Drage cure, ja danas krenula sa pikanjem, Menopur 75 i.j. svako jutro 4 praha rasttvoriti u 2 rastavraca. E sad, nisam ranije korisltila Menopur, meni je to bila prava patnja pripremiti, na kraju je naravno bilo mjehurica i sad se bojim da cu dobiti gasnu emboliju 😭🤯
Mi ćemo se skoro pa pratiti, ja krećem sutra s pikanjem. Probaj polako istisnuti zrak i bit će sve ok.
Mrvica 🤞🤞da se mrve prime.
Sunce12 kakav je inače prije bio mužev nalaz?
Sad si mi ulila nadu da možda ni nama neće biti baš koma nalaz jer je u 12.mj muž imao visoku temp. Nama inače nije baš bajan pa ne bi bilo zgodno da ga nešto još pokvari.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Bebolina2024 pratimo se 🙋♀️ u proslom postupsku sam koristila Gonal koji je u penu ali sam rastvarala Cetrotide i nisam imala problema (ovoliko 😀). Nadam se da cemo odgovoriti dobro na terapiju i imati dosta jajnih stanica 🤞
Neko je imao danas dobru berbu na aspiraciji, navijam da ih se sto vise oplodi i bude sto vise kvalitetnih embrija ☺️
Sretno i curi koja je bila na transferu danas, neka se mrvuca cvsto primi
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Mrvice I Anerisretno vam od srca. Pupo :) i nadam se gledanju vaših plusića za koji dan 😀
Bila sam na dogovoru za idući ivf i ak će sve biti ok, idem u 2. ili 3. mj. Plan je Bemfola 150 + Menopur 150 od 2.dc. Kaj mislite? Prošli puta sam imala kombinaciju Gonal I Menopur. U čemu je razlika, nemam pojma.. Ma da mi je samo jedna zdrava js bila bi sretna.
Razumna kako si ti, u kojoj fazi? Ti si također na sv. Duhu jelda; kod koje dr.?
Ja čekam menstruaciju. Pa moram papu i briseve ponoviti pa konzultacije pa ću onda valjda sa sljedećom mjesecnicom u postupak.
Ja sam kod dr Turindic a ti?
Ja sam kod dr. Luetić, znamo kako je sve kao na traci, ali nadam se da će sve biti ok. Želim ti uredne nalaze, a možda se i popratimo s postupcima :)
Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
Razumna sretno s pretragama!
Sanjushka joj uvijek se nesto zakomplicira, trebamo sve sto puta provjeravati, nece nitko umjesto nas. Sretno!
Mrvica ❤️❤️❤️❤️ drago mi je da je dobro proslo, sretno!! Cekamo s tobom betu 🙏🙏
Sunce odlicno 🤗 nadam se da ce u dalje biti tako dobro, javljaj novosti ❤️
Annboleyn ufff vjerujem nije to lako, i mene strah kako cu s pikanjem kad dodjem u tu fazu, samo pomalo. Bit ce lakse s vremenom kad se ushemis.
Medic tako sam i ja, trudis se, pazis, iscekujes i više si lud, a jednom kad smo prirodno uspjeli i bila uredna trudnoća, na kraj pameti mi nije bilo da sam trudna, izasla vanka za svoj rođendan, malo proslavila ne pazeci na alkohol i eto bez problema sve proslo 😊
Ja sam napokon dobila prvu mengu nakon laparaskopije, vec sam bila luda od cekanja tako da krećem u ponedjeljak s pretragama, nadam se da ce svi nalazi biti uredni 🙏
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Razumnasretno s pretragama!
Sanjushkajoj uvijek se nesto zakomplicira, trebamo sve sto puta provjeravati, nece nitko umjesto nas. Sretno!
Mrvica❤️❤️❤️❤️ drago mi je da je dobro proslo, sretno!! Cekamo s tobom betu 🙏🙏
Sunceodlicno 🤗 nadam se da ce u dalje biti tako dobro, javljaj novosti ❤️
Annboleynufff vjerujem nije to lako, i mene strah kako cu s pikanjem kad dodjem u tu fazu, samo pomalo. Bit ce lakse s vremenom kad se ushemis.
Medic tako sam i ja, trudis se, pazis, iscekujes i više si lud, a jednom kad smo prirodno uspjeli i bila uredna trudnoća, na kraj pameti mi nije bilo da sam trudna, izasla vanka za svoj rođendan, malo proslavila ne pazeci na alkohol i eto bez problema sve proslo 😊
Ja sam napokon dobila prvu mengu nakon laparaskopije, vec sam bila luda od cekanja tako da krećem u ponedjeljak s pretragama, nadam se da ce svi nalazi biti uredni 🙏
Vidim kod tebe su oba dva jajovoda odstranjena? Ako smijem pitati zasto? I dali si isla na dijagnosticki jajovoda? Kod mene su bile tubarne trudnoce prirodnim putem na ljevom i na desnom
ali nije bilo potrebe za odstranjivanjem,uredno otklonili trudnoce laparaskopski,obe u 6tj.trudnoce
Ja 31
Suprug 34
Vanmatericna ljevi jajovod 2018
Vanmatericna desni jajovod 2019(obe trudnoce prirodnim putem)
Dijagnoza neprohodni jajovodi
1 IVF 2 blastociste beta 0😪25.12.2019
Smrznute 2 blastociste beta 0😪 3mj.2019
2 IVF 1 blastocista beta 0😪 3.6.2019
3 IVF 2 blastociste 7.12.2020 beta 114,
22.12 beta 19,635 i ❤6+1
11.01.2021 srce prestalo kucat,kiretaža😥10tjedan
11 mj. smrznuta blastocista,beta 230
23.12.2022 srce prestalo kucati,kiretaza 9 tjedan😪
Bebolina, neka je napokon stigla 💪 sretno s pikanjem 🤞🤞🥰
Ja sam si sinoć prvu pikicu dala 🤞🤞
Razumna, sretno zmaju 🤞🥰
Sanjushka, kad tvoje postove čitam, koda sebe slušam, uvijek se nešto u zadnji tren zakomplicira.. držim 🤞 da će se sve brzo stabilizirati 🥰
Mrvica, pupice sretno 🤞🥰
Sunce, super brojka, držim 🤞 za dobar party u labu 🥰
Annboleyn, samo istisni zrak i bit će sve u redu, imaš na youtube-u nekoliko videa baš za Menopur kako se primjenjuje, pa pogledaj ako nisi sigurna.. sretnoo 🤞🥰
AngelEyes, 🤞🤞 da svi nalazi budu dobri 🥰
Cure, jedno pitanjce.. Bi li ja sad kad sam se krenula pikati trebala napraviti pauzu sa Shatavari prahom i smokvama u maslinovom ulju? Ne znam može li to čemu smetati. To inače uzimam već neko vrijeme za visoki FSH. Pa ako netko zna.. hvala..
😘😘😘😘😘 svima
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Hvala cure puno❤️☺️
Mrvica11 pratimo se. Javit cu kad cujem koliko se oplodilo🙏
Bebolina2024 mužev spermiogram je uvijek bio dobar- normo. Ali me pogodilo kad su mi rekli da temperatura jako utjece na spermij. Doslovno je bio na aspirinima i vitaminima dok nismo to spustili. Ali cijelo vrijeme uzima Almagea Man formulu. Ona nam se kod njega pokazala super. Tako da ne brini. Ako je njemu bio sad na "frisko" sa temperaturom dobar, bit ce i kod vas😇
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
Medic prvi put je dosta kasno utvrdjena izvanmaternicna, dobro sam izvukla zivu glavu. Nije bilo sanse za spas jajovoda. Tom prilikom su mi ocistili drugi jajovod od polipa. Par godina iza sam provjerila prohodnost tog jajovoda, bio je ok i uspjela prirodno ostati trudna te godine. Preklani prirodno uspjeli doci do 7tt, srce kucalo ali nastupio spontani. Ali ocito je jajovod i dalje bio prohodan. I godinu nakon toga ponovno izvanmaternicna koju sam skontala odmah i reagirala dok se jos nije ni vidio plod na uzv. Ipak nisu uspjeli sačuvati jajovod, ili je bilo na nezgodnom mjestu ili se nesto zakompliciralo. Nije bas da su doktori pricljivi bili iza, bolje mi je da ne razmisljam puno o tome.
🧑82.g. sve ok
2022. spontani u 7tt
03/24 IVF, Cito ?
Jurky hvala 🥰
🧑82.g. sve ok
2022. spontani u 7tt
03/24 IVF, Cito ?
Medic u biti nakon operacije vise nisam doktora koji me operirao vise potrefila u viziti, a drugi ti bas ne znaju reci niti pise u otpusnom ali s obzirom koliko su ga tesko skontali na uzv, negdje je bas bilo na nezgodnom mjestu. Jednom prilikom cu doci do info ali mozda bolje da zaboravim i idem dalje.
🧑82.g. sve ok
2022. spontani u 7tt
03/24 IVF, Cito ?
Sortiraj odgovore
Najstariji