Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hypnoticpoison
    16. Srpanj 2024. 12:13

Pozdrav, ženoline moje!🥰🥰🤗🤗
    Evo i mene.😊
    Pupice naše od sveg ❤️ navijamooooo za Vas da se pojave crtice na testićima!🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤️❤️
    Loli baš mi je drago da si se javila i da ste se se odlučili na još jedan postupak.💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️
    Medolina čekamo betušku s tobom!🤞🤞🍀🍀❤️❤️
    Kawa joj, radije nemoj na svoju ruku prestati sa terapijom. Pričekaj još malo što će ti liječnik reći.
    Rolice draga kako ide sa pretragama? Nadam se da je sve u redu! Grliiiiimmmmm 🫂🫂😘😘
    Angel eyes kako si mi ti? Jako mi je žao zbog upale.😔😔 Nadam se da će čim prije proći. Čuvaj se!❤️❤️ Grliiiiimmmmm 🫂
    Dodo i tebe moram 🫂 i 😘.❤️❤️
    Leona baš tužna i teška priča, ali sve je na kraju došlo na svoje i ja znam da će vaša mrvica biti najvoljenija na svijetu.🥰🥰❤️❤️
    Nove curke dobrodošle!👋👋
    Svim lavicama sretno, najsretnije!💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️
    Čuvajte se 🌞.

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
    2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
    "Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

• donna9
    16. Srpanj 2024. 12:22

Leona89

Donna ja ga recimo moram do 12tt koristiti, tako mi je bilo rečeno i prije nego mi je otkriven hematom, meni je progesteron bio graničan, pa mi je uveden i Prolutex. Ne znam kako je inače kad nemaš tih problema🤷🏻‍♀️kako si inače?♥️😘
    Tinčice žao mi je, ali ne gubi nadu, ništa još nije gotovo. Držim 🤞🏻🍀dobro sam hvala na pitanju, mučnine i dalje prisutne, kratko ujutro ili navečer, cicke me jako bole i dalje, mislila sam da to prestane nakon nekog vremena🙈🤷🏻‍♀️ljubim i grlim, samo hrabro lavice🫂💪🏻♥️😘
    Mura žao mi je😔držim 🤞🏻 i dalje🍀♥️
    Lejla wau😍krasan testić, itekako pozitivan, čestitam 🎉♥️
    Razumna sretno sa skidanjem kila♥️😘💪🏻
    Kawa hvala ti♥️☺️ odlučila sam ipak raditi anomaly i kombinirani probir, pa ako nešto baš bude sumnjivo, onda ću napraviti i nipt♥️♥️🥰😘
    Žao mi je zbog menga grčeva, javi kako je prošlo s testićem, kad bi trebala betu vaditi? Nemoj prekidati terapiju dok se ne čuješ sa dr., samo prijedlog 🫂♥️😘
    Angeleyes hvala ti♥️🥰🫂😘🥹držim 🤞🏻 da što prije budeš bolje😘😘😘🍀🤞🏻
    Slee žao mi je, nadam se da će se sutra pojaviti♥️♥️♥️🍀🤞🏻😘
    Korni hvala ti, tvoja poruka me rasplakala 🥹 istina je sve, dugo smo ovo čekali i stvarno se nadam da ćemo biti divni roditelji, bebač će biti jako voljen 🥹♥️♥️♥️🫂😘 kako ste ti i baby L? ♥️♥️♥️

Leona, hvala ti na odgovoru 🥰 znači još malo i približavaš se 12 tj pa možeš sigurno prestati, super! Uzimaš li nešto od suplemenata? Sjetila sam se da si bila spominjala povišen tsh, nadam se da se to izreguliralo☺️Ja sam super, nemam nikakvih simptoma osim što sam često umorna pa više ležim nego inače. Ali s obzirom na vrućine vani, bilo bi mi svakako tako. More mi je ispred nosa, a meni ugodnije kući s klimom🤷😅
    Kaže gin da je s trudnoćom sve u redu, napravili smo Nifty pa čekam rezultate. Nadam se da će pokazati sve uredno pa da se mogu malo opustiti 🥰 Nestvarno mi je da je uspjelo iz prve poslije ove teške dijagnoze

💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
    05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
    Nifty ✅ Stigao dečko☺️

Matajči
    16. Srpanj 2024. 12:28

Tinčice - nadam se da ce sve izaci na dobro 🙏❤️
    Lejla - cestitam 😍
    Ja sam danas 3dpt, ne znam evo sto bih rekla, lijevi jajnik me rastura, leđa onako slabije, ovisi u kojoj sam pozi, ali jajnik.... Od jutros se previjam i prebacujem s kreveta na kauc i obrnuto. Tek kad noge savijem u koljenima i privucem prsima bude lakse. Ne znam sto je ovo, luda sam....... 🤦‍♀️

👩28🧑27
    AMH 19, blaga trombofilija
    Pokusavamo od 2020.
    2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
    2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
    Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
    07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
    08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
    "Idemo dalje, sve do medalje!" ❤

Medolina
    16. Srpanj 2024. 13:11

Javili su mi betu, u šoku sam jer iako su testovi bili pozitivni nisam vjerovala. Beta je malo iznad 1200, kaže sestra da je to odlicno, za dva dana opet idem vadit. 
    Vjerujem da ce neka od vas znat mi reci ta visina jel uredu s obzirom na sve, danas mi je 17-ti dan od AIH-a

2018. 👶🏻
    2019. Blighted ovum
    2022. Missed ab.
    4/24 prvi put AIH
    6/24 drugi AIH -pozitivan test 🤰

angel eyes
    16. Srpanj 2024. 13:49

Slee jos je rano 🙏🙏
    Bumbarica nadam se da se endo zadebljao 🥰
    Medolina cekamo rezultate s tobom 🙏 🙏 ❤️ ❤️
    Hypnoticpoison, Korni 🤗🤗🥰🥰
    Donna nadam se da ces se uspjeti uskoro opustiti i uzivati 😘

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok
    2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Medolina
    16. Srpanj 2024. 14:18

Hypnoticpoison

Evo i mene.😊
    Pupice naše od sveg ❤️ navijamooooo za Vas da se pojave crtice na testićima!🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤️❤️
    Loli baš mi je drago da si se javila i da ste se se odlučili na još jedan postupak.💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️
    Kawa joj, radije nemoj na svoju ruku prestati sa terapijom. Pričekaj još malo što će ti liječnik reći.
    Rolice draga kako ide sa pretragama? Nadam se da je sve u redu! Grliiiiimmmmm 🫂🫂😘😘
    Angel eyes kako si mi ti? Jako mi je žao zbog upale.😔😔 Nadam se da će čim prije proći. Čuvaj se!❤️❤️ Grliiiiimmmmm 🫂
    Leona baš tužna i teška priča, ali sve je na kraju došlo na svoje i ja znam da će vaša mrvica biti najvoljenija na svijetu.🥰🥰❤️❤️
    Nove curke dobrodošle!👋👋Svim lavicama sretno, najsretnije!💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️Čuvajte se 🌞.

Hypnoticpoison koji dan je tebi bila druga beta, vidim da je 1313 vrijednost bila?

2018. 👶🏻
    2019. Blighted ovum
    2022. Missed ab.
    4/24 prvi put AIH
    6/24 drugi AIH -pozitivan test 🤰

Hypnoticpoison
    16. Srpanj 2024. 14:25

Medolina

Hypnoticpoison

Evo i mene.😊
    Nove curke dobrodošle!👋👋Svim lavicama sretno, najsretnije!💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️Čuvajte se 🌞.
    Hypnoticpoison koji dan je tebi bila druga beta, vidim da je 1313 vrijednost bila?

Medolina 12. dan mi je beta bila 1313. Tako da ti je to u redu betuška.😊 Čestitam od ❤️!😘😘 Sad zajedno s tobom čekamo četvrtak i navijamo da lijepo naraste!💪💪🙏🙏🍀🍀❤️❤️

🏥 Poliklinika IVF
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Giselle
    16. Srpanj 2024. 14:28

Cure, prije čitanja zaostatka samo javljam da ništa od mene, beta negativna.
    😔

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.

Razumna
    16. Srpanj 2024. 14:35

Giselle

Cure, prije čitanja zaostatka samo javljam da ništa od mene, beta negativna.
    😔

Baš mi je žao. I kod mene 0.
    Ali idemo u nove pokušaje. Ne smijemo sad potonuti. 
    Bolje negativan test nego loša trudnoća. 
    Svakim pokušajem smo sve bliže našim željenim bebama. 
    Odtuguj, isplaci se, popi piće dva, počasti se finom večerom, imaj ludi sex, kupi si nešto lijepo, novu haljinu ili ruž. Sutra je novi dan i nova prilika, a među tvojim smrzkicima sigurno je barem jedna beba. Grlim te i razumijem na najjače.
    Drage moje žene, hvala svima na lijepim riječima 💞 

👩‍❤️‍💋‍👨38g
    12/2020 ivf u IVF Centar💉🔬🧫🧬
    12/2020 - ET 2 trodnevna 👎
    ❄🐧🐧🐧🐧 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022 IVF➡️ET-2x trodnevni👎(⛄⛄⛄⛄⛄⛄)
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
    5/23 - Sv. Duh - ETx1 trodnevni 👎😠
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - četvrti Ivf - transfer 1BC😮‍💨
    7/24-fet 1BC 🙁
    11/24-fet 2 BC ☹️

Hypnoticpoison
    16. Srpanj 2024. 14:37

Hypnoticpoison

Medolina

Hypnoticpoison

Evo i mene.😊
    Medolina 12. dan mi je beta bila 1313. Tako da ti je to u redu betuška.😊 Čestitam od ❤️!😘😘7jo Sad zajedno s tobom čekamo četvrtak i navijamo da lijepo naraste!💪💪🙏🙏🍀🍀❤️❤️

Medolina jooooj, ispravak. Krivo sam napisala. Betuška od 1313 mi je bila na 14. dan poslije transfera. Oprosti, vrućina mi udarila u glavu.😀😀🤭🤭

🏥 Poliklinika IVF
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.