Potpomognuta oplodnja vol. 8

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Mare0212

Broj poruka: 125

Prijavi adminu

Veceer.
    Molim vas za pomoc, u Rijeci su mi dali da idem raditi ogtt i homa index. 
    Ogtt mi je uredan, ali mislim da homa index nije, koliko se razumijem da je 4. Stavljam sliku pa ako dr netko susreo sa ovim problemom da mi pomogne, nadam se da nemam inzulijsku rezistenciju.
    Hvala svima
    https://ibb.co/KKqt4xJ

👩🏻 1994.
    👦🏻 1995.
    Pokušavamo od 01/2021
    Usporen rad stitnjace
    Inzulijska rezistencija
    26.09.-Prohodnost jajovoda(uredno)
    05.12.2022.- Prva inseminacija neuspješna
    6/23 Drugi pokusaj u prirodnom ivf-u, ali je ipak napravljena inseminacija(neuspjesno)
    ✨✨✨

korni

Broj poruka: 1908

Prijavi adminu

wildflower žao mi je! Ne znam za inseminaciju, ali znam da su inače cure pisale da je Repromed na vrhu uspješnosti (za IVF) zbog odlično embriologa. Sretno 🤞🍀
    Bubice sretno danas 🤞🤞 ja sam dobro, hvala ti. Stalno osluškujem kad bih mogla osjetiti one mjehuriće, leptiriće što cure spominju 🤭
    Ketyx pokrivajte na sve strane 🤭🤞🍀 bas kao šta sanjushka kaže, i mi smo tako ☺️
    Mare0312 ja ti nažalost ne mogu pomoći, sigurna sam da će se javiti neka od cura.
    Sretno svima ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Ketyx

Broj poruka: 104

Prijavi adminu

Mare0212 nažalost to je IR, imala sam istu situaciju u listopadu, promjena prehrane je obavezna. Izbaciti bijelo brasno, kvasac, prasak za pecivo, sve pekarske proizvode, tjesteninu, krumpir...itd Imate recepte za pirov ili razeni kruh sa sodom bikarbonom, mozete bata, kvinoju, lecu i tako to za zamjenu. I ne preskakat obroke i izgladnjivati se. E da slatkise, cipseve i secer obavezno izbaciti. Mozete pocet piti inositol. 
    Korni inace sam izbjegavala zbog utrica pa mi je odnos bio nalezamisliv al sad cu morati haha :)

👸🏻 33 - PCOS, MTHFR heterozigot, PAI-1 homozifot, IR 3.2, adenomioza / 🤵🏻 39 - normozoospermia
    5 IVF-a: 2 Petrova, 3 Škvorc
    1.IVF-20fol❌, 2.IVF-16fol 2trodnevna, 3.IVFp-3fol❌ 4.IVF-3fol❌, 5.IVF-22fol 1 morula, 6 BC (2x3)
    1.ET 2xtrodnevni-beta 0/ 2.ET 1xmorula-beta 0/ 3.FET 2xBC-beta 0/ 4.FET 2xBC-beta 0/ 5.FET 2xBC - beta 0
    09.02.konzultacije dr.G, IVF klinika

wildflower

Broj poruka: 784

Prijavi adminu

korni znas li mozda koje su jos poliklinike u vrhu? Pretpostavljam BetaPlus?
    Znaci u slucaju MPO-a, veci je zadatak na embriologu, a ne na ginekologu?🤔 hmmmm nisam o tome razmisljala, ali ima smisla... pretpostavljam da protokol nije isti za sve zene?

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

NPelica

Broj poruka: 1287

Prijavi adminu

Hello curke 🤗 čitam vas,  ali nemam ništa pametno za napisat. 😅 
    Bubica ja sam dobro, hvala ti ❤️ odmaram, uživam, mogu rec da su me sve tegobe osim umora zaobišle, a bome i mozak mi ne radi 😅 čari trudnoće 🤗 kako si ti? Sretno danas ❤️ 
    Wildflower zapravo su oboje bitni, iako embriolog malo vise .. ginekolog da pogodi dobar protokol, a embriolog da oplodi naše stanice.da izabere najbolje spermije.  Embriolog Stanić je u vrhu sa lošim spermiogramom, rekla bih da radi čuda. Daleko od toga što smo mi s njime uspjeli, imali smo još gori nalaz baš na punkciji, ali eto uspjelo je.  Ima i drugih klinika gdje ima dobrih embriologa, čini mi se da su cure pisale za Beta plus,  ali će ti one znati bolje reći 🤗 u svakom slučaju želim ti sreću ❤️ 
    Ketyx pokrivaj ti i ovo 🙈 nikad se nezna, vidiš kako nam je korni nešto je upalio ❤️🤗 sretno❤️ 
    Jurky32,  Sanjushka, Sanii, Stela_M, anii208, Bubica, Fashionista, Flo,Vitara, maslačak, Srculence,  Bebolina, Tikvica 🤗❤️🤗❤️ 
    Sretno curke svima 🤗🤗

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

AngelEyes

Broj poruka: 254

Prijavi adminu

Drage žene,
    nova sam na forumu iako vas pratim u tišini već neko vrijeme. Zahvalna sam jer sam puno naučila o MPO i stvarno se divim svima vama, hrabrosti, pozitivi... Nadam se da će nam ova godina donijeti svima samo uspješne postupke. Čestitke novopečenim mamama, a trudnicama želim mirnu i ugodnu trudnoću  . 
    Ukratko o nama: godine pokušavanja prirodnim putem, Hashimoto (hormone držim pod kontrolom s Euthyroxom 112), zavaljena maternica, svaki put nam je baš dugo trebalo da uspijemo. Imamo prekasnog sina od 3 godine, naše malo čudo  iza nas su dvije izvanmaternične trudnoće, laparaskopski odstranjena oba jajovoda te jedan spontani u 7tt nakon što su potvrđeni otkucaji. Ostaje nam još samo pokušaj IVF u što planirano krenuti čim odradim sve pretrage i kad mi ginekolog da zeleno svjetlo zbog nedavne laparaskopije. Već sam u kontaktu s poliklinikom Cito, nadam se ako bude sve ok u ožujku krenuti. 
    Iskreno, ne znam što bi mislila o svemu, govore mi da imamo šanse ali teško mi se i nadati. Ali opet, nemamo što izgubiti. Treba to operativno sve odraditi, putovati u Split tko zna koliko puta u jednom smjeru preko 200km, s poslom to sve organizirati jer ne želim da itko zna. A naravno ne želim zapostaviti dijete u cijelom postupku. 
    Kad vidim koliko vas je uspjelo, davate mi nadu i snagu. Hvala vam na tome! I ispričavam se na dugom postu 

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok 2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

NPelica

Broj poruka: 1287

Prijavi adminu

AngelEyes

Drage žene,
    nova sam na forumu iako vas pratim u tišini već neko vrijeme. Zahvalna sam jer sam puno naučila o MPO i stvarno se divim svima vama, hrabrosti, pozitivi… Nadam se da će nam ova godina donijeti svima samo uspješne postupke. Čestitke novopečenim mamama, a trudnicama želim mirnu i ugodnu trudnoću

.
    Ukratko o nama: godine pokušavanja prirodnim putem, Hashimoto (hormone držim pod kontrolom s Euthyroxom 112), zavaljena maternica, svaki put nam je baš dugo trebalo da uspijemo. Imamo prekasnog sina od 3 godine, naše malo čudoiza nas su dvije izvanmaternične trudnoće, laparaskopski odstranjena oba jajovoda te jedan spontaniu 7tt nakon što su potvrđeni otkucaji. Ostaje nam još samo pokušaj IVF u što planirano krenuti čim odradim sve pretrage i kad mi ginekolog da zeleno svjetlo zbog nedavne laparaskopije. Već sam u kontaktu s poliklinikom Cito, nadam se ako bude sve ok u ožujku krenuti.
    Iskreno, ne znam što bi mislila o svemu, govore mi da imamo šanse ali teško mi se i nadati. Ali opet, nemamo što izgubiti. Treba to operativno sve odraditi, putovati u Split tko zna koliko puta u jednom smjeru preko 200km, s poslom to sve organizirati jer ne želim da itko zna. A naravno ne želim zapostaviti dijete u cijelom postupku.
    Kad vidim koliko vas je uspjelo, davate mi nadu i snagu. Hvala vam na tome! I ispričavam se na dugom postu

Lavice, dobrodosla! možeš ti to 🤗 neznam dali možeš radi posla, ali imaš pravo na bolovanje, svakako ti ne piše radi čega si na bolovanju.. 
    Šansa uvijek postoji, ne odustaj ❤️ sretno 🤗

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

Mare0212

Broj poruka: 125

Prijavi adminu

Ketyx

Mare0212 nažalost to je IR, imala sam istu situaciju u listopadu, promjena prehrane je obavezna. Izbaciti bijelo brasno, kvasac, prasak za pecivo, sve pekarske proizvode, tjesteninu, krumpir…itd Imate recepte za pirov ili razeni kruh sa sodom bikarbonom, mozete bata, kvinoju, lecu i tako to za zamjenu. I ne preskakat obroke i izgladnjivati se. E da slatkise, cipseve i secer obavezno izbaciti. Mozete pocet piti inositol.
    Korniinace sam izbjegavala zbog utrica pa mi je odnos bio nalezamisliv al sad cu morati haha :)

Hvala puno na odgovoru ❣️
    Toga sam se najviše i bojala, znaci nece mi nista ni raditi u Rijeci dokle god ju imam? :/

👩🏻 1994.
    👦🏻 1995.
    Pokušavamo od 01/2021
    Usporen rad stitnjace
    Inzulijska rezistencija
    26.09.-Prohodnost jajovoda(uredno)
    05.12.2022.- Prva inseminacija neuspješna
    6/23 Drugi pokusaj u prirodnom ivf-u, ali je ipak napravljena inseminacija(neuspjesno)
    ✨✨✨

AngelEyes

Broj poruka: 254

Prijavi adminu

NPelica

Lavice, dobrodosla! možeš ti to 🤗 neznam dali možeš radi posla, ali imaš pravo na bolovanje, svakako ti ne piše radi čega si na bolovanju..
    Šansa uvijek postoji, ne odustaj ❤️ sretno 🤗

Hvala ti 🤗 imas pravo, bolje iskoristiti bolovanje kad vec imam pravo na to. 

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok 2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

Lelli97

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

Bubica1

Lotti, drago mi je da je pregled super prošao, još samo malo i bebač je tu 😊
    Stelić, Anii, također i kod vas ide to lagano kraju 🥰
    Faith, kako si?
    Korni, NPelice, Sreća, kako ste nam vi?
    Sanjushka, no pa konačno 😊 Sad samo jako u nove pobjede 💪❤️ Držim fige za dobre nalaze 🤞
    Maslačak, malo je sad već teže, ali ide, funkcioniram još 😁 I skroz te kužim kad kažeš da nemaš vremena zbog curke, tako je i kod mene, ne znam što bih prije, a zapravo ništ više ne mogu 😄

Baš sutra idem ponovo na GUK profil u bolnicu i to mi se tolko ne da da vam ne mogu opisati 😮‍💨 Cijeli dan gubiti u toj dnevnoj bolnici, a na kraju sve bude ionak u redu…
    Sretno svima sutra! 🍀😊
    Nove, a i stare cure, nemojte misliti da vas ignoriram, jednostavno ne znam odgovore na vaša pitanja, ali svakako vam želim da dođete do svog cilja čim prije 😘

Bubice jesmo mi bile skupa trudnice u proljetnicama 2021? ❤️

👸🏼27
    🤴🏻44
    👧🏼3yrs🎀🩷

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.