Rolice, evo za hormone mislim da ću pričekati mengu u 9.mj., mislim da je bitno zbog postupka i protokola, a i onda će mi se valjda uspostaviti neka ravnoteža pa će biti relevantniji nalazi. To mislim raditi u Petrovoj jer imam kod njih već 3x rađen nalaz pa mi je nekako najbolje uspoređivati za pad/rast vrijednosti, tipa AMH, FSH i sl.
Sljedeći tjedan idem na briseve privatno preko police dod osiguranja, a u petak imam konzultacije u Petrovoj.
Vidjet ću s doktoricom mogu li preko police odraditi neke pretrage (kad sam išla na sistematski nisam imala popis od MPO doktora) - tipa vidjela sam da CO radi homocistein, vit. D, vit. B12, OGTT, ANA i sl., čak antikardiolipinska tijela.
Odradit ću koliko god mogu pretraga preko police jer mi istječe u 10.mj. i propast će mi, a onda se naručim preko HZZO-a taman pred postupak.
TORCH ću raditi na Mirogojskoj, to ću iskombinirati s cijepljenjem da ne idem 2x jer mi je malo izvan ruke.
Muž se naručio na HLA tipizaciju i kariogram - čeka termine, još je danas KBC sustav pao, blago nama.
Fun fact - iz Petrove 3 (HZTM) su mi odgovorili da rade HLA tipizaciju, danas je došao kod njih na vađenje krvi i poljubio vrata jer oni to ne rade i treba se naručiti na Rebro.
👩1987, AMH 2.7 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
1. IVF 2020. ET PETROVA - trudnoća od prve, curica💜
2. FET 2023., beta ⛔️
3. FET 2023., prokrvarila prije bete⛔️
4. ET 2024. IVF klinika, missed ab u 8tt. 💔
5. ET 2024. IVF klinika, beta⛔️
6. ET 2024. Alea fertility ⛔️
dodo87.forum@gmail.com
Tinčice, žao mi je, primi moju sućut... 😞🙏
Blondie, čestitam, neka se lijepo podupla 🥳
Wildflower, super za dobar pregled, samo neka raste i napreduje ❤️ Držim fige da rezultati nipt-a dođu čim prije 🤞😘
NPelice, prava curka, još malo pa je i ona tu 😊 Uzbuđenje raste? 🥰
Giselle, sretno s FET-om, neka je ovaj dobitan 🤞❤️
Nicaivo, Mrvica, probajte ne brinuti oko simptoma, ja u prvoj trudnoći nisam imala nikakve simptome (a ni u drugoj baš puno), bit će sve OK 😘
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Tinčice, jako mi je žao, primi moju iskrenu sućut.
Blondie, super za betu, nek se lijepo podupla i nek te dočeka srčeko na UZV
Wildflower, dobro nam došla natrag Drago mi je da je sve dobro kod tebe.
Ostale curkeee, pusa i sretno svima
👩1987, AMH 2.7 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
1. IVF 2020. ET PETROVA - trudnoća od prve, curica💜
2. FET 2023., beta ⛔️
3. FET 2023., prokrvarila prije bete⛔️
4. ET 2024. IVF klinika, missed ab u 8tt. 💔
5. ET 2024. IVF klinika, beta⛔️
6. ET 2024. Alea fertility ⛔️
dodo87.forum@gmail.com
Barrbi7, sretno s bebom broj 2 🤞🥰
Wildflower, sretno druškanje danas 🤞🥰
Blondie, super, čestitam🥳 neka se lijepo podupla 🤞🥰
Giselle, super, sretno 🤞🥰
Korni, neka sve danas prođe super 🤞❤️
NPelica, bravoo za dobar pregled 🥳 još malo i eto cure ❤️
Jane23, sretno 🤞🥰
Tinčica, iskrena sućut 🙏
Kruškica90, sretno 🤞🥰 ti sad već možeš i testić napraviti (ako je blastica) 🤞
Sretno svima 😘🫂
trodnevni su bili (njih 3 vraćena), ali strah me testa. Imam obiteljsko druženje za vikend pa nekako odgađam bilo kakvu informaciju da ne budem eventualno tužna ako bude negativan strpit ću se do ponedjeljka, koliko god dolazim u napast nekad sa "kud puklo da puklo".. zanimalo me baš jesu normalni takvi bolovi jer zadnji ET se ne sjećam da mi se ovako nešto dogodilo.. jasno da svatko ima svoje simptome, ali barem da se pojadam
U postupku od 2022
2022 Inseminacije❌️
3/23 IVF-1 js, nije oplodena
6/23 IVF -2 js, nije
12/23 IVF/ ICSI 3 js, 1 oplodena, 1ET ❌️
6/24 IVF/ICSI 5 js, 3 oplodene, 3 ET -> trudnoca 💖
Razumna žao mi je zbog herpesa😔Inače postoji i Herplexim krema, ja često dobijem ispod nosa, ako ti ginekolog kaže da ne bi trebala piti pitaj bar za kremu. Neka ti ovaj FET napokon donese dugo očekivanu bebicu, navijamo za tebe🥹🍀🤞🏻♥️
Slee držim 🤞🏻 da uskoro budeš bolje i da će FET biti dobitan 🍀🤞🏻❤️😘
Istrijanka nadam se da će biti sve u redu na kraju, makar beta nije obećavajuća🥹♥️🤞🏻🍀😘
Korni ti si do sad već nadam se upoznala svoju curicu, javi kako je prošlo kad ćeš moći, nadam se da je bilo brzo i jednostavno ☺️🩷💜🩷💜🩷
Sanjushka kažu da seks i koja čaša crnog vina mogu potaknuti M, pa ako nisi probaj🙈☺️♥️😅
Barbi pozdrav, moj dragi je uzorak davao na odjelu humane, mislim da smo ga tamo i naručivali, nazovi ih pa pitaj☺️ sretno 🍀 🤞🏻 ❤️ 😘
Wildflower sretno na druškanju danas🍀❤️😘
Blondie sretno sa betom🍀❤️😘
Giselle sretno na UZV🍀🤞🏻❤️
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Npelica drago mi je da je sve u redu sa curkom🩷🩷🩷💜💜💜
Tratinčice baš mi je žao da te ta glavobolja toliko muči, nadam se da ćeš brzo biti bolje😔♥️😘
Rolice hvala na pitanju🥹Jesu, krenule su još u 6tt i svakim danom se pojačavale. Baš mi zna biti jako muka, toliko da mi nije do ničega. Nema povraćanja, makar stalno imam osjećaj kako bi mogla povratiti. Jako sam umorna i bezvoljna, jučer mi je cijeli dan bilo mučno😔Obavljala sam zadnjih dana pretrage krvi i urina, krvnu grupu itd. Jučer su me zvali iz laboratorija da mi je TSH jako povišen🥴ne znam jesam li vam pisala, bio mi je ok, pa mi je pao ispod ref.vrijednosti(0.22), mjesec iza porastao na 23, sada je 16,91. Moguće da i to jako utječe na opće stanje, čekam odgovor od endokrinologice da vidim hoće li mi još povećati terapiju😔kako si ti? ♥️😘🥰
Mrvice da, znala sam tjedan dana biti bez ikakvih simptoma. Sve ti je to normalno, budi bez brige🥰♥️😘
Giselle super, čekamo s tobom sljedeći petak i navijamo🎉🤞🏻🍀♥️🥰😘
Jane dobrodošla i sretno 🍀 🤞🏻 ❤️
Tinčice jako mi je žao, primi moju iskrenu sućut 😭 😓 😔 💔 🫂
Blondie super je beta🎉neka se lijepo podupla🥰🍀🤞🏻
Kruškica sjećam se da je i mene u prvom tjednu iza transfera jedan dan tako jako boljelo, mislim da je to bio 4dpt, dobro si opisala, kao da ti netko gužva maternicu. Kasnije se nije nastavilo tako intenzivno i na 7dpt sam imala plusić, tako da moguće da je implantacija🍀🤞🏻🥰 pišni test pa ćeš znati na čemu si, sretno♥️
Wildflower bitno da je sve u redu🥰 čekamo s tobom rezultate nipta, koji si radila?♥️♥️♥️🍀ja sam na kraju odlučila raditi mini anomaly i kombinirani, pa ako slučajno pokaže nešto čudno onda ću raditi neki nipt☺️
Dodo plan ti je super, sretno s pretragama ♥️🥰
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Tratinčice izdrži, nadam se još malo i to je iza tebe... radiš još normalno?
Giselle supeeer, sretno! Držimo fige
Tinčice žao mi je, drži se
Blondie jeeeeej čestitam, nek se dalje lijepo duplaaa
Dodo ajde super si sve iskombinirala, to sam i ja mislila možda još pričekati, ali ipak mislim da ću krenuti sad s ovom mengom da ne čekam predugo dok sve skupim. Ja ću sve obaviti u Vinogradskoj, rekli su samo da se javim mailom na 1.dan ciklusa pa će me naručiti, a back up mi je Rebro gdje su me naručili tek 02.08. S Rebra su mi napisali da te pretrage traju 2 sata, ne znam zašto... jel zbog 500 ampula krvi što vade ili neka dr fora... Za torch ću isto na Mirogojsku, to čekam pogodan dan jer mi je isto malo daleko... HLA rade na Rebru, da... A Bože, bezveze su ti šetali muža. Moj se još nije naručio, zaboravila sam mu uopće reći, baš budem... Javi kako napreduješ
Leona draga drži se 🥰🥰 Nadam se da je uskoro to iza tebe, navodno mučnine drže do 11-12 tt pa prođu. A za TSH čudno, nisam imala s time iskustva, sigurno će ti neka od cura znati više o tome. Drži mi se
👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska bolnica -> prirodan postupak -> 🐣 popucali prije aspiracije
Pozdrav curke, nije me bilo par mjeseci zbog gubitka..nisam bas pratila pa kome je uspjelo cestitam😍😍 svim borilicama i cekalicama sretno🙂 Ja sam imala danas transfer 🐧i sad cekanje😊😊
👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Wildflower drago mi je da je sve u redu, već 12 tt ❤️❤️ nadam se da će i rezultati testa biti dobri 😘
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Tera sretno, neka se mrva čvrsto primi 🙏🙏
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Sortiraj odgovore
Najstariji