Potpomognuta oplodnja vol. 8

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Ketyx

Broj poruka: 104

Prijavi adminu

Ania trenutno uzimam od Harrison Sport Nutrition, ne znam gdje su nabavljene posto mi je to prijateljica poslala, ona je ostala trudna pa joj vise ne treba. Probajte vidjeti na tvojaljekarna.hr kod njih ja inace sve narucujem posto su mi nekako najpovoljniji

👸🏻 33 - PCOS, MTHFR heterozigot, PAI-1 homozifot, IR 3.2, adenomioza / 🤵🏻 39 - normozoospermia
    5 IVF-a: 2 Petrova, 3 Škvorc
    1.IVF-20fol❌, 2.IVF-16fol 2trodnevna, 3.IVFp-3fol❌ 4.IVF-3fol❌, 5.IVF-22fol 1 morula, 6 BC (2x3)
    1.ET 2xtrodnevni-beta 0/ 2.ET 1xmorula-beta 0/ 3.FET 2xBC-beta 0/ 4.FET 2xBC-beta 0/ 5.FET 2xBC - beta 0
    09.02.konzultacije dr.G, IVF klinika

Stela_M

Broj poruka: 3119

Prijavi adminu

Jurky koka sretno, nadam se da uskoro startaš 🤞💪🤗😍
    Bubice jel šećer pod kontrolom 🤗😍
    Sani šaljem ti veliki hug 🤗😍
    Tikvice nadam se da ste doma i da se mazite 🤗😍
    Ani kako si, kada krećeš u TA? 🤗😍
    Fashionista spol?? 🤭🤗😍
    Lelloo kako si? Jel sve ok 🤗😍

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Jurky32

Broj poruka: 1242

Prijavi adminu

Stela_M

Fashionista spol?? 🤭🤗😍

Hvala ti 😘 ide sutra izvještaj nakon pregleda 🤗
    Jeste ti i tvoj dječak dobro, sve pod kontrolom? 🥰

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Stela_M

Broj poruka: 3119

Prijavi adminu

Jurky32

Stela_M

Fashionista spol?? 🤭🤗😍
    Hvala ti 😘 ide sutra izvještaj nakon pregleda 🤗
    Jeste ti i tvoj dječak dobro, sve pod kontrolom? 🥰

Obavezno, pratim te 🤭🤭 ne mogu se žaliti dobro smo, nestrpljivo čekam da dođe i da se upoznamo 🤭🤭 neka tebi ovaj postupak donese malog praščića u bušici 🤞🤭😍😍

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Tanjanja27

Broj poruka: 226

Prijavi adminu

Cure moje i ja vas pratim svo vrijeme ali u tisini..🙂 Malo sam odmarala od svega i naravno vratila se na posao tako da mi to oduzme vecinu mog dana.. 
    Danas sam isla na nove konsultacije sa svojom doktoricom. Nalaze moram sve nove raditi..osim sto mi je dodala da uradim nalaz " insulinemije na prazan stomak i 120 min nakon jela". Moze li mi neko objasniti sta je to? 
    Isto tako dr nam je preporucila dodatnu konsultaciju kod hematologa..otisli smo odmah..sasvim je druga prica kad se ide privatno i kad ides u bolnicu. Prve nalaze za trombofiliju sam radila u bolnici, a danas nam doktorica govori da smo samo jednu trecinu nalaza odradili i dala nam upute sta jos trebamo raditi.. stvarno mi je strasno da neko tako povrsno radi svoj posao.. 
    Dobila sam osim femibion 1 da pijem i Inofolic 2x 1, ne znam da li imamo isti lijek u ponudi i ako da kakva su vasa iskustva? Tu je zapravo sastav folna kiselina, mio-inozitol i alfa-laktalbumin ali kako sam shvatila pomaze da imamo bolju reakciju na stimulaciju i veci broj folikula.
    Oprostite na opsirnom pisanju ali vi ste mi glavna pomoc 🙂❤

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
    👦'82 los spermogram
    1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
    3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
    2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
    3 jc, oplodjena 1,beta ➖
    11/24 ⏳
    ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...

anii208

Broj poruka: 604

Prijavi adminu

Stela_M

Fashionista spol?? 🤭🤗😍

Stela_M dobro sam da kucnem u drvo🙏🏻 Sad mi je krenulo malo bit teze, pusem ko kit😂, nekad teze disem i kad sjedim, ali to me pusti brzo, spavam i dalje ko top😂 sad kad sam na porodiljnom doslovno odrapim od 10 navecer do 10 ujutro🙈 uz dva-tri nocna piš-piš al to doslovno zatvorenih ociju odradim.
    Bas sam danas detaljno spremila torbu za rodiliste i sad samo cekam. Na momente mi je panika a na momente sam ful pozitivna kako cu ja to brzo i lako😂 jos 26.1.imam pregled u hilarusu, onda krecem kod njega u petrovu,sad kad ce me narucit ne znam. 
    Kad ti ides? Kad ces znat detalje oko poroda hoces li ici na inducirani?

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
    🧔🏻‍♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
    1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙

• Aneri21

Broj poruka: 166

Prijavi adminu

Marisha

dreamer ❤

Marisha

Dreamer kod kojeg si doktora u Škvorcu?
    Na konzultacijama mi je bio dr. Škvorc, pa si mislim da će mi on biti ili se možda varam? Tko je tebi?
    Kak ti se čini doktor?
    Meni je bila dr. Zlodi Hršak. Ona će me voditi ali može se desiti da se i Škvorc pojavi na aspiraciji (tako mi je rekla, radi smjena/gužve i sl). Vidim da idem mjesec dana prije tebe pa javim dojmove.

Marisha mene isto vodi doktor , do sada mi je on obavio sve , u subotu sam bila na uzv dogovorena punkcija za danas uz anesteziju , koliko sam shvatila da ce biti on i na punkciji , jesi ti dobila termin ? 

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok
    Godinu i pol pokušavanje bez trudnoce ,
    Femara , folacin , duphastone, ovitrelle 7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    Ovaleap 200 , Orgalutran,Ovitrelle
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

Ketyx

Prijavi adminu

Tanjanja27

Cure moje i ja vas pratim svo vrijeme ali u tisini..🙂 Malo sam odmarala od svega i naravno vratila se na posao tako da mi to oduzme vecinu mog dana..
    Danas sam isla na nove konsultacije sa svojom doktoricom. Nalaze moram sve nove raditi..osim sto mi je dodala da uradim nalaz " insulinemije na prazan stomak i 120 min nakon jela". Moze li mi neko objasniti sta je to?
    Isto tako dr nam je preporucila dodatnu konsultaciju kod hematologa..otisli smo odmah..sasvim je druga prica kad se ide privatno i kad ides u bolnicu. Prve nalaze za trombofiliju sam radila u bolnici, a danas nam doktorica govori da smo samo jednu trecinu nalaza odradili i dala nam upute sta jos trebamo raditi.. stvarno mi je strasno da neko tako povrsno radi svoj posao..
    Dobila sam osim femibion 1 da pijem i Inofolic 2x 1, ne znam da li imamo isti lijek u ponudi i ako da kakva su vasa iskustva? Tu je zapravo sastav folna kiselina, mio-inozitol i alfa-laktalbumin ali kako sam shvatila pomaze da imamo bolju reakciju na stimulaciju i veci broj folikula.
    Oprostite na opsirnom pisanju ali vi ste mi glavna pomoc 🙂❤

Mislim da iz tih nalaza zeli vidjeti imas li inzulinsku rezistenciju. Joj da kada odes privatno drze te kao kap vode na dlanu i sve objasne u detalje 😏

👸🏻 33 - PCOS, MTHFR heterozigot, PAI-1 homozifot, IR 3.2, adenomioza / 🤵🏻 39 - normozoospermia
    1.IVF-20fol❌, 2.IVF-16fol 2trodnevna, 3.IVFp-3fol❌ 4.IVF-3fol❌, 5.IVF-22fol 1 morula, 6 BC (2x3)
    1.ET 2xtrodnevni-beta 0/ 2.ET 1xmorula-beta 0/ 3.FET 2xBC-beta 0/ 4.FET 2xBC-beta 0/ 5.FET 2xBC - beta 0

Ketyx

Prijavi adminu

Stela_M mozes li napisati koja ti je bila terapija u zadnjem transferu? Vidim da ti u potpisu pise heparin, jel se on uzima nakon pozitivne bete ili? 

korni

Broj poruka: 1908

Prijavi adminu

Wildflower evo Npelica je sve lijepo napisala 🤗 cure su spominjale i Beta+, i polikliniku IVF. Mi smo bili u kbc-u Ri, i idući korak bi bio Repromed, tako da da nisam baš istraživala druge poliklinike..sretno 🍀
    AngelEyes dobrodošla i sretno 🍀🤞🤗
    Ketyx žao mi je da je tako ispalo i da se dr tako ponio! Hrabro dalje 🍀 
    Mrvica sretno! 🍀
    Žuži za nalaz ti ne znam ništa reći, ali drago mi je da si obavila i to 🙂
    Tikvice jeste došli doma? ❤️
    Stela, Ani jooš maloooo 🍀❤️
    Fashionista javi nam spol, i mi smo znatizeljne 🤭
    Hope baš nam se dugo nisi javila, nadam se da si dobro ❤️
    Sretno svima 🍀❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.