Jurky drago mi je da je sve u redu, jos 100 dana ❤️❤️❤️
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Drage žene, žao mi je 😞 nije nam se niz nastavio, nadam se da jesen nosi bolje vijesti 🤞🫂
🙎♀️ (35g) nizak amh, 5,3 pmol/L
🙎♂️ (35g) loš spermiogram (hipospermija, astenozoospermija, teratozoospermija)
5/2024 Beta+, aspiracija 9 js, 8 oplođenih, 1 ET, 4 ❄️ test 31.5. ❌
6/2024 FET, 26.6. Beta1 310, 28.6. Beta2 855, 12.7. UZV ❤️ it's a (low risk) boy 💙
Razumna i Giselle žao mi je
Tinčica drži se. Sve je ovo igra živaca u kojoj god fazi da jesmo. I ja iščekujem UZV pa se brinem da su mi bete možda bile male, pa se tješim da je bilo ok duplanje kroz 48 sati. Pa se sve brinem što očekivati u petak i sva sam na iglama.
Medolina beta je super. Neka se lijepo dupla.
Dunya daj ti nama sličicu testa. Ali kažeš da su ti lijepe crte i nije ni prva jutarnja mokraća, a i pila si prije toga, onda mislim da nemaš brige svakako je trudnoća u pitanju. Čuda su uvijek moguća. Ali vjerujem da je dr nešto vidio (možda je još rano i sićušno) pa nije siguran što je vidio pa je zato rekao da napraviš test.
Držim da nalaz bude dobar sutra i da ti se beta lijepo dupla 🤞 🤞
Jurky super za uredne nalaze. A i baš lijepo od dr što je malo škicnula bebača.
Pokušavamo od 06/22
03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
05/23 prirodni postupak, nastupila O
08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
08/24 💔💔
Tinčica drži se. Sve je ovo igra živaca u kojoj god fazi da jesmo. I ja iščekujem UZV pa se brinem da su mi bete možda bile male, pa se tješim da je bilo ok duplanje kroz 48 sati. Pa se sve brinem što očekivati u petak i sva sam na iglama.
Dunya daj ti nama sličicu testa. Ali kažeš da su ti lijepe crte i nije ni prva jutarnja mokraća, a i pila si prije toga, onda mislim da nemaš brige svakako je trudnoća u pitanju. Čuda su uvijek moguća. Ali vjerujem da je dr nešto vidio (možda je još rano i sićušno) pa nije siguran što je vidio pa je zato rekao da napraviš test.
Jurky super za uredne nalaze. A i baš lijepo od dr što je malo škicnula bebača.
https://ibb.co/hVC58nz
Sad vec imam dva testa 😁 prvi radjen u 14h drugi odmah iza posla oko 16:30h
Sutra betu i progesteron radim pa vidjet cemo sta dalje..
👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
🧑💼36-spremiogram uredan
🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
🔸02/24. FET-2 blastociste
🔸03/24 spontani 💔
🔸️7/24prirodna trudnoca
🔸️8/24 spontani 💔
🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
🔸️FET ⏳️
https://ibb.co/hVC58nz
👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
🧑💼36-spremiogram uredan
🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
🔸02/24. FET-2 blastociste
🔸03/24 spontani 💔
🔸️7/24prirodna trudnoca
🔸️8/24 spontani 💔
🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
🔸️FET ⏳️
Dunya nadam se da je to to..i da će vas beta sutra iznenaditi..
Cure žao mi je zbog negativnih testova, sad ide ljeto odmorite se nauživajte, napunite baterije i od 9 u nove pobjede..:)
Ja 36-hashimoto, on 41 oligo
VV, 2 postupka, 6 transfera, 2023💜
7/24 planirani FET
Leona, 😘🫂
Angel eyes, daa još samo 100.. otkad sam dobila nalaze amniocenteze dani idu ko ludi 😘❤️
Bebolina, 😘🫂
Dunya, to su bome prave crte 🥳 ❤️
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Jurky super za uredne nalaze. A i baš lijepo od dr što je malo škicnula bebača.https://ibb.co/hVC58nz
Sad vec imam dva testa 😁 prvi radjen u 14h drugi odmah iza posla oko 16:30h
Sutra betu i progesteron radim pa vidjet cemo sta dalje..
Bravoo😍😍 cestitam
Ista test trakica ko i moja🤞🏼❤️
27👱🏻♀️ 44🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Cure žao mi je zbog negativnih testova, šaljem vam veliku podršku za dalje ♥️
Vidim da imamo i čuda na forumu, držim fige da sve bude u redu 🙏🏻
Ja sam prokrvarila uz jake menstrualne bolove jučer na putu za Zg, popila sam odmah četiri duphastona na svoju ruku i spavala na lijevom boku, nisam htjela na hitnu jer ionako ništa ne možemo učiniti u ovom trenutku. Danas na pregledu dva srca kucaju, ali jedan kasni po veličini za tjedan dana u razvoju, veći je 12 mm, a manji 5 mm, ovaj veći je niže dolje, a dr ne vidi odakle krvarenje. Naručili su me za tjedan dana opet na kontrolu, i ukinula mi je sve lijekove osim Cyclogesta. Bolove sad imam blaže, krvarim tamnije i oskudno kod odlaska na wc. Uglavnom bojim se, nije ugodno, ali preostaje mi biti strpljiva i pomalo dan po dan.
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
Medolina super beta, nek se lijepo podupla 🍀
Razumna, giselle žao mi je 😔
Jurky super za pregled 🤗 brzo će proći tih 100 dana i eto malog frajera 🤭🩵 šaljemo 😘
Leona 💞 pusa od imenjakinje 😘
Dunya testići su top! Drzim fige na najjače 🤞🍀
Darliv žao mi je zbog krvarenja, nadam se da se neće ponavljati 🤞 sretno na kontroli i drzim fige za male mrve 💞 🍀
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji