Marita zao mi je, zaista je tesko kad se ostane bez transfera ali to sto se sada desilo tako, ne mora znaciti da ce biti isto u nekom narednom ciklusi/postupku, imali smo vec slucajeva na forumu da se stanuce ne oplode ili stanu i razvoju pa sljedeci postupak bude uspjesan.
Ne zelim da dajem lazne nade, naravno, ne znam tvoju cjelokupnu situaciju ali i ja sam imala 2 missed abortusa, imam nizak AMH (oko 7), visok FSH (12), jedan postupak bez transfera, 2 godine starija od tebe pa smo evo uspjeli ostvariti trudnocu, sve ok za sada, 13+4 danas i nadamo se da ce ovaj put sve biti ok. Sa srecom sta god da odlucite dalje ❤️
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Lali cestitam na curici 🤗
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Drage moje cure 🥹
Žao mi je što se danas pozdravljam s vama, 😔 stavili smo sve lijekove na papir + troškovi poliklinike i došli smo do zida… 💔💔 Eto nažalost, nekada moraš znati kada odustati. Znači i podigli smo kredit i to na jedvite jade, vraćam ga još 7 mj i rata mi je ogromna jer su dali na kratak period.. Bivša poliklinika je svojim bezobrazlukom uzela više od pola mojih novaca naplaćivanjem svega što se moglo… I nesavjesnim liječenjem uspjeli su zaje*** sve što se moglo. Iz ovog svega izlazim teška srca i nije mi ovo laka odluka. Drage moje lavice, ja vam u životu i postupcima želim sve najbolje da Vam se ostvare sve želje. Bit ću s vama u pozadini, pratit vas i držat fige za svaku od Vas. Puno ste mi pomogle i hvala Vam. Sve od reda vas ljubim i šaljem pozitivne vibre ❤️ Šaljem Vam svu svoju ljubav , posebno hvala Sani, Npcelica, Sanjushka, Bikmik, Dreamer, Čokoladica, Jurky, Wildflower, Razumna i sve ostale cure želim da pozdravim… Hvala za svaku toplu riječ.. ❤️❤️😘😘🥺😢
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Mariola ❤️
Sage sretno 😘
Žuži ja sam prestala s Novalacom kad sam počela piti Femimaxx, preklapaju se neki sastojci. Ipak nemam baš iskustva, netko će već od cura znati bolje.
Sadiegreen sretno u ponedjeljak 😘
Annboleyn divno, čestitam na curici ❤️❤️
Marita joj tako mi je žao a baš smo se svi veselili što se jedna oplodila. Odmori malo od svega i skupi snagu za dalje, šaljem zagrljaj 🤗🤗
Lali divne vijesti ❤️❤️❤️ čestitam na curici ❤️
Tinčica tako mi je žao, ne znam što bi ti rekla,😔
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Drage moje cure 🥹
Žao mi je što se danas pozdravljam s vama, 😔 stavili smo sve lijekove na papir + troškovi poliklinike i došli smo do zida… 💔💔 Eto nažalost, nekada moraš znati kada odustati. Znači i podigli smo kredit i to na jedvite jade, vraćam ga još 7 mj i rata mi je ogromna jer su dali na kratak period.. Bivša poliklinika je svojim bezobrazlukom uzela više od pola mojih novaca naplaćivanjem svega što se moglo… I nesavjesnim liječenjem uspjeli su zaje*** sve što se moglo. Iz ovog svega izlazim teška srca i nije mi ovo laka odluka. Drage moje lavice, ja vam u životu i postupcima želim sve najbolje da Vam se ostvare sve želje. Bit ću s vama u pozadini, pratit vas i držat fige za svaku od Vas. Puno ste mi pomogle i hvala Vam. Sve od reda vas ljubim i šaljem pozitivne vibre ❤️ Šaljem Vam svu svoju ljubav , posebno hvala Sani, Npcelica, Sanjushka, Bikmik, Dreamer, Čokoladica, Jurky, Wildflower, Razumna i sve ostale cure želim da pozdravim… Hvala za svaku toplu riječ.. ❤️❤️😘😘🥺😢
Zelim ti puno srece, ljubavi i da ti se jednom ipak ostvari ova zelja💝
👩🏻29 god
AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
🧔🏻♂️31 god asthenozoo->normo
1/2024 - Gonal F
31.1. aspiracija - 9 st
3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
curica🌸 7.12.👶🏻🩷J
Annboleyn drago mi je da je sve u redu i čestitam na curki 🩷 baš me zanima do kad će muž izdrzati 🤭
Marita jako mi je žao.. ne znam šta reći..drži se 🫂
Lali pa ide ta tvoja trakica 🤭🥰 čestitam na curki 🩷
Tinčica jako mi je žao da ste morali doći do toga..nadam se da će se stvari popraviti na bolje i da ćete moći još pokušati i ostvariti želju ❤️ drži se ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Annboleyn, cestitam na curkici, a tvom muzi svaka cast na stroljenju, bit ce odlican tata 😁❤️
Marita, bas mi je zao, sigurno ti je tesko sad, nadam se da ces sto prije skupiti smage za nove pobjede ❤️❤️❤️❤️
Lali, cestitam na curki, bit ce pun forum curkica 🤗
Tincica, stvarno se zanedalo, kako je to nefer, da te pare mogu sprijeciti u ostvarivanju sna, ali ja vjerujem da ce Bog providiti neki put za vas ❤️
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Drage moje cure 🥹
Žao mi je 😞😞😞
🙎♀️ (35g) nizak amh, 5,3 pmol/L
🙎♂️ (35g) loš spermiogram (hipospermija, astenozoospermija, teratozoospermija)
5/2024 Beta+, aspiracija 9 js, 8 oplođenih, 1 ET, 4 ❄️ test 31.5. ❌
6/2024 FET, 26.6. Beta1 310, 28.6. Beta2 855, 12.7. UZV ❤️ it's a (low risk) boy 💙
Tincica bas me jako pogodila tvoja poruka, uzasno mi je zao sto i glupe financije moraju stati na put. Da ti bar mogu poklonit svoje neiskoristene postupke, kako je to nefer!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Cure, Repromed ide na go od 1.8. do 1.9.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Sortiraj odgovore
Najstariji