Znam da zvuči nevjerovatno, ali tako sam bila sretna dva dana i drago mi je za taj osjećaj, ovo beznađe ionako sam bezbroj puta osjećala, na beznađe sam naučila, vratimo se u stvarnost sad, naučiš sa vremenom, ajmo pozitivno dalje, možda iznenadi još za koji dan, da je u pitanju sada blastica umjesto osmostaničnog brojalo bi se tek 6.-ti dan, ako za dva dana ne bude onda je to to i čeka me moj smrzlić, dala sam zadnji atom snage, sve od sebe, borila se, kako je pisano u zvijezdama tako će biti, Mura, Kawa, Slee sretno nam bilo cure, i svim ostalima puno sreće želim da donese današnji dan. Razumna šaljem najjjveći zagrljaj , kako ste danas moje cure : Npcelica, Hpoision, Dodo, Marisha, Tratinčica, Sanii, Čokoladica, Rolica, Žuži, Leona, Gisele, Jurky, Jabukica, sadigreen, Korni i sve ostale koje sam izostavila javite kako ste danas…
39 ja👩❤️👨30 muž
jajovodi ✂️ .; Rh imunisatio, AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- 2 js, Et, 1 smrzlić vesnaa1985@gmail.com
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
SRPANJ 2024.
18.7. čet
JABUKICA - ultrazvuk
ŽUŽI - transfer
19.7. pet
BEBOLINA2024 - ultrazvuk
MURA - beta
TEICH56 - transfer
20.7. sub
SLEE - beta
22.7. pon
HYPNOTICPOISON - ultrazvuk
BIKMIK - ultrazvuk
23.7. uto
TRATINČICA - ultrazvuk
TINČICA1703 - beta
TERA_ - ultrazvuk
26.7. pet
LEONA89 - anomaly scan
29.7. pon
LEONA89 - ultrazvuk
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim IVF ✖️
7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. ⏳
s88.forum@gmail.com
Dobro jutro zenee moje! Nije me jako dugo bilo, vjerojatno se ni ne sjecate aliii
https://ibb.co/YbzXBG8
https://ibb.co/5sPSG1pNadam se da je ovo stvarno pozitivno jer je pokazalo u 2 minute😍
27👱🏻♀️ 44🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Lejla ❤️❤️❤️❤️❤️ divno, čestitam, zelim ti urednu i mirnu trudnoću 😘😘
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Tinčica ja sam na 9.dnt trodnevnog imala baš sjenicu, tako da još postoji nada, a uvijek postoji nada da se kasnije dogodila implatacija tako da svakako postoji šansa još nekoliko dana da se pojavi druga crta koja će i lijepo tamniti.
Loli sretno u novom pokušaju. 🤞🤞
Mura 🤞🤞
Lejla to je baš pravi plusić, čestitam i sretno dalje.
Dobrodošle nove cure.
Pokušavamo od 06/22
03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
05/23 prirodni postupak, nastupila O
08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
08/24 💔💔
Ja sam izvadila krv. Popodne ću ići po nalaz na sv Duh. Danas ću zatvoriti bolovanje. Sutra na posao. Ne mogu vjerovati da su 2 tjedna tako brzo prošla. Planiram smršaviti 10kg do sljedećeg postupka. Pa sam sad sva u tome. Ne znam jeli to od ovih hormona ali imam osjećaj da se kg baš lijepe na mene a baš teško idu dolje...
👩❤️💋👨38g
12/2020 ivf u IVF Centar💉🔬🧫🧬
12/2020 - ET 2 trodnevna 👎
❄🐧🐧🐧🐧 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022 IVF➡️ET-2x trodnevni👎(⛄⛄⛄⛄⛄⛄)
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
5/23 - Sv. Duh - ETx1 trodnevni 👎😠
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - četvrti Ivf - transfer 1BC😮💨
7/24-fet 1BC 🙁
11/24-fet 2 BC ☹️
Dobro jutro zenee moje! Nije me jako dugo bilo, vjerojatno se ni ne sjecate aliii
https://ibb.co/YbzXBG8
https://ibb.co/5sPSG1pNadam se da je ovo stvarno pozitivno jer je pokazalo u 2 minute😍
Divno, čestitam
Razumna u potpunosti te shvaćam, i ja sam se baš udebljala, sigurnih 15 kg od početka postupka. Katastrofa... A sad ako mi ne uspije, imam još smrzlić, a kako sam i rekla, ovo beznađe mi nekako šapuće kad nisam do sad uspjela ni neću, tako da kroz život a kad se očistim hormona imam kad mršavit.... Nadam se i ja da će se sjenica ipak pokazat, a ako ne čeka me moj smrzlić
39 ja👩❤️👨30 muž
1. postupak- clomifen ❌
4. postupak- beta ❌
tinčica jebemu, žao mi je, nadam se da je ipak jos rano i da ce se crtica vratiti , iskreno se nadam
leona vasa prica je bas jako teska i bas zato mi je jako drago zbog vas da vam je uspjelo iz prve i da stize samo vasa mala mrva sto si rekla hoces li raditi nipt ?
razumna ako se dobro sjecam ti si i prije ovog postupka pisala da imas problema sa kg, zelim ti od srca da uspijes skinuti taj visak i u nove pobjede
sanjuska kako si nam ti ?
giselle sorry nisam uopce popratila da si bila u fetu, zao mi je zbog neuspjeha, nadam se da nas svih ceka sreca iza uglaa
teich hvala tii
angeleyes kako si nam ti i upala ?
ja danas na 8dpt nisam ni radila test, vec sam otpisala ovaj cklus zbog jakih menga grceva koje osjecam vec sigurno 3-4 dana, da je zbog trudnoce vec bi test neku sjenicu pokazao.. napravit cu popodne jos jedan mullerov cisto da sam sigurna i onda prekidam terapiju.
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
tinčica jebemu, žao mi je, nadam se da je ipak jos rano i da ce se crtica vratiti , iskreno se nadamleona vasa prica je bas jako teska i bas zato mi je jako drago zbog vas da vam je uspjelo iz prve i da stize samo vasa mala mrvasto si rekla hoces li raditi nipt ?
razumnaako se dobro sjecam ti si i prije ovog postupka pisala da imas problema sa kg, zelim ti od srca da uspijes skinuti taj visak i u nove pobjedesanjuska kako si nam ti ?
giselle sorry nisam uopce popratila da si bila u fetu, zao mi je zbog neuspjeha, nadam se da nas svih ceka sreca iza uglaateich hvala tiiangeleyes kako si nam ti i upala ?
ja danas na 8dpt nisam ni radila test, vec sam otpisala ovaj cklus zbog jakih menga grceva koje osjecam vec sigurno 3-4 dana, da je zbog trudnoce vec bi test neku sjenicu pokazao.. napravit cu popodne jos jedan mullerov cisto da sam sigurna i onda prekidam terapiju.
Hejjj, moja preporuka je da ne prekidaš terapiju dok ne vidiš sa dr ipak.. Daj si nadu za još sutra
39 ja👩❤️👨30 muž
1. postupak- clomifen ❌
4. postupak- beta ❌
Giselle sretno s betom danas, nadam se da ćete pozitivno iznenaditi 🙏❤️
Razumna drži se, kad bi bar beta bila pozitivna i naravno trudnoća uredna. I ja sam promislila radije da uopće više ne uspijem nego da moram prolaziti gubitke, koliko uopće možemo izdržati.... Šaljem zagrljaje 🤗🤗
Leona baš je teška vaša priča, tako sam sretna da ste uspjeli ❤️❤️
Medolina kad vadis betu? Vjerujem da će biti pozitivna 🥰🥰
Kawa nemoj odmah sve otpisati, ima jos sanse. Ja sam možda luda, vjerujem do zadnjega 🥰🥰 bas me satrala upala, mislim da sam bolje krenem nesto raditi po kući, ferba se vrati tako da mirujem dok se skroz ne oporavim. Žuži hvala na preporuci Bridgerton je bas za opuštanje 😊
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Sortiraj odgovore
Najstariji