AngelEyes moram ti priznat da si me baš dirnula sa svojom objavom i želim ti od ❤ da ti uspije u 3 mjesecu i da bude sve ok,čim su ti rekli da šanse postoji onda vjeruj da će bit, samo hrabro i pozitivno naprijed.Mene čeka punkcija sutra, i vjerujem da nije ugodna ali šta je tu je, neko dodje lakšim putem do bebe netko mora težim.
👩= 33 godine, sve ok
🙍♂️= 38 godina, sve ok 4 . AIH = ❌️ ❌️❌️❌️
1mj 2024 / 1.IVF = 10JS=2 vracene - Beta ❌️ 0❄️ 5mj 2024/ 2.ICSI= 8JS= 2 vracene 3 dan, 0❄️ Beta ❌️
9mj 2024/ 3.IVF/ ICSI-16JS-2 vracene 3 dan - 0 ❄️ ❌️
Moram vam se pojadati, bas sam ljuta! Imala sam dogovr s dr.V iz petrove da ce mi paralelno voditi uzv za transfer iako ga radim u drugoj klinici posto su mi tamo smrzlice. Dodjem u čet.na uzv, njega nema, nakon sat i pol cekanja sam odustala i vratila se na posao. Jucer dogovorim u svojoj klinici da danas ide stoperica i 23.01.transfer i dobijem terapiju napisanu. Danas odem opet kod dr.V na uzv, ovaj put je tamo. Žena prije mene je imala pregled od 25 min, ja sam imala pregled od ravno 5 min, samo me pogledao i rekao da je sve okej da moze stoperica danas i poslao me da se obucem, dok sam se oblacila samo je viknuo doviđenja i otisao, nisam ga ni uspijela pitat da vidi terapiju i plan za dalje samo me otkantao. Bas sam bila u šoku posto je dogovor bio da ce on voditi proces. 😳😬 Kad ne odes privatno onda ocito dobijes ovakav tretman.
👸🏻 33 - PCOS, MTHFR heterozigot, PAI-1 homozifot, IR 3.2, adenomioza / 🤵🏻 39 - normozoospermia
5 IVF-a: 2 Petrova, 3 Škvorc
1.IVF-20fol❌, 2.IVF-16fol 2trodnevna, 3.IVFp-3fol❌ 4.IVF-3fol❌, 5.IVF-22fol 1 morula, 6 BC (2x3)
1.ET 2xtrodnevni-beta 0/ 2.ET 1xmorula-beta 0/ 3.FET 2xBC-beta 0/ 4.FET 2xBC-beta 0/ 5.FET 2xBC - beta 0
09.02.konzultacije dr.G, IVF klinika
Dreamer kod kojeg si doktora u Škvorcu?
Na konzultacijama mi je bio dr. Škvorc, pa si mislim da će mi on biti ili se možda varam? Tko je tebi?
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️01/25 ⏳️
AngelEyes moram ti priznat da si me baš dirnula sa svojom objavom i želim ti od ❤ da ti uspije u 3 mjesecu i da bude sve ok,čim su ti rekli da šanse postoji onda vjeruj da će bit, samo hrabro i pozitivno naprijed.Mene čeka punkcija sutra, i vjerujem da nije ugodna ali šta je tu je, neko dodje lakšim putem do bebe netko mora težim.
Hvala ❤️ Sretno na punkciji sutra, pregrmimo mi sve fizicku bol, jake smo 🤗🤗 nadam se da će sve dobro proci!
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok 2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Ketyx vjerujem da si ljuta, ne tražimo puno od doktora, ali minimum makar, a ne da odrađuju kao na traci. Samo htabro dalje, nemoj dopustiti negativne emocije. Drzi se 🤗
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok 2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Cure koje imate iskustva s minimalnim stimulacijama - možda će nekto znati odgovoriti na moje pitanje…Broji li se klomifen u prirodni ili stimulirani postupak ako koristimo prava iz HZZO-a u javnoj zdravstvenoj ustanovi?Naime, ja sam prije koji dan dobila 5 dana 3 x Clomid na VV. Malo sam razočarana jer išla sam s povjerenjem, imala AFC 15 (što je jako brinulo zbog mog AMH-a koji je nizak, a bio je duplo veći prije godinu dana). Svi ostali nalazi okej. Na kraju tek doma istraživanjem saznajem da tako mogu dobiti maks 2-3 jajne stanice od potencijalno puno boljeg broja ovaj ciklus, ako i to, te da je uspješnost poražavajuća. Uz to, htjela bih više djece što me nitko nije pitao. Pa eto, zanima me ima li netko tu informaciju iz prve ruke?Jer čitam neki dokument statistika Ministarstva zdravstva u kojem piše: "Stimulirani ciklusi su oni u kojima su se koristili lijekovi za poticanje ovulacije, bez obzira na vrstu lijeka (Klomifen citrat, inhibitori aromataze, blagi i standardni protokoli). "Hvala na pomoći!
Pozdrav
Ja sam na VV prvo imala s klomifenom stimulaciju, to om je bilo prvo da vide kako će ići.. jednom sam samo bila na klomifenu
Dalje sam išla na stimulirani i dobila 5 jajnih od kojih su se sve oplodile i od tih 5 se samo jedna primila i sad imam deckica od 3 mj.
Nažalost to kak bi mi htjeli imati puno djece nažalost baš i nije tako lako jer nam nitko ne garantira da je svaka jajna dobitna
Neke cure su imale puno stanica i puno postupka i joj nemaju bebe😑😑😑
Ako koja cura zna pod što ide ova terapija s klomifenom neka kaže ja se zbilja ne sjećam
Želim vam punooo živaca i strpljenja❤️❤️
Mene to opet čeka kroz 2 godine
👱♀️33👨🦱36
Pokusavamo od 2020
4/21missed ab
VV
4/22odustali(pukli prije vremena)
8/22 gonal/cetrotide
5js 5 oplodeno( vračena1) 4🥶
Beta 23.9 beta negativna
11/22 FET beta negativna
1/23 FET
31.1.23 vraćena 2 🐧 beta 1- 1265.38
Beta 2-3049.43
27.2 1ult 5+4 💗
Nifty uredan ✔️ imamo dečkića💙 14+2tt
23.10 stigao mali Ivan
Dreamer kod kojeg si doktora u Škvorcu?Na konzultacijama mi je bio dr. Škvorc, pa si mislim da će mi on biti ili se možda varam? Tko je tebi?
Kak ti se čini doktor?
Meni je bila dr. Zlodi Hršak. Ona će me voditi ali može se desiti da se i Škvorc pojavi na aspiraciji (tako mi je rekla, radi smjena/gužve i sl). Vidim da idem mjesec dana prije tebe pa javim dojmove.
🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️,AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)✖,listopad FET(1)✖,studeni FET(1)✖
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖
Dreamer Marisha ja sam vam kod njega, pristojan je i komunikativan, ne voli sugestije primati ako ste bili kod jos nekog na konzultacijama i ugl radi sve po sabloni sto se tice terapija. Ali je posvecen razgovoru i sve ga se moze pitati, jedino sto mislim da mu fali zelje za istrazivanjem.
Bila sam neko vrijeme i kod dr.Zlodi ali je onda ona otisla pa se sada valjda opet vratila. Kod njega se cesto izmjenjuje drugi doktor. Biologice su sve odlicne i jako strucne ❤️
AngelEyes hvala na podrsci, samo hrabro dalje, nemam izbora 🤗❤️
👸🏻 33 - PCOS, MTHFR heterozigot, PAI-1 homozifot, IR 3.2, adenomioza / 🤵🏻 39 - normozoospermia
1.IVF-20fol❌, 2.IVF-16fol 2trodnevna, 3.IVFp-3fol❌ 4.IVF-3fol❌, 5.IVF-22fol 1 morula, 6 BC (2x3)
1.ET 2xtrodnevni-beta 0/ 2.ET 1xmorula-beta 0/ 3.FET 2xBC-beta 0/ 4.FET 2xBC-beta 0/ 5.FET 2xBC - beta 0
Mare0212 mozes ti ici u ivf i s inzulinskom. Nece te odgoditi zbog toga :) barem nebi trebali. Samo i tako moras rijesavati inzulinsku zbog kvalitete js. Mnoge zene su nakon izljecenja uspijele prirodno ostati trudne! Treba naci dobrog nutricionista koji ce znati napraviti plan prehrane.
Dreamer Marisha ja sam vam kod njega, pristojan je i komunikativan, ne voli sugestije primati ako ste bili kod jos nekog na konzultacijama i ugl radi sve po sabloni sto se tice terapija. Ali je posvecen razgovoru i sve ga se moze pitati, jedino sto mislim da mu fali zelje za istrazivanjem.
Bila sam neko vrijeme i kod dr.Zlodi ali je onda ona otisla pa se sada valjda opet vratila. Kod njega se cesto izmjenjuje drugi doktor. Biologice su sve odlicne i jako strucne ❤️
AngelEyes hvala na podrsci, samo hrabro dalje, nemam izbora 🤗❤️
Nama je doktorica bila odlična na konzultacijama, već smo neke stvari definirale i drago mi je da me je poslušala i isključila estrofem jer sam od njega prošvikala što psihički što od bolova. Za doktora sam čula da voli odgovoriti od opće pa eto, ne dajte na sebe i ako želite opću budite ustrajne u naumu da ju dobijete imamo neke poznanike koji su ostvarili trudnoću kod njega.
Kety koju si kombinaciju lijekova dobila? Vidim u potpisu da čekaš na transfer pa ti želim svu sreću 🤞🏼🤞🏼
🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️,AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)✖,listopad FET(1)✖,studeni FET(1)✖
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖
Sortiraj odgovore
Najstariji