MissIvy, Amelie sretno danas🥰
ma2013 kako se osjecaaaas?🥰
NovaMama čestitaaam na trudnoći🥰
Sani88 žao mi je. Ali bolje da je otkazan ako endo nije dobar. Ideš odmah iduci ciklus u FET?😘
Sunny, draga, a kako si ti? Kako se osječaš? 😊 Kad ćeš test raditi? 🙈
Ja sam relativno dobro, jučer me žgaravica nije mučila ali sam imala užasne mučnine neke, sise me bole užasno i tak. 😊 Ništa posebno, malo me nervoza od bete sutra, jer u prošlom postupku druga se nije duplala, al nadam se da bude ova bolja. 😊
NovaMama, čestitam na trudnoći! 😊
Sani, a žao mi je. Al možda bolje da je otkazan, bude to bolje drugi mjesec. 😊🤞🤞
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Miss Ivy, Amelieuzivajte na druzenju sa bebicama 🥰🥰
Aries, Lalaa😘😘
Kacusha moze malo vise o tom caju, od cega je , tko ti ga je smiksao, gdje, hvala ti 🤗
Domleonhvala ti 🥰🤗
Iman bravo za kile 💪, nema da ne uspije iduci put 🤗
Bejbe, i meni stimulacija skrati trajanje menge i dr kazu normalno je 🤗
Moj FET otkazan, endo 8.5 ali ne izgleda lijepo 🤷♀️ juce je bila ovulacija, kazu nekvalitetna, nema smisla riskirat i slazem se, osjecam i nekakvo olaksanje cak. Iduci ciklus idemo sa estrofemom , sto je sigurno, sigurno je 🥰
Sani draga hvala ti prvo na rijecima podrske, ja sam neko ko je 90+ kg (sramota me reci stvarno), ali sama sam se dovela tu, i sada mi svaka rijec podrske znaci, ali sada imam neku blesavu jaku volju i motivaciju da se dovedem u red kao nikad.. ne odustajem 💪💪
Zao mi je jer ti je otkazan FET ❤ drzim palceve da za naredni bude sve dobro, i da bude dobitni, drzi se i ne daj da te obeshrabri, samo jace izlazimo iz svake "bitke"
Opet se zelim zahvaliti svima cure, ovaj forum mi je spasio um nakon svega sto se desilo (narocito jer je prvo i lose iskustvo), sve vas grliiim ❤❤
Nekad je jedna od cura pisala da bi bilo super upoznati se, i to bi zasigurno bilo jedno pravo druzenje za pamcenje ❤❤
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Sani zao mi je zbog feta al to je najpametnije,sljedeci ce biti kako treba i ides po svoju bebicu :)
Ma2013 sve ce biti super,onolika beturina moze biti samo savrsena i nikako drugacije! 🥰🥰🥰ne brini💜
Pusa i hug svima 🥰🥰🥰🥰
👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
Poliklinika Beta +
1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.
Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️
Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏
Curke hvala na odg. I pretpostavila sam, ali sam prije koristila druge lijekove koji mi nisu toliko utjecali.
Iman razumijem te u vezi kolica, isto se dugo borim s tim. 💕Samo hrabro.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Avocado ja sam na 4. danu estrofema, sljedeći čet prvi UZV 🤗
Panda i tebi velika 😘
Kachusa same here, potpuno isti simptomi, glavobolja i šiza, pomalo ide prema anksioznosti 🙈 Ja se držim Mashkice i nadam se da će uskoro proći 💪 Dotad sam rekla svima da se miču od mene 🤣
NovaMama ja sam joj jednom pisala, ali mi nikad nije odgovorila. Uglavnom, imam njezinu knjigu pa ako netko od cura želi, nek mi ostavi mejl i pošaljem ☺️ A tebi čestitam na trudnoći 😘
Miss Ivy, Amelie sretno danas, a ostale trudnice 🤞 da se mučnine smanje, ali sjećam se da su meni to bile slatke muke, malo sam i mazohistički uživala u njima 🙈
Barby da, meni se skroz skratila i smanjila nakon stimulacije, a i inače je bila kratka 🙈
Iman bravo za kile i samo hrabro naprijed!
Stela kad ti krećeš, jesi uzbuđena?
Sani žao mi je za FET 😔 Ali i ja sam bila svjesna da je to dobra odluka, bolje ići na sigurno 😘 Kako je mužić?
Anči kako je tvoj, jel se oporavlja?
Pupice samo hrabro ❤️🍀
Puse i svima ostalima! 😘
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
NovaMama cestitam i hvala ti puno sto si podijelila s nama sto ti je pomoglo ❤️🥰
Sretno svima danas 😘
Ja: 24, AMH 17,9 Hashimoto
MM: 24, normoozospermia
🔜 Petrova 1. IVF 4/22
tina.ceh276@gmail.com
Sani, a jbm miša, toliko truda i sad ništa. Sljedeci pokusaj nek bude 👌
Iman, bravo za trud i samo hrabro dalje!
Panda, brzo ce novi postupak. Prvi neuspjeh svima tesko padne. Ali, gledaj pozitivno. Kod tebe su 2/2 oplodene i bile su odlicne. Doktori ce ti sada bolje pogoditi terapiju i bit ce lijepih zametaka ko u prici, vidjet ces😊
I, cure, hvala.
Miss_Ivy, nema na čemu 😘
Lalaaa& NanaJ, nemate se zašto ispričavati, zato smo tu. Lakše je kad te netko razumije i kad imaš s kime podijeliti dio tereta 🤗🤗🤗
Kachusa, meni su za čišćenje jetre preporučili čaj od maslačka 💪
DOMLeon, 💞😘
Iman, drago mi je da ti je bolje 😊
Panda, 😘
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Miss Ivy, Amelieuzivajte na druzenju sa bebicama 🥰🥰
Aries, Lalaa😘😘
Kacusha moze malo vise o tom caju, od cega je , tko ti ga je smiksao, gdje, hvala ti 🤗
Domleonhvala ti 🥰🤗
Iman bravo za kile 💪, nema da ne uspije iduci put 🤗
Bejbe, i meni stimulacija skrati trajanje menge i dr kazu normalno je 🤗
Moj FET otkazan, endo 8.5 ali ne izgleda lijepo 🤷♀️ juce je bila ovulacija, kazu nekvalitetna, nema smisla riskirat i slazem se, osjecam i nekakvo olaksanje cak. Iduci ciklus idemo sa estrofemom , sto je sigurno, sigurno je 🥰
Ma najbitnije da si ti ok, grlim 🤗😘
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Avocado ja sam na 4. danu estrofema, sljedeći čet prvi UZV 🤗
Panda i tebi velika 😘
Kachusa same here, potpuno isti simptomi, glavobolja i šiza, pomalo ide prema anksioznosti 🙈 Ja se držim Mashkice i nadam se da će uskoro proći 💪 Dotad sam rekla svima da se miču od mene 🤣
NovaMama ja sam joj jednom pisala, ali mi nikad nije odgovorila. Uglavnom, imam njezinu knjigu pa ako netko od cura želi, nek mi ostavi mejl i pošaljem ☺️ A tebi čestitam na trudnoći 😘
Miss Ivy, Amelie sretno danas, a ostale trudnice 🤞 da se mučnine smanje, ali sjećam se da su meni to bile slatke muke, malo sam i mazohistički uživala u njima 🙈
Barby da, meni se skroz skratila i smanjila nakon stimulacije, a i inače je bila kratka 🙈
Iman bravo za kile i samo hrabro naprijed!
Stela kad ti krećeš, jesi uzbuđena?
Sani žao mi je za FET 😔 Ali i ja sam bila svjesna da je to dobra odluka, bolje ići na sigurno 😘 Kako je mužić?
Anči kako je tvoj, jel se oporavlja?
Pupice samo hrabro ❤️🍀
Puse i svima ostalima! 😘
Rain ja bi knjigu
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ