Wildflower, sretno, da idući ciklus sve ide po planu 🤞🤞🥰
Bubice, nadam se da ne sjediš još uvije u bolnici i da je nalaz kao i uvijek dobar 🤞🥰
Žuži, sretno na histero 🤞🥰
Ketyx, i ja sam uvijek u bolnici bila po pet minuta kod doktora, kao na traci, razočaravajuće u potpunosti naspram privatnika, neusporedivo 🤷♀️
AngelEyes, dobrodošla i svu sreću ti u tvojoj borbi želim 🤞🥰
Mrvica11, sretno sutra 🤞🥰
😘😘😘😘 svima
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Da ja imam još dvije, u srijedu mi je transfer. Ja ima termin za Kariograme 2.9 u Klaićevoj, tamo sam provjerila da nalaz dođe u roku mjesec dana, a u Rebru oko 2 mjeseca, bar su mi tako rekli. I još sam ženi u Klaićevoj rekla da me nazove ako se oslobodi termin prije i prije 3 dana me zove da dođem 12.1 ili 19. 1 ako mogu, nažalost s Korčule sam pa nisam mogla. Ali eto sve preporuke za Klaićevu i ako je nekom hitno može im reći, pa oni nazovu i prije.Ja sam se danas naručila za kariogram, dobili smo termin 12.3.🙈 nadam se da će nalazi bit kroz mjesec dana jer bi taman kroz 4/5 mjesec mogla u novi postupak pa da ih imam do tada. Sestra je rekla da je stavila uskličnik kraj naših imena da požure nalaz🤷🏻♀️. Ček u Klaićevoj su vas naručili 12.9. I tako brzo zvali da dođete?
Sutra idem na histeroskopiju, nadam se da će bit ok. Ovo mi je prvi put da ću biti anestezirana, živo me zanima kakav je osjećaj.
Sretno na transferu! Moga bi ovaj bit dobitan, šećer na kraju🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Joooj, oprosti. Dobili smo termin 9.2 zvala sam negdje sredinom 12 mjeseca, pa me nazvala da dođem 12.1 ili 19.1 ako mogu. Malo sam izmiješala brojke. I ja sam išla u općoj na histeroskopiju, malo sam se prije bojala, ali super je, probudiš se bez ikakvih bolova, lijepo se taj dan naspavaš i sutra ko nova. I nikoje psihičke borbe ne vodiš tokom trajanja zahvata 😂😂😂 hvala ti od ❤️! I tebi sretno sutra.
🙎🏻♀️95-sve ok, 🙎🏻♂️87- oligoasthenozoo -> normo
1.icsi- 4/2023-Cito
12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
09- histeroskopija - sve ok
3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
30.10 scratching endometrija
4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
Kariogrami , trombofilija ✅✅
5.veljača- FET ❄️ -❌
Biopsija maternice ✅
6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248
Drage žene,
nova sam na forumu iako vas pratim u tišini već neko vrijeme. Zahvalna sam jer sam puno naučila o MPO i stvarno se divim svima vama, hrabrosti, pozitivi… Nadam se da će nam ova godina donijeti svima samo uspješne postupke. Čestitke novopečenim mamama, a trudnicama želim mirnu i ugodnu trudnoću .
Ukratko o nama: godine pokušavanja prirodnim putem, Hashimoto (hormone držim pod kontrolom s Euthyroxom 112), zavaljena maternica, svaki put nam je baš dugo trebalo da uspijemo. Imamo prekasnog sina od 3 godine, naše malo čudoiza nas su dvije izvanmaternične trudnoće, laparaskopski odstranjena oba jajovoda te jedan spontaniu 7tt nakon što su potvrđeni otkucaji. Ostaje nam još samo pokušaj IVF u što planirano krenuti čim odradim sve pretrage i kad mi ginekolog da zeleno svjetlo zbog nedavne laparaskopije. Već sam u kontaktu s poliklinikom Cito, nadam se ako bude sve ok u ožujku krenuti.
Iskreno, ne znam što bi mislila o svemu, govore mi da imamo šanse ali teško mi se i nadati. Ali opet, nemamo što izgubiti. Treba to operativno sve odraditi, putovati u Split tko zna koliko puta u jednom smjeru preko 200km, s poslom to sve organizirati jer ne želim da itko zna. A naravno ne želim zapostaviti dijete u cijelom postupku.
Kad vidim koliko vas je uspjelo, davate mi nadu i snagu. Hvala vam na tome! I ispričavam se na dugom postu
Sretno ti u novim pobjedama, želim ti samo reći da sam i ja u Cita i da se i ja vozim preko 200 km u jednom smjeru svaki put. Znala me je dr pogledat na uvz i reći vrati se sutra, ja bih odma plaka, a znala sam da je to za moje dobro. I muž bi mi rekao pa bar možemo, neki nemaju ni priliku na ovu borbu i istina je. Svaki put mi je bila muka od putovanja, a sad sam to prihvatila i odlučila uživati u tome. I nadam se da će na kraju ovo bit sve jedna lijepa uspomena o kojoj ćemo pričati i o svakom putovanju vamo-tamo. I na svaki prijeđeni kilometar smo ponosi. Možete sve ❤️
🙎🏻♀️95-sve ok, 🙎🏻♂️87- oligoasthenozoo -> normo
1.icsi- 4/2023-Cito
12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
09- histeroskopija - sve ok
3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
30.10 scratching endometrija
4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
Kariogrami , trombofilija ✅✅
5.veljača- FET ❄️ -❌
Biopsija maternice ✅
6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248
Marisha istu kao i do sada iako je beta stalno 0: decotrin, utrogestan, clexane, prolutex, aspirin i folacin. 😪 Procitala sam od jende zene koja je bila u pragu da su njoj u 17.transferu poceli davati clexane 10 dana prije transfera i taj joj je napokok bio uspijesan. A kod nas uvjek ista terapija s istim pocetkom tocno u dan.
Jurky32 ma to me nervira. Pogotov zato sto u petrovoj sada jedva da i ima zena i mogu im se maksimalno posvetiti ali oni svejedno nemaju vremena. I cura prije mene dobije 25min paznje a ja 5min 😳 Dr.Strelec na otvorenom prica kako jadni imaju 7min po pacjentu, ja sjedim u cekaonici jedan dan dok sam cekala dr.V sat i pol, strelec je odradio dvije cure uzv u roku 5 min svaku i ostatak bio u onoj buksici gdje se prijavljujes i druzio i pio kavu 😬
👸🏻 33 - PCOS, MTHFR heterozigot, PAI-1 homozifot, IR 3.2, adenomioza / 🤵🏻 39 - normozoospermia
5 IVF-a: 2 Petrova, 3 Škvorc
1.IVF-20fol❌, 2.IVF-16fol 2trodnevna, 3.IVFp-3fol❌ 4.IVF-3fol❌, 5.IVF-22fol 1 morula, 6 BC (2x3)
1.ET 2xtrodnevni-beta 0/ 2.ET 1xmorula-beta 0/ 3.FET 2xBC-beta 0/ 4.FET 2xBC-beta 0/ 5.FET 2xBC - beta 0
09.02.konzultacije dr.G, IVF klinika
Anica! Hvala ❤️ imas pravo u potpunosti, sretni smo sto uopce imamo priliku za ovu borbu.
Hvala vam svima, već mi je lakse jer sam vam se pridruzila. Borit cemo se i vjerovati i dalje.
Sretno svima koje imate ovaj tjedan preglede, punkcije, transfere...🤗
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok 2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Ania uzmi 200mg dnevno, ja sam uzimala od Hug your life, dobije se 30 kapsula ali od 100mg s jos dodatnim vitaminima, sada sam presla na cisti q10, isto je kapsula po 100mg pa pijem dvije dnevno, moram provjeriti koji je proizvodjac.
Hvala :) Kad provjeriš javi, pa ću vidjet koji da uzmem. Uzela bi čisti q10, ionako uzimam već dosta vitamina.
I držim fige da uspijete, pa da uskoro gledamo tvoj plus 😀
Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Bok svima, evo me frisko s histeroskopije. Nalaz je u globalu ok, ali doktor mi je rekao da postoji jedan mali dio maternice koji je upaljen (vidi se crvenilo). Uzeo je uzorak i poslao na biopsiju pa će mi se javiti s nalazom.
U nalazu mi piše sluznica u većem dijelu uredna tek straga fundalno manji areal hiperemicne sluznice.
Doktor mi sam kaže da nije točno siguran o čemu se tu radi pa me zanima ima li koja od vas možda slično iskustvo? Kao nije to strašno i ne može bit siguran je li to uopće stvara problem. U svakom slučaju drago mi je sto sam to obavila, sve je proslo super😊
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
Dreamer kod kojeg si doktora u Škvorcu?Na konzultacijama mi je bio dr. Škvorc, pa si mislim da će mi on biti ili se možda varam? Tko je tebi?Kak ti se čini doktor?
Meni je bila dr. Zlodi Hršak. Ona će me voditi ali može se desiti da se i Škvorc pojavi na aspiraciji (tako mi je rekla, radi smjena/gužve i sl). Vidim da idem mjesec dana prije tebe pa javim dojmove.
Samo da se kratko ubacim za dr.Lanu Zlodi. Ona je stvarno divna žena. Nas prvi IVF postupak je bio kod Podobnika kod nje i uspjelo nam je zadnje vracanje zametka. Tad mi je ukljucila heparin, intralipide, histeroskopiju odradila i bio je dobitan mjesec. Tako da ste u super rukama. Kad sam imala spontani me nazvala i objasnila kakva je procedura i sta da radim. Histeroskopiju mi je ona radila sa lokalnom anestezijom, opcu mi nisu ni ponudili. Nije to tako strasno, neke stvari su mi bile gore tijekom ovog svega. Zelim vam svu srecu s njom jer je super🤗
Mi smo krenuli kod dr.Alebića i za sad je sve odlicno. Osim sta mi je muz dobio gripu pa ne znam kak cemo s tim al dobro. Nedamo se😄
🧏♀️30, 🧏♂️32
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 ⭐️ spontani-kiretaza 💔
Fet 2/24⭐️spontani💔
Fet 6/2024 ⭐️spontani 💔
Čekamo novi FET 🙏
Wildflower, sretno, da idući ciklus sve ide po planu 🤞🤞🥰
Bubice, nadam se da ne sjediš još uvije u bolnici i da je nalaz kao i uvijek dobar 🤞🥰
Žuži, sretno na histero 🤞🥰
Ketyx, i ja sam uvijek u bolnici bila po pet minuta kod doktora, kao na traci, razočaravajuće u potpunosti naspram privatnika, neusporedivo 🤷♀️
AngelEyes, dobrodošla i svu sreću ti u tvojoj borbi želim 🤞🥰
Mrvica11, sretno sutra 🤞🥰
😘😘😘😘 svima
Sretno sutra i nadam se da ubrzo krećete. 🤞🤞
Pokušavamo od 06/22
03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
05/23 prirodni postupak, nastupila O
08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
08/24 💔💔
Ketyx, baš tako, ako u Petrovoj sad nemaju vremena za malo više posvetiti se pacijentu, onda k vragu 🤷♀️
Bebolina, hvala ti 😘 i ja se nadam da uskoro startamo, bilo bi vrijeme 🤞🤞
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji