Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tera_
    02. Rujan 2024. 17:05

Leona da cice su bonus iako svrbez bradavica me izludi ali mazem s uljem iz dma pa je izdrzljivije😊 vidim da si bila na mini anomali jel to kombinirani test? Sta rade tad?

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

korni
    02. Rujan 2024. 17:11

Bebolina jako mi je žao zbog svega šta si prošla.. drzi se 🫂❤️
    Slee neka bude sretno i uspješno kad god se odlučili na fet 🍀🤞
    Leona hvala ti 🥰 bome ide i tvoja trakica 🤭🤗❤️
    Sadie bemu miša i koroni.. sigurna sam da je bebica dobro 🍀 Obavi pregled za svoj mir. baby monitor stvarno dobro dodje, poslušaj srčeko i odmah ce ti biti lakše ❤️ 

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

plavuša
    02. Rujan 2024. 17:46

djetelina13

Jurky32

Ivankovići, dobrodošla 🤗 i kod nas je prvi spermiogram bio grozon, kud ih je bilo malo tud ih je bilo i manje od 4% morfološki ispravno, zbog toga kod prvog icsi postupka nije došlo do oplodnje.. muž je pio sve i svašta, na prvim stranicama imaš navedeno sve što bi moglo pomoći. Mi smo uz hrpetinu vitamina pili još i Arabesca Genitals prah i došli do 18% morfološki ispravnih. Sretnoo 🤞🥰
    Cure sa E. Coli., navijam da se čim prije te beštije riješite 🤞🤞🥰
    Čokoladica, sretno danas 🤞🥰
    Plavuša, žao mi je što se mučiš s kilama.. vjerujem da je teško, ali probaj koju skinuti, ako ne zbog sebe, onda zbog buduće bebice.. sretnoo 🤞🥰
    Djetelina, mi smo oboje pili Arabesca Genitals, ali ne čaj, već neki prah što se s vodom muti..
    Jurky, da da taj prah i mi pijemo. Ja to zovem čaj iz ne znam kojeg razloga 😂😂 vidim da je tvom partneru popravio morfologiju na 18 %. To je odlično. A sto se tice pokretljivosti? Je li mu se i to popravilo. I nakon koliko vremena je radio spermiogram?
    Ja sam evo dobila menstruaciju nakon popijene jedne kutije tog praha i nijedan simptom mentruacije nisam imala 🤣 cini mi se da je dobar čaj. Vadit cu uskoro i hormone pa cu vidjeti jel utjecao prah i na njih.

Vidim da je netko napisao da se u Poliklinici IVF ceka po pola godine termin 🫣 kakva je situacija sa Škvorcom? Jel se tamo prije dode na red?

Lunolina, javit cu ti kakva je situacija nakon cranactina kad obavim drugu urinokulturu za 10ak dana 😀

Bebolina, drži se i čuvaj se 💕

Ja sam kod škvorca dobila termin za konzultacije za mjesec dana. Isli smo 27.5 i rekao mi je da preko ljeta ne rade postupke prekp hzzo, vec samo one koje su zapoceli i one koje do 15.6 dobe menstruaciju. Tako da sam nakon obavljenih nalaza sredinom 7mj zvala i dobila termin 27.8, onzirom da mi tsh nije bio ok, povecali mi dozu i opet termin 16.9.

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓

Mala 33
    02. Rujan 2024. 18:10

Pozdrav svima, ima li iskustva cura iz  Poliklinike Cito u Splitu? 

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

djetelina13
    02. Rujan 2024. 18:42

Plavuša hvala ti 🙂
    Zvala sam u međuvremenu i isto bi me naručili za mjesec dana (1.10.) ali sam se prije toga naručila u IVF i termin nam je 19.9.pa cemo ici tamo prije, plus bolje nam je realno u IVF jer imaju suradnju s dr.Vlašićem koji nam je u Rijeci i onda puno toga možemo odraditi u Rijeci, pa necemo toliko puno puta ici u Zg. A i moj TSH je bio pocetkom godine bio ispod 2, pa se nadam da ce i dalje biti tako i da necemo odugovlačiti s postupkom jer sam sada baš psihički spremna za MPO. Što još može otegnuti da se ne krene u postupak? 

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

Boogie
    02. Rujan 2024. 19:10

Bebolina primi moju iskrenu sućut. Baš užasno, žao mi je. Uopće nemam ništa pametno za reći, ali znaš da ovdje možeš računati na podršku i pisati kad god ti ona treba i ako ti to na bilo koji način olakšava. Što se trudnoće tiče, i to će proći, evo ne znam. U sličnoj sam situaciji, ali na početku krvarenja tako da suosjećam s time.

Slee to je baš dobar plan i to je bio naš inicijalni plan i držali smo ga se do drugog transfera, a onda je jedno od nas reklo jednim roditeljima pa smo morali i drugima i sad eto...a mislim da je puno lakše te stvari progruntati sam ako odu ulijevo(meni barem je), za veselje uvijek ima vremena. 

🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
    🦹'90-sve ok!
    2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
    2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
    2022.-izvanmaternična desno-MTX
    1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
    4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
    5/24 FET 2❄️ bhcg 0
    7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab

sanjushka
    02. Rujan 2024. 19:23

Bebolina jako mi je žao zbog svega.. drži se.. 🫂❤️

Slee sretno.. kad god bude.. ❤️😘

Sanii, Leona ❤️

Sadiegreen vjerujem da će sve biti ok s bebicom ❤️

Lunaa jesi pišala test?

Djetelina joooj svašta se može otegnuti da se ne krene u postupak.. 🤣 Evo ja krećem od 4. mjeseca i još nisam krenula 🤣. Ok lažem, krenula sam krajem svibnja pa sam prekinula na pola.. 

👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim ✖️
    7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
    9.⏳
    s88.forum@gmail.com

djetelina13
    02. Rujan 2024. 19:33

sanjushka

Bebolina jako mi je žao zbog svega.. drži se.. 🫂❤️

Slee sretno.. kad god bude.. ❤️😘

Sanii, Leona ❤️Sadiegreen vjerujem da će sve biti ok s bebicom ❤️

Lunaa jesi pišala test?

Djetelina joooj svašta se može otegnuti da se ne krene u postupak.. 🤣 Evo ja krećem od 4. mjeseca i još nisam krenula 🤣. Ok lažem, krenula sam krajem svibnja pa sam prekinula na pola..

Sanjuska hjoooj 😏 drzim fige da sto prije uspijete ici u postupak, a sta se nas konkretno tice, bit ćemo pametniji kad odemo na konzultacije i kad popricamo s doktorom.

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

angel eyes
    02. Rujan 2024. 19:48

Slee sretno s FETom, nadam se da ćeš nas samo odjednom iznenaditi pozitivnim testom 🙏🙏😘😘
    Leona hvala 🥰
    Plavuša sretno sa skidanjem kila, pridruzujem se preporukama za autofagiju, makar 10-14 za početak ako ti je preteško 8-16. Isto tako Keto, mozes i ne ići na drastični keto nego do 20% ugljikohidrata.
    Nikki sretno s pretragama i konzultacijama, meni su jajovodi bili prohodni tako da hsgg nije bolila, sekund neki neugodan osjećaj ali baš je kratko trajalo.
    Sadiegreen baš stalno nešto, da ne možeš uzivati i biti mirna, nije lose sto si nabavila taj monitor samo nemoj pretjerivati, da ne bude kao Lunolinin san 😘😘
    Mala ima nas dosta u Cita, pitaj slobodno što te zanima

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

• Lunaa93
    02. Rujan 2024. 19:55

Sanjushka,
    Nisam. Planirala sam da uradim betu sutra ili prekosutra. Znaci to bi 8. ili 9. dan nakon transfera blastice. Mislim da bi mi beta u krvi mogla pokazati jasno stanje. Da li je prerano da odem sutra ili da cekam 9.- ti dan. Zbog loseg iskustva od proslog puta, ne pisam testove. 😂
    Johice,
    Cestitam ti i zelim brz oporavak. 
    Stela,
    Kako je bebac?
    Jurky, Jabukice,  Sani 🥰🥰🥰
    Teich i Tera, prosli put smo se pratile. Vidim da si trudna, cestitam Tera. 
    Izvinite, maloprije sam samo uletjela jer sam se nasmrt uplasila. 

👩🏻31👦🏻45
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    👦🏻 asthenoteratozoospermia
    👩🏻👦🏻- kariotip ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
    TSH 3.95 ➡️ 1.55
    FET- 12.02. 2 ❄️❄️ ❌
    FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
    ICSI 04.25.- Ferticare Prag
    Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣 6 blastocista ❄️
    ET 1morula- rana blastocista ❌
    lunalunci1214@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.