Demleon Ne moze sigurni nastetit. Koji da uzmem gledam sad po internetu, od kud si ti narucivala ako si ga uzimala.
Ma gledaj te mucnine kao slatku brigu jer to i jesu, a nadam se da cete brzo popustit pa da mozes uzivat u prekrasnoj trudnoci. E da cula sam da dumbir zna pomoci kod mucnina pa ako nisi probaj 😘
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Curke bravo za lijepe bete!
Kada smo kod donorskih stanica - gdje nam ne nasa Andelle? Nadam se da mazi busicu i da je sve proslo ok!
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Vidim da spominjete zobenu kasu imam super recept i ja ju jedino mogu takvu mogu jest kuhana ne dolazi u obzir previse mi je bljutava. Navecer u jednu posudicu stvaim malo zobenoh malo cija sjemenki, jednu veliku zlicu skir jogurta sa vanilijom, malo cimeta, i bademovo mlijeko, tko voli malo slade moze dodati i agavin sirup. To sve izmjesam na vrh dodam maline i poklopim i u frizider ujutro jos stavim bananu o to je to. Jako fino i brzo gotovo
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
DemleonNe moze sigurni nastetit. Koji da uzmem gledam sad po internetu, od kud si ti narucivala ako si ga uzimala.
Ma gledaj te mucnine kao slatku brigu jer to i jesu, a nadam se da cete brzo popustit pa da mozes uzivat u prekrasnoj trudnoci. E da cula sam da dumbir zna pomoci kod mucnina pa ako nisi probaj 😘
Hvala na savjetu.Probala sam i bademe i dumbir al niata od toga 🤭.Meni ti je dobar https://ibb.co/M641NcF ali problem je sto je od 100 mg.A trebaju ti barem 3 tablete tj 300mg dnevno
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
DemleonNe moze sigurni nastetit. Koji da uzmem gledam sad po internetu, od kud si ti narucivala ako si ga uzimala.
Moja prijateljica je narucivala jedan iz Amerike.
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
https://ibb.co/1JMF7L0 ovaj al je skup.Od 200mg je ona je pila po dviej dnevno.
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
Budem jos procackala ako nista reci cu mami u njemackoj nek mi vidi bar od 200, hvala ti ❤️
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
Budem jos procackala ako nista reci cu mami u njemackoj nek mi vidi bar od 200, hvala ti ❤️
Da tamo mislim da ima jer je meni muz prosle godine rekao da imaju.Mm je u Hamburgu al ako ima gore ima i drugdje u De.Pa pitaj isplativije je nego ovdje narucivat.Jer ga u Hrv nemaju.Ova prva slika je iz Slovenije
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
Evo ti nekih super ideja, nadam se da ćeš pronaći nešto za sebe 😉
https://ibb.co/B2bmvbf
Hvala ti draga 😘! Naravno, mučim se s idejama i receptima, a volim fino kuhati i papati! Ovo će pomoci puno 😘😘
Bademovo mlijeko, prosene pahuljice i banana kao šejk, bademovo m. Mozes ugrijat naribat jabuku, zpbene pahiljice dobijes gustu kašu. Igraj se sa voćem mozes šumsko stvati. Meni osobno najdraži doručci.
Ukrast cu ti ovo! Ja sam ujutro sposobna samo staviti salamu i sir na kruh 🤣
DomLeon kako si? Imas mucnine?
Sretno svima koji imaju nesto danas! 🍀
Trudnice moja jutro 😘.Imam da i to gadne.Moram onako gutat gutat da mi nebi krenulo van negdje na cesti🙈🙉🙊uzasan osjecaj.🤢a kako si mi ti ? ❤
Isto tako, malo su se kao smanjile par dana a onda sam jucer imala najgoru ikad. Skuzila sam da se pojacaju ako se kroz dan puno umaras tako da mislim da cu od iduceg mjeseca na bolovanje i polagano..
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
Evo ti nekih super ideja, nadam se da ćeš pronaći nešto za sebe 😉
https://ibb.co/B2bmvbf
Hvala ti draga 😘! Naravno, mučim se s idejama i receptima, a volim fino kuhati i papati! Ovo će pomoci puno 😘😘
Bademovo mlijeko, prosene pahuljice i banana kao šejk, bademovo m. Mozes ugrijat naribat jabuku, zpbene pahiljice dobijes gustu kašu. Igraj se sa voćem mozes šumsko stvati. Meni osobno najdraži doručci.
Ukrast cu ti ovo! Ja sam ujutro sposobna samo staviti salamu i sir na kruh 🤣
DomLeon kako si? Imas mucnine?
Sretno svima koji imaju nesto danas! 🍀
Trudnice moja jutro 😘.Imam da i to gadne.Moram onako gutat gutat da mi nebi krenulo van negdje na cesti🙈🙉🙊uzasan osjecaj.🤢a kako si mi ti ? ❤
Isto tako, malo su se kao smanjile par dana a onda sam jucer imala najgoru ikad. Skuzila sam da se pojacaju ako se kroz dan puno umaras tako da mislim da cu od iduceg mjeseca na bolovanje i polagano..
Mislis da je u umaranju stvar 🤔?Vidis nije mi ni palo na pamet to.Ma ja sam sva ko da me prebio netko nikako uglavnom vucem se ko krepana macka.🤭
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
Sortiraj odgovore
Najstariji