Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jurky32
    02. Rujan 2024. 08:59

Ivankovići, dobrodošla 🤗 i kod nas je prvi spermiogram bio grozon, kud ih je bilo malo tud ih je bilo i manje od 4%  morfološki ispravno, zbog toga kod prvog icsi postupka nije došlo do oplodnje.. muž je pio sve i svašta, na prvim stranicama imaš navedeno sve što bi moglo pomoći. Mi smo uz hrpetinu vitamina pili još i Arabesca Genitals prah i došli do 18% morfološki ispravnih. Sretnoo 🤞🥰
    Cure sa E. Coli., navijam da se čim prije te beštije riješite 🤞🤞🥰
    Čokoladica, sretno danas 🤞🥰
    Plavuša, žao mi je što se mučiš s kilama.. vjerujem da je teško, ali probaj koju skinuti, ako ne zbog sebe, onda zbog buduće bebice.. sretnoo 🤞🥰
    Djetelina, mi smo oboje pili Arabesca Genitals, ali ne čaj, već neki prah što se s vodom muti.. 

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Saniii
    02. Rujan 2024. 09:36

Johica draga čestitke na rođenju sina 💙, tebi želim što brži oporavak 🤗.
    Matajči gdje si u postupku? Malo mi se čini preriskantno tako dugo biti bez UZVa na folikule koji su skoro već za stopericu 🤷‍♀️. Stoperica ide na folikule 16-18mm a dnevno rastu 1-2mm. U svakom slučaju sretno 🤞
    Stela puse tebi i malom laviću 😘😘
    Dodo blaga stimulacija ima smisla kod nižeg amh jer se dobije skoro isti rezultat kao i sa punom stim. Dapače ako reagiraš isto na blagu i punu onda je blaga još bolje rješenje jer sa njom možeš skoro svaki ciklus u postupak. Sretno 🤞
    Jurkyizdrži još malo 🤗, stvarno ti je cijela trudnoća pod nekakvim strahom i pritiskom ,ali evo još samo malo I držiš svog lavića u rukama 🙏
    Plavuša dobrodošla i sretno 🤗. Inače visok bmi može biti i uzrok neplodnosti jer cesto sa sobom vuce i druge dijagnoze (anovulacije,pcos, hashimoto,inzulinska) i zato cesto mozemo cuti da kad zena smrsavi ostane spontano trudna iz prostog razloga jer se i hormoni i ovulacije dovedu u red, a u mpo- u prekomjerna tezina je otezavajuca okolnost jer se lijekovi slabije apsorbiraju, postoje i znanstvene studije o tome plus sto je i trudnoca rizicnija. Neki dr neće spominjati ništa dok nekima je uvjet prvo smanjiti tjelesnu tezinu prije postupka.
    Sanjuska  čuvaj tu svoju prijateljicu, divna je ❤️
    Korni ajme koja slatkoća 😍 ima prekrasnu kosicu za kikice već😍

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

Saniii
    02. Rujan 2024. 09:37

Angeleyes vezano za more, može se kupati u čistom moru, presvuć se nakon izlaska u suho i ne smije se sunčati, tako su meni svi rekli 🤗
    Dodo ne treba pauza od vitamina za hormone, jedino ako vadis i vitaminski status onda pauza 3-5 dana za vitamine topive u vodi a barem 7-10 za one topive u mastima. A muški su poprilicno osjetljiviji od nas i onda prehlade,viroze i infekcije pa i antibiotici mogu utjecati na sgram. Zbog čega ih uzima? Spermazogeneza traje oko 3mj I ako sgram bude sad lošiji ne znači da će idući bit isti..
    Aria1994 ja radim test 6dpt blastice (što je 8dpt trodnevnih)a to je 11dno i tad bi trebalo bacati barem sjenicu na osjetljivom testu. Sretno 🙏🤞
    Čokoladica trebaš imati preporuku specijalista tj zadnji nalaz mpo doktora na kohem pise da traze kariogram zbog dijagnoze neplodnosti..
    Ivankovici dobrodošla i što prije otisla na veselije teme 🤗. Procitaj i prve stranice foruma jer tamo imaš pregršt dobrih savjeta kako si možda malo povećati šanse suplementacijom i ostalim jer taman imate vremena do postupka ako nećete sad odmah ići , to važi i za muške jer oni svoj sgram mogu značajno poboljšati. Ja sam bila kod dr Skvorca I super je dr, komunikativan i sve detaljno objasni, drLana koja tamo radi je isto odlična dr, zapravo cijela ekipa je super i bilo bi vam dobro da se stavite na listu u neku od privatnih klinika ,u Ivf-u se najduže čeka cca pola godine..

Mladi ste, znači vaše spolne stanice su mlade i imate velike šanse za uspjeh. Sretno 🤗

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

korni
    02. Rujan 2024. 10:00

Angel eyes, tera, jurky, saniii hvala cure ❤️ 
    Angel eyes vjerujem da hoće da 🤗 jučer je baš bio težak dan, ishendlali, i ajmo danas u novi 🥰 pratimo te 🍀🍀
    Saniii da, baš ima puno kosice od rođenja 🥰
    Sretno cure 🤗❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Čokoladica 🍀
    02. Rujan 2024. 10:01

Hvala cure, dobro je prosao uzv ❤️
    Sanjuskha moze 9.9. Fet 🤞🍀🐧
    Saniii hvala, imam spec nalaz od mpo dr di pise da se trazi kariogram radi vise neuspjelih postupaka. Valjda je to dovoljno 🤞
    Lunolina legendo, ali mislim da ti je previse 3 x dnevno radit UZV 😂😂
    Angel eyes kad si ti na aspiraciji, jel se jos pratimo?

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Aria1994
    02. Rujan 2024. 10:57

Sani slažem se trebala bi bit sjena neka blijeda crtica .. evo još nisam otišla po test nemam se snage suočiti s negativnim Haha🙆🏽‍♀️imamo neko obiteljsko druženje danas pa ne želim bit loše volje … sutra ću ga napraviti 🙏🏻

👸🏻29 god nizak Amh
    🤴🏻36 normo , sve u redu
    Naša najveća sreća iz trećeg postupka💞
    Borba za bebu broj 2🙏🏻
    08/2024 in progress ❤️

Bebolina2024
    02. Rujan 2024. 11:06

Malo sam proletila stranice, pa da se javim.
    Moj spontani se baš jako odužio jer beta je još rasla neko vrijeme nakon prvog UZV. Bila sam na nekoliko UZV i bilo je spominjanja svega i molarne trudnoće i vanmaterične... Ispalo je da su bile dvije gestacijske i 2 žuta tijela, ali plodova nigdje. Tako da je dogovor bio da ću na tablete. Najveći dio još prije tableta sam odradila doma i bilo je prestrašno. Muž me ne znam koliko puta, dok sam se previjala, pitao hoću li na hitnu. Ja rekla da ionako to mora boljeti, a lakše mi doma  to proći jer sam mogla svuda, pa me bilo i na WC, kadi, krevetu i tražila položaje koji mi nekako najviše odgovaraju. Baš bolno iskustvo kako fizički tako i psihički. Na tablete su me stavili jer nije sve otišlo pa sam bila pod nadzorom i navečer išla kući.
    Uz taj gubitak izgubila sam i drugog roditelja. U kratko vrijeme otišli su oboje. Tako da sad se stvarno moram malo posložiti i vidjeti što ću dalje.
    U postupak mislim da više neću jer ne mogu više to sve prolaziti. Nakon svega ovoga bila bi najsretnija da je bio negativan test. Za sada još je dosta sve friško pa ni ne znam kad mogu uopće očekivati prvu M.
    .
    Čestitam svima koje su dočekale svoje srećice. 💙💗
    One koje se još bore, nadam se da će dočekati taj dan da imaju svoje klupko sreće uz sebe.
    Jurky neka on još malo uživa u trbuhu. Drži se.
    Pozdrav svima🤗

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Čokoladica 🍀
    02. Rujan 2024. 11:12

Bebolina2024

Malo sam proletila stranice, pa da se javim.
    Moj spontani se baš jako odužio jer beta je još rasla neko vrijeme nakon prvog UZV. Bila sam na nekoliko UZV i bilo je spominjanja svega i molarne trudnoće i vanmaterične… Ispalo je da su bile dvije gestacijske i 2 žuta tijela, ali plodova nigdje. Tako da je dogovor bio da ću na tablete. Najveći dio još prije tableta sam odradila doma i bilo je prestrašno. Muž me ne znam koliko puta, dok sam se previjala, pitao hoću li na hitnu. Ja rekla da ionako to mora boljeti, a lakše mi doma to proći jer sam mogla svuda, pa me bilo i na WC, kadi, krevetu i tražila položaje koji mi nekako najviše odgovaraju. Baš bolno iskustvo kako fizički tako i psihički. Na tablete su me stavili jer nije sve otišlo pa sam bila pod nadzorom i navečer išla kući.
    Uz taj gubitak izgubila sam i drugog roditelja. U kratko vrijeme otišli su oboje. Tako da sad se stvarno moram malo posložiti i vidjeti što ću dalje.
    U postupak mislim da više neću jer ne mogu više to sve prolaziti. Nakon svega ovoga bila bi najsretnija da je bio negativan test. Za sada još je dosta sve friško pa ni ne znam kad mogu uopće očekivati prvu M.
    .
    Čestitam svima koje su dočekale svoje srećice. 💙💗
    One koje se još bore, nadam se da će dočekati taj dan da imaju svoje klupko sreće uz sebe.
    Jurky neka on još malo uživa u trbuhu. Drži se.
    Pozdrav svima🤗

Bebolina jako mi je zao, ne znam sta bi ti pametno rekla, saljem zagrljaj 🫂 ❤️

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Jurky32
    02. Rujan 2024. 11:35

Saniii, a izgleda da tako mora biti 🤷‍♀️ hvala ti ❤️ brojim još 24 dana do ulaska u deveti mjesec i onda sam na konju 🤗
    Čokoladica, super za uzv 🤞🥰 meni je na Rebru bio dovoljan nalaza mpo specijalista koji me šalje na kariogram..
    Bebolina, hvala ti ❤️ moja iskrena sućut i baš mi je žao što si to sve morala proći, drži se 🫂🫂

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Aria1994
    02. Rujan 2024. 11:39

Bebolina bas mi je zao . Moja sućut 🥲❤️Drži see uzmi se vremena za sebe 

👸🏻29 god nizak Amh
    🤴🏻36 normo , sve u redu
    Naša najveća sreća iz trećeg postupka💞
    Borba za bebu broj 2🙏🏻
    08/2024 in progress ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.