Pebbles ja bi knjižice ako može 🤭😁 Inače sam knjiški moljac, a ovo je baš naša tema sad 🤭🤭 Reci koliko sam dužna ili mi daš svoj mail pa se javim? Hvala ti 🥰♥️
.
Sretno svim curkama, čitam detaljno kasnije 🥰🥰
👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska bolnica -> prirodan postupak -> 🐣 popucali prije aspiracije
Tratinčice i Bikmik drago mi je što je sve u redu, neka dalje tako nastavi.
Giselle baš ti se lijepo sve posložilo. Neka ti FET donese sreću. 🤞🤞
Sanjuška nadam se da će uskoro stići.
.
Mislim da kod mene ni ovaj put ništa, cerviks tvrd i nisko kao i inače.
E i meni je bio, i ja sam mislila nista, bas me to zacudilo, tek je oneksalo poslije testa ✌️
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Pebbles ja bi knjižice ako može 🤭😁 Inače sam knjiški moljac, a ovo je baš naša tema sad 🤭🤭 Reci koliko sam dužna ili mi daš svoj mail pa se javim? Hvala ti 🥰♥️
.
Sretno svim curkama, čitam detaljno kasnije 🥰🥰
Naravno da moze, ajd evo broj moba u opisu pa se javi na whatsapp i sve dogovorimo 😊
👩🏼💼🧑🏼💼 ‘90
01/2023 - vanmatericna (prirodno)
2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
3. IVF (cito) 🤍
Pebbles, 🤞🤞 da nalazi dođu dobri 🥰
Bebolina, čekamo vikend s tobom 🤞🤞🥰
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Jurky draga, hvala na pitanju, mi smo super 😊 Ipak je puno lakše s drugom bebicom, puno smo opušteniji nego s prvom pa pretpostavljam da je zbog toga i ona super beba jer točno znamo što joj treba i u kojem trenutku da bude zadovoljna i sretna beba 😁 A starija curka polako prihvaća seku 🥰 Baš ju je neki dan ujo zezao da će joj uzeti seku, a ona je, na naše veliko iznenađenje, počela vikati da je to njezina seka, baš se jadna ozbiljno zabrinula 😄 Tako da, bit će to sve super, slatke su to brige 😉
Bebolina, ništa još nije gotovo, držim fige za plusić ❤️🥰
Korni, nestrpljivo čekamo vijesti, sretno ti najsretnije 😘🍀
Sadiegreen, beta je odlična, neka se lijepo podupla za dva dana 😊🤞
NPelice, javi nam se nakon druškanja 🤗
Kawa, sretno na uzv-u 😊
Hypnoticpoison, a joj, baš mi je žao za jednu bebicu, ali najbitnije je da je druga i dalje tu i da maše mami i tati 🥰
BikMik, bravo za srčeko, neka samo raste i napreduje 😊❤️
Giselle, Tinčica, sretno 🍀🥰
Fionci, čestitam na zdravom dečkiću 🥳😊
Tratinčica, bravo za dobar uzv, a jesu li popustile migrene?
Slee, kako si, jel došao nalaz brisa? Sretno u FET-u 🤞🍀🥰
Sanjushka, jel došla vještica? 😁
Stela, Sanii 🤗😘
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
sadie odlicna beta, drzimo fige za lijepo duplanje
bebolina iskreno se nadam da ce ti biti ovako kako ti je bikmik napisala
pebbles radis li neki gender reveal ili ces samo procitati nalaz ?
sto li nam je s korni , tko zna jel se nesto pokrenulo
evo mene s uzv, kaze dr da je tek krenulo ali da je za sada zadovoljan, 6 folikula s jedne i 6 s druge , vidjet cemo kako ce to napredovat dalje s obzirom na moj pcos, ali nastavi li ovako bit ce dobro. u petak opet uzv, dotad nastavljam s bemfolom.
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
HPoison ma dugo je 4 tj u početku tako, obzirom na situaciju, a taman trebaš i anomaly tako da samo ti odi prije ❤️❤️ ako se smijem ubaciti ja sam imala vaginalni u početku tamo iza 12 tt je bio preko abdomena uzv 🤗
Sadiegreen čestitam odlična beta 🥳🥳❤️
PFlinstones čekamo nestrpljivo rezultat 🤭🤞❤️
BikMik čestitam neka do kraja bude školska trudnoća 🤞❤️
Bubice hahaha a treba i njoj vremena da se privikne da više nije jedinica i da se ne vrti sve oko nje, kako kažeš slatke brige 🤭❤️
Korni nadam se da ćemo uskoro vidjeti slikicu princeze 🤭❤️
Bebolina 🤞❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Bebolina žao mi je, nadam se da će te testić ipak iznenaditi 🤞🏻🍀♥️
Fionci hvala za preporuku za test♥️baš si lijepo ovo napisala na kraju, istina, baš smo prava mala zajednica podrške♥️♥️♥️♥️😘
Npelice uživaj na druškanju♥️♥️♥️
Kawa držim 🤞🏻 da bude što više lijepih folikula🍀♥️😘
Korni neka bude sretno i brzo♥️♥️♥️♥️🍀🤞🏻
Sadiegreen čestitam, beta je odlična, nek se lijepo podupla🎉🎉🎉🥹♥️
Pebbles blago tebi🥹super, drago mi je zbog tebe. Neka tako i ostane. Držim 🤞🏻 za dobar nalaz🍀♥️♥️♥️🥹
Kawa super rezultat, sretno u petak, neka lijepo rastu🍀♥️😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Bok žene moje, hrabre lavice 💞.
Ja sam vam sva odlijepila. Išla sam u Darovarske toplice, ako to ne pomogne ne znam što više činiti.
Sad čekam fet koji treba biti 2.7 a sinoć sam dobila herpes kod oka. I sad čekam kod svoje dr opće prakse da vidim što ću sa tim jer u ljekarni nisu imali što dati.... Obzirom da mi je ovo 11 transfer ne znam što bi više pisala. Veselim se bebici u buši, bolovanju (bolovanje u 7mj 🥳 da bar živim na moru ili negdje u prirodi 😄). Tu i tamo vas čitam, veselim se svakom vašem uspjehu ali nemam snage više pisati. Vidjela sam da je čak pisala i neka mama od žene koja ide na ivf... Ne znam koja je to uopće razina pomoći jer ja nakon 4g ivf imam osjećaj da sam svima dosadila sa tim i da smo muž i ja sami u svemu. Doduše, molitve dolaze sa svih strana. Sestrična čak moli za nas svaki dan. Idem dosta na hodočašća i sve sam prepustila Bogu jer vidim da ja ništa sama ne mogu.
Šaljem Vam svima puno pozdrava i ljubavi
👩❤️💋👨38g
12/2020 ivf u IVF Centar💉🔬🧫🧬
12/2020 - ET 2 trodnevna 👎
❄🐧🐧🐧🐧 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022 IVF➡️ET-2x trodnevni👎(⛄⛄⛄⛄⛄⛄)
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
5/23 - Sv. Duh - ETx1 trodnevni 👎😠
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - četvrti Ivf - transfer 1BC😮💨
7/24-fet 1BC 🙁
11/24-fet 2 BC ☹️
Sadie to ti je odliiicns beta! Samo nek se sad lijepo podupla!
Bubica hvala ti na pitanju! Ja se osjecam jos uvijek bas lose, al nalazi krvi pokazuju da je sve dobro. Brisevi stizu kroz par dana. Necu nista odgadjati, za sad je plan da idemo u fet kako smo i dogovorili, ali se iskreno nadam da cu se uskoro osjecati bolje.
Kawa odlican broj folikula, neka se sve nastavi lijepo razvijati!
Razumna potpuno mi je jasno da si vec umorna od svega i da ti se ne da vise ni pisati, iskreno se nadam da ces uskoro ostvariti svoju najvecu zelju. Saljem to puno zagrljaja i podrske
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🪄🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji