Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Medolina
    16. Srpanj 2024. 14:42

Hypnoticpoison

Hypnoticpoison

Medolina

Hypnoticpoison

Pozdrav, ženoline moje!🥰🥰🤗🤗
    Evo i mene.😊
    Pupice naše od sveg ❤️ navijamooooo za Vas da se pojave crtice na testićima!🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤️❤️
    Loli baš mi je drago da si se javila i da ste se se odlučili na još jedan postupak.💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️
    Medolina čekamo betušku s tobom!🤞🤞🍀🍀❤️❤️
    Kawa joj, radije nemoj na svoju ruku prestati sa terapijom. Pričekaj još malo što će ti liječnik reći.
    Rolice draga kako ide sa pretragama? Nadam se da je sve u redu! Grliiiiimmmmm 🫂🫂😘😘
    Angel eyes kako si mi ti? Jako mi je žao zbog upale.😔😔 Nadam se da će čim prije proći. Čuvaj se!❤️❤️ Grliiiiimmmmm 🫂
    Dodo i tebe moram 🫂 i 😘.❤️❤️
    Leona baš tužna i teška priča, ali sve je na kraju došlo na svoje i ja znam da će vaša mrvica biti najvoljenija na svijetu.🥰🥰❤️❤️
    Nove curke dobrodošle!👋👋Svim lavicama sretno, najsretnije!💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️Čuvajte se 🌞.
    Hypnoticpoison koji dan je tebi bila druga beta, vidim da je 1313 vrijednost bila?
    Medolina 12. dan mi je beta bila 1313. Tako da ti je to u redu betuška.😊 Čestitam od ❤️!😘😘7jo Sad zajedno s tobom čekamo četvrtak i navijamo da lijepo naraste!💪💪🙏🙏🍀🍀❤️❤️
    Medolina jooooj, ispravak. Krivo sam napisala. Betuška od 1313 mi je bila na 14. dan poslije transfera. Oprosti, vrućina mi udarila u glavu.😀😀🤭🤭

O super, jer sam se ja vec mislila da je kod mene ovo previsoko, a preko telefona mi rekli da je to odlicno, pa sam malo zbunjena bila. Kod mene nije bio transfer nego inseminacija, pa pretpostavljam da je to mozda to 😊

2018. 👶🏻
    2019. Blighted ovum
    2022. Missed ab.
    4/24 prvi put AIH
    6/24 drugi AIH -pozitivan test 🤰

Medolina
    16. Srpanj 2024. 14:43

Razumna i Giselle  jako mi je žao 😢😢🥺 

2018. 👶🏻
    2019. Blighted ovum
    2022. Missed ab.
    4/24 prvi put AIH
    6/24 drugi AIH -pozitivan test 🤰

dunya
    16. Srpanj 2024. 14:48

Svakodnevno citam sve vase postove i radujem se sa svim pozitivnim testovima i suosjcam sa svima koji se i dalje trudne. 
    Ne pisem skoro nikad jer vec duze vrijeme "tapkam u mjestu" 
    Sredinom marta sam imala spontani i nakon toga sam upratila nekoliko zena koje su u istom periodu imale slicnu situcaciju i uspjele su makar r stimulaciju proci, a ja se jos uvijek borim da dobijem menstuaciju. 
    U 4 mjeseca sam dobila samo jednu menstruaciju koja je izazvana lijekovima i desila se na 72.dan 
    Ocekivala sam da ce ciklus iza toga biti redovan medjutim 43 opet bez menstruacije. Danas sam bila na pregledu i doktor me pitao da li sam radila test na trudnocu.. naravno da nisam jer imam oba jajovoda zacepljene  (po mojoj logici prirodna trudnoca je nemoguca). Dobila sam nove tablete za izazovanje ciklusa medjutim doktor mi je rekao da prvo uradim test ako bude negativan da pocnem sa terapijom..
    Medjutim test je momentalno bio pozitivan, dvije roze tamne linije ..
    Evo sad ne znam sta da mislim.. da li je moguce da je 4 mjeseca nakon spontanog ostao beta HCG u krvi .. iako sam eto imala i jednu izazvanu menstruaciju 
    Ujutro cu svakako uraditi nalaz i krvi i ponoviti jos koji test .. ali hiljadu upitnika mi je iznad glave 

👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
    🧑‍💼36-spremiogram uredan
    🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
    🔸02/24. FET-2 blastociste
    🔸03/24 spontani 💔
    🔸️7/24prirodna trudnoca
    🔸️8/24 spontani 💔
    🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
    🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
    🔸️FET ⏳️

Giselle
    16. Srpanj 2024. 15:03

Razumna

Giselle

Cure, prije čitanja zaostatka samo javljam da ništa od mene, beta negativna.
    😔
    Baš mi je žao. I kod mene 0.
    Ali idemo u nove pokušaje. Ne smijemo sad potonuti.
    Bolje negativan test nego loša trudnoća.
    Svakim pokušajem smo sve bliže našim željenim bebama.
    Odtuguj, isplaci se, popi piće dva, počasti se finom večerom, imaj ludi sex, kupi si nešto lijepo, novu haljinu ili ruž. Sutra je novi dan i nova prilika, a među tvojim smrzkicima sigurno je barem jedna beba. Grlim te i razumijem na najjače.
    Drage moje žene, hvala svima na lijepim riječima 💞

Žao mi je 😔 Bit ćemo ok i opet u nove pobjede 🫶 Držim fige da će ti sljedeći biti zadnji pokušaj ❤️ 
    Šaljem zagrljaj ❤️ 
    Cure hvala svima na podršci,  držim svima fige za ogromne betuške i školsku trudnoću ❤️

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.

angel eyes
    16. Srpanj 2024. 15:08

Medolina ❤️❤️❤️❤️❤️ čestitam, neka se lijepo dupla 🥰😘 
    Giselle, Razumna zao mi je 😔😞😞 
    Dunya ne znam odgovore, cudno, ne vjerujem da je od 3 mj pozitivan test. Ne znam sto bi ti rekla, jeli moguce da ipak jajovodi nisu toliko zacepljeni, da je spontana trudnoca? Drzi se, saljem zagrljaj i javi se 😘😘🤗🤗

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok
    2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

dunya
    16. Srpanj 2024. 15:18

angel eyes

Dunya ne znam odgovore, cudno, ne vjerujem da je od 3 mj pozitivan test. Ne znam sto bi ti rekla, jeli moguce da ipak jajovodi nisu toliko zacepljeni, da je spontana trudnoca? Drzi se, saljem zagrljaj i javi se 😘😘🤗🤗

Ne znam sta da mislim, test sam uradila radi reda samo da bih pocela piti tablete, na poslu u sred dana nakon litar i po vode i momentalno su se pojavile obje linije. Bas sam ostala sokirana 
    Na jednom jajovodu imam i hidrosalpinks, ne samo da je zacepljen. Ja sam mislila da je s tom dijagnozom prirodna trudnoca potpuno nemoguca mada cudno mi je bilo i sto mi doktor govori da uradim test a vec zna za cijelu situaciju.
    Javim svakako sutra dok uradim nalaze 

👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
    🧑‍💼36-spremiogram uredan
    🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
    🔸02/24. FET-2 blastociste
    🔸03/24 spontani 💔
    🔸️7/24prirodna trudnoca
    🔸️8/24 spontani 💔
    🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
    🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
    🔸️FET ⏳️

Jurky32
    16. Srpanj 2024. 16:01

Nove cure, dobrodošle i sretno vam svima u kojoj hod fazi da jeste 🤞🥰
    Leona, iz vaše teške priče izaći će jedno malo divno stvorenje, a dočekati će ga dvoje divnih roditelja ❤️
    Loli, sretnoo 🤞🥰
    Mura, Kawa, Slee, 🤞🤞 da se crtice ipak pojave ❤️
    Kawa, nemoj prekidati terapiju bez konzultacija s doktorom..
    Angel eyes, brz oporavak 🤞🥰
    Korni, 😘 djevojčici ❤️
    Medolina, beta je odlična, čestitam 🥳🥰
    Razumna, Giselle, jako mi je žao 😔 držite se ❤️
    Dunya, javi nam situaciju sutra 🤞🥰
    ----
    Ja sam se čula sa svojom gin vezano za OGTT, ona kaže da nije potrebna daljnja obrada s obzirom na minimalno odstupanje.. Ja ću ipak malo pripaziti s prehranom.. opreza nikad dosta.. Bila sam danas i na uzv štitnjače, sve je super.. Išla sam privatno u Agram u Zd.. oduševljena sam tom bolnicom.. kad mi je gledala štitnjaču bacila je oko i na bebu.. maleni se opet okrenuo glavom prema meni unutra 😁 

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

tinčica1703
    16. Srpanj 2024. 16:27

Razumna, Giselle lavice naše, jaaakooo mi je žao 😭
    Što da vam utješno kažem kad me isti scenarij čeka za par dana, naime kako sam vam i rekla pratim Lh trakice i da sam ja sad trudna Lh trakica bi mi danas bila jača od jučerašnje ali i ona jenjava, nestaje polako, nekako sam se zaista pomirila da je to to ponovno 🥺🥺

39 ja👩‍❤️‍👨30 muž
    jajovodi ✂️ .; Rh imunisatio, AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- 2 js, Et, 1 smrzlić vesnaa1985@gmail.com

Leona89
    16. Srpanj 2024. 16:30

Korni ❤️❤️❤️ vjerujem da zna biti teško, sigurno su vam podočnjaci do pol lica😂 vjerujem i da na sve zaboraviš kad ju primiš i stisneš uz sebe. Uživaj s mojom malom imenjakinjom i ljubi ju puno💜🩷💜🩷
    Bumbarica dobrodošla ☺️ sretno sutra na pregledu🤞🏻🍀
    Hypnotipoision 🥹🫠🙈🥰❤️hvala ti puno🥰❤️🥰❤️🥰😘
    Donna 29.07. idem kod svoje ginekologice pa ako je hematom nestao, a nadam se da je, onda ću prestati nakon njenog blagoslova🙈😂hormone idem vaditi 26.07. nadam se i ja da se izreguliralo🤞🏻ajme, udomi me na koji tjedan ženo😍🌊 ja jedva čekam otići na more🏄🏻‍♀️🧜🏻‍♀️🏖️super da ti je umor jedini simptom, mene je baš danas satrao, zaspala ko klada na dva sata☺️drago mi je da je sve u redu, držim 🤞🏻 da Nifty dođe uredan, javi svakako. I meni je tako, ne vjerujem još uvijek da nam je uspjelo iz prve, drago mi je i zbog vas❤️🥰😘
    Medolina beta ti je top, vjerujem da će se lijepo poduplati☺️čestitam i želim ti mirnu i urednu trudnoću ☺️🎉❤️🥰😘
    Giselle i Razumna žao mi je🫂😔♥️ljubim i grlim😘♥️♥️♥️
    Dunya ajme koja priča, vjerujem u čuda, pa se nadam da se i kod tebe desilo☺️😍držim 🤞🏻 za visoku betu, javi nam svakako. Sretno ♥️☺️🍀🤞🏻
    Jurky hvala ti, jedva čekam☺️🥰❤️😍😘🩷💙 drago mi je da je sve u redu☺️❤️❤️

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

tinčica1703
    16. Srpanj 2024. 16:33

dunya

angel eyes

Ne znam sta da mislim, test sam uradila radi reda samo da bih pocela piti tablete, na poslu u sred dana nakon litar i po vode i momentalno su se pojavile obje linije. Bas sam ostala sokirana
    Na jednom jajovodu imam i hidrosalpinks, ne samo da je zacepljen. Ja sam mislila da je s tom dijagnozom prirodna trudnoca potpuno nemoguca mada cudno mi je bilo i sto mi doktor govori da uradim test a vec zna za cijelu situaciju.
    Javim svakako sutra dok uradim nalaze

Nadam se da će na kraju sve biti u redu, držim fige ❤️

39 ja👩‍❤️‍👨30 muž
    jajovodi ✂️ .; Rh imunisatio, AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- 2 js, Et, 1 smrzlić vesnaa1985@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.