Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mrvica722

Broj poruka: 504

Prijavi adminu

Pitanje za trudnice je ste na početku imali smanjivanje ili nestajanje simptoma ? Prije par dana sam povraćala sad nista,grudi i dalje bolne al ispuhanije 🫣🫣nervoza
    Pregled tek idući pregled sad sam 6tt

TraTinčica

Broj poruka: 180

Prijavi adminu

Rolica

Kornisretnooo danaaas, neka sve prođe u najboljem redu, javi nam seeeWildwlowersretno! Neka sve prođe superBlondiečekamo betu s tobomGiselle- sretno na uzvRazumnadraga hvala ti što si nam se javila, baš te se povremeno sjetim. Želim ti puno sreće i neka se sve poklopi kako trebaPebbleshvala ti još jednom na knjigama, baš im se veselimSleekako si ti draga, spremna za nove pobjede? Kako je Šogi?Bebolinadržimo fige do kraja, neka izađe sve na dobroHPoisondrgaa kako si, kako se osjećaš?Leonakako si, jesu krenule mučnineTinčicesretnoooo želim ti od srca da ovaj bude dobitan!🤞🤞
    Tratinčicekako si ti?Dodo jesi u akciji oko nalazaJa se pripremamStela, Bubice, Jurky, Kawa, sve cure

Dobro sam, osim sto me migrene bas napadaju 😞 mucnine su mi popustile a sada su mi poceli zatezanja u maternici i krizima ali nista strasno. 
    Kako si ti?

👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
    12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
    11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
    02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
    12.04. beta 2 = 2282
    21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️

Giselle

Broj poruka: 283

Prijavi adminu

Korni sretnoooo, mislimo na tebe i princezu❤️
    Wildflower sretno na ultrazvuku🥰🥰
    Blondie neka beta rasturi 🙏
    Kawa super🥰❤️
    Istrijanka, nemam iskustva, ali nadam se da ćeš biti iznimka i da da će biti dobro..
    MimaR, druge cure će ti znati bolje reći, ja sam odmah išla privatno tako da je sve išlo brzo,  nije bilo čekanja. .....
    Cure, bila na pregledu i sljedeći petak FET pa ako mogu na listu❤️ Trudim se zatomiti ushićenje da se opet ne razočaram, ali jedva čekam ❤️
    Svim curama sretno!!🥰🥰

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.
    1.ivf 4/24 neuspješan,
    7/24 FET neuspješan
    4❄️

jane23

Broj poruka: 80

Prijavi adminu

Bok cure. Voljela bi ici na inseminaciju/ivf u Repromed jer sam cula puno pozitivnih iskustava. Medutim, Repromed mi je na drugom dijelu grada. Zanima me, kad ste kretale na inseminaciju/ivf, koliko puta ste trebale dolaziti? Sjecam se da mi je davno jedna cura govorila da je svako jutro odlazila na injekcije. Je li to jos uvijek praksa? Ukoliko da, ne odgovara mi zbog posla pa je mozda bolje da potrazim nesto blize? 
    Imate li vi dobrih iskustava s nekom drugom poliklinikom? Puno bi mi znacilo svako iskustvo

👩🏻 🧔🏻‍♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L //

11.2024. Letrozol, Ovitrelle, IUI. +, ali niska beta (dosegla max. 40)

Bebolina2024

Broj poruka: 1712

Prijavi adminu

jane23

Bok cure. Voljela bi ici na inseminaciju/ivf u Repromed jer sam cula puno pozitivnih iskustava. Medutim, Repromed mi je na drugom dijelu grada. Zanima me, kad ste kretale na inseminaciju/ivf, koliko puta ste trebale dolaziti? Sjecam se da mi je davno jedna cura govorila da je svako jutro odlazila na injekcije. Je li to jos uvijek praksa? Ukoliko da, ne odgovara mi zbog posla pa je mozda bolje da potrazim nesto blize?
    Imate li vi dobrih iskustava s nekom drugom poliklinikom? Puno bi mi znacilo svako iskustvo

Ja sam obavila sve u 6 dolazaka kod njih i sreća je ne čeka se ništa (konzultacije, folikulimetrije, aspiracija i transfer).
    .
    Giselle 🤞 🤞
    Sretno danas svima.
    I hvala svima koje navijate za mene i moj testić da bude pozitivan 😘

Pokušavamo od 06/22
    03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
    05/23 prirodni postupak, nastupila O
    08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
    01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
    08/24 💔💔

Giselle

Broj poruka: 283

Prijavi adminu

jane23

Evo ja sam išla na ivf tamo pa ti mogu reći kako je meni bilo.
    Ciklus prije sam išla na pregled, onda od 22.dana krenula sa sprejem suprecur. Kad sam dobila menstruaciju krenila s bockanjem,  to sama radiš, nije ništa strašno imaš na YouTube-u prikazano. Ne znam kako je prije bilo, ni ja ni nitko ovdje od kad sam na forumu nije išao na te injekcije u kliniku, ne samo Repromed nego i drugdje, nego si sve same dajemo. 8.dan ciklusa mi je bio prvi pregled. 11.drugi, tri dana nakon toga aspiracija i 5 dana nakon aspiracije transfer.

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.
    1.ivf 4/24 neuspješan,
    7/24 FET neuspješan
    4❄️

tinčica1703

Broj poruka: 402

Prijavi adminu

Cure, oprostite što sam ovih dana odsutna, smrtni slučaj je u pitanju i srce mi je slomljeno, ne mogu vam nit pisat nit čitat, nisam Vas zaboravila ali pisat ću čim nadođem. Hvala na razumjevanju, grlim i ljubim sve 🫂🫂

39 ja👩‍❤️‍👨30 muž
    jajovodi ✂️ .; Rh imunisatio, AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- 2 js, Et, 1 smrzlić vesnaa1985@gmail.com

blondie

Broj poruka: 60

Prijavi adminu

Curke beta je 206,7 🙂🙂

👩🏼 30 god adenomioza, PCOS
    👦🏼 37 god nalazi uredni
    Pokušavamo 4 god
    Prvi pregled Petrova 11 mj 22
    Od 4 mj 23 stimulacija ovulacije i planiranje odnosa
    23.4 aspiracija, freeze al
    29.4 4 blastice sve❄️❄️❄️
    ⏳ 18.6 transfer jedne ❄️ blastice 6 dpt + test
    27.6 beta 206,7 29.6 beta 392.1 beta 1.7 997.3
    11.7 prvi UZV ❤️ 31.7 drugi UZV ❤️
    22.8 Qualified low risk it’s a boy 💙💙💙

angel eyes

Broj poruka: 697

Prijavi adminu

Giselle sretno s fet-om 😘
    Blondie tooooo čestitam ❤️ neka se lijepo dupla 😘 
    Tinčica zao mi je 😔

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok
    2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Marisha

Broj poruka: 675

Prijavi adminu

tinčica1703

Cure, oprostite što sam ovih dana odsutna, smrtni slučaj je u pitanju i srce mi je slomljeno, ne mogu vam nit pisat nit čitat, nisam Vas zaboravila ali pisat ću čim nadođem. Hvala na razumjevanju, grlim i ljubim sve 🫂🫂

Primi moju sućut. Drš se 
    Blondie čestitam i sretno dalje 

🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)✖ listopad FET(1)✖ studeni FET(1)✖
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖
    02.2025. ...⏳...

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.