Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bumbarica
    17. Srpanj 2024. 11:48

Slee ja to još ne bi odbacila..šta nije da je danas 7dnt? Dosta je to rano još..:)
    Mi smo ipak odustali od ovog ciklusa..endometrij se počeo "raspadati"..sad malo odmor pa sa sljedećim stvarima opet u akciju..
    Obzirom da mi se ovo nikad nije dogodilo, može li mi netko reći kako to sad s Duphastonom ide..rekao doktor 10 dana po dve tablete..kad onda da očekujem sljedeće stvari?

Ja 36-hashimoto, on 41 oligo
    VV, 2 postupka, 6 transfera, 2023💜
    7/24 planirani FET

tera_
    17. Srpanj 2024. 12:01

Kruškica90

Bebolina2024

Tinčica i Mura žao mi je.
    Kruškica90 sretno danas na UZV. Javi nam kako je prošlo. Kako se osjećaš? Jel ti prošla ona nadutost?
    Prvo trudnicki uzv odraden. Doktor je zadovoljan, a onda smo i mi. Srce kuca, termin 8.3. 🥰🥰🥰 mislim da se nista od mpo postupka nisam bojala kao ovog uzv.. ali sve super proslo 😇

Predivno🥰🥰 razumijem strah jer ga i ja sada imam😁

👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

tera_
    17. Srpanj 2024. 12:03

Bebolina2024

Kruškica90

Bebolina2024

Tinčica i Mura žao mi je.
    Kruškica90 sretno danas na UZV. Javi nam kako je prošlo. Kako se osjećaš? Jel ti prošla ona nadutost?
    Prvo trudnicki uzv odraden. Doktor je zadovoljan, a onda smo i mi. Srce kuca, termin 8.3. 🥰🥰🥰 mislim da se nista od mpo postupka nisam bojala kao ovog uzv.. ali sve super proslo 😇
    Drago mi je što je sve u redu i što srce kuca. Sad ti je vjerujem malo lakše. Ja isto se baš bojim, ali nadam se ipak da će biti sve u redu.
    Imaš kakve simptome? Koliko ti onda on danas računa da ti je trudnoća tjedana?
    Slee najbolje ponoviti za koji dan.
    Baš se zaredao neki loš niz. Srećom imate smrzliće pa je ipak malo lakše.
    Tera više me je strah od prvog UZV. Nadam se samo da će biti sve u redu. Od simptoma bolne grudi, umor i tu i tamo mučnina.

I mene je strah pa razumijem... mene grudi nimalo ne bole i ispuhane su🤣 ja jedino imam podrigivanje😏

Kbc St

tera_
    17. Srpanj 2024. 12:05

Bumbarica

Slee ja to još ne bi odbacila..šta nije da je danas 7dnt? Dosta je to rano još..:)
    Mi smo ipak odustali od ovog ciklusa..endometrij se počeo "raspadati"..sad malo odmor pa sa sljedećim stvarima opet u akciju..
    Obzirom da mi se ovo nikad nije dogodilo, može li mi netko reći kako to sad s Duphastonom ide..rekao doktor 10 dana po dve tablete..kad onda da očekujem sljedeće stvari?

Nakon prestanka sa duphastonom za nekih 2-3dana bi trebala doci menga.

Kbc St

tinčica1703
    17. Srpanj 2024. 12:06

Slee vidi seeeeeeeee :))))))Koji ti je danas dan nakon transfera????Ajme kako sam sretna sad 

39 ja👩‍❤️‍👨30 muž
    jajovodi ✂️ .; Rh imunisatio, AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- 2 js, Et, 1 smrzlić vesnaa1985@gmail.com

Samara
    17. Srpanj 2024. 12:09

Svim lavicama sa negativnim testićima i betama želim poručiti da ne odustaju i želim u novim postupcima veeelike beturine!
    Slee ja nebi odustala još, pls nemoj biti negativna dok se ne potvrdi betom. Nadam se da si u krivu i želim ti svu sreću u ovom postupku :)
    Kruškica90, čestitke na ❤️. Tebi su vratili 3 u ovom postupku?
    Curama sa pozitivnim testićima, nek sve bude u redu i da ubrzo upoznate svoje male mirišljive smotuljke❤️

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

tinčica1703
    17. Srpanj 2024. 12:11

Slee kad stavljaš utriće jel ti teško idu ili lagano, pa tebi je danas 6 dnt ili 11 dno , pa tebi se zalijepilooooo, taman čitam očajničke postove po netu kako je puno cura imalo negativne testove a pozitivnu betu.. tješim sama sebe a šanse su kao da dobiješ na lotu za to, a ti se vratila u igru :))))

39 ja👩‍❤️‍👨30 muž
    1. postupak- clomifen ❌
    4. postupak- beta ❌

Kawa
    17. Srpanj 2024. 12:33

žuži, ,tera , hvala vam za podijeljena iskustva  i ja imam duze cikluse pa cu vjerojatno onda oko 10dc krenuti, svakako pratim lh trakicama. niste dobivale stopericu u fetu? ja isto velike nade polazem u fet, vise neg u ovaj prvi et jer su mi nakon aspiracije i jajnici bili uvecani i bilo je tekucine u trbusnoj supljini to su mi rekli na transferu, tako da se nadam da ce fet biti dobitan pogotovo jer cu biti odmorna nakon godisnjeg, a i vasi primjeri me puno tješe 
    jurky, mariola , znaci stizu nam dvojica Toma, prekrasno  neka bude sve u najboljem redu.
    slee definitivno se vidi crtica! meni je prije par ciklusa isto popodnevni urin na kinezu tek nakon pola sata pokazao bas jaku drugu crticu, prokrvarila sam sutradan pa ne znam koliko je test bio ispravan, ali ipak je bio kinez, ovo kod tebe je duchesse ? ponovi svakako i popodne i sutra 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

tera_
    17. Srpanj 2024. 12:40

Kawa

žuži, ,tera , hvala vam za podijeljena iskustvai ja imam duze cikluse pa cu vjerojatno onda oko 10dc krenuti, svakako pratim lh trakicama. niste dobivale stopericu u fetu? ja isto velike nade polazem u fet, vise neg u ovaj prvi et jer su mi nakon aspiracije i jajnici bili uvecani i bilo je tekucine u trbusnoj supljini to su mi rekli na transferu, tako da se nadam da ce fet biti dobitan pogotovo jer cu biti odmorna nakon godisnjeg, a i vasi primjeri me puno tješejurky, mariola , znaci stizu nam dvojica Toma, prekrasnoneka bude sve u najboljem redu.
    slee definitivno se vidi crtica! meni je prije par ciklusa isto popodnevni urin na kinezu tek nakon pola sata pokazao bas jaku drugu crticu, prokrvarila sam sutradan pa ne znam koliko je test bio ispravan, ali ipak je bio kinez, ovo kod tebe je duchesse ? ponovi svakako i popodne i sutra

Ja sam u jednom fetu dobila stopericu, ali koliko sam skuzila bas je rjetko tamo daju.. ako si imala tekucine i uvecane to je bio blagi hiper mozda i nije bilo idealno za et, zelim ti svu srecu da fet uspije🥰

Kbc St

tinčica1703
    17. Srpanj 2024. 12:47

Čekam Slee a nje nikako... Aman ženooo javljaj novosti, nokte ću si sve pojesti, ajde daj nam zrno nadeeee 🤷‍♀️🫂❤️🤞

39 ja👩‍❤️‍👨30 muž
    1. postupak- clomifen ❌
    4. postupak- beta ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.