Ma nema nade nema jednostavno razočarana sam u svaki test ajd da su mi pokazali negativno i ovi drugi nego svaki ima prokletu drugu crtu svaki test svaka marka koju sam uzela. Jako mi je tesko majke mi razmisljam o samoubojstvu
Inna, ajde pliz napisi nam nesto detaljnije o svom postupku zbog kojeg radis testice? Puno je ovdje upisa pa se pogubimo, ako nam kazes konkretno sta si i kada radila pa zajedno ustvrdimo da ih zapravo radis prerano.
Radila sam prvo 8 dana prije i dolila 7 pozitivnih ko kuća na kraju radim danas 2 različita proizvođača i dobijem ono nesto svijetlo jadno. Dakle opet spontani pobačaj opet opet
A u kojem si postupku?
'86. - AMH 6,7
'72 - asthenoteratonecrozoospermia
IVF
02/22
Ma nema nade nema jednostavno razočarana sam u svaki test ajd da su mi pokazali negativno i ovi drugi nego svaki ima prokletu drugu crtu svaki test svaka marka koju sam uzela. Jako mi je tesko majke mi razmisljam o samoubojstvu
Draga Inna uz dužno poštovanje ovdje ima jako puno žena koje su prošle pakleni put da dođu do svog cilja pa makar to značilo boriti se cijeli život, neke od nas se ostvare u ulozi majke neke ne,ali doći na forum koji služi prvenstvene kao podrška i eventualno neki vid edukacije pa izjaviti da ćeš se ubiti jer je test negativan mislim draga da tebi treba stručna pomoć uz dužno poštovanje i bez ikakvih rukavica i izmotavanja... već si se par puta javila uvijek ti netko odg jer ti pokušava pomoći ali ti kao da odbijaš bilo kakav vid pomoći... ne svodi se život niti je igdje zapisano da ćemo biti majke ali je to jebeni život gdje se boriš rukama i nogama za svaku sitnicu, padneš 1000 puta i svaki put ustaneš jača i s većom voljom, život je vrijedan svaki pa tako i tvoj to zapamti... život nije neko lagano štivo kao neka knjigica koju čitaš prije spavanja život je borba konstanta borba do svega onoga što si zacrtaš u glavi...sretno ti i molim te potrazi pomoć m smo tu ako trebaš, sretno 💖
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Oprosti, jako dobro mogu razumjeti da ti je teško, ali ovako pisanje nije prihvatljivo. Sve cure tu su ti spremne pomoći na milijun načina, a ti samo pišeš kako su ti negativni testovi i ništa drugo. Ne znamoo čemu se radi, a očito ni ne želiš reći više čime automatski gubiš pravo radit dramu po forumu, gdje možeš naći jako teških priča. Možeš li se malo zbrojit, pa nam lijepo ispričati i na kraju odgovoriti na sva pitanja?
7 years #ttc 👰🏼🤵 04/2016
🙋🏻♀️'86. PCOS (amh 75,50 pmol) 🙋🏻♂️ '89. ----> IDIOPATSKA NEPLODNOST
4/16 spontana trudnoća - blighted ovum - kiretaža u 9 tt 💔
2017/2018 klomifenski ciklusi uz štoperice kod soc.gin.
2019 3 x IUI
05/2020 1.stimulirani IVF --> 2 trodnevna, beta ❌
08/2020 2.stimulirani IVF --> ET 2 blastociste, biokemijska 💔
11/2020 1. FET --> beta ❌
03/2021 3. stimulirani IVF --> beta ❌
06/2021 2.FET --> beta ❌
02/2022 3.FET --> beta ❌
04/2022 4.FET --> beta
Hani cestitam🥰 danas nam je bas sretan dan na forumu🍀
_
Cure nemorate se ni trudit oko Inna, ta cura pise na svakoj temi, doslovno, bez pozdrava uleti i nabraja svoje probleme bez da ikoga dozivi, onda kad joj se pokusava pomoc vise se ne javi do iduceg problema. Ovo je forum i svatko moze pisati sta hoce ali bome malo postovanja i pristojnosti ne bi skodilo😒
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Meni se isto cini da gda Inna nas ovdje zafrkaje..Ignorira napisat ista o sebi, a kamoli o postupku.. Samo mi nije jasno ipak zasto je radila tolike testove, danas barem famozna beta u sekundi razjasni svaku nedoumicu!
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Ma,Hani Mashkica cestitam na prekransim betama! Sretno dalje 🥰🥰🥰🥰
Anemona,Sanny za uspjesan fet,samo opusteno i sve ce biti super 🤗
Ja danas evo 5.dan prijavljujem da nemam nikakve simptome,naravno optimizam me ne pusta, vjerujem da ce sve biti kako treba 🥰
Sretno svima i velika pusa❤️
👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
Poliklinika Beta +
1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.
Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️
Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏
Bravo Stela, dobro zboriš. Svakoj od nas u nekom trenutku treba pomoć i savjet, i svaka od nas nešto zna i rado će pomoći drugome. Ali ovako egoistično uletavati, bez ikakvog predstavljanja i odgovora na postavljeno pitanje, nego samo tupiti po svome 🙄
Jednostavno ignorirati
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Hvala ti Aries, pupice naša 😘🌈
Zaboravih pitati našu Anči, kako je tvoj mužić? Nadam se da antibiotici djeluju i da mu je lakše 🤞
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Nijedan ne valja i to je to…. Naj bolje se ubit u ne zivit vise
Aj ti seri nekom drugom, sa druge strane mobitela stoji vjerojatno Inno koji je napušen i zajebava okolo a ako si ipak inna ako ti je ovo razlog da se ubiješ ubij se. Ko god priča da ce se ubit jos se nije ubio. Ako si ovoliko labilna da bi se ubils onda za tebe nije život sa bebom, inače ljudi se ne ubijaju za svaki problem. Neke bi guzice dale da vide ovakav test prva ja koja ga nisam vidila 3 godine, zato mrš tamo i sexay muža a ne nas
Perlla hvala puno i na tvom iskustvu, voljela bi da ga nisi imala, ali neka ostane tu zapisano jer Nanaj je vjerovatno kao i ja mislila da je jedina biserka kojoj se to dogodilo. Zelim ti ogromnu betu 🤞❤️
Sani Sunny Ribic jos jednom hvala na svim informacijama, sve sam pobrala i presretna jer imam konkretnu preporuku i moguce razloge, voljela bi da niste sve to ucile na svojoj kozi, divne ste 😘 i 🤞🤞🤞za sve 3 ovih dana❤️❤️❤️
Hope Tvoj rezultat iz potpisa sve govori, mogu misliti koje slatko jedvacekanje na upoznavanje je u tijeku 🥰🥰🥰sretno do kraja🤞💕
Nanaj sljedeci je nas i bozji 😂💪❤️❤️ ali ozbiljno, ti sad natjeraj tvoje da se ubiju oko tebe jer su nesto zeznuli, ne mogu se vaditi kao kod mene 🤷♀️
Anemona i Zoe hvala puno curke i sretno💕💕
Hani, Ma i Mashkica cestitam od srca curke i uzivajte na najace, da je skolski do kraja 🤞
Zao mi je sto smo uletile sa svojim mracnjacima u ovaj sretni ciklus vijesti, carry on molim vas 🙈
Ja 34 g. 2x hysc mioma, AMH 7.2, drugo sve ok
On, 37 g. tm testisa obostrano krioprezervirano sjeme prije oper. i kemo, teška oligoasthenozoospermia
Petrova
1/2022 IVF/ICSI (Oveleap225, Orgalutran, Ovitrelle)
5 folikula, 4 aspirirano, 0 oplođenih
Idući postupak 4/2022
Sortiraj odgovore
Najstariji