Sani zao mi je 😔😮💨
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Nanaj draga baš pretužan scenarij, i fakat rijetkost, ali sigurna sam da će drugi pokušaj biti bolji, samo nemoj odustati
Divna
👱🏻♀️37g, osim 2 ciste (endometriomi) sve ok + ankilozantni spondilitis od 14-e god.
🧑37g, sve ok, pokušavamo 3,5 godine
08/21 konzultacije Sv.Duh, dr. Luetić
1. IVF 10/21: Gonal150, Menopur, Cetrotide, Ovitrele
➡️6 folikula ➡️26.10.punkcija 5🥚/5 oplođenih ➡️29.10.vraćamo 2 (6 i 8 st.), ostaje nam 1🐧 ➡️12.11 beta 3 ➡️ 17.11. konzultacije ➡️ FET ➡️04.02. transfer 1🐧 ➡️16.02. beta 1.2 ➡️22.02.konzultacije
2. IVF 03/22
Nanaj draga baš pretužan scenarij, i fakat rijetkost, ali sigurna sam da će drugi pokušaj biti bolji, samo nemoj odustatiDivna
Nema odustajanja, samo hrabo naprijed. Hvala Bogu medicina je toliko napredovala u danasnje vrijeme da za svaku od nas sigurno ima neko rijesenje. Doci ce i moje vrijeme, nadam se uskoro 🙏🏼
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Miss_Ivy, nema na čemu 😘
Lalaaa& NanaJ, nemate se zašto ispričavati, zato smo tu. Lakše je kad te netko razumije i kad imaš s kime podijeliti dio tereta 🤗🤗🤗
Kachusa, meni su za čišćenje jetre preporučili čaj od maslačka 💪
DOMLeon, 💞😘Iman, drago mi je da ti je bolje 😊
Panda, 😘
❤️
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Avocado ja sam na 4. danu estrofema, sljedeći čet prvi UZV 🤗
Panda i tebi velika 😘
Kachusa same here, potpuno isti simptomi, glavobolja i šiza, pomalo ide prema anksioznosti 🙈 Ja se držim Mashkice i nadam se da će uskoro proći 💪 Dotad sam rekla svima da se miču od mene 🤣
NovaMama ja sam joj jednom pisala, ali mi nikad nije odgovorila. Uglavnom, imam njezinu knjigu pa ako netko od cura želi, nek mi ostavi mejl i pošaljem ☺️ A tebi čestitam na trudnoći 😘
Miss Ivy, Amelie sretno danas, a ostale trudnice 🤞 da se mučnine smanje, ali sjećam se da su meni to bile slatke muke, malo sam i mazohistički uživala u njima 🙈
Barby da, meni se skroz skratila i smanjila nakon stimulacije, a i inače je bila kratka 🙈
Iman bravo za kile i samo hrabro naprijed!
Stela kad ti krećeš, jesi uzbuđena?
Sani žao mi je za FET 😔 Ali i ja sam bila svjesna da je to dobra odluka, bolje ići na sigurno 😘 Kako je mužić?
Anči kako je tvoj, jel se oporavlja?
Pupice samo hrabro ❤️🍀
Puse i svima ostalima! 😘
Rain ja bi knjigu
Ostavi mi mejl pa pošaljem
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Petra30, Rainbow_hope, Bejbe2018 opaka je borba s kilama, ko se borio zna, prestala sam pusiti ali taj porok, uzas.. sad kilama gledam ravno u oci i kazem im kraaaaj 🤣
Hani hvala ti, ti si imala super betu jucer ako se ne varam, cestitam i neka se pravilno dupla❤
Anemona hvala ti ❤ kada je tvoj FET, mozda sam negdje vidjela da sutra ali nisam sigurna. U svakom slucaju sretno i da bude dobitni 😘❤
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Petra30, Rainbow_hope, Bejbe2018 opaka je borba s kilama, ko se borio zna, prestala sam pusiti ali taj porok, uzas.. sad kilama gledam ravno u oci i kazem im kraaaaj 🤣
Hani hvala ti, ti si imala super betu jucer ako se ne varam, cestitam i neka se pravilno dupla❤
Anemona hvala ti ❤ kada je tvoj FET, mozda sam negdje vidjela da sutra ali nisam sigurna. U svakom slucaju sretno i da bude dobitni 😘❤
I ja sam prestala pušiti, i to baš lako - ali nisam nikad ni bila pravi pušać, onako par na dan, ali računam što će mi i to, bolje prestati.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Avocado ja sam na 4. danu estrofema, sljedeći čet prvi UZV 🤗
Panda i tebi velika 😘
Kachusa same here, potpuno isti simptomi, glavobolja i šiza, pomalo ide prema anksioznosti 🙈 Ja se držim Mashkice i nadam se da će uskoro proći 💪 Dotad sam rekla svima da se miču od mene 🤣
NovaMama ja sam joj jednom pisala, ali mi nikad nije odgovorila. Uglavnom, imam njezinu knjigu pa ako netko od cura želi, nek mi ostavi mejl i pošaljem ☺️ A tebi čestitam na trudnoći 😘
Miss Ivy, Amelie sretno danas, a ostale trudnice 🤞 da se mučnine smanje, ali sjećam se da su meni to bile slatke muke, malo sam i mazohistički uživala u njima 🙈
Barby da, meni se skroz skratila i smanjila nakon stimulacije, a i inače je bila kratka 🙈
Iman bravo za kile i samo hrabro naprijed!
Stela kad ti krećeš, jesi uzbuđena?
Sani žao mi je za FET 😔 Ali i ja sam bila svjesna da je to dobra odluka, bolje ići na sigurno 😘 Kako je mužić?
Anči kako je tvoj, jel se oporavlja?
Pupice samo hrabro ❤️🍀
Puse i svima ostalima! 😘
Rain ja bi knjigu
Ostavi mi mejl pa pošaljem
Rainbow i ja bi knjigu ako može 🥰 anitta981@net.hr
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0
EvaEva, Lalaa, Ins, ne znam jesam li preskočila još koju novu curu (malo sam bila odsutna zadnjih dana).. dobrodošle
Leky, suuuper da je bebica tak živahna
Mashkica, Ma2013, Hani curke čestitam na lijepim betama
Anemona, endo je top , sretno na fetu, brzo će to..mogu misliti da si uzbuđena
Amelie, Miss Ivy, sretno danas
Sani, baš mi je žao, ali možda bolje odgoditi, nego na silu nešto isforsirati pa onda bude fijasko, i nadam se da bude mužić brzo ozdravio
Svim curkama
DomLeon, daj malo još te prašine!!
👱🏻♀️37g, osim 2 ciste (endometriomi) sve ok + ankilozantni spondilitis od 14-e god.
🧑37g, sve ok, pokušavamo 3,5 godine
08/21 konzultacije Sv.Duh, dr. Luetić
1. IVF 10/21: Gonal150, Menopur, Cetrotide, Ovitrele
➡️6 folikula ➡️26.10.punkcija 5🥚/5 oplođenih ➡️29.10.vraćamo 2 (6 i 8 st.), ostaje nam 1🐧 ➡️12.11 beta 3 ➡️ 17.11. konzultacije ➡️ FET ➡️04.02. transfer 1🐧 ➡️16.02. beta 1.2 ➡️22.02.konzultacije
2. IVF 03/22
Ja sam ovde padobranac ali vrlo dobro znam kroz sta prolazite. I sve vas grlim i dajem podrsku i snagu da istrajete 🍀♥️ i zelim vam sto vece bete koje se duplaju i trudnicke stomacice.
Ja sam izmedju 2 IVF uspjela da skinem 10 kg (za nekih 6 mj. Prehrana+ aktivnost+ jela sam samo od 10 do 18 h). I u tom periodu sam isto pila DHEA ( ne sjecam se koliko dr mi je to mjenjao), VIT D, Selen, Q10, profertile female... I odradila sam histeroskopiju. Jer koliko god neki dr govorili da je to kao UZ, to nije isto. Meni su tu nasli hronicnu upalu koju sam izlijecila antibioticima. I sad svaki mjesec radim cervikalni bris jer sam sklona upalama.
Rezultat toga je bilo da sam dobila 4 divne blastociste koje su sad dve bebe koje rastu u mom stomaku.
Neki moj savjet,iz mog iskustva,je da u embriotransfer idete 1 ili 2 ciklusa poslije aspiracije i stimulacija,
Da pitate dr da odradite "skrecing" koji pobljsava implataciju embrija
Embrioglu nisam koristila (jesam u prvoj neuspjesnoj- tu sam imala samo 2 oplodjene trodnevne, sa najboljim ocjenama i tad nije bila cak ni biohemijska)
Puno znaci kad dr kaze e vi ste sad trudni idite kuci i polako ( a ne kao u prethodnoj klinici idite pa vidjecemo za 2 nedelje)
Stim da sve ovo sto sam ja pila,morate se prvo posavjetovati sa svojim dr-dhea je hormon koji doktor mora da dozira.
Kad idete na konsultacije pitajte sve sto vas zanima.
Imate sad dosta INO klinika sa kojima mozete odraditi besplatne online konsultacije, pa se zakazite. Svi pricaju sad engleski a znam da imate i sve nalaze. Ja sam uvijek imala papir za pitanjima. I danas da ga imam kad idem na pregled. Meni se,npr. Prag nije svidio jer idu sablonski-kao na traci. Posaljite to,to i to... I nakon par dana samo posalju cijenu i shemu. Bez da ih ista mozes pitati. Hvala dovidjenja. Trazim dalje za svoje pare zelim normalan ljudski pristup. Stim da smo svi prosli bar 1 besplatnu IVF. Tu isto pitajte i trazite. Nekad covjek mora biti i uporan(da ne kazem dosadan) kad ide ka svom cilju.
Nadam se da sam nekome pomogla. Sretno 🍀😘
Sortiraj odgovore
Najstariji