Hvala cure ❤️ nadam se da će se većina oploditi, unatoč suprugovom stanju.
Butterfly čekamo nestrpljivo tvoju betu 🤞🏽
Ana_ sad si pupo 😍

👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31
- čekamo dječaka 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Ana pupice, sretno da se mrvica primi 🍀🤞
Butterfly cekamo rezultat bete, iako vjerujem da ce biti ok...i meni je tako sa simptomima, od 3 dnt, danima sam imala pritisak dolje na maternicu, i po noci sam isla na wc, sad 2,3 noci ne idem na wc i nemam vise pritiska na donjem dijelu stomaka. Prakticki skoro nikakvih simptoma nemam.

🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402
🤰 stiže nam curica 💜
Hvala Rimaro, javim! 🩷 Drzim i tebi fige!!
Hvalaa Ruza i Ana, smirile ste me 🩷🩷 javim beticu nadam se da ce dns bit rez
Ana ja nisam imala al druge cure mogu potvrditi, vjerujem da moze i to bit i sve ok, ipak se prcka po nama tih dana vise🙊

29🧔🏽♂️30 👩🏽🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184
Cijeli post mi se izbrisao, plače mi se, sad mi je nemoguće ponoviti sve i neka ne zamjeri ona koju preskočim. Čestitke na betama Lunolina, Sanjushka, Ruža, Libo :), one koje čekaju Butterfly držim fige da se podupla :)
Ima nas koje se pratimo, kako ste cure, jeste li i vi u nekoj neobjašnjivoj brizi? Kolko god sam uzbuđena, nekako sam na iglama do uzv-a..Lunolina ni ja se ne usudim izgovoriti na glas, i nemres vjerovati isto mi je bilo kao i tebi i to prilikom davanja prolutexa Zadnja dva dana kroz popodne neka čudna mučnina/slabljina, malo mi se zamantalo sjedeći jedno jutro, nadam se da je to sve dobro. Vidjet ćemo danas.. I još pitanje, kolko je vama od et-a do 1.uzv-a? Meni 1.10.bio fet, a 1.uzv 25., vam se čini rano ili je ok? Netko je pitao za pritisak dolje, više ga nemam kao u prvim danima.
Marisha jako lijepa crta, a veseljem čekam tamnjenje 😀
Amy žao mi je..
Ana pupo čestitam, neka se primi. :) I meni je isto tako od prolutexa.

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
Jutro curkice🥰 Ana pupice, drzimo fige da se mrva cvrsto primi🤞🏻Meni je ovaj put sa prolutexom laganica, izvadim iz ledenice pingvina i drzim ga preko cijelog trbuha 10tak sekundi, ubodem i par sekundi drzim bez da ispustim lijek a nakon toga iglu drzim ispod koze jos 10tak sekundi i apsolutno nista ne boli i nema otekline. Evo testica od jutros https://ibb.co/SKLCVWK ✨
Cure, je li lagano smedarenje normalno nakon transfera? 😏
Mislim da se nemas sto brinuti, ipak se dolje cacka po nama 🙏🏻 bit ce sve ok 😉
Jutro curkice🥰 Anapupice, drzimo fige da se mrva cvrsto primi🤞🏻Meni je ovaj put sa prolutexom laganica, izvadim iz ledenice pingvina i drzim ga preko cijelog trbuha 10tak sekundi, ubodem i par sekundi drzim bez da ispustim lijek a nakon toga iglu drzim ispod koze jos 10tak sekundi i apsolutno nista ne boli i nema otekline. Evo testica od jutroshttps://ibb.co/SKLCVWK ✨
Divna crtica ❤️🍀

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Ana pupice, sretno 🤞🏻
Normalno je da je nakon transfera lagano smeđarenje ☺️
Marisha meni djeluje kao da su se obje mrve primile🫢
Butterfly stisce me zeludac kao da svoju betu cekam 🙈 sretno i javi kada ju dobijes, ali sigurna sam da ce biti dobra 🥰❤️
Ania malo mi je lakse ako je i tebi slabo od Prolutexa 🙈 i meni je opet jucer bilo lose kad sam si davala (doduse ne mogu detektirati je li Prolutex ili Clexane), na srecu ne toliko da sam mislila da cu se onesvijestiti, kao vecer prije.

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Ana neka se mrva čvrsto primi
Butterfly čekamo tvoju betu🤞🤞
Marisha tooo🎉🎉 jako mi je drago zbog tebe

👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji