳⏳⏳
Sanjushka,
Cestitam na beti! ❤️
Sad mozes odahnuti. Kad imas prvi uz?
Ruza, Lunolina,
Kako se osjecate trudnice? 🫄
Marisha,
Cestitam i drzim fige za dobru betu. 🍀
Amy,
Zao mi je zaista.
Teich, Sani,
Sretno vam u ovom postupku. Drzim vam fige! 🍀🤞🏼
Tanjaanja,
Kad kreces u postupak?
Cure koje ste u postupcima, sretno vam. Nastavite ovaj pozitivni niz. 💐🍀
👩🏻31👦🏻45
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
👦🏻 asthenoteratozoospermia
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
Marisha ma crtica je top, barem po meni za taj dan. Uopće nisam morala oči naprezati 🤞🥰Cure koje ste dobivale preko hzzo clexanekako to ide s naručivanjem uoči feta? Dobila sam upitnicu za transfuziju (vjerojatno da se provjeri neznam što🫣) i uputnicu za ginekološku polikliniku (jer će mi oni naručivati, valjda). Nitko mi nezna reči, ni moja primarna gin kamo moram prvo i kad moram vaditi krv. HeeelpMoja gin mi je pustila uputnicu i ja sam poslala na mail od Vinogradske upit sa uputnicom i naznacila da je hitno i opisala situaciju u mailu, neke bitne stvari, da sam u postupku itd.
I sljedeci dan su mi odgovorili sa terminom za 3 dana. Otisla sam tamo, vadila krv ujutro od 7-9 i imala sam pregled kod dr oko 11,12 svakog puta.
Nakon pregleda kod dr, na šalteru sestre daju clexane za mj dana, znaci 3 kutije. I tako svaki puta. S time da prvih mj dana kontrole krvi se obavljaju svakih 7 dana kako bi se popratili enzimi jetre jer oni u prvih mj dana znaju malo podivljati ali sve je to normalno.
Nadam se da sam pomogla. 😃
Jesi, hvala 😊 Budem vidjela kako to kod nas funkcionira. Hematologa sam riješila i imam nalaz da po postupku uvodim clexane.
3. FET➡️01/25 ⏳️
Dreamer ovulacijske trakice se obicno koriste od 11 do 15, ali se mogu i ranije/kasnije. Uzmi neke osjetljivije i testiraj se 2-3x dnevno obzirom da se do sad nisi testirala. Trakica je pozitivna kada je testna jednaka ili jaca od kontrolne. Drzim palceve da ne bude preko vikenda O ☺️
Peja mislim da ne moze nista biti ako naglo prestanes jer bi posteljica sad vec trebala preuzeti glavnu ulogu, ali bih ja na tvom mjestu ipak to postepeno prekidala ☺️
Anda tvoja prica je bila bolna za citati. Zao mi je sto si sve ovo prozivjela i sto su se doktori prema tebi odnosili onako kako ne bi smjeli. Moj ti je savjet da promjenis kliniku. Ima privatnih koje rade preko hzzo-a. Ovaj pristup je uzasan, a MPO doktor mora biti takav da mu vjerujes 100% i prepustis mu se.
Amy neizmjerno mi je zao 😔❤️
Sanjuska cestitaaaam!!! 🥳🥳🥳
Hahaha bas su nas sve nagurali u isti dan 🫢❤️
Marisha haha da, bas su me iznenadili simptomi jucer, ali dobro, sve prihvacam i sve mogu ☺️
PBTAB sad sam se malo uplasila - meni je dr dao Clexane, ali ga kupujem (doduse, potrosila sam tek 5 komada pa vjerujem da nije jos drama ☺️), planirala sam tek iduci tjedan kod svoje ginekologice naganjati dobivanje preko HZZO-a. Nisam znala da su potrebne pretrage svakih tjedan dana u pocetku 😮
.
Moja beta je 737. Dakle 9.dpt 57, 11.dpt 219 i 13.dpt 737. I to je to, necu vise vaditi. Ide u dobrom smjeru i zelim poceti vjerovati da ce sve biti dobro. Doduse, jos na glas nisam rekla da sam trudna, to se jos ne usudim.
Da, jucer je bilo veselo, ali je kratko trajalo sa simptomicima ☺️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Sortiraj odgovore